2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm canım allah kabul etsin mevlüdünüzü...

sağolun kızlar amin...
evet erken oldu napalım. valla şu anda normalden dahada şiş yani ben adet dönemlerinde hep şişerdim zaten yine öyleyim. kilo vermen daha kolay olur diyorlar banadas bakalım nasıl olcak.
ay ayne dert bendede var 5 tane emzik aldık her çeşitten. enson nubynin doğal form emziğini aldık ilk gün saatlerce emdi ohh dedim bulduk alışacak ama nerde bidaha almadı nasıl alıştırıcam bilemiyorum bende canım.

benimki nuk ve chicconun tüm kauçuk emziklerine bayılıyor belki çok erken emzikle tanıştı ondan alışmış olabilir, daha 2 günlükken falan verdik biz... avatar fotosunda ağzında olan chicconunki de favori emziği :ecrin_bebek:

biz daha bikaç sa.likken vermerye çalıştık ama ozamanda almamıştı..almıcak sanırım enson bu emziktende alalım bakalım..

biz daha bikaç sa.likken vermerye çalıştık ama ozamanda almamıştı..almıcak sanırım enson bu emziktende alalım bakalım..

valla emzik vermeyin falan diyor ya doktorlar, bence emzik büyük bir kurtarıcı, hem memeyi emzik niyetine kullanmaması için hem de dışarıda falan ağlayınca emzikle hemen susuyor benim beyzade :ecrin_bebek:

valla emzik vermeyin falan diyor ya doktorlar, bence emzik büyük bir kurtarıcı, hem memeyi emzik niyetine kullanmaması için hem de dışarıda falan ağlayınca emzikle hemen susuyor benim beyzade :ecrin_bebek:

maşallah ne güzel keşke masalda alsa emziği. bizde ilk günden beri vermeye uğraşıyoruz ama almıyo maalesef. kauçuk silikon hepsini denedik olmadı. bakalım daha nekadar zorlıycam ama bu saatten sonrada alışmaz sanırım.

hayırlı olsun kırkınızzz..hediyelerinizide güle güle kullanınn........
gerçekten çabuk olmuşşş...

bende hiç olmadı canım ama bence doktoruna mutlaka bir görün derim...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy yesinlerrr paşa beğenmemiş benimki de pek istekli değil nuk uyku emziği aldım silikon arada onu tutuyoruz ama zaten ben her zaman vermiyorum çok sıkışırsammmm

ayyy ne güzel çok tatlı görünüyor emzikle benimki okadar keyifle emmiyor ama kurtarıcı gerçektennnn

kızlar emzik için üç aydan sonra verin diyolar ya alıyo demekki o zamanda
benim kızımda hastandede yattığı için hemşireler hemen vermişlerdi ama iki emip atıyodu hemen verilmesiylede ilgisi yok demekki almazsa almıyo
bende çok kötü oluyorum artık meme uçlarım bazen kanıyo

benimkide bir çok memeyi almadı bu ucuz wee olanı aldı başkada almadı hem damaklı hemde kiraz uçlusunu alıyor meme olarak onu deneyin bakalım. bu arada kaka yapması için yağlı kağıt operasyonu yaptım iki kere gece yaptım olmadı sabah yaptım hemen doldurdu bezini mamadandır diye birazda zeytin yağı içirdim. çok çok sıkışmadıkça vermiycem mama çok üzüldüm kabız oluncasanki kurtulmaki için mama vermişe ondan olmuş gibi hissettim kendimi.

ağlayınca kucağına hemen alma alıştırma diyorlar. tam 5 dakkika salona bıraktım. yanına uğramadım. susmadı tabiki döndüğümde gözlerinden yaşlar akıyordu. demekki her bebek aynı diiil.

ağlayınca kucağına hemen alma alıştırma diyorlar. tam 5 dakkika salona bıraktım. yanına uğramadım. susmadı tabiki döndüğümde gözlerinden yaşlar akıyordu. demekki her bebek aynı diiil.

kucagına alma ama yanına yaklaş sakınlestır aglaması bıtınce al ben oyle yapıyorum konusup sakınlestırmeye oyle almaya calısıyorum tabıı her zaman olmuyor

Son düzenleme:

ay onuda deneyeyim bari..evde neysede dısarda ağlayınca memesiz susmuyo kepaze gibi açıp veriyorum dolmuşta..akannehir

kızlar bu arada bebişi 5 5.5 kilo arasında olanlar kaç numara bez kullanıysunuz..biz 2 numaradayız ama buda bacaklarına çok fena iz yapmaya başladı 3 alsam çokmu büyük olurki

kızlar bu arada bebişi 5 5.5 kilo arasında olanlar kaç numara bez kullanıysunuz..biz 2 numaradayız ama buda bacaklarına çok fena iz yapmaya başladı 3 alsam çokmu büyük olurki

biz 3numara alıyoruz bugun,2numara 3 6kilo,biz 6yı geçmişizdir,9kgya kadar 3numara kullanırız

6-9 kilomu oluyo 3 numara hımmm ozaman bu paket bitince 3 alayım çok sıkıyo çünkü bol bağlasam çiş çıkıyo
canım 4 9 kg arası 3numara
bende aktif bebek mi,uyu oynamı alsak karar veremedim,birde primanın yeni bir bezi çıkmış ama pahalı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…