günaydın kızlar ,dün kırkımız çıktı,bugün gezmeye gidiyoz
işte bebişimin son hali kırk banyosundan sonra
kilo alımı iyise nesine hevesleniyorsun:)benim için emzirme işkenceye dönüşmüş durumda,biz 1saati çokdan aşdık,allahtaan gece uyanıp 10dk emip uyuyorda onda rahat ediyorumuykusuzluk beni mahvetti kızlar siz geceleri kaç saatte bir emziriyorsunuz?
bir de bizim kızın emme süreleri çok az 10 dakika ya da 7-8 dakikada sıkılıp bırakıyor memeyi
şöyle 1 saat emzirdim diyenlere şaşırıyorum ancak kilo alımı gayet güzel tedirgin olmamı gerekicek bi durum yoktur umarım...
maşşallah ikinizide hayırlı olsungünaydın kızlar ,dün kırkımız çıktı,bugün gezmeye gidiyoz
uykusuzluk beni mahvetti kızlar siz geceleri kaç saatte bir emziriyorsunuz?
bir de bizim kızın emme süreleri çok az 10 dakika ya da 7-8 dakikada sıkılıp bırakıyor memeyi
şöyle 1 saat emzirdim diyenlere şaşırıyorum ancak kilo alımı gayet güzel tedirgin olmamı gerekicek bi durum yoktur umarım...
kızlar kızımın gaz sancısı cok var ya ne yapsam olmuyo sancıdan ememıyo yavrum napıcamı sasırdım ve nasıl bagırıyo gorsenız
gazını cıkarıyorum kac kere yıne bıtmıyo yaaaa
Slm herkese.bebebğim 2 gündür pişik.hergün yıkıyorum pişik kremi de kullanıyorum ama geçmedi.bez olarak primayı kullanıyorum.pişik kremi de cihicco nun.7 haftalık oğlum.altını değişirken de pamuk ve ılık su kullandım ilk günden itibaren.ama pişik tekrarlıyo hala. siz napıyosunuz?iyi bir pişik kremi var mı?
valla benim de öyle, hala az( ama bana dr 4 saatte bir 60 ml ver aralarda da sürekli emzir dedi. ben de mamayı bırakabilecek kadar sütüm olsa saatlerce emzirmeye razıyım...
ben dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum, hiç leke kalmadı şimdiye kadar..
valla maşallah, ben hiç tek başıma yıkayamadım, vücudu tamam da yüzüstü çevirip aynı anda kulağını kapatıp başını yıkamam için 40 fırın ekmek yemem lazım :))
erkek anneleri size bir sorum olacak, 2 gündür testislerinde zaman zaman neredeyse fındık büyüklüğünde bir şişlik oluyor, dr randevumuza da daha çok var, sizlere sorayım dedim... sizde de oluyor mu ?
bebişim yine çıldırdı annemde şimdi sakinleştirdi biraz
inanılmaz gerginim kuzum nasıl ağlıyor
dün bizim de dr.kontrolümüz vardı...gaz sancıları için günde 30 ml.şekerli rezene içirebilirsiniz dedi...belki çare olabilir birilerine diye paylaşmak istedim..bir de kulak çöpüyle krem sürüp popsunu uyarabilirsiniz dedi...rahat çişini yapabilir ddedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?