benimki emzikle uyumaya başladı artık. ben her tip emzikten aldım denedim, kauçuk olanları çok seviyor, slikonları istemiyor. sen de denedin mi hangisini sevdiğini ? benimki de elini emiyor bazen baş parmak bazen tüm eli ağzında, çok şeker görünüyor o zaman :ecrin_bebek:
slmlar kızlar gaz sancıları için rezene çayı aldım nasıl vericem bebeğe fikri olan varmı
cnm benim bildiğim kaynatıp soğutup kaşıkla vercen ağzına..
biberonla verende var hani şu mini su biberonlarından
bende nane çayı veriyorum azda şeker atıyorum içine
bi işe yarıyomu peki nekadar vericem acaba sen ne kadar verıyosun aç kaşık gunde kaç defa :S
kızlar tablo yaptım, olmuş mu ? kaydirigubbakcemile3 kiloları boyları söleyin ekleyim listeye, bide öneriniz varsa şuda olsun diye onuda ekliyim a.s.
slm kızlar
bugün kırk günlük olduk çok şükür bakalım nasıl olcak
ama evde yalnızım kırk çıkarmak için napmam gerekiyo
slm kızlar
bugün kırk günlük olduk çok şükür bakalım nasıl olcak
ama evde yalnızım kırk çıkarmak için napmam gerekiyo
slm kızlar..bugün kuzumun 2.ay aşıları vardı..okadar çok ağladıki o ağladı ben ağladım.mafoldumben çok zormuş valla şimdi uyuyo kuzucuğum
slm kızlar..bugün kuzumun 2.ay aşıları vardı..okadar çok ağladıki o ağladı ben ağladım.mafoldumben çok zormuş valla şimdi uyuyo kuzucuğum
canım yaaa,kıyamam ben ona,verem aşısı çok can yakıyormuş beni şimdiden onun stresi sardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?