selam kızlar..amma kaynatmışsınız..oku oku bitmiyo valla..sıcaklar benim oğlanı çok huzur ediyo yaa..napcamı şaşerdım bi badi biçorapla duruyo..evimole sıcakta değil ama terliyo..mızır mızır gözlerini açamıoyo ama uyuyamıyoda..bide çok sık acıkıyo mama takviyesi yaptığım halde normalmi acaba yaa..iyi bi dr.da bulamadımki götüreyim..
selam kızlar nasılsınız. Biz iyi değildik ama çok şükür iyiyiz şimdi
kızım cumartesi günü ateşlendi hastaneye götürdük hiç bişey yok dediler ateş düşürücü verdik bi kaç saat düştü ateşi pazar sabahı ateşi dahada yükseldi başka hastaneye gittik hemen içeri aldılar akciğer filmi falan derken birsürü tahlil yapıldı ve bizi hastaneye yatırdılar. Enfeksiyon bölümüne. Nedeni bilinmeyen ateş olduğu için takibe aldılar.
Okadar kötü oldukki kızımın minicik eline serum taktılar bi tahtaya bantladılar oynatmasın diye yavrum çok canı yandı. Bir odanın içinde 4 gün boyunca kızımla kaldık kimseyi sokmadılar yanımıza bizi çıkarmadılar perişan olduk. Ateşini düşürdüler antibiyotiklerle idrar kültürüde temiz çıkınca dün akşam taburcu ettiler bizi ama kan kültürümüz çıkmadı pazartesi tekrar gidicez inşallah ondada bişey çıkmıycak.
şimdi iyi bebeğim çok şükür. Rahatladı sonunda uyuyo mışıl mışıl.
Ben hasta olsaydımda o olmasaydı çok minik hiç bişeyden haberi yok derdini anlatamıyo ama acı çekiyo çok zormuş çok allah bütün bebişlerimize sağlık versin. Bidahada yaşamayalım inşallah.
Bu arada kırkımızıda hastanede çıkardık. Neolursa olsun bebeğimin sağlığından başka hiç bişey önemli değilmiş allah kimseye yaşatmasın.
saol canım benım kızım 2300 dogdu sız sukredın halınıze gebelık zehırlenmesınde gelısmemıs son donemde yavrum acıl sezeryanla aldılar 4 gun yattık hastanede sarılık oldu bıde hastaneden cıktıgımızda 1900 gr dı kızım okadar mınıktıkı elıme almaya korkuyodum 15 gun annemde kaldım soınra evıme gectım tek basıma baktım kızıma sımdı 4100 gr oldu gelısmesı gayet ıyı cok sukuriyiyiz canım, uğraşıp duruyoruz. bu arada kızın çok şekermiş, 41 kere maşallah
benimki de öyle canım ama moralimizi bozmamamız lazım, hatta benimki daha da minik doğdu 2800 dü... biz de gıdaya başladık ama dr bana 2 saatte bir 60 ml mama ver dedi. 2 saat sonra da emziriyorum. bazen de sağıp veriyorum. 9 günde yarım kilo aldı bu sayede, druna sorup sen de mamayı arttır istersen.. tabi aralarda ne zaman isterse yine emziriyorum...
burdayım tatlım ama ben gelene kadar sen gıtmıssıncanlarım benim hemde hiç moralinizi bozmayın her bebek değişiyor gerçekten klasik gibi gelicek ama sağlıkları önemli yavaş yavaş toparlarlar.biraz karbonhidrat ağırlıklı beslenin abasrtmadan kiloyu dert etmeden.bir de bir tarif veriyorum şimdi size sütün kıvamını koyulaştırmak için.1 kg süt ile 1 bardak şekeri ve çiğ bademi (blendırdan geçirilmiş 1 bardak) kaynatın sabah akşam 1 bardak için ve bol helva yiyin.ben her sabah yine hamileliğimdedki gibi yumurtamı sütümü peynirimi reçelli ekmeğimi yiyorum ve düzenli aynı saatlerde yiyip aralarda komposto içiyorum beslenme önemli.umarım işnize yarar ama çok yeni daha sizde anneliğe yeni adapte oluyorsunuz sonuçta ilk zamanlar oluyor böyle sona sizde rahatlayacaksınız.......öpüyorum sizii....
aaayyyy AAAYYYYYYYY!!!!!!! BEN KİMLERİ GÖRÜYORUMM YAAAA...SELMACIM MAAŞALLAH BEBİŞİNE NASIL TOPARLANMIŞ BÜYÜMÜŞ KIZ BUUUU.........SEN NASILSIN KUŞUMMM....ÇOK SESSİZ ARTIK BU TOPİK GERİ DÖNDE CANLANDIR YAAHHUUUU????kaydirigubbakcemile5 :dance:HEYYYYOOO!!!!hihoyyyt
ay genemı herkes gıttı yaa
arkadaslar hepınızın kandılı kutlu olsun.hayırlı kandiller
kzılar bi şey sorucam...biberon kullanan var mı?benim kızıma biberon kullanıyorum ama kaşıkla verin diyorlar...kaşıkla da çok bağırıyor....memeyi bırakır diyorlar...
