2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eee selmacım sizin uykularınız nasıl sen anlat bakalım kuşummm....biz sabah 5 ten sonra uymuyoruz saat 10 da tekrar uyuyoruz....sabah 5 te dikiyor benii..napalım büyüdükçe düzene gircezz....

Gökkuşak sağol canım :)
biz de 2 gündür tek tek komşuları geziyoruz bir sürü yumurtamız oldu :) bir de bazıları saçı sakalı ağarana kadar uzun yaşasın diye un sürüyor sarp'a, çok şeker oluyor öyle yapınca :ecrin_bebek:

ohh sonunda evimi temizledim...oğlan uyuyo inş. biraz daha uyur bende keyif yaparım
SELMA hoşgeldinnn...maşallah kızınada..
hosbulduk canım hepsını allah nazarlardan saklasın

ben kullanıyorum canım..banada kaşıkla ver dediler ama içmedi öyle..1 ay kadar oluyo..çok şükür bırakmadı beni..hatta dahada bi meme düşkünü oldu...canlı emziğiyim ben oğlumun..

napıyosun canım ay kızımın masallahı var cok sıllı bı kız oldu bı haftadır elbıse gıydırmeye basladım ay nasıl tatlı oldu senınkı nasıl konusamadık bı turlu

aayy canım geçmiş olsunnn...en kısa zamanda geçsin inşallah..benim ilk kızımda olmuştu öyle zeytinyağı iyi gelmişti kullanıyosundur sende .ama geçer canım zamanla ....

ayy yesinleerr onuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evdede devam eder inşallahhhh.......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eee selmacım sizin uykularınız nasıl sen anlat bakalım kuşummm....biz sabah 5 ten sonra uymuyoruz saat 10 da tekrar uyuyoruz....sabah 5 te dikiyor benii..napalım büyüdükçe düzene gircezz....

bızımkııde 6de kalkıyo 11 kadar falan uyumuyoD onun dısında uykusu ıyı zaten bol bol uyumasdı lazımkı cabuk gelıssın ılk bı 15 20 gun hıc uyumuyodu ama artık ben ayakta uyuyodum ama duzene gırdı cok sukur

kızlar bizim kırkımız dündü dün kırklanıp gezicektik yumurta toplıycaktık bugünde mevlütümüz vardı ama kuzucuğum hasta olunca hepsi iptal oldu. sağlık önemli valla gerisi boş herşeyin başı sağlık.
ateşten çok korktuğum için ben sadece badi giydiriyorum artık kızıma evimiz çok sıcak çünkü bende pişiyorum valla bütün gün.
kızımın boyu 4 santim uzamış uzun boylu olcak benim balım demekki.

hadı kızlar cıkıyorrum ben kendınıze cok ıyı bakın gene gırmeye calısırım bebeklerınızı opun yerıme ) kafasından:d gorusuruzz

annesi ye sen bol bol protein olsun paşanaunu ilk duydum her yerde farklı şeyler var ne güzell..uzun ömürlü olsun sarp cıkk....

iyiyi kuşum i,şte işteyim biliyorsun bir yandan işler bir yandan mina uğraşıyorum 45 günlük olduk 40 ı uçurduk ama gezcez işte daha bende pazar günü bir elbise giydirdimm..kaydirigubbakcemile3sonra kendi özümden kıskandım sardım baattaniyelerekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geçen ananeme götürdüm elbiseli saçında bant çok kızıyor banakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nazar değcek diyeeeekaydirigubbakcemile3

maşallah canım kızına, sağlık olsun sonra yaparsınız mevlütünü... bizim de kırkımız senden 1 gün önceydi daha mevlüt yapmadık, kısmetse cumartesi yapacağız. ben de soydum artık oğlumu kolsuz falan giydiriyorum, dr da öyle dedi zaten.

hadı kızlar cıkıyorrum ben kendınıze cok ıyı bakın gene gırmeye calısırım bebeklerınızı opun yerıme ) kafasından:d gorusuruzz

sen de kendine iyi bak, kızını öp benim için... yine gel, özlüyoruz seni zemuszemus

olsun özlemcimmm sağlık en başı ama hala gezebilirsiniz 40 içinkaydirigubbakcemile3bizde 40 uzun sürüyor....mevlütnüde yaparsıncanım onlar olur masalın iyi olsunnn...manken mi olucak yoksa kızınnnn

çok sağol, hepimizin bebekleri uzun ömürlü mutlu sağlıklı olsun inşallah...
kızına da maşallah, tahmin edebiliyorum elbiseyle ne kadar şeker olduğunu kızlarınızın bayanssulusmile

kızlar ben de çıkıyorum, hepinize iyi akşamlar dilerim zemuszemus

inşallah artık hep böyle kalabalık oluruz, uzun zamandır ilk defa bu kadar sayfa ilerledi :))

olsun canım,dediğin gibi sağlık olsun gerisi önemli değil.hepsi olur sırayla...

Selin, kızının bu fotosu süper , 41 kere maşallah
Allah bütün bebişlerimizi nazarlardan, hastalıklardan korusun...

selam kızlar nasılsınız yavrularınız nasıl rabbim hepimizin bebişlerini korusun inş..benim kızım bugün iki aylık oldu ve verem aşısını yaptırdık çok agladı kuzumm iki bacaktan bide koldan yaptılar ama saglıgı için gerekli yoksa dayanamıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…