ben ayağımda yada anakucağında sallıyorum,ağlaması yok ama sürekli emmek istiyince bende sakinleşsin diye sallıyorum
zor bir durum ama geçim yoksa uzatmak anlamsız,
geceleri ışıkları kapat ve tek kelime bile konuşma,gündüzde çok gürültü olsun evin içinde,anlıyorlar zamanla
ınsallah oglum 40ına ıyı gırdı bundan sonrada boyle devam eder huyu su gaz sancıları cok yoruyor cunku yavrum o yuzden dogru durust kılo bıle alamıyor yoksa
sızler nasılsınız bebısler nasıl hepsını opuyorum.bugun sabah sehıt haberlerını duyunca ıcım daha da sızlıyor artık ogluma bakıyorum hemen Allah cumlemızın evlatlarını korusun şu lanet terör bitsin artık
arkadaslar hepınıze merhabalar bizimde dün 40ımız cıktı cok sükür darısı çıkmayan arkadaslara ve bebişlerine olsun.kayınvaldemde kuran okundu güzeldi cocugum uydu emdı huysuzlanmadı allahtan kalbalıgı sevıyor ama yorulmus yavrum gunduz nerdeyse hıc uyumuyordu bugun gece ve sımdı hala uyuyor bende bu vesıleyle dınlenmıs oluyorum
selam hanımlar;bende kızımı yeni uyuttum;geldim
sımdıden hayırlı olsun canım
hayırlı olsun cnm
saol canım darısı sıze ınsallah
kizlar selam, kakali camasirlari nasil yikiyorsunuz ?
ben hacisakir granul sabuna basiyorum makineye atmadan ama bir ise yaramiyor, kosla oxi falan mi kullanmali ? korkarim camasir suyundan yahu el kadar bebege
oleyyalkisalkisalkis bugün kızımı tek başıma yıkadım...
ben hacisakir granul sabuna basiyorum makineye atmadan ama bir ise yaramiyor, kosla oxi falan mi kullanmali ? korkarim camasir suyundan yahu el kadar bebege
kızlar kızımın gaz sancısı cok var ya ne yapsam olmuyo sancıdan ememıyo yavrum napıcamı sasırdım ve nasıl bagırıyo gorsenız
gazını cıkarıyorum kac kere yıne bıtmıyo yaaaa
slm kızlar, benim sütüm hala az geliyor, günde bir öğün 30 cc mama veriyodum, doktor verdiğin her mama sütünü daha da azaltır verme dedi. ama emiyor ve bu vakitlerde sütüm tamamen bitiyor göğsümde, o zamanda memeyi sağa sola çekiştiriyor, itiyor ağzından ben tıkıyorum o itiyor, öyle zaman geçirmeye çalışıyorum, en başından beri böyle olsa umudumu kesicektim ama 2. hafta dolup taşıyodu göğsüm geceleri akıyodu, sütüm gelsin saatlerce emzirmeye razıyım oooff offfffffff :gitme:
valla maşallah, ben hiç tek başıma yıkayamadım, vücudu tamam da yüzüstü çevirip aynı anda kulağını kapatıp başını yıkamam için 40 fırın ekmek yemem lazım :))
ben kulağını kapatmıyorum ama su kaçmasın diye yüzüstüyken çok dikkat ediyorum,hastanede öğretmişlerdi yıkamayı ama cesaret edemiştim şimdiye kadar tek yıkamaya:)))))
valla maşallah, ben hiç tek başıma yıkayamadım, vücudu tamam da yüzüstü çevirip aynı anda kulağını kapatıp başını yıkamam için 40 fırın ekmek yemem lazım :))
erkek anneleri size bir sorum olacak, 2 gündür testislerinde zaman zaman neredeyse fındık büyüklüğünde bir şişlik oluyor, dr randevumuza da daha çok var, sizlere sorayım dedim... sizde de oluyor mu ?
erkek anneleri size bir sorum olacak, 2 gündür testislerinde zaman zaman neredeyse fındık büyüklüğünde bir şişlik oluyor, dr randevumuza da daha çok var, sizlere sorayım dedim... sizde de oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?