2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim kızımda öyle ama burası felaket sıcak bi de bizim ev teras kat her yerden güneş alıyo hiç durulmuyo
çok ağladığı zaman ben yüzünü yıkıyorum ensesine falan su sürüyorum biraz rahatlıyo şimdi öyle uyudu çok şükür

canım yaaa,çok çok geçmiş olsun,allah bir daha yaşatmasın,

saol canım benım kızım 2300 dogdu sız sukredın halınıze gebelık zehırlenmesınde gelısmemıs son donemde yavrum acıl sezeryanla aldılar 4 gun yattık hastanede sarılık oldu bıde hastaneden cıktıgımızda 1900 gr dı kızım okadar mınıktıkı elıme almaya korkuyodum 15 gun annemde kaldım soınra evıme gectım tek basıma baktım kızıma sımdı 4100 gr oldu gelısmesı gayet ıyı cok sukur
burdayım tatlım ama ben gelene kadar sen gıtmıssın

ozlem canım cok gecmıs olsun ne kadar zor oldugunu bılırım benım kızımda yattı sarılıktan oldum oldum dırıldım aglıyodum sureklı rabbım kmseye yasatmasın

kzılar bi şey sorucam...biberon kullanan var mı?benim kızıma biberon kullanıyorum ama kaşıkla verin diyorlar...kaşıkla da çok bağırıyor....memeyi bırakır diyorlar...

kzılar bi şey sorucam...biberon kullanan var mı?benim kızıma biberon kullanıyorum ama kaşıkla verin diyorlar...kaşıkla da çok bağırıyor....memeyi bırakır diyorlar...

ay genemı herkes gıttı yaa

herkes bi geliyor bi gidiyor canım mecburen :)

arkadaslar hepınızın kandılı kutlu olsun.hayırlı kandiller

sağol, senin ve herkesin kandili mübarek olsun...

bana da dr aynısını dedi , biberon kullanmayacaksın dedi ama kaşıkla da olmuyor, kaşığı emmeye çalışıyor. hele de süt sağıp verdiysem yarısı ziyan oluyor, zaten sütüm çok değil... mecburen biberon kullanmaya başladım ama çok şükür memeden soğumadı şimdilik.

benım kızımda ılk hafta emmıyodu bende kasıkla verıuodum doktor kasıkla tatmın olmaz emzırmeye calıs dedı sonra alıstı kızım zaten emıyo cok sukur

nilüfer senindemi gögüs ucunda sorun var,ondanmı sağıyorsun
bende biberon veriyorum ama günde 1 kez felan,memeyide bırakmıyor

tekrar geçmiş olsun canım, şimdi sağlıklısınız çok şükür... benimki de plasenta kireçlenmesi yüzünden son zamanlarda pek kilo alamamış ne yazık ki...

nilüfer senindemi gögüs ucunda sorun var,ondanmı sağıyorsun
bende biberon veriyorum ama günde 1 kez felan,memeyide bırakmıyor

göğüs ucumda sorun yok ama bebek pek kilo almayınca dr sağ hem sütün çoğalır hem de ne kadar sütün olduğunu görür, bebeğin doyduğundan emin oluruz dedi. şimdi hem emziriyorum hem de arada sağıp veriyorum

çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm neyse iyiyseniz artık sorun yok. merak etme kan kültürünüzde iyi çıkar geçmiş olsun tekrar.

canım ya, yazık kuzuya, çook geçmiş olsun, Allah başka dert vermesin inş :Saruboceq:

canım cok gecmıs olsun ınsallah sonucunuzda temız cıkar Allah bırdaha yasatmasın

cnm benim geçmiş olsun çok..Rabbim sağlık sıhhat versin meleklerimize..:Saruboceq:

benim miniş uyuyor genelde arabasına koyuyorum tıkır rıkır çok hoşuna gidiyor.......

aayyy canımm çokk geçmişş olsunnnn.......

ÖZLEM, çok çok geçmiş olsun canım, Allah bir daha göstermesin inşallah... tahlilleriniz de iyi çıkar inşallah... güzel haberlerini bekliyoruz

çok geçmiş olsun...
bizde bebişim doğar doğmaz yaşadık aynı şeyleri Allah şifa versin kimseye yaşatmasın

çok çok geçmiş olsun o minik ellere nasıl serum taktılar kıyamam:gitme:

[

çok geçmiş olsun canım..allah yaşatmasın bidaha

canım yaaa,çok çok geçmiş olsun,allah bir daha yaşatmasın,

hepinize çok teşekkürederiz teyzeleri. masalım öpüyo hepinizi.

kandiliniz mübarek olsun buarada kızlar. dua edelim bol bol bütün bebişlerimize allah sağlık versin.

benimde sağ gögüs ucum feci durumda,elimden gelse hiç vemiycem sağ gögsü,o nedenle günde 1 bazen 2kez sağ tarafı sağıyorum,sürekli sızlıyor gögüs ucum,hiçbişey fayda etmedi,hele emerken mahvoluyorum

sempatiksalakcinnigeldiimmm geldimm buradayımmm selmaaaa

maaşallah kızına selmacım foto da belli çok güzel toparlamış kızın ayy yerim onu benn
ipek nil harçlıkları harcadınız bile yani güle güle giyin cicilerii.....

ben kesinlikle televizyona baktırmıyorum birde karanlıkta televizyon izlemiyoruz bu her yaş grubu (çocuk)için geçerli tv nin yaydığı ışıklar beyin dalgalarını bozuyormuş kızlar saraya bile neden olabiliyor dikkat eksikliği v.b gibi aman aman diyorummm.....

40 ları çıkanlar hayırlı olsunn....biz daha tek tek herkesi gezcez 40 için akraba arkadaş bol kızıma cici yumurta toplucazsempatiksalakcinni

çok geçmiş olsun, düzelir inşallah..
benimki de sağ göğsümü emmek istemiyordu hiç, dün drda sütten bahsederken söyledim, bir deneyelim dedi kadın, verdi sağ göğsüme beyefendi şevkle emmeye başladı beni yalancı çıkardı, hani çocuklar bir yere gidince annelerinin dediğinin tam tersini yaparlar annesi yemez sevmez falan der ama çocuk yer ya benimki erken başladı buna :))

ben kullanıyorum canım..banada kaşıkla ver dediler ama içmedi öyle..1 ay kadar oluyo..çok şükür bırakmadı beni..hatta dahada bi meme düşkünü oldu...canlı emziğiyim ben oğlumun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…