bizim aile buyukleri de bahcede dursun artik gibi imalarda bulundular, eve alismis kopegi bebek geldi diye bahceye atarsak kiskancliga ve belki de cidii zararlara davetiye cikarmis oluruz, kopek kedi basit dusunur, bebek geldi beni itelediler, beni attilar.
halbuki sunu dusunmeliler, bebek varken daha cok ilgi sevgi, demek ki bebek iyi birsey!
o sebepten ben gelenlere mutlaka kopegimi sevdirtiyorum yoksa bebegi sevemezler :) tabi hijyene de dikkat ediyorum kopegi gezdirirken baska kiyafet, geliyorum eller yikaniyor baska kiyafet bebek icin :) kopegin ayaklar siliniyor falan filan. bu ayrintilar yoruyor biraz acikcasi napalim. bir de disarda kopek gorurse cok havliyor bebek sicriyor bazen o biraz kafama takiliyor, gerci moro refleksi baska seslere de yapiyor ama korksun da istemiyorum ani kopek sesinden..
esinin ve senin ne dusundugun onemli ipeknilcim, buyuklerimiz bize sadece tavsiyede
bulunabilirler, yaptirim yapamazlar, ben bu hissi veriyorum onlara kibarca, kaldi ki kendi cocugumuzu en cok biz dusunuruz tehdit oluscak bir durum olsa tabi ki baska cozum yollarina gideriz sonucta.
kıyamam ipeğe ya,verme tabi nilüfer yazık o senin ilk göz ağrın,zamanla alışırlar birbirlerine
kizlar sagimiz sogumuz onumuz arkamiz "onu yeme sunu icme, sute gaz gecer, bebek gazli olur" diyenlerle dolu, kisa bir arastirma yaptim internette, asagidaki gibi birsuru makale buldum, cok mantikli geldi valla :)
yiyip icelim
Bebek Doktoru
bizim de bir sabah bir de akşam gaz sancılarımızı oluyor...bebiş ağlarken kulaklarına kadar morarıyor ben de çok üzülüyorum....ben de onunla birlikte ağlıyorum...canım benim inşallah bu ayı atlatırsak biraz rahatlarız diye düşünüyorum.....dr. özellikle 2. ayda gaz sancıları olur dedi zamanla bunlar azalır...3.aydan sonra düzene girer dedi...inşallah öyle olur...Rabbim tüm bebeklerimizi korusun...
kizlar sagimiz sogumuz onumuz arkamiz "onu yeme sunu icme, sute gaz gecer, bebek gazli olur" diyenlerle dolu, kisa bir arastirma yaptim internette, asagidaki gibi birsuru makale buldum, cok mantikli geldi valla :)
yiyip icelim
Bebek Doktoru
canım fazla beslenmeden kaynaklı olabiliyormuş,bizdede aynı sıkıntı var,o nedenle araştırdımtuba maşallah yakışıklı oğlunaaaa::::.
kızlar sizlerede merhaba,
kızm iki gündür yeşil kaka yapıyor yaaa..ilk gün çok önemsemedim üşüttüğümü düşündüm ama geçmedi yine yeşil.........
doktora gitmektende bıktım yani-tatlicadiarzu-
niye yeşildir yaaa...........
keyfi yerinde onlarda bir sorun yokkk......
canım fazla beslenmeden kaynaklı olabiliyormuş,bizdede aynı sıkıntı var,o nedenle araştırdım
pankek bu site kendisiyle çelişiyor
Bebek Doktoru burdada yemeyin diyor
canım fazla beslenmeden kaynaklı olabiliyormuş,bizdede aynı sıkıntı var,o nedenle araştırdım
pankek bu site kendisiyle çelişiyor
Bebek Doktoru burdada yemeyin diyor
oyle diyor valla, neyse ben bu sayfayi gormedim, biraz da yiyip icecegim ilk sayfayi okurken
sutu ozledim ya sut icmeden nasi sut uretcez, dovecegim birilerini sonunda ;P
hadi yaaa........-tatlicadiarzu- aman başka türlü olmasın da bende biraz önce bir yerde az beslenme diye okudum ama ihtimal vermiyorum
fazla olabilir:bbo:
ben içiyorum süt doktorum ilkbir hafta süt kuru bakliyat yok dedi okadarrr....çocuk doktorumuzda soğan sarımsak tan uzak duracağız dedi ama ben bazen yiyorum..bebişimde iyi maaşallahhhh............
bencede :)bay ve bayan oburixler :)
bu kızı yerim ben annesi pek şeker
selam kızlar ben süt ve soğanı çok tüketiyorum. sütü arttırıyor
kizlar benimki ya memede ya da omzumda uyumak istiyor, emzikle yataginda uyusun istiyorum, bir uykuda oluyor ama cogunlukla emzigi reddediyor, elini emmeye calisiyor. emzige nasil iyice alistirabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?