2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkesler ne güzel gezip tozuyorlar bense evde kapalı kaldım ve de bu süre bayağı uzun olacak sanırımsadece bebeği dr.a götüdüğümüzde dışarı çıktım 20 gün boyunca hiç çıkmadım....o da sadece dr. gidip geldik arabayla...küçük yerde yaşamanın zorlukları......

bizim de bir sabah bir de akşam gaz sancılarımızı oluyor...bebiş ağlarken kulaklarına kadar morarıyor ben de çok üzülüyorum....ben de onunla birlikte ağlıyorum...canım benim inşallah bu ayı atlatırsak biraz rahatlarız diye düşünüyorum.....dr. özellikle 2. ayda gaz sancıları olur dedi zamanla bunlar azalır...3.aydan sonra düzene girer dedi...inşallah öyle olur...Rabbim tüm bebeklerimizi korusun...

çok haklısın, bir problem olacağını düşünsem daha hamileyken verirdim. ben güveniyorum ipeğe :) bana da dışarı bırak yemeğini falan verirsin dediler, kedim çok narin 1 günde pert olur dışarı bıraksam. Allahtan benim annem seviyor, gelince mutlaka onunla da ilgileniyor...

kıyamam ipeğe ya,verme tabi nilüfer yazık o senin ilk göz ağrın,zamanla alışırlar birbirlerine

evet canım ilk göz ağrım valla, 4 yaşında bebeklikten beri bizde, bence de 1-2 ay sorun olacak zamanla alışacaklar...

amin, Allah hepimizin bebeklerini tüm hastalıklardan korusun... benimki de sancılanınca kıpkırmızı oluyor ve susturamıyorum, karşılıklı ağlıyoruz bazen...

tuba maşallah yakışıklı oğlunaaaa::::.

kızlar sizlerede merhaba,
kızm iki gündür yeşil kaka yapıyor yaaa..ilk gün çok önemsemedim üşüttüğümü düşündüm ama geçmedi yine yeşil.........
doktora gitmektende bıktım yani-tatlicadiarzu-
niye yeşildir yaaa...........

keyfi yerinde onlarda bir sorun yokkk......

canım fazla beslenmeden kaynaklı olabiliyormuş,bizdede aynı sıkıntı var,o nedenle araştırdım

pankek bu site kendisiyle çelişiyor
Bebek Doktoru burdada yemeyin diyor

canım fazla beslenmeden kaynaklı olabiliyormuş,bizdede aynı sıkıntı var,o nedenle araştırdım

hadi yaaa........-tatlicadiarzu- aman başka türlü olmasın da bende biraz önce bir yerde az beslenme diye okudum ama ihtimal vermiyorum
fazla olabilir:bbo:

oyle diyor valla, neyse ben bu sayfayi gormedim, biraz da yiyip icecegim ilk sayfayi okurken

sutu ozledim ya sut icmeden nasi sut uretcez, dovecegim birilerini sonunda ;P

oyle diyor valla, neyse ben bu sayfayi gormedim, biraz da yiyip icecegim ilk sayfayi okurken

sutu ozledim ya sut icmeden nasi sut uretcez, dovecegim birilerini sonunda ;P

ben içiyorum süt doktorum ilkbir hafta süt kuru bakliyat yok dedi okadarrr....çocuk doktorumuzda soğan sarımsak tan uzak duracağız dedi ama ben bazen yiyorum..bebişimde iyi maaşallahhhh............

ben içiyorum süt doktorum ilkbir hafta süt kuru bakliyat yok dedi okadarrr....çocuk doktorumuzda soğan sarımsak tan uzak duracağız dedi ama ben bazen yiyorum..bebişimde iyi maaşallahhhh............

selam kızlar ben süt ve soğanı çok tüketiyorum. sütü arttırıyor

kizlar benimki ya memede ya da omzumda uyumak istiyor, emzikle yataginda uyusun istiyorum, bir uykuda oluyor ama cogunlukla emzigi reddediyor, elini emmeye calisiyor. emzige nasil iyice alistirabilirim?

kizlar benimki ya memede ya da omzumda uyumak istiyor, emzikle yataginda uyusun istiyorum, bir uykuda oluyor ama cogunlukla emzigi reddediyor, elini emmeye calisiyor. emzige nasil iyice alistirabilirim?

benimki emzikle uyumaya başladı artık. ben her tip emzikten aldım denedim, kauçuk olanları çok seviyor, slikonları istemiyor. sen de denedin mi hangisini sevdiğini ? benimki de elini emiyor bazen baş parmak bazen tüm eli ağzında, çok şeker görünüyor o zaman :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…