slm canım allah kabul etsin mevlüdünüzü...
sağolun kızlar amin...çok çok geçmiş olsun, Allah bir daha sıkıntı hastalık göstermesin inşallah...
mevlüdünüz hayırlı uğurlu olsun, Allah kabul etsin... cidden çok erken adet olmuşsun, bakalım bizler ne zaman olacağız? adet olunca karın da daha çok inermiş öyle diyor annemler...
ay ayne dert bendede var 5 tane emzik aldık her çeşitten. enson nubynin doğal form emziğini aldık ilk gün saatlerce emdi ohh dedim bulduk alışacak ama nerde bidaha almadı nasıl alıştırıcam bilemiyorum bende canım.kızlarya emziğe alıştırmak istiyorum oğlanı evde 5 çeşit emzik var sadece nuk u alıyo oda bikaç dk lına..nuby nin damaklı kiraz uçlusunu chicconun tamamen kaucuk olanını ve bebedoru almadı..varmı başka marka emzik emen bide onu denesem..memelerim mahvoluyo valla
kızlarya emziğe alıştırmak istiyorum oğlanı evde 5 çeşit emzik var sadece nuk u alıyo oda bikaç dk lına..nuby nin damaklı kiraz uçlusunu chicconun tamamen kaucuk olanını ve bebedoru almadı..varmı başka marka emzik emen bide onu denesem..memelerim mahvoluyo valla
benimki nuk ve chicconun tüm kauçuk emziklerine bayılıyor belki çok erken emzikle tanıştı ondan alışmış olabilir, daha 2 günlükken falan verdik biz... avatar fotosunda ağzında olan chicconunki de favori emziği :ecrin_bebek:
biz daha bikaç sa.likken vermerye çalıştık ama ozamanda almamıştı..almıcak sanırım enson bu emziktende alalım bakalım..
valla emzik vermeyin falan diyor ya doktorlar, bence emzik büyük bir kurtarıcı, hem memeyi emzik niyetine kullanmaması için hem de dışarıda falan ağlayınca emzikle hemen susuyor benim beyzade :ecrin_bebek:
selam kızlar nasılsınız giremedim bi kaç gündür dün mevlütümüz vardı çok güzel oldu çok kalabalıktı. kızımı odadan çıkarmadık hiç iyi oldu. bir sürü hediye geldi ama kızım onları 2yaşında falan giyer bazıları dahada büyük herkesmi büyük alır ya :))))
bu arada adet görüyorum kızlar çok çabuk oldu diyolar gerçi annemde hemen olmuş ona çekmişim demekki :))
hayırlı olsun kırkınızzz..hediyelerinizide güle güle kullanınn........
gerçekten çabuk olmuşşş...
bende hiç olmadı canım ama bence doktoruna mutlaka bir görün derim...kızlar selam,normal doğum yapan arkadaşlarıma bir sorum olacaktı,nadirde olsa vajenden ses geliyormu,birde ani oturma veya kalkmada karnınızda ağrı oluşuyormu,dinlenince geçen.son olarak vajenden dışarı sivilce kadar içten sarkma oluşuyormu,içeriden dışarıya çıkıp giren.cevaplarsanız çok mutlu olurum.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy yesinlerrr paşa beğenmemiş benimki de pek istekli değil nuk uyku emziği aldım silikon arada onu tutuyoruz ama zaten ben her zaman vermiyorum çok sıkışırsammmmkızlarya emziğe alıştırmak istiyorum oğlanı evde 5 çeşit emzik var sadece nuk u alıyo oda bikaç dk lına..nuby nin damaklı kiraz uçlusunu chicconun tamamen kaucuk olanını ve bebedoru almadı..varmı başka marka emzik emen bide onu denesem..memelerim mahvoluyo valla
valla emzik vermeyin falan diyor ya doktorlar, bence emzik büyük bir kurtarıcı, hem memeyi emzik niyetine kullanmaması için hem de dışarıda falan ağlayınca emzikle hemen susuyor benim beyzade :ecrin_bebek:
ağlayınca kucağına hemen alma alıştırma diyorlar. tam 5 dakkika salona bıraktım. yanına uğramadım. susmadı tabiki döndüğümde gözlerinden yaşlar akıyordu. demekki her bebek aynı diiil.
kucagına alma ama yanına yaklaş sakınlestır aglaması bıtınce al ben oyle yapıyorum konusup sakınlestırmeye oyle almaya calısıyorum tabıı her zaman olmuyor
benimkide bir çok memeyi almadı bu ucuz wee olanı aldı başkada almadı hem damaklı hemde kiraz uçlusunu alıyor meme olarak onu deneyin bakalım. bu arada kaka yapması için yağlı kağıt operasyonu yaptım iki kere gece yaptım olmadı sabah yaptım hemen doldurdu bezini mamadandır diye birazda zeytin yağı içirdim. çok çok sıkışmadıkça vermiycem mama çok üzüldüm kabız oluncasanki kurtulmaki için mama vermişe ondan olmuş gibi hissettim kendimi.
kızlar bu arada bebişi 5 5.5 kilo arasında olanlar kaç numara bez kullanıysunuz..biz 2 numaradayız ama buda bacaklarına çok fena iz yapmaya başladı 3 alsam çokmu büyük olurki
biz 3numara alıyoruz bugun,2numara 3 6kilo,biz 6yı geçmişizdir,9kgya kadar 3numara kullanırız
canım 4 9 kg arası 3numara6-9 kilomu oluyo 3 numara hımmm ozaman bu paket bitince 3 alayım çok sıkıyo çünkü bol bağlasam çiş çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?