2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr imdat. hamileyken asla yapmıcam dediğim şeyi yapıyorum. uyutabilmek için ayağımda sallıyorum. ve 5dakikada uyuyor.alışıcak sanırım. varmı böyle uyutan?

evet idealist dusuncelerimiz ve biz baska taraflara savrulduk degil mi, ben de kucagimda salliyorum ninni soyleyip :)

kızlar yaa 9 agustosta yanı bebegım 3 aylıkken ıse baslıycam cok üzgünüm ogluma bakıp aglıyorummafoldumben

benim de temmuz ortasi bitiyor yasal iznim bakalim ne yapcaz... Sen kime birakacaksin canim?

ant. cim eger bu bahsettigin olay bir iki gundur oluyorsa, buyume sicramasi yasiyor olabilir eymen, ayda 2-3 gun olurmus boyle bebekler doymazmis, sonra normale donermis. bi gozlemle bakalim

bebeğim 3yaşına gelmeden ben işe girmeyi düşünmüyorum,zaten kpss felanda yalan oldu,3yıl sonra banka şansımda kalmıyor,ben 3yıl boyunca kpsye hazırlanayım bari

ant canımm benim kızda aynı daha kısa sürede bile acıkıyo sürekli meme isteme hali azaldı ama az emiyo mesela sonra yine istiyo ben hep iki saatte bir veya 3 saatte emiyoo
elvan bende aynı canımmm yapmam dediklerim,i yapmak zorunda kaldım ama kızın huyu habişre değişiyo şu ara ayaktada uyumuyo memeyi atıyo yaslanıp uyuyo tabiii bende pışpışlıyorumm kollar omuz boyun ağroısından ölüyom tabi
bende kızlar ağustosta izin bitiyo ama napcam bakalım inş rapor alabilirim

merhaba kızlar uzun süredir giremiyordum kerem sağolsun gaz problemi bizi mahveti sab simpleks kullanıyoruz ama çok etkili değil benim izinde 30 temmuzda bitiyor bakalım sonra ücretsiz izin alıcam aama daha üyük bir sorunumuz var eşimin tayini çıktı şark görevi tokata sanırım çalışamayacağım sözde annem bakacaktı oğluma hepsi yalan oldu çok sıkıntılı günler yaşadım daha yeni yeni alışıyorum bu druma bu arada bnde oğlumu sallıyorum ayaklarımda saat akşam 8 oldumu bir başlıyoruz 12,30 a kadar susuturamıyoruz en son acile giitttiğimizde dr babuline verde a biraz iyi geliyor bu ralar keremde çok emer oldu 1 saat arayla emiyor beni önümüzdeki salı bizde aşılarını yaptırıcaz sağlık ocağında verem ve karmayı yaptırıp rota virüsü benim hastanede yaptırıcam pnomokok u 3, ayda yapılsın dedi dr u ama korkuyorum ateş yapacak diye bakalım nasıl geçircez.

merhaba kızlar uzun süredir giremiyordum kerem sağolsun gaz problemi bizi mahveti sab simpleks kullanıyoruz ama çok etkili değil benim izinde 30 temmuzda bitiyor bakalım sonra ücretsiz izin alıcam aama daha üyük bir sorunumuz var eşimin tayini çıktı şark görevi tokata sanırım çalışamayacağım sözde annem bakacaktı oğluma hepsi yalan oldu çok sıkıntılı günler yaşadım daha yeni yeni alışıyorum bu druma bu arada bnde oğlumu sallıyorum ayaklarımda saat akşam 8 oldumu bir başlıyoruz 12,30 a kadar susuturamıyoruz en son acile giitttiğimizde dr babuline verde a biraz iyi geliyor bu ralar keremde çok emer oldu 1 saat arayla emiyor beni önümüzdeki salı bizde aşılarını yaptırıcaz sağlık ocağında verem ve karmayı yaptırıp rota virüsü benim hastanede yaptırıcam pnomokok u 3, ayda yapılsın dedi dr u ama korkuyorum ateş yapacak diye bakalım nasıl geçircez.

tatlım rotarix askıya alımış FDA tarafından. ben bu aşının hikayesini domuz gribi hikayesine benzetiyorum, o yüzden dünyanın parasını verip birde o aşıyı vurdurtmayacağım bebişime. allaha emanet yavrularımız..

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...9642-rotarix-askiya-alinmis-duyan-oldumu.html

bende dr.uma sordum spekülasyon yaratmaya çalışıyolar dedi..rota virüsü tehlikeli bi hastalık dedi bana sorarsan mutlaka yaptır ama tercih sana kalmış dedi..ben yarın yaptırıyorum..

hala uyandiriyor musun emzirmek icin ? doktorum 1. ay kontrolunde artik uyandirmana gerek yok uzun sureler uyuyabilir acikinca uyanir dedi. ben uyusun diye bakiyorum 4-5 saat artik

baya uyudu bugün normalde pek huyu değildir gündüz 1-2 satten fazla uyuması
acıkırdı bu zamana kadar ondan tedirgin oldum 2 buçuk saati geçti bekliyorum hala
dün kırkı çıktı dedikleri doğru heralde huyu suyu değişicek Berenin de

doktor bu yaramaz geceleri 3-3 buçuk saate kadar dayanır 2 saatte bir uyandırmana gerek yok dediğinde çok sevinmiştim
ama yaklaşık 1 haftadır gece daha çok emer oldu en fazla 1 buçuk saat dayanıyor

kızlar ZİNCO günde 3 kez 7 8 amlaya kadar veriliyomuş ben veriyorum bilginiz olsun birde hergün 1 çay kaşığı zeytinyağı içiriyorum denemenizi tavsiye ederin en azından kısmen rahatlatıyo tamamen geçirmezi mümkün değil birazcık büyüsünler Allahın izniyle geçicek yeterki canları sağolsun

Son düzenleme:
slm anneler
uyuyan oğlum doktorumuzun verdiği sab miktarı sebebiyle uykusu gözünden akmasına rağmen uyumuyor sab kullanan var mı?miktarı nedir?
bugün yarıya düşürücem aradık doktoru olabilir dedi, eski ilaca dönym mi dedim yok dedi

bugün çok mecbur kalırsam ben de vericem zincoyu umarım işe yarar

bende muaynemde sordum ama doktorum spirali tavsiye etmedi,eğer çok istersen en erken doğumdan itibaren 3. aydan sonra takarız dedi...
sanırım en iyisi şu an için kondom

sağlık ocağında da aynı şeyi söylüyorlar. 6 ayda doğum kontrol hapına başlayabiliyormuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…