2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hoşgeldin en son konuştğumuzda ikimizde doğurmayı bekliyorduk çok şükür şimdi bebeklerimiz kucağımızda evet hepimizin bebeklerinde gaz biz analarda da bolca edpsizlik v ar galiba bende aynı acayip sinirlerim bozuk bide üstüne kayınvalidemler burada 2 aydır düşün artık lü lü

sağol canım, komple şişmiyor tek tarafında fındık kadar bir şişlik olup sonra iniyor, evet dru arayıp sorayım yarın.. Allah bebeklerimizi tüm hastalıklardan korusun...

ben de sürekli evde oturnaktan çok bunalmıştım, her şey batmaya başlamıştı. bu hafta baya dışarı çıktık sarp la, kendime geldim valla. sen de düzelirsin bence, çok da keyifli oluyor birlikte gezmek. mevlüdünüz de hayırlı olsun...

canım benim oğlumda da olmuştu ilk günlerde sebamed kullandım hemen geçti....
bir de arada altını açıyorum ben hava aldırıyorummm..istersen sen de dene

günaydın kızlar ,dün kırkımız çıktı,bugün gezmeye gidiyoz
işte bebişimin son hali kırk banyosundan sonra
Tuğbaa Allah nazarlardan korusunnn, çok güzel bir oğlan bu yaa maşallahhh

kızlar kızımın gaz sancısı cok var ya ne yapsam olmuyo sancıdan ememıyo yavrum napıcamı sasırdım ve nasıl bagırıyo gorsenız
gazını cıkarıyorum kac kere yıne bıtmıyo yaaaa
canım ememediği zaman yüzüstü yatırıyorum bennbilmiyorumkismile
bir nebze azalıyor sancısııı

ne bileyim ,çok ufak ufak kusma benimkindede var her zaman ama ağız dolusu kusunca korktum...alışacağım zamanla herhalde

benim oğlum da 3-4 kez ağız dolusu kustuuu..bu kadar arka arkaya olunca farkettim ki emdikten sonra kucağımıza aldığımızda midesine bastırıyomuşuz elimizlee...o yüzden kusuyomuş yavrum...artık emzirdikten hemen sonra ters çevirmemeye, midesine bastırmamaya dikkat ediyoruzgamyoncuiremsu

sağol canım, komple şişmiyor tek tarafında fındık kadar bir şişlik olup sonra iniyor, evet dru arayıp sorayım yarın.. Allah bebeklerimizi tüm hastalıklardan korusun...

ipeknil benim oğlanında da evvelki gün sağ yumurtalığı şişti..bugün tanıdığımız bir doktora gösterdim hidroseldir muhtemelen geçer ama bir ara gelin ultrasonla bakalım dedi...bakalım göstericez biz dee haftaiçi..inşallah bir sorun yoktur:Saruboceq:

amin inşallah ikisinde de bir sorun yoktur, ben de en kısa zamanda götüreyim doktora.

selam kızlar nasılsnız. havalar düzeldi çok sıcak derken iki gündür fırtana yağmur var akşamları ama ev yinede çok sıcak.
yarın doktora gidicez tekrar kan alıcaklar bide bazı sonuçlarımız çıkıcak inşallah hepsi iyidir.bir daha o hastanede olmak istemiyorum
bugün sabah kızıma üzerinde seni seviyorum babacığım yazılı bi tişört giydirip eşimin yanına yatırdım çok mutlu oldu çok hoşuna gitti. babalar günü hediyesi oldu prensesim :)

inşallah tüm tahllleriniz iyi çıkar canım, güzel haberlerini bekliyoruz

mrb kızlar
kızıma sütümün yetip yetmediğini nasıl anlayabilirim sürekli emmek istiyo ve emzik kullanmıyoruz
emmek isteyince herkes doymuyo diyo ama çok da ağladığını düşünmüyorum ama moraliim bozuluyo böyle olunca sütüm gidecek gibi geliyo
napcam ben ya (

kilo alımı iyiyse yetiyordur canım, benimki az kilo aldığı için dr yetmediğini düşündüğünü söyledi ve mamaya başladık. inşallah yetiyordur sütün de bizim gibi mamaya başlamak zorunda kalmazsın... ama moralini de bozma süt için moral de çok önemli

benim kızımda çok kötü pişik olmuştu travacort ve hametan diye iki kremi verdi dr karıştırıp günde iki kez sürdük iki günde geçti

ne kadar almıştı senin bebiş benimki de az aldı 600 gr

kızlar oğlum koltuk tan düştüüüü
çok fenayımmm
yüz üstü yatırmıştım yastığa gaz sancısı vardı..ufffff içim gitti yerde yüz üstü görünce...

çok fenayımmm
yüz üstü yatırmıştım yastığa gaz sancısı vardı..ufffff içim gitti yerde yüz üstü görünce...

canım yaa cok gecmıs olsun bısey yoktur ınsallah gercı ılerde cok düşecekler kendımızı alıstırsak ıyı olur derler ya cocuk bu düşe kalka büyür diye ama ınsanın içi gidiyor Allah beterinden korusun

amin canım içim eridi ya Allah yaşatmasınn :Saruboceq:

ne kadar almıştı senin bebiş benimki de az aldı 600 gr

benimki baya az almıştı, 10 günde 150 civarı bi şeydi yanlış hatırlamıyorsam, bir de doğum kilosu düşüktü benimkinin...

çok fenayımmm

çok çok geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın inşallah... şimdi iyi değil mi?

uyuyo canım amin inş.
çok üzüldüm çokkk..gözümden ayırasım gelmiyo

canım doyup doymadıgını anlamak için meme emdikten sonra 30 cc mama yap ver onu yerse doymmaıştır. almazsa doymuştur meme arsızlıgından memene saldırıyordur. benim dr bana öyle demişti...

çok fenayımmm
çok geçmiş olsun,gerçeten düşe kalka büyüycekler,benimkide anakucağından düştü,benimde içim gitti,dondum kaldım,annem kaldırdı yerden,allahtan hafif yuvarlandı,yüksekten düşmedi

canım doyup doymadıgını anlamak için meme emdikten sonra 30 cc mama yap ver onu yerse doymmaıştır. almazsa doymuştur meme arsızlıgından memene saldırıyordur. benim dr bana öyle demişti...
benimkine değil 30cc 300cc versem de yer :)oğlumun doyma duyusu yok sanırım

günaydın kızlar,dün bütün gün ailece gezdik,arkadaşlarımızla görüştük,inanılmaz güzel geçti,çok eğlendik,herkese tavsiye ediyorum,acayip moral oluyor,daha 40 mırk yok,biz durmadan geziyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…