sağlık ocağında da aynı şeyi söylüyorlar. 6 ayda doğum kontrol hapına başlayabiliyormuşuz
kızlarrr imdat. hamileyken asla yapmıcam dediğim şeyi yapıyorum. uyutabilmek için ayağımda sallıyorum. ve 5dakikada uyuyor.alışıcak sanırım. varmı böyle uyutan?
acilll yardım istiyorum..ben bu çocuğu doyuramıyorum...malasef sütüm gün içinde doyurucu değil..120cc mama veriyorum ama 2-2.5 sa.te acıkıyo..napsam olmadı miktarı çoğaltım ama içmedi azalttım daha cabuk acıktı..bu arada asla su içmiyo mama verirken vermek lazımmış ole duydum ama ne kaşıkla nede biberonla içiremiyorum su vermeyi basaranlar varmııı
evet idealist dusuncelerimiz ve biz baska taraflara savrulduk degil mi, ben de kucagimda salliyorum ninni soyleyip :)
benim de temmuz ortasi bitiyor yasal iznim bakalim ne yapcaz... Sen kime birakacaksin canim?
ant. cim eger bu bahsettigin olay bir iki gundur oluyorsa, buyume sicramasi yasiyor olabilir eymen, ayda 2-3 gun olurmus boyle bebekler doymazmis, sonra normale donermis. bi gozlemle bakalim
bir de ben yarın gidip spiral taktırcam ama biraz tedirginim yaptıran var mı*
bizimde bugün dr kontrolümüz vardı oğlum 1 ayda 1.5 kilo almıs boyuda 4santim uzamış aşımızıda olduk.bu gece sorun olurmu yaptıran arkadaşlar hemşire olmaz dedi ama ateş olmasından korkuyorum
yok canım sezeryanbende istiyorum ama sezaryanda hemen takmıyorlarmmış. sağlık ocağı 6.ayda dr ise 2.ayda takıyormuş. sen normal doğum mu yapmıştın
ya bizim oğlumu< da biz kondomla korunmaya çalışırken oldu da öyle bi durumda bize 3 ay ilişki yasak hale gelirbende muaynemde sordum ama doktorum spirali tavsiye etmedi,eğer çok istersen en erken doğumdan itibaren 3. aydan sonra takarız dedi...
sanırım en iyisi şu an için kondom
ya bir de ilerde kabızlık yapıyormuş falan gibi şeyler okuyorum yine siteden çok kafam karıştı napcam bilmiyorumayşe sinem bende sordum en yakın 3 ay dedi bencede en iyisi kondom bizde sab simpleks kullanıyorum ama faydası yok sanırım babuline işe yarıyor bizde şurup aklında olsun
3 aydan önce takılmıyormuş benim dr öyle söylemişti canım
Allah allah herkese doktoru 3 ay demiş benimki de bana 40 bitmeden gel dedi
oğlum sanırım kabız oldu. dün sabahtan beri kakasını yapmadı. arada saat başı emmek istediği için çok az mama takviyesi yaptım dün ondan mı oldu acaba. yani ülker hero baby aldım üstünde 1haftalık bebek için verilen tek öğün ölçüsünün yarısını veriyorum düşünün yani 30ml dün 90ml hazırladım toplamda ama 60ml kadar içti 30sabah 30gece kafam karıştı neden yapmadