biz de mevlüdümüzü yaptık gaz sancılarından dertliyiz hala ben kendime kondurmasam da galiba lohusa depresyonuna girdim herşeye ağlıyorum kırkımızın çıkmasını bekliycem evde oturmaya hiç alışı
k değilim ona yoruyorum bu ruh halini yine de değişmezse bi doktora gitmem gerekecek herhalde
canım nasıl bi şişlikten bahsediyosun anlamadım ama bizim oğlanın testislerindeki su oranı biraz fazla dr.umuz eger zaman zaman şişip inerse ve bebekle huzursuzluk olursa getir fıtıktan şüpheleniriz dedi...kompleşişip inmekten bahsettim sanırım en iyisi sen dr.unuzu ara
biz de mevlüdümüzü yaptık gaz sancılarından dertliyiz hala ben kendime kondurmasam da galiba lohusa depresyonuna girdim herşeye ağlıyorum kırkımızın çıkmasını bekliycem evde oturmaya hiç alışı
k değilim ona yoruyorum bu ruh halini yine de değişmezse bi doktora gitmem gerekecek herhalde
Slm herkese.bebebğim 2 gündür pişik.hergün yıkıyorum pişik kremi de kullanıyorum ama geçmedi.bez olarak primayı kullanıyorum.pişik kremi de cihicco nun.7 haftalık oğlum.altını değişirken de pamuk ve ılık su kullandım ilk günden itibaren.ama pişik tekrarlıyo hala. siz napıyosunuz?iyi bir pişik kremi var mı?
Tuğbaa Allah nazarlardan korusunnn, çok güzel bir oğlan bu yaa maşallahhhgünaydın kızlar ,dün kırkımız çıktı,bugün gezmeye gidiyoz
işte bebişimin son hali kırk banyosundan sonra
canım ememediği zaman yüzüstü yatırıyorum bennbilmiyorumkismilekızlar kızımın gaz sancısı cok var ya ne yapsam olmuyo sancıdan ememıyo yavrum napıcamı sasırdım ve nasıl bagırıyo gorsenız
gazını cıkarıyorum kac kere yıne bıtmıyo yaaaa
ne bileyim ,çok ufak ufak kusma benimkindede var her zaman ama ağız dolusu kusunca korktum...alışacağım zamanla herhalde
sağol canım, komple şişmiyor tek tarafında fındık kadar bir şişlik olup sonra iniyor, evet dru arayıp sorayım yarın.. Allah bebeklerimizi tüm hastalıklardan korusun...
ipeknil benim oğlanında da evvelki gün sağ yumurtalığı şişti..bugün tanıdığımız bir doktora gösterdim hidroseldir muhtemelen geçer ama bir ara gelin ultrasonla bakalım dedi...bakalım göstericez biz dee haftaiçi..inşallah bir sorun yoktur:Saruboceq:
selam kızlar nasılsnız. havalar düzeldi çok sıcak derken iki gündür fırtana yağmur var akşamları ama ev yinede çok sıcak.
yarın doktora gidicez tekrar kan alıcaklar bide bazı sonuçlarımız çıkıcak inşallah hepsi iyidir.bir daha o hastanede olmak istemiyorum
bugün sabah kızıma üzerinde seni seviyorum babacığım yazılı bi tişört giydirip eşimin yanına yatırdım çok mutlu oldu çok hoşuna gitti. babalar günü hediyesi oldu prensesim :)
mrb kızlar
kızıma sütümün yetip yetmediğini nasıl anlayabilirim sürekli emmek istiyo ve emzik kullanmıyoruz
emmek isteyince herkes doymuyo diyo ama çok da ağladığını düşünmüyorum ama moraliim bozuluyo böyle olunca sütüm gidecek gibi geliyo
napcam ben ya(
Slm herkese.bebebğim 2 gündür pişik.hergün yıkıyorum pişik kremi de kullanıyorum ama geçmedi.bez olarak primayı kullanıyorum.pişik kremi de cihicco nun.7 haftalık oğlum.altını değişirken de pamuk ve ılık su kullandım ilk günden itibaren.ama pişik tekrarlıyo hala. siz napıyosunuz?iyi bir pişik kremi var mı?
kilo alımı iyiyse yetiyordur canım, benimki az kilo aldığı için dr yetmediğini düşündüğünü söyledi ve mamaya başladık. inşallah yetiyordur sütün de bizim gibi mamaya başlamak zorunda kalmazsın... ama moralini de bozma süt için moral de çok önemli
kızlar oğlum koltuk tan düştüüüü
çok fenayımmm
yüz üstü yatırmıştım yastığa gaz sancısı vardı..ufffff içim gitti yerde yüz üstü görünce...
canım yaa cok gecmıs olsun bısey yoktur ınsallah gercı ılerde cok düşecekler kendımızı alıstırsak ıyı olur derler ya cocuk bu düşe kalka büyür diye ama ınsanın içi gidiyor Allah beterinden korusun
ne kadar almıştı senin bebiş benimki de az aldı 600 gr
kızlar oğlum koltuk tan düştüüüü
çok fenayımmm
yüz üstü yatırmıştım yastığa gaz sancısı vardı..ufffff içim gitti yerde yüz üstü görünce...
benimki baya az almıştı, 10 günde 150 civarı bi şeydi yanlış hatırlamıyorsam, bir de doğum kilosu düşüktü benimkinin...
çok çok geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın inşallah... şimdi iyi değil mi?
mrb kızlar
kızıma sütümün yetip yetmediğini nasıl anlayabilirim sürekli emmek istiyo ve emzik kullanmıyoruz
emmek isteyince herkes doymuyo diyo ama çok da ağladığını düşünmüyorum ama moraliim bozuluyo böyle olunca sütüm gidecek gibi geliyo
napcam ben ya(
çok geçmiş olsun,gerçeten düşe kalka büyüycekler,benimkide anakucağından düştü,benimde içim gitti,dondum kaldım,annem kaldırdı yerden,allahtan hafif yuvarlandı,yüksekten düşmedikızlar oğlum koltuk tan düştüüüü
çok fenayımmm
benimkine değil 30cc 300cc versem de yer :)oğlumun doyma duyusu yok sanırımcanım doyup doymadıgını anlamak için meme emdikten sonra 30 cc mama yap ver onu yerse doymmaıştır. almazsa doymuştur meme arsızlıgından memene saldırıyordur. benim dr bana öyle demişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?