selam mayıs annelerinin boş topiği...
selammmmmmmm biz geldik...sıcaktan uyutamadım veleti oynaşıp duruyoruz...sizler nasılsınız bakalım..bebişlerin keyfi yerindedir inş.
canım bebişsin ne kadarlık evinin sıcaklığı kaç derece bilmiyorum ama...eğer 40 çıkmadıysa hemen kısa kollara geçme derim..bebişler 40.ı çıkana kadar dikkat etmek gerekirmiş..biz 2 aylık olduk sadece badi ve çorapla duruyoruz...aslında dr.u na sorsan daha iyi olurslm cnm
havalar çok sıcak oğluma ne giydirceğimi şaşırıyorum,ince giydirsem üşür diye korkuyorum,kalın giydirsem çocuk bunalıyo..sizler neler giydiriyosunuz? :uhm:
canım bebişsin ne kadarlık evinin sıcaklığı kaç derece bilmiyorum ama...eğer 40 çıkmadıysa hemen kısa kollara geçme derim..bebişler 40.ı çıkana kadar dikkat etmek gerekirmiş..biz 2 aylık olduk sadece badi ve çorapla duruyoruz...aslında dr.u na sorsan daha iyi olur
canım kırkımız bu çarşamba çıkcak,evimiz en üst kat çok sıcak oluyo bu yüzden,en son dr a birinci ayımız dolunca gittik dr a sinir oldum hiçbişeyi sorasım gelmedi çok ilgisiz bi dr du
valla boğasım geliyo böyle dr.ları..ben önce yarım kollu altınada patikli alt giydirdim..kollarını sık sık kontrol ettim soğukmu die sende böyle bi dene istersen ama cam falan açık olmasın bide uyuyunca ince bi örtü ört mutlaka
benimde aynen boğasım geldi gazı var bebeğin diyorum dr her bebekte gaz olur gibi bi cevap veriyo :bbo: bende öyle deyince hiçbişey sormadım..canım öyle deneyim bende yazık çocuk sıcaktan uyuyamıyo bile doğru dürüst..
kızlar ben klimaya geçtim antalya yanıyoo ama bu serin oda da bile uyumuyo oğlum çatlıcamm akşama misafir gelcek ev dandini yemrk yapamadımm hazırlığı saymıyorum onu hç yapamam...
annem gelsede rahata ersem yAAA tek başıma bunaldımmmm
ben gibi olanınız var mıııı
ben tek cıtcıtlı lardan giydiriyorum bide corap cocugum döküntü oluyor yoksa...ustunede ince bir ortu.. sabaha karsı hava serinleyincede altına pjama giydiriyorum. ha bide itaraf ediyorum kızlar bebişimle uyuyorum :))) bensiz uyumuyor neyapayım???
kızlar park yatakların içine konulan süngerler çok dandik,evde kendim yapsam olmazmı,yünden ince yatak
kızlar park yatakların içine konulan süngerler çok dandik,evde kendim yapsam olmazmı,yünden ince yatak
slm kızlar bugün kızımı aşıya götürdük 600 gram almış boyu 3 cm uzamış
aldığı kilo çok az demi mama falan da vermiyorum ben sütüm azalır diye çok üzüldüm ben çok almıştır kesin falan diyodum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?