2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sanirim hicbirini sevmiyor

nasil alistirdin emiyor emiyor hop atiyor, sora istemiyor, sonra yine emiyor 10 sn yine atiyor

slmlar kızlar gaz sancıları için rezene çayı aldım nasıl vericem bebeğe fikri olan varmı

slmlar kızlar gaz sancıları için rezene çayı aldım nasıl vericem bebeğe fikri olan varmı

cnm benim bildiğim kaynatıp soğutup kaşıkla vercen ağzına..
biberonla verende var hani şu mini su biberonlarından
bende nane çayı veriyorum azda şeker atıyorum içine

cnm benim bildiğim kaynatıp soğutup kaşıkla vercen ağzına..
biberonla verende var hani şu mini su biberonlarından
bende nane çayı veriyorum azda şeker atıyorum içine

bi işe yarıyomu peki nekadar vericem acaba sen ne kadar verıyosun aç kaşık gunde kaç defa :S

kızlar tablo yaptım, olmuş mu ? kaydirigubbakcemile3 kiloları boyları söleyin ekleyim listeye, bide öneriniz varsa şuda olsun diye onuda ekliyim a.s.

kızlar kaç tane emzik aldım her marka ama birtürlü kabul ettiremedim emziği kızıma amaa dün eşim nuby nin doğal form emziğini almış kızım pat diye tuttu ve artık emiyo inşallah bırakmaz. rahatladım biraz :) :ecrin_bebek: deneyin bu emziğide isterseniz.

aaayy günaydınnn herkeseeeee..........
kimsecikler yokkkk.....
benimkide emziği alıyor 30 sn sonra fırttt...
açken tutuyor birtek bende çok işim varsa veriyorum sadece

selam kızlar biz bugun 36gunluk olduk. c.tesi kırkımız çıkıyor nasipse. dün mevlüt vardı bizde de. güzeldi ama sıcaktan odada oturmaktan bayıldım. sonra herkes gitti oğlumun gaz sancısı başladı kıyamam çok ağladı bebeğim. o öyle ağlayınca ağlamak geliyor içimden benimde onunla canım acıyor. neyse rezene verim geçirdi hemen rahatladı uyudu. sizlerden ne haber kimseler yok yine

slm kızlar
bugün kırk günlük olduk çok şükür bakalım nasıl olcak
ama evde yalnızım kırk çıkarmak için napmam gerekiyo

slm kızlar

hayırlı olsun canım. bizde kırkında banyo yaptırılır bebek kırklanır yani suyuna altın atılır alyans gibi falan onunla yıknır. yada kırk tane çakıl taşı toplanır suya atılır oda kevgirden geçirilerek başından dökülür. sonra kırk uçurmak için dışarı çıkılar büyüklere gidilir yada komşulara falan yumurta toplanır.
bizde böyle oluyo heryerde adetler farklı canım. tabi biz yapamadık bunları kırkımızda hastanedeydik. sağlık olsun napalım kızım iyi olunca bunların önemi kalmıyo.

MERHABA HANIMLAR;
2 GÜNDÜR GİREMEDİM MODEMİMİN KABLOSU BOZUKTU...BENİMDE BUGÜN 40 BİTTİĞİ İÇİN KONTROLÜM VAR BAKALIM NE OLACAK...

slm kızlar

canım bizimkiler dua okudular o suyla kızım ve ben yıkandık sonra dışarı çıktık...

slm kızlar..bugün kuzumun 2.ay aşıları vardı..okadar çok ağladıki o ağladı ben ağladım.mafoldumben çok zormuş valla şimdi uyuyo kuzucuğum

canım yaaa,kıyamam ben ona,verem aşısı çok can yakıyormuş beni şimdiden onun stresi sardı...

slm kızlar..bugün kuzumun 2.ay aşıları vardı..okadar çok ağladıki o ağladı ben ağladım.mafoldumben çok zormuş valla şimdi uyuyo kuzucuğum

geçmş olsun bizimkine de az kaldı...atelş oldumu canm.bana sağlık ocağında yapar dediler doktorumuz her çocukta olmaz dediii......

:sm_confused:

3tane aşı vurdular dimi. 2buçuk aylık oluncaya randevu verdiler bize

canım yaaa,kıyamam ben ona,verem aşısı çok can yakıyormuş beni şimdiden onun stresi sardı...

ateş de yapıyormuş.

kızlar hıçkırık tutunca 1damla limon damlatın hemen kesiyo, yüzünü buruşturuyo çok eğlenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…