2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasılsınız kızlar.. çok sıcak ya bayılıyorum valla kızımda sevmiyor hiç sıcağı kolsuz badi ve çorapla duruyo kuzucum yinede rahat edemiyo ev yanıyo.

nasılsınız kızlar.. çok sıcak ya bayılıyorum valla kızımda sevmiyor hiç sıcağı kolsuz badi ve çorapla duruyo kuzucum yinede rahat edemiyo ev yanıyo.

benim oğlumda kısa kollu ve patikli zıbınla duruyor arada camı acıp havalandırıyorum evıde ama korkuyorum genede

selam;
kızım emdi emdi yattı az önce;5 dk. olmadan ağlamaya başladı kucağıma aldım,almamla ağız dolusu kustu,çok korktum...hemen oktorunu aradım,bir iki kere kusabilir normaldir dedi.herhalde çok emdi ondandır diye düşünüyorum ama içim yinede rahat değil,gerçi çok şükür ağlamıyor,sızlanmıyor keyfi yerinde...off yaa şimdi annem var rahatım,tekken ne yapacağım bilmiyorum,normalde zaten panik atak var bende,nasıl soğukkanlı olacağım bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun.

maşallah canım;az değil 600gr. sadece anne sütü içiyorsa iyi,çok almasını istiyorsan biraz daha karbonhidrat ağırlıklı beslen,helva,yumurta ve sütlü tatlılar ye,süt içebiliyorsan iç.faydalı oluyormuş...bende daha denemedim...

canım benimkide kusuyor özellikle gazını çıkarırken ve çok emince korkma fazlasını çıkarıyor benim heryerim batıyor üstelik

canım benimkide kusuyor özellikle gazını çıkarırken ve çok emince korkma fazlasını çıkarıyor benim heryerim batıyor üstelik

ne bileyim ,çok ufak ufak kusma benimkindede var her zaman ama ağız dolusu kusunca korktum...alışacağım zamanla herhalde

ben de aynen senin gibiyim, hemen panik oluyorum. hele yalnızken iyice şaşkınlaşıyorum :)) geçen gün benimki burnudan kustu, ilk defa yaptığı için ben de korktum, annemi arayıp ne yapacağım dedim, o derece paniğim yani... amin Allah hepimizin yardımcısı olsun...

selam annişler. bu sabah uyandım uykum var ama yatmak istemiyorum hafif serin gibi bir hava var burda en azından şimdilik ondan keyifle kahvaltı yapıyorum.

gunaydin, benimki de baya kusan bir bebek, yurudugumuz yerlerde iz birakiyoruz evde

biz bir gece once 0830 da uyuduk, gece 2230 da uykusunda biberonla sutumden verdim ve saat 0430 a kadar uyanmadi :)

ama dun gece 0100 sularindan beri askeriz

günaydın şekerlerrr...
sabah gaz sancısı ile uyandık saatlerce kucağımda gezdi ve orada uyudu kuzum...
kızlar gözlerim ağrıyo başımda uykusuzluk sanırım bebişlerle uyuyanlara maşallahhh...
yemek ve ev işini kim yapıyo siz uyuyuncaaalülülülülülü

gunaydin, benimki de baya kusan bir bebek, yurudugumuz yerlerde iz birakiyoruz evde

biz bir gece once 0830 da uyuduk, gece 2230 da uykusunda biberonla sutumden verdim ve saat 0430 a kadar uyanmadi :)

ama dun gece 0100 sularindan beri askeriz
ben o kadar uyumasına izin vermiyorum,gündüz en fazla 3 saat,gecede 4 saat,birde kaç ml anne sütü veriyorsun canım,benimki bir öğünde 100ml felan içebiliyor,bu arada ilk birkaç gün,meme tutamadığından hep sağarak veriyordum,120ml e kadar çıkmıştı tek gögsümden,en son dün gece çok dolduğu ve canımı yaktığı için sağdım 50 ml çıktı
ben bebek 6da uyanınca uyanıyorum,ondan sonra akşaam 10a kadar yatmıyorum,eğer 10da uyumazsa,kaçda uyursa o saatte yatıyoruz,ertesi gün yine sabah 6da kakıyoruz

