aşıda çok ağlamadı benim kızım 1-2 dk ağladı ama katıla katıla ağladı...
normal doğum muaynesini bilmiyorum,ama eğer sezeryanla fark yoksa doktorum,rahmime,kiloma baktı,ultrason muaynesi yaptı
canım rahim toparlanmasına ve enfeksiyon olup olmadığına baktı dr.um vaginal ultrasonla...tabi dikiş kontrolude..
benim hala agrım var ultrasondan korkuyorum geçmedi hala dikişlerimde
bak atlattınız dün geceyi :)benimde geç iyileşmişti canım korkma dr.lar çok nazik yaklaşıyo yani benimki öyleydi devamlı canını yakmıcam diyip durmuştu kadıncaz bende korkmuştumda..
benim oglan sinirlendiginde ayaklariyla tepiniyor resmen, gaz sancisi sanarsiniz, memeyi verince susuyor
slm kızlar benim kızımda günde 5-6 kez yapıyodu kakasını şimdi 1-2 ye düştü ama bi yapıyo tam yapıyo mutlaka yıkamak gerekiyo.birde siz neleri yemiyosunuz ben nerdeyse hiç bişey yiyemez oldum sancısı olcak diye ama böylede olmuyo bakliyat hiç yemiyorum salatayı soğansız marulsuz yiyorum karpuz falan çok istiyo canım ama korkumdan yiyemiyorum.yediklerinizi yemediklernizi yazarmısınız ltfn..
deneme kızımın yeni resmi http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...11122137973_1231960801_31413541_5056117_n.jpg
bugün doktora gittim kontrole,
6 kilo falam var hala((
vajinal kuruluk varmış bende,hormonlardan dolayı...muayne olamadım((onun haricinde herşey iyi çok şükür....
kızım parmağını emiyor,doktorumuz bırak emsin dedi:))))sizinkilerdede var mı?gerçi ben daha hiç emzik vermedim
bızım oglanda ellerını acık bıraksak emıcek hemen de eldıven takıyoruz yoksa yırtıyo heryerını
bak atlattınız dün geceyi :)
selam herkese
benimde geç iyileşmişti canım korkma dr.lar çok nazik yaklaşıyo yani benimki öyleydi devamlı canını yakmıcam diyip durmuştu kadıncaz bende korkmuştumda..
bak atlattınız dün geceyi :)
selam herkese
evet çok şükür atlattık..allah önümüzdeki ay aşı yokmuş...gerçi aşı takvimie bakmadım özel olan aşılar vardır belki..bide benimson tetenoz aşım var.amanyaaa sizolcakmısınız kızlar son aşıyı benim temmuzda olucak
ikinci aydaki aşılar çok fenaymış ya ,napcaz bakalım
naber cnm durucuk nasıl
sağol tubacım durucuk iyi maşallah. yok yaa korkma karma denen aşı için doktorlar ateş yapabilir diyor sadece ama yapmadı bizde sadeceaşı biraz yakıcı eyvahedigeldismile çok ağlamıştı duru.
bizimki ortalığı yıkacak desene, önceki aşıda çok ağladı hemşireler biz bi daha buna aşı yapmayız dediler :))
Burada 2 aylikken asilar basliyor. Ben de Turkiye'ye geliyorum 7 + 3 ken ve buraya yetismiyor asilar. Mecbur TRde olacak ilk asilarini, umarim uyar.
Bu arada Adapazarli arkadaslar; 30 Haziran'da TRye geliyorum, umarim gorusebiliriz. Bebisleri tanistiririz, guzel olur diye dusunuyorum.
ant 3. ayda aşısı yokmu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?