nasılsınız kızlar.. çok sıcak ya bayılıyorum valla kızımda sevmiyor hiç sıcağı kolsuz badi ve çorapla duruyo kuzucum yinede rahat edemiyo ev yanıyo.
slm kızlar bugün kızımı aşıya götürdük 600 gram almış boyu 3 cm uzamış
aldığı kilo çok az demi mama falan da vermiyorum ben sütüm azalır diye çok üzüldüm ben çok almıştır kesin falan diyodum(
selam;
kızım emdi emdi yattı az önce;5 dk. olmadan ağlamaya başladı kucağıma aldım,almamla ağız dolusu kustu,çok korktum...hemen oktorunu aradım,bir iki kere kusabilir normaldir dedi.herhalde çok emdi ondandır diye düşünüyorum ama içim yinede rahat değil,gerçi çok şükür ağlamıyor,sızlanmıyor keyfi yerinde...off yaa şimdi annem var rahatım,tekken ne yapacağım bilmiyorum,normalde zaten panik atak var bende,nasıl soğukkanlı olacağım bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun.
canım benimkide kusuyor özellikle gazını çıkarırken ve çok emince korkma fazlasını çıkarıyor benim heryerim batıyor üstelik
selam;
kızım emdi emdi yattı az önce;5 dk. olmadan ağlamaya başladı kucağıma aldım,almamla ağız dolusu kustu,çok korktum...hemen oktorunu aradım,bir iki kere kusabilir normaldir dedi.herhalde çok emdi ondandır diye düşünüyorum ama içim yinede rahat değil,gerçi çok şükür ağlamıyor,sızlanmıyor keyfi yerinde...off yaa şimdi annem var rahatım,tekken ne yapacağım bilmiyorum,normalde zaten panik atak var bende,nasıl soğukkanlı olacağım bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun.
ben o kadar uyumasına izin vermiyorum,gündüz en fazla 3 saat,gecede 4 saat,birde kaç ml anne sütü veriyorsun canım,benimki bir öğünde 100ml felan içebiliyor,bu arada ilk birkaç gün,meme tutamadığından hep sağarak veriyordum,120ml e kadar çıkmıştı tek gögsümden,en son dün gece çok dolduğu ve canımı yaktığı için sağdım 50 ml çıktıgunaydin, benimki de baya kusan bir bebek, yurudugumuz yerlerde iz birakiyoruz evde
biz bir gece once 0830 da uyuduk, gece 2230 da uykusunda biberonla sutumden verdim ve saat 0430 a kadar uyanmadi :)
ama dun gece 0100 sularindan beri askeriz
ben bebek 6da uyanınca uyanıyorum,ondan sonra akşaam 10a kadar yatmıyorum,eğer 10da uyumazsa,kaçda uyursa o saatte yatıyoruz,ertesi gün yine sabah 6da kakıyoruzgünaydın şekerlerrr...
sabah gaz sancısı ile uyandık saatlerce kucağımda gezdi ve orada uyudu kuzum...
kızlar gözlerim ağrıyo başımda uykusuzluk sanırım bebişlerle uyuyanlara maşallahhh...
yemek ve ev işini kim yapıyo siz uyuyuncaaalülülülülülü
canım korkma ilk3ay alışkanlık edinmezlermiş,bende wcye bile gidemiyorum,dün yapıyordum az daha :)devrimim bende yalnızım çocuğum uyanınca düşün wc ye bile gidemiyorum sanırım kucağada alıştııı
devrimim, 1 aylik kontrolde doktorum artik istedigi kadar uyusun uyandirma, kendini bilir acikinca uyanir dedi. uykuda beslemek de kullanilan bir yontem, fakat gece 2200 civari verdigimde en son 2000 civari emdigi icin anca 70 ml gibi birsey icebiliyor gerisini birakiyor.
benim iki gogsumden de toplamda hic 100 cikmadi, masallah seninkine, en cok 80 ml gordum
ben de 13 kg verdim, 8 fazlam var hala imdat
benimki tam tosun paşa,120ml içip üstüne meme verdiğimi bilirim :)birde devrim günde 1 kez 3saat,bir kezde 2 saat uyuyor,onun dışında saat başı uyanıp emiyor,gece 5 ila 10dakika arası emiyor ama gündüz çok emiyor,birde 6saat hiç uyumadığı oluyor,o zaman çok meme emiyor,sürekli meme istiyor
ben ayağımda yada anakucağında sallıyorum,ağlaması yok ama sürekli emmek istiyince bende sakinleşsin diye sallıyorumaynı benim oğlum gündüz bazen hiç uyumuyor. mesela geçen hafta 12deöğlen kalktı 6ya kadar uyumadı saat başı emmek istedi. hafta içide 8:30da kalktı arada 15dk 30dk ne kadar uyuduysa o kadar ağlamıyor mızlıyor emzik verince düşüncede bağırınıyor. böyle günlerde pilim bitiyor benim. bugün iyi maş.
selam herkese nasılsınız. ben yorgun ve uykusuzum sabah 7 ye kadar ayaktaydık kızımla durmadı uyumadı ben resmen ayakta uyudum. zaten daha hastanenin yorgunluğunu üzerimizden atamadık eve geldiğimizden beride hiç uyku yok yani bir haftadır günde ancak 2 yada 3 saat uyuyabiliyorum oda aralıklı. napalım geçicek elbet bu zamanlarda.
abimle eşi boşandılar bu hafta. çok üzüldüm bi evliliğin bitmesi hele ortada bir çocuk varken yiğenim 4 yaşında annesinde artık. oraya gitse babadan ayrı buraya gelse anneden ayrı yavrum benim. bugün doğumgünü sadece telefonla kutlayabildik. benden çilekli pasta istedi içim parçalandı. :gitme: allah kimseyi anasından babasından ayırmasın çok kötü bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?