kızlar gaz için ben yine bir zeytinci torunu olarak zeytinyağını tavsiye ediyorum gülmeyin. herşeye zeytinyağı sürdüm valla ama cidden mucize mucizeeeeeeeeeee.!!! poposuna her kaka yaptığında, vücuduna da her banyodan sonra zeytinyağı sürüyorum. hem pişik olmasını engelliyor hem de gaz varsa gazı, kaka varsa kakayı çıkartıyor. yağı sürer sürmez çikolata şelalesi gibi kakasını yapıyor, çok komik. :roflol::roflol::roflol::smiley-cool:
bu arada bende gün içinde iki kupa rezene içiyorum mutlaka, kötü gazları çıkartıyor, bebekte oluşmasını engelliyor. bebişim erkek olmasına rağmen bunların sayesinde hiç gaz problemi yaşamadık çok şükür.
selamlar
kızlar bende zeytinyağı kullanıyorum poposuna sürüyorum yapıyo kakasını..yinede gaz çok büyük problem
perşembe dr kontrolümüz var..cumada ilk aşımız
halis zeytinyağımı kullanıyosun canım, ben normal ayçiçek yağından sürdüm popsuna ama fayda etmedi
ben görmedim hiç bişeyın faydasını, çekicez böyle biraz demekki:)evet cnm saf zeytinyağı fakat ayçiçekte işe yaramış bazı arkadaşlarda..forumda okumuştum..
ben görmedim hiç bişeyın faydasını, çekicez böyle biraz demekki:)
bende nazar ettim çocuğa,bizimde dün başladı gaz sıkıntısı,memede bile çığlık atıyor resmen,süreklide çıkaıyor alttan üstten ama anlamıyorum ne gazı bu
hoşbuldum diyorum ama nezaketten :) pek hoş değilim,ağlayınca içim gidiyoraramiza hosgeldin devrimim :)
bende daha dün dedim hiç ağlamıyor maşallah,uslu oğlum dedim,ağlamaya başladı akşam,gece ara ara çekdik malesefahh ahhh geçmiş olsun canım, bizimkide çıkarıyo hatur hutur allattan üstten ama yine var yine var dün sağlık ocağına götürdüm dr bebkte aşırı gaz var hiç birşey verme dha küçük dedi gaz oluşmasını engelle meme emerken hava yutmasın dedi birde atamadığı gazda varmış bebeklerde o sancı yaparmış ne yaparsak yapalım o kenddılıgınden geçicek bi süreçmiş bende benım bebeğe hiç ağlamıyo dedim dedim 20 gunden sonra ağlamayıda öğrendık:)))
selam kızlar bebekler ve annişleri iyidir inşallah
yemek konusunda ben sadece patlıcan, kuru fasulye ve kavun yemiyorum bide acıya dikkat ediyorum diğer herşeyi yiyorum hele karpuza fena düştüm benimde canım çok fazla dondurma istiyor yiyemiyorum(( soğan ve marulun sancı yaptığını duymamıştım
ya valla bende milletten duyuyorum hiç aslı yok onu yeme bunu yeme ee ben ne yicem bende öyle yapayım sğl
ipek canım ordamısın...
mesajını aldım canım düşündüğün için çok teşekkür ederim tatlım bikaç gündür yoğundum giremedim bugündeaşılarımızı yaptırdık felaket mızmızız offf zormuş, sen nasılsın oğluşun ve sen nasılsın bizde kocaman öpüyoruz sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?