hosbulduk canım hepsını allah nazarlardan saklasınohh sonunda evimi temizledim...oğlan uyuyo inş. biraz daha uyur bende keyif yaparım
SELMA hoşgeldinnn...maşallah kızınada..
sempatiksalakcinnigeldiimmm geldimm buradayımmm selmaaaa
maaşallah kızına selmacım foto da belli çok güzel toparlamış kızın ayy yerim onu benn
ipek nil harçlıkları harcadınız bile yani güle güle giyin cicilerii.....
ben kesinlikle televizyona baktırmıyorum birde karanlıkta televizyon izlemiyoruz bu her yaş grubu (çocuk)için geçerli tv nin yaydığı ışıklar beyin dalgalarını bozuyormuş kızlar saraya bile neden olabiliyor dikkat eksikliği v.b gibi aman aman diyorummm.....
40 ları çıkanlar hayırlı olsunn....biz daha tek tek herkesi gezcez 40 için akraba arkadaş bol kızıma cici yumurta toplucazsempatiksalakcinni
ben kullanıyorum canım..banada kaşıkla ver dediler ama içmedi öyle..1 ay kadar oluyo..çok şükür bırakmadı beni..hatta dahada bi meme düşkünü oldu...canlı emziğiyim ben oğlumun..
aayy canım geçmiş olsunnn...en kısa zamanda geçsin inşallah..benim ilk kızımda olmuştu öyle zeytinyağı iyi gelmişti kullanıyosundur sende .ama geçer canım zamanla ....benimde sağ gögüs ucum feci durumda,elimden gelse hiç vemiycem sağ gögsü,o nedenle günde 1 bazen 2kez sağ tarafı sağıyorum,sürekli sızlıyor gögüs ucum,hiçbişey fayda etmedi,hele emerken mahvoluyorum
çok geçmiş olsun, düzelir inşallah..
benimki de sağ göğsümü emmek istemiyordu hiç, dün drda sütten bahsederken söyledim, bir deneyelim dedi kadın, verdi sağ göğsüme beyefendi şevkle emmeye başladı beni yalancı çıkardı, hani çocuklar bir yere gidince annelerinin dediğinin tam tersini yaparlar annesi yemez sevmez falan der ama çocuk yer ya benimki erken başladı buna :))
eee selmacım sizin uykularınız nasıl sen anlat bakalım kuşummm....biz sabah 5 ten sonra uymuyoruz saat 10 da tekrar uyuyoruz....sabah 5 te dikiyor benii..napalım büyüdükçe düzene gircezz....
annesi ye sen bol bol protein olsun paşanaGökkuşak sağol canım :)
biz de 2 gündür tek tek komşuları geziyoruz bir sürü yumurtamız oldu :) bir de bazıları saçı sakalı ağarana kadar uzun yaşasın diye un sürüyor sarp'a, çok şeker oluyor öyle yapınca :ecrin_bebek:
hosbulduk canım hepsını allah nazarlardan saklasın
napıyosun canım ay kızımın masallahı var cok sıllı bı kız oldu bı haftadır elbıse gıydırmeye basladım ay nasıl tatlı oldu senınkı nasıl konusamadık bı turlu
kızlar bizim kırkımız dündü dün kırklanıp gezicektik yumurta toplıycaktık bugünde mevlütümüz vardı ama kuzucuğum hasta olunca hepsi iptal oldu. sağlık önemli valla gerisi boş herşeyin başı sağlık.
ateşten çok korktuğum için ben sadece badi giydiriyorum artık kızıma evimiz çok sıcak çünkü bende pişiyorum valla bütün gün.
kızımın boyu 4 santim uzamış uzun boylu olcak benim balım demekki.
hadı kızlar cıkıyorrum ben kendınıze cok ıyı bakın gene gırmeye calısırım bebeklerınızı opun yerıme ) kafasından:d gorusuruzz
kızlar bizim kırkımız dündü dün kırklanıp gezicektik yumurta toplıycaktık bugünde mevlütümüz vardı ama kuzucuğum hasta olunca hepsi iptal oldu. sağlık önemli valla gerisi boş herşeyin başı sağlık.
ateşten çok korktuğum için ben sadece badi giydiriyorum artık kızıma evimiz çok sıcak çünkü bende pişiyorum valla bütün gün.
annesi ye sen bol bol protein olsun paşanaunu ilk duydum her yerde farklı şeyler var ne güzell..uzun ömürlü olsun sarp cıkk....
iyiyi kuşum i,şte işteyim biliyorsun bir yandan işler bir yandan mina uğraşıyorum 45 günlük olduk 40 ı uçurduk ama gezcez işte daha bende pazar günü bir elbise giydirdimm..kaydirigubbakcemile3sonra kendi özümden kıskandım sardım baattaniyelerekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçen ananeme götürdüm elbiseli saçında bant çok kızıyor banakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nazar değcek diyeeeekaydirigubbakcemile3
Selin, kızının bu fotosu süper , 41 kere maşallah
Allah bütün bebişlerimizi nazarlardan, hastalıklardan korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?