2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uykusuzluk beni mahvetti kızlar siz geceleri kaç saatte bir emziriyorsunuz?

bir de bizim kızın emme süreleri çok az 10 dakika ya da 7-8 dakikada sıkılıp bırakıyor memeyi
şöyle 1 saat emzirdim diyenlere şaşırıyorum ancak kilo alımı gayet güzel tedirgin olmamı gerekicek bi durum yoktur umarım...

günaydın kızlar ,dün kırkımız çıktı,bugün gezmeye gidiyoz
işte bebişimin son hali kırk banyosundan sonra

Eklentiler

• $IMG_0856.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 24
kilo alımı iyise nesine hevesleniyorsun:)benim için emzirme işkenceye dönüşmüş durumda,biz 1saati çokdan aşdık,allahtaan gece uyanıp 10dk emip uyuyorda onda rahat ediyorum

maşşallah ikinizide hayırlı olsun

bu arada günaydın kızlar
benimkiler baba oğul uyuyor,bende geçerim yanlarına birazdan
benimde banyo olayını öğrenmem lazım artık,annem tatile gidiyor 40ımız çıkınca,hergün birine gidip bizi yıkayın diyemem :)park yatağımız da geldi,ince yün minderle kullanıyorum,bu gece yatağımda rahat bir uyku çektim,1ay sonra kendi yatağım çok iyi geldi :)

valla gece kaç defa uyanacağı hiç belli olmuyor bazen sabah kadar asker ediyor beni, bazen de 4-5 saat uyuyor, düzeni tam oturmadı daha.
benimki ilk 20 gün falan sürekli memede yaşadı ama artık o kadar uzun emmiyor, 10-15 dakika emip bırakıyor, bazen de uzun süre emzik gibi ağzında tutuyor ama emmiyor . kilosu iyiyse problem yok..

kızlar kızımın gaz sancısı cok var ya ne yapsam olmuyo sancıdan ememıyo yavrum napıcamı sasırdım ve nasıl bagırıyo gorsenız
gazını cıkarıyorum kac kere yıne bıtmıyo yaaaa

canım gaz sancısı için ben colinox(umarım dogru yazmışımdır) diye bir ilaç kullanıyorum felaket gazı var kızımın sancısı oldugu zman ortalıgı yırtıyor. ama o gaz damlası mucize gibi birşey en fazla iki dakika içinde uyuyan prensese dönüşüyor. ilacı ssk karşılamıyor. fiyatı 30 tl. ama gerçekten çok iyi bir gaz damlası.

Slm herkese.bebebğim 2 gündür pişik.hergün yıkıyorum pişik kremi de kullanıyorum ama geçmedi.bez olarak primayı kullanıyorum.pişik kremi de cihicco nun.7 haftalık oğlum.altını değişirken de pamuk ve ılık su kullandım ilk günden itibaren.ama pişik tekrarlıyo hala. siz napıyosunuz?iyi bir pişik kremi var mı?

bebişim yine çıldırdı annemde şimdi sakinleştirdi biraz
inanılmaz gerginim kuzum nasıl ağlıyor

tubatuba maşallah bebişine ...hayırlı olsun kırkınızda....

herkese selam kızlar opuyorumnanaktan
umarım tum anneler ve bebişleri iyidir
topiği atlaya zıplaya okumaya calıstım cogunuzun bebişlerinde kabızlık problemı olmus.bızde de tam tersi sulu cıkıyo kakası.ishal oldu diye cok uzuluyorum.bagırsak florasını düzenleyici damla kullanıyoruz umarım işe yarar.

doktorumuz gaz için sab simplex vermişti.bir arkadasım bu tür gaz olusumunu engelleyici ilaçların ileride cocuga zararı olabilecegını söyleyince korkumdan bıraktım.bir de bu ilacın tr.de sahteleri de var demişler.merak edenler için sab simplex diye google da arayınca çıkıyo ilgili haberler.
doktorumuza da bişi diyemedım o hala bunu kullanıyoruz sanıyor :kedi:

dayım Denizli'de çocuk doktoru benım.o da bu ilaçların cok fazla işe yaramadıgını söyledi.konuyla ilgili seminerlerde en iyi yatıstırıcının doğal olan rezene oldugu kanısına varılmıs.ben de artık rezene verip sabırla 3.ayın bitmesini bekleyecegım.

ay maşallah nazar boncugu gözlerinde bebişin
bızım de gözlerimiz renkli, ilerde değişir mi bilmiyorum.benım gozlerım kahverengi babanın yeşil

canım ben niveanın pişik önleyici kremını her alt acmadan sonra kullanıyorum,kıvamı yogun oldugu için çok işe yarıyor

Son düzenleme:

canım nasıl bi şişlikten bahsediyosun anlamadım ama bizim oğlanın testislerindeki su oranı biraz fazla dr.umuz eger zaman zaman şişip inerse ve bebekle huzursuzluk olursa getir fıtıktan şüpheleniriz dedi...kompleşişip inmekten bahsettim sanırım en iyisi sen dr.unuzu ara

dün bizim de dr.kontrolümüz vardı...gaz sancıları için günde 30 ml.şekerli rezene içirebilirsiniz dedi...belki çare olabilir birilerine diye paylaşmak istedim..bir de kulak çöpüyle krem sürüp popsunu uyarabilirsiniz dedi...rahat çişini yapabilir ddedi...

bende ilaç yerine bı çay kaşıgı rezene iki karanfili küçük bi cezvede kaynatıp 6-7 çay kaşığı içiriyorum çok sancımız oldugunda.
allahtan annem var şuan yanımda ,yanlız kalınca ne yapıcam bende hiç bilmiyorum

biz de mevlüdümüzü yaptık gaz sancılarından dertliyiz hala ben kendime kondurmasam da galiba lohusa depresyonuna girdim herşeye ağlıyorum kırkımızın çıkmasını bekliycem evde oturmaya hiç alışı
k değilim ona yoruyorum bu ruh halini yine de değişmezse bi doktora gitmem gerekecek herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…