kızlarrr imdat. hamileyken asla yapmıcam dediğim şeyi yapıyorum. uyutabilmek için ayağımda sallıyorum. ve 5dakikada uyuyor.alışıcak sanırım. varmı böyle uyutan?
kızlar yaa 9 agustosta yanı bebegım 3 aylıkken ıse baslıycam cok üzgünüm ogluma bakıp aglıyorummafoldumben
acilll yardım istiyorum..ben bu çocuğu doyuramıyorum...malasef sütüm gün içinde doyurucu değil..120cc mama veriyorum ama 2-2.5 sa.te acıkıyo..napsam olmadı miktarı çoğaltım ama içmedi azalttım daha cabuk acıktı..bu arada asla su içmiyo mama verirken vermek lazımmış ole duydum ama ne kaşıkla nede biberonla içiremiyorum su vermeyi basaranlar varmııı
merhaba kızlar uzun süredir giremiyordum kerem sağolsun gaz problemi bizi mahveti sab simpleks kullanıyoruz ama çok etkili değil benim izinde 30 temmuzda bitiyor bakalım sonra ücretsiz izin alıcam aama daha üyük bir sorunumuz var eşimin tayini çıktı şark görevi tokata sanırım çalışamayacağım sözde annem bakacaktı oğluma hepsi yalan oldu çok sıkıntılı günler yaşadım daha yeni yeni alışıyorum bu druma bu arada bnde oğlumu sallıyorum ayaklarımda saat akşam 8 oldumu bir başlıyoruz 12,30 a kadar susuturamıyoruz en son acile giitttiğimizde dr babuline verde a biraz iyi geliyor bu ralar keremde çok emer oldu 1 saat arayla emiyor beni önümüzdeki salı bizde aşılarını yaptırıcaz sağlık ocağında verem ve karmayı yaptırıp rota virüsü benim hastanede yaptırıcam pnomokok u 3, ayda yapılsın dedi dr u ama korkuyorum ateş yapacak diye bakalım nasıl geçircez.
kızım o kadar güzel uyuyo ki emzirmek için uyandırmaya kıyamıyorum yerimseniben
tatlım rotarix askıya alımış FDA tarafından. ben bu aşının hikayesini domuz gribi hikayesine benzetiyorum, o yüzden dünyanın parasını verip birde o aşıyı vurdurtmayacağım bebişime. allaha emanet yavrularımız..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...9642-rotarix-askiya-alinmis-duyan-oldumu.html
hala uyandiriyor musun emzirmek icin ? doktorum 1. ay kontrolunde artik uyandirmana gerek yok uzun sureler uyuyabilir acikinca uyanir dedi. ben uyusun diye bakiyorum 4-5 saat artik
kızlar ZİNCO günde 3 kez 7 8 amlaya kadar veriliyomuş ben veriyorum bilginiz olsun birde hergün 1 çay kaşığı zeytinyağı içiriyorum denemenizi tavsiye ederin en azından kısmen rahatlatıyo tamamen geçirmezi mümkün değil birazcık büyüsünler Allahın izniyle geçicek yeterki canları sağolsun
bir de ben yarın gidip spiral taktırcam ama biraz tedirginim yaptıran var mı*
bir de ben yarın gidip spiral taktırcam ama biraz tedirginim yaptıran var mı*
bende muaynemde sordum ama doktorum spirali tavsiye etmedi,eğer çok istersen en erken doğumdan itibaren 3. aydan sonra takarız dedi...
sanırım en iyisi şu an için kondom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?