slm kızlar..bugün kuzumun 2.ay aşıları vardı..okadar çok ağladıki o ağladı ben ağladım.mafoldumben çok zormuş valla şimdi uyuyo kuzucuğum
ANT canım geçmiş olsun ükür tlattı bugün dinlenir biraz geçer annesi OZLMGKHN canım geçmiş olsun kızın hastamıydı kaçırmışım çok geçmi olsun ne oldu bir de Rezene veren var galiba nasıl veriyorsunuz bizim çok gaz sancımız olmuyo yani oluyo ama öyle abartılıcak kadar değil maşallah ne sizlerin nasıl oluyo yani hergün mü oluyo ya da ne kadar sürüyo
sağol canım evet kızım hastalandı yüksek ateşle 4 gün hastanede yattık şimdi iyiyiz çok şükür atklattık.
ben bir tutam rezeneyi sıcak su ekleyip bir dakika kaynatıyorum içine çok azda anason katıyorum hem tat veriyo hemde rahatlatıyo. kaşıkla veriyorum bi kaç kez. kalanıda ben içiyorum iyi oluyo.
ama kızlar ben rezeneyi kaynatılmaması gerekiyor diye biliyorum
(kaynatmadan) kaynayan suya atıp 3-5 dakika demlenmeye bırakıyorum ben.sonra içinden alıyorum kendim içiyorum bol bol bebişime hiç vermedim dahaaa......
kızlar kızım tam 4 gündür kaka yapmıyodu gliserin fitil verdim yaptı çok şükür
bu iki oldu ya niye oluyo anlamıyorum sizde de var mı öyle bi durum
evet canım rezene kaynatılmıcak kaynamıs suda beklıcek bısure..ama kızlar ben rezeneyi kaynatılmaması gerekiyor diye biliyorum
(kaynatmadan) kaynayan suya atıp 3-5 dakika demlenmeye bırakıyorum ben.sonra içinden alıyorum kendim içiyorum bol bol bebişime hiç vermedim dahaaa......
gercekten haklısın zeytınyagı cok ıse yarıyo pısık konusunda en masum koruyucu..kızlar gaz için ben yine bir zeytinci torunu olarak zeytinyağını tavsiye ediyorum gülmeyin. herşeye zeytinyağı sürdüm valla ama cidden mucize mucizeeeeeeeeeee.!!! poposuna her kaka yaptığında, vücuduna da her banyodan sonra zeytinyağı sürüyorum. hem pişik olmasını engelliyor hem de gaz varsa gazı, kaka varsa kakayı çıkartıyor. yağı sürer sürmez çikolata şelalesi gibi kakasını yapıyor, çok komik. :roflol::roflol::roflol::smiley-cool:
bu arada bende gün içinde iki kupa rezene içiyorum mutlaka, kötü gazları çıkartıyor, bebekte oluşmasını engelliyor. bebişim erkek olmasına rağmen bunların sayesinde hiç gaz problemi yaşamadık çok şükür.
hergün vermiyorum huzursuz olduğu zamanlarda bikaç kaşık veriyorum bazen kendim içerken veriyorum onada. gaz problemimiz bazen oluyo oluncada şiddetli oluyo damlada veriyorum rezenede ozaman faydası oluyo. ama kendin bol bol içersen bide kimyon atarsan yediklerine gaz problemi olmaz canım. faydasını görürüsün.günde kaç öğün mesela özlemcim faydasını göruyomusun peki bebek rahatlıyomu sadece yoksa gaz çıkarmasındada yardımcımı
ÖZLMGKHN çok geçmiş olsun canım şükür iyisiniz ama şu rezene olayı tam tarifi nedir ne kadar suya ne kadar rezene ve ne kadra içirilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?