2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani canım onu yeme bunu yeme ne zamana kadar? ben ilk çocuğumda öyle yaptım inan alışmadığı için o da yemiyor aslında hiç bişey seçmeyip yemek lazım :icecream:

açıkcası ben de dikkat etmiyorum canım ne isterse yiyorum :)) zaten çok iştahlı değilim bir de onu yeme bunu yemeye uysam aç kalırım vallahi cokacimcoook

çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın;;;

maşallah ,çok tatlı kız olmuş

bugün doktora gittim kontrole,
6 kilo falam var hala((
vajinal kuruluk varmış bende,hormonlardan dolayı...muayne olamadım((onun haricinde herşey iyi çok şükür....
kızım parmağını emiyor,doktorumuz bırak emsin dedi:))))sizinkilerdede var mı?gerçi ben daha hiç emzik vermedim

bızım oglanda ellerını acık bıraksak emıcek hemen de eldıven takıyoruz yoksa yırtıyo heryerını

aysee bebegın cok tatlı masallah bende bebısım boyle bıraz tombıs olsun dedım ama olmadı sımdılık yaklasık 800 gr fılan aldı 1 ayda kendıne gore yanı su anda.doktor ayda 750 gr ıstıyoruz 1 kılodan fazla alsınlar ıstemıyoruz kılosu gayet ıyı dedı ama benım hevesım var ıste sıkıstırmak ıstıyom soyle tombık tombık

bızım oglanda ellerını acık bıraksak emıcek hemen de eldıven takıyoruz yoksa yırtıyo heryerını

ben eldiven takmıyorum;eldivenide emiyor:)))tırnaklarını kesiyorum ama benim kızımda sinirlendiğinde yüzünü çiziyor,kendi çizyor,acıtıyor sonrada başlıyor ağlamaya...

mrb kızlar perşembe oğlumun ve benim dr randevumuz var 1aylık olcaz inş normal doğum sonrası dr kontrolünde ne yapılıyor ayrıca ilk aşısını olcak oğlum zorlanıcakmı acaba

mrb kızlar perşembe oğlumun ve benim dr randevumuz var 1aylık olcaz inş normal doğum sonrası dr kontrolünde ne yapılıyor ayrıca ilk aşısını olcak oğlum zorlanıcakmı acaba

aşıda çok ağlamadı benim kızım 1-2 dk ağladı ama katıla katıla ağladı...
normal doğum muaynesini bilmiyorum,ama eğer sezeryanla fark yoksa doktorum,rahmime,kiloma baktı,ultrason muaynesi yaptı

aşıda çok ağlamadı benim kızım 1-2 dk ağladı ama katıla katıla ağladı...
normal doğum muaynesini bilmiyorum,ama eğer sezeryanla fark yoksa doktorum,rahmime,kiloma baktı,ultrason muaynesi yaptı

can da kisa agladi ama katildi, doktor hemen kucagina al dedi once, sonra emzir dedi

canım rahim toparlanmasına ve enfeksiyon olup olmadığına baktı dr.um vaginal ultrasonla...tabi dikiş kontrolude..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…