herkes bi geliyor bi gidiyor canım mecburen :)
sağol, senin ve herkesin kandili mübarek olsun...
bana da dr aynısını dedi , biberon kullanmayacaksın dedi ama kaşıkla da olmuyor, kaşığı emmeye çalışıyor. hele de süt sağıp verdiysem yarısı ziyan oluyor, zaten sütüm çok değil... mecburen biberon kullanmaya başladım ama çok şükür memeden soğumadı şimdilik.
saol canım benım kızım 2300 dogdu sız sukredın halınıze gebelık zehırlenmesınde gelısmemıs son donemde yavrum acıl sezeryanla aldılar 4 gun yattık hastanede sarılık oldu bıde hastaneden cıktıgımızda 1900 gr dı kızım okadar mınıktıkı elıme almaya korkuyodum 15 gun annemde kaldım soınra evıme gectım tek basıma baktım kızıma sımdı 4100 gr oldu gelısmesı gayet ıyı cok sukur
burdayım tatlım ama ben gelene kadar sen gıtmıssın
ozlem canım cok gecmıs olsun ne kadar zor oldugunu bılırım benım kızımda yattı sarılıktan oldum oldum dırıldım aglıyodum sureklı rabbım kmseye yasatmasın
nilüfer senindemi gögüs ucunda sorun var,ondanmı sağıyorsun
bende biberon veriyorum ama günde 1 kez felan,memeyide bırakmıyor
çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm neyse iyiyseniz artık sorun yok. merak etme kan kültürünüzde iyi çıkar geçmiş olsun tekrar.
canım ya, yazık kuzuya, çook geçmiş olsun, Allah başka dert vermesin inş :Saruboceq:
canım cok gecmıs olsun ınsallah sonucunuzda temız cıkar Allah bırdaha yasatmasın
uyuyor hep dışarı çıktığımızda
:) bizimde sülalede herkes gögüslerimi gördü
özlem çok geçmiş olsun,masalcığımı öp benim için
bende yaradığını bildiğim halde hergün endişe ediyorum
cnm benim geçmiş olsun çok..Rabbim sağlık sıhhat versin meleklerimize..:Saruboceq:
çok geçmiş olsun.çok üzüldüm...ben de uzun zamandır yazamıyorum.benim bebeğim 7 haftalık.yaptınız ? bebeği nasıl giydiriyosunuz?sıcak terliyo ama cesarette edemiyorum şorta falan.7 haftalık benimki...
benim miniş uyuyor genelde arabasına koyuyorum tıkır rıkır çok hoşuna gidiyor.......
aayyy canımm çokk geçmişş olsunnnn.......
ÖZLEM, çok çok geçmiş olsun canım, Allah bir daha göstermesin inşallah... tahlilleriniz de iyi çıkar inşallah... güzel haberlerini bekliyoruz
çok geçmiş olsun...
bizde bebişim doğar doğmaz yaşadık aynı şeyleri Allah şifa versin kimseye yaşatmasın
çok çok geçmiş olsun o minik ellere nasıl serum taktılar kıyamam:gitme:
[
çok geçmiş olsun canım..allah yaşatmasın bidaha
canım yaaa,çok çok geçmiş olsun,allah bir daha yaşatmasın,
saol canım benım kızım 2300 dogdu sız sukredın halınıze gebelık zehırlenmesınde gelısmemıs son donemde yavrum acıl sezeryanla aldılar 4 gun yattık hastanede sarılık oldu bıde hastaneden cıktıgımızda 1900 gr dı kızım okadar mınıktıkı elıme almaya korkuyodum 15 gun annemde kaldım soınra evıme gectım tek basıma baktım kızıma sımdı 4100 gr oldu gelısmesı gayet ıyı cok sukur
burdayım tatlım ama ben gelene kadar sen gıtmıssın
ozlem canım cok gecmıs olsun ne kadar zor oldugunu bılırım benım kızımda yattı sarılıktan oldum oldum dırıldım aglıyodum sureklı rabbım kmseye yasatmasın
göğüs ucumda sorun yok ama bebek pek kilo almayınca dr sağ hem sütün çoğalır hem de ne kadar sütün olduğunu görür, bebeğin doyduğundan emin oluruz dedi. şimdi hem emziriyorum hem de arada sağıp veriyorum
saol canım allah ıma sukurler olsun kı sımdı ıyıtekrar geçmiş olsun canım, şimdi sağlıklısınız çok şükür... benimki de plasenta kireçlenmesi yüzünden son zamanlarda pek kilo alamamış ne yazık ki...
benimde sağ gögüs ucum feci durumda,elimden gelse hiç vemiycem sağ gögsü,o nedenle günde 1 bazen 2kez sağ tarafı sağıyorum,sürekli sızlıyor gögüs ucum,hiçbişey fayda etmedi,hele emerken mahvoluyorum
kzılar bi şey sorucam...biberon kullanan var mı?benim kızıma biberon kullanıyorum ama kaşıkla verin diyorlar...kaşıkla da çok bağırıyor....memeyi bırakır diyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?