2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim oglan sinirlendiginde ayaklariyla tepiniyor resmen, gaz sancisi sanarsiniz, memeyi verince susuyor

boğa burcu diil mi ne de olsa olcak o kadar sinir bizde de varkaydirigubbakcemile3

ben kuru baklagiller hariç her şeyi yiyorum, zaten bu sıcaklarda yenmiyor onlar pişirmiyoruz
üstelik her öğle-akşam yemeklerin yanında mutlaka soğan yiyorum, kokouyom ama napalım,süt yapıyor soğan, katlancaz artık aklinialirimsmile karpuzda öyle sulu olduğu için oda süt yapıyor kavunda yiyorum marulda yiyorum bilmiyorumkismile

maşallah çok tatlı

bızım oglanda ellerını acık bıraksak emıcek hemen de eldıven takıyoruz yoksa yırtıyo heryerını

benimkide eldiveni yoksa parmağını varsa eldiveni, gazını çıkarırken boynumu, kucağımdayken kolumu emiyor yeterki emecek bişi olsun yani sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu- :icecream:

bak atlattınız dün geceyi :)
selam herkese

selaam a.s.

benim kızda ilk başta emiyodu elini şimdi biraz yalancı meme emiyo eskisi kadar kalmadı elini emmesi ama acıkınca yapıyo bazen.

selam kızlar...bebişler ve siz iyisiniz inşallah..;Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin..bol uykulu geceler,tatlı tatlı gülücükler versin:)
biz bugün evimize dönüyoruz:)
Ecrin hanım szlanıyor gidip emzireyimde yolda uyusun bari

Burada 2 aylikken asilar basliyor. Ben de Turkiye'ye geliyorum 7 + 3 ken ve buraya yetismiyor asilar. Mecbur TRde olacak ilk asilarini, umarim uyar.

Bu arada Adapazarli arkadaslar; 30 Haziran'da TRye geliyorum, umarim gorusebiliriz. Bebisleri tanistiririz, guzel olur diye dusunuyorum.

sağol tubacım durucuk iyi maşallah. yok yaa korkma karma denen aşı için doktorlar ateş yapabilir diyor sadece ama yapmadı bizde sadeceaşı biraz yakıcı eyvahedigeldismile çok ağlamıştı duru.

bizimki ortalığı yıkacak desene, önceki aşıda çok ağladı hemşireler biz bi daha buna aşı yapmayız dediler :))

merhaba arkadaslar uzun zamandır gıremedım türkiyede ızındeyım ve amalum kızımın gaz sancıları uykusuz geceler yarasa hallerım olunca vakıt olup da ınternete gıremıyorum ne zaman aksam oldu anlamıyorum bıle ,,bende artık ne yıyecegımı sasırdım hersey gaz yapıyor denemedıgım sey kalmadı..kuzucugum sancıdan perısan ( sızler ve kuzularınız nasıllar

ayy inş. negüzel olur valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…