kızlar bu kusma olaylarıda 3aydan sonra geçecekmi?
ben bebeği sürekli odasındaa tutuyorum,daha doğrusu ailecek bebeğin odasındaayız,bugun park yatak geliyor,yatak odamda yatcağız 6aya kadar,sonra herkes kendi odasınaa,ama gündüz odasında uyutcam,yatağınada alışsın,sizlerde durumlar ne?
hayatınızı düzene koyabildinizmi?dün ilk kez ailecek gezmeye çıktık,wenice gittik,2parça şey aldık,yemek yiyelim dedim,eşim çok panik oldu,hemen gidelim kalkar rezil oluruz dedi :)oda yavaş yavaş alışacak,arabasızlık berbat bişey,heryere taksiyle gidiyoruz,bir maaşda ona lazım :)
biz halen bir rutine oturtamadık hayatımızı,bebek uyuyunca,yanındaa kimse yoksa hiçbişey yapamıyorum,yada uyuyunca anneme bırakıp bişeyler yapıyorum
oğlum uyudu benimde çenem düştü,10 kilo verdim çakıldı kaldı,2kilo halen duruyor,son 2haftadır gram vermedim
bizim evin halleri böyle işte

devrimim bende yalnızım çocuğum uyanınca düşün wc ye bile gidemiyorum sanırım kucağada alıştııı

devrimim, 1 aylik kontrolde doktorum artik istedigi kadar uyusun uyandirma, kendini bilir acikinca uyanir dedi. uykuda beslemek de kullanilan bir yontem, fakat gece 2200 civari verdigimde en son 2000 civari emdigi icin anca 70 ml gibi birsey icebiliyor gerisini birakiyor.

benim iki gogsumden de toplamda hic 100 cikmadi, masallah seninkine, en cok 80 ml gordum

ben de 13 kg verdim, 8 fazlam var hala imdat

benimki tam tosun paşa,120ml içip üstüne meme verdiğimi bilirim :)birde devrim günde 1 kez 3saat,bir kezde 2 saat uyuyor,onun dışında saat başı uyanıp emiyor,gece 5 ila 10dakika arası emiyor ama gündüz çok emiyor,birde 6saat hiç uyumadığı oluyor,o zaman çok meme emiyor,sürekli meme istiyor

selam herkese nasılsınız. ben yorgun ve uykusuzum sabah 7 ye kadar ayaktaydık kızımla durmadı uyumadı ben resmen ayakta uyudum. zaten daha hastanenin yorgunluğunu üzerimizden atamadık eve geldiğimizden beride hiç uyku yok yani bir haftadır günde ancak 2 yada 3 saat uyuyabiliyorum oda aralıklı. napalım geçicek elbet bu zamanlarda.
abimle eşi boşandılar bu hafta. çok üzüldüm bi evliliğin bitmesi hele ortada bir çocuk varken yiğenim 4 yaşında annesinde artık. oraya gitse babadan ayrı buraya gelse anneden ayrı yavrum benim. bugün doğumgünü sadece telefonla kutlayabildik. benden çilekli pasta istedi içim parçalandı. :gitme: allah kimseyi anasından babasından ayırmasın çok kötü bişey.

Son düzenleme:

aynı benim oğlum gündüz bazen hiç uyumuyor. mesela geçen hafta 12deöğlen kalktı 6ya kadar uyumadı saat başı emmek istedi. hafta içide 8:30da kalktı arada 15dk 30dk ne kadar uyuduysa o kadar ağlamıyor mızlıyor emzik verince düşüncede bağırınıyor. böyle günlerde pilim bitiyor benim. bugün iyi maş.

ben ayağımda yada anakucağında sallıyorum,ağlaması yok ama sürekli emmek istiyince bende sakinleşsin diye sallıyorum

zor bir durum ama geçim yoksa uzatmak anlamsız,
geceleri ışıkları kapat ve tek kelime bile konuşma,gündüzde çok gürültü olsun evin içinde,anlıyorlar zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…