selam...benim kızım 40 ı çıktı huy değiştirdi,uyumuyor,uyku gözünden akıyor karnı doyuyor ,ama ağlıyor devamlı ,uyur gibi oluyor yatağa yatırıyorum yine uyanıyor...şaşırdım ne yapacağımı...
selam...benim kızım 40 ı çıktı huy değiştirdi,uyumuyor,uyku gözünden akıyor karnı doyuyor ,ama ağlıyor devamlı ,uyur gibi oluyor yatağa yatırıyorum yine uyanıyor...şaşırdım ne yapacağımı...
cnmm bunlar alışma süreçleri merak etme gecicek. adapte olmaya çalışıyor oda artıkzemuszemus
GAMZE sen sadece anne sütü mü veriyorsun?
hayır tatlım benim ilk başlarda sütüm akyordu ama sonradan azaldı yetmiyormafoldumben hem anne sütü hem mama destekliyorum
iste aynisi bende var, kucakta uyuyor, ya da memede
emzirme süresini nasıl ayarlıyorsun ?hala en baştaki gibi 2 saatte bir mi?süre uzuyor mu zzaman geçtikçe?
kızlar eğer kucağa alıştırırsanız yanarsınız. aman diyeyim. duru kucakcı ve ben o uyumadan asla bişey yapamıyorum. uyanık olduğu her durumda kucak istyor. bikere dedim almıcam ağlasın dedim .ama durmuyo nasıl ağlıyor katılcaktı nerdeyse. eşimle yemek yerken bile eşimin omzunda duru hanım eğer şanslıysak doğru dürüst yemek yiyebiliyoruz
yok tatlım süre uzuyor. ben artık zaman tutmuyorum. duru acıktığında belli ediyor bnde önce eziriyorum sonra arkadan mama veriyorum. gece 1 de yatıyor sabah 5,5 a kadar kesintisiz uyuyor. tab karnı toksa eğer açsa uyanıyor.
evet sağarak anladım 2 göğsümdende 50 ml gelmeye başlayınca malesef doktorumunda tavsiyesiyle mamaya geçtik. cnm doktorun iyi diyorsa bir sorun yoktursütün azaldığını sağarak mı anladın?doktorunuz mu mama takviyesi verdi?benimde göğüslerim yumuşadı gerçi süt çok güzel geliyor ama emin olamıyorum,ilk ay kontrolümüzde iyi dedi doktorumuz,sadece anne sütüne devam dedi...
valla elif de öyle o uyanıkken hiçbirşey yapamıyorum kucakta ve gezecek hanımefendi oturuncada ağlıyo yaa deli olcam ben bigün..delikafadulden gezdirerek uyutuyoruz.
kızlar bebişlerinizle oyunlar oynayın. daha çok küçük demeyin zaman ayırın. duru 1 haftalıkken başını dik tutabiliyor ve yüzüstü yattığında kafasını kaldırıyordu. doktorum bunu hamileyken içtiğim balık yağlarına bağlıyor. şuan biz ceee-- eee lere başladık. onunla konuşup tüm organlarını gösteriyorum beni ilgiyle izliyor konuşmaya çalışıyor bunları görmek inanılmaz bişey. şarkı söyleyin ve ona yaptığınız herşeyi anlatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?