2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doğallık abidesi toprağımmm.....kesinlikle haklısınnn....rezenede süperrr.....ama sıcakta içmekten hiç hoşlanmıyorum yapıp sğutuyorum iyice ice tea olarak içiyorumm

çikolata şelalesi heee bitter mi?delikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
selamlar
kızlar bende zeytinyağı kullanıyorum poposuna sürüyorum yapıyo kakasını..yinede gaz çok büyük problem
perşembe dr kontrolümüz var..cumada ilk aşımız

halis zeytinyağımı kullanıyosun canım, ben normal ayçiçek yağından sürdüm popsuna ama fayda etmedi

ben görmedim hiç bişeyın faydasını, çekicez böyle biraz demekki:)

ee kolay değil diyor annem:) biz sizi nasıl büyüttük diyor..hazır bezler bile yokmuş..
şimdi herşey daha kolay
Allah sabrınıda verir cnm hayırlısıyla büyüsün meleklerimiz

bende nazar ettim çocuğa,bizimde dün başladı gaz sıkıntısı,memede bile çığlık atıyor resmen,süreklide çıkaıyor alttan üstten ama anlamıyorum ne gazı bu

bende nazar ettim çocuğa,bizimde dün başladı gaz sıkıntısı,memede bile çığlık atıyor resmen,süreklide çıkaıyor alttan üstten ama anlamıyorum ne gazı bu

ahh ahhh geçmiş olsun canım, bizimkide çıkarıyo hatur hutur allattan üstten ama yine var yine var dün sağlık ocağına götürdüm dr bebkte aşırı gaz var hiç birşey verme dha küçük dedi gaz oluşmasını engelle meme emerken hava yutmasın dedi birde atamadığı gazda varmış bebeklerde o sancı yaparmış ne yaparsak yapalım o kenddılıgınden geçicek bi süreçmiş bende benım bebeğe hiç ağlamıyo dedim dedim 20 gunden sonra ağlamayıda öğrendık:)))

Benim oğlum da kakasını 2 günde bir yapıyor, geçen hafta doktora gittik, hem uzayan sarılığımız hem de kabızlık için tam kan, idrar tahlili ve idrar kültürü yapıldı, tsh, ve serbest t4 bakıldı. Allah'a şükür herşey normal çıktı. Doktorumuz yapısı böyle demekki dedi. 3 gün kaka yapmaması normalmiş. Biz popişimiz içim bepanthen kullanıyoruz, çok şükür pişik olmadı.

aramiza hosgeldin devrimim :)
hoşbuldum diyorum ama nezaketten :) pek hoş değilim,ağlayınca içim gidiyor
bende daha dün dedim hiç ağlamıyor maşallah,uslu oğlum dedim,ağlamaya başladı akşam,gece ara ara çekdik malesef

bizim kız kakasını gunde 6-7 kez yapardı foşurt dıye sesten ben bıle korkarddım noluyo dıye:9 şimdi gunde bir kez yaspıyor gıt gıde azalcak dıyede korkuyorum şu 3 ayı bı atlatsak

slm kızlar benim kızımda günde 5-6 kez yapıyodu kakasını şimdi 1-2 ye düştü ama bi yapıyo tam yapıyo mutlaka yıkamak gerekiyo.birde siz neleri yemiyosunuz ben nerdeyse hiç bişey yiyemez oldum sancısı olcak diye ama böylede olmuyo bakliyat hiç yemiyorum salatayı soğansız marulsuz yiyorum karpuz falan çok istiyo canım ama korkumdan yiyemiyorum.yediklerinizi yemediklernizi yazarmısınız ltfn..

ipek canım ordamısın...
mesajını aldım canım düşündüğün için çok teşekkür ederim tatlım bikaç gündür yoğundum giremedim bugündeaşılarımızı yaptırdık felaket mızmızız offf zormuş, sen nasılsın oğluşun ve sen nasılsın bizde kocaman öpüyoruz sizi

selam kızlar bebekler ve annişleri iyidir inşallah
yemek konusunda ben sadece patlıcan, kuru fasulye ve kavun yemiyorum bide acıya dikkat ediyorum diğer herşeyi yiyorum hele karpuza fena düştüm benimde canım çok fazla dondurma istiyor yiyemiyorum (( soğan ve marulun sancı yaptığını duymamıştım

ya valla bende milletten duyuyorum hiç aslı yok onu yeme bunu yeme ee ben ne yicem bende öyle yapayım sğl

ya valla bende milletten duyuyorum hiç aslı yok onu yeme bunu yeme ee ben ne yicem bende öyle yapayım sğl

yani canım onu yeme bunu yeme ne zamana kadar? ben ilk çocuğumda öyle yaptım inan alışmadığı için o da yemiyor aslında hiç bişey seçmeyip yemek lazım :icecream:

rica ederim canım opuyorumnanaktan ay o 3 aşıdan ben de korkuyorum, geçmiş olsun kızçene biz de iyiyiz Allaha şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…