2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selammmmmmmm biz geldik...sıcaktan uyutamadım veleti oynaşıp duruyoruz...sizler nasılsınız bakalım..bebişlerin keyfi yerindedir inş.

benimkide sıcaklardan uyuyamıyo..10dk önce yatırdım şimdi yine kıpır kıpır gözler kapalı ama heryeri oynuyo çocuğun

slm cnm
havalar çok sıcak oğluma ne giydirceğimi şaşırıyorum,ince giydirsem üşür diye korkuyorum,kalın giydirsem çocuk bunalıyo..sizler neler giydiriyosunuz? :uhm:
canım bebişsin ne kadarlık evinin sıcaklığı kaç derece bilmiyorum ama...eğer 40 çıkmadıysa hemen kısa kollara geçme derim..bebişler 40.ı çıkana kadar dikkat etmek gerekirmiş..biz 2 aylık olduk sadece badi ve çorapla duruyoruz...aslında dr.u na sorsan daha iyi olur

canım kırkımız bu çarşamba çıkcak,evimiz en üst kat çok sıcak oluyo bu yüzden,en son dr a birinci ayımız dolunca gittik dr a sinir oldum hiçbişeyi sorasım gelmedi çok ilgisiz bi dr du

canım kırkımız bu çarşamba çıkcak,evimiz en üst kat çok sıcak oluyo bu yüzden,en son dr a birinci ayımız dolunca gittik dr a sinir oldum hiçbişeyi sorasım gelmedi çok ilgisiz bi dr du

valla boğasım geliyo böyle dr.ları..ben önce yarım kollu altınada patikli alt giydirdim..kollarını sık sık kontrol ettim soğukmu die sende böyle bi dene istersen ama cam falan açık olmasın bide uyuyunca ince bi örtü ört mutlaka

benimde aynen boğasım geldi gazı var bebeğin diyorum dr her bebekte gaz olur gibi bi cevap veriyo :bbo: bende öyle deyince hiçbişey sormadım..canım öyle deneyim bende yazık çocuk sıcaktan uyuyamıyo bile doğru dürüst..

ant.canım oğlum durmuyo ben yine gelirim topiğe konuşuruz,dediğin gibi deniycem bakalım inş rahatlar yavrucum

kızlar ben klimaya geçtim antalya yanıyoo ama bu serin oda da bile uyumuyo oğlum çatlıcamm akşama misafir gelcek ev dandini yemrk yapamadımm hazırlığı saymıyorum onu hç yapamam...
annem gelsede rahata ersem yAAA tek başıma bunaldımmmm
ben gibi olanınız var mıııı

bende dün kızıma yarım kollu t-shirt ve patikli alt giydirdim sadece;çocuk pişiyor uzun kolluyla...

ben tek cıtcıtlı lardan giydiriyorum bide corap cocugum döküntü oluyor yoksa...ustunede ince bir ortu.. sabaha karsı hava serinleyincede altına pjama giydiriyorum. ha bide itaraf ediyorum kızlar bebişimle uyuyorum :))) bensiz uyumuyor neyapayım???

kızlar park yatakların içine konulan süngerler çok dandik,evde kendim yapsam olmazmı,yünden ince yatak

imkan varsa drunu değiştirsen, soru soramayacaksak dra ne gerek var. ben bu konuda şanslıyım, Sarp ın doğumuna giren çocuk druna devam ediyoruz, çok hoş bir hanım... bana sen nasıl giyiniyorsan bebeği de öyle giydir dedi yoksa ben kalın giydiriyordum, şimdi sadece kolsuz çıtçıtlı body giydiriyorum ama burası çoookkk sıcak.

valla kolay gelsin tek başına herşeye yetişmek zor oluyor... biz de klima düşündük ama bebekli evde olmaz dediler vazgeçtik hatta arabada bile kesinlikle klima açmayın dedi dr.

bir itiraf da benden, ben de bebeğimle uyuyorum. yatağına koyunca gözler açılıveriyor hemen, kıyamıyorum yanıma alıyorum :))

kızlar park yatakların içine konulan süngerler çok dandik,evde kendim yapsam olmazmı,yünden ince yatak

hamarat hatun :) aslında en sağlıklısı yün yatak tabi ama bizimkinde de ince sünger yatak var...

canım benimde annem yaptı yünden incecik onada ara ara dikiş attı çöküntü olmasın diye yatakları hiç sevmemiştim bende..
ama geçen hafta mothercare de yatak gördüm güzeldi fikrin olsun diye söylüyorum....bi bak istrsen.

Canım bizim yatağımızı babaannemiz yaptı park yatağın içine. İnce yünden bir yatak, hem rahat hem de sağlıklı. Yapabileceksen yap derim, rahat etsin kuzucuk, yerim ben onuopuyorumnanaktan

slm kızlar ebeşim 20 sini çıkarana kadar çok usluydu şimdi edepsizleşmeye başladı
anlamıyorum kakası gelıyo yapıyoda hergun ama yapana kadar ıkına ıkına ağlayarak uyanıyo
bildiğiniz bi yol varmı varsa lütfen yardım zeytınyağı içir dedi dr ama fayda etmedi:S

slm kızlar bugün kızımı aşıya götürdük 600 gram almış boyu 3 cm uzamış
aldığı kilo çok az demi mama falan da vermiyorum ben sütüm azalır diye çok üzüldüm ben çok almıştır kesin falan diyodum(

canım maşallah kızına az değil merak etme..ne mutluki sütün kızına yetiyo..bende sırf anne sütü vermek için neler vermezdimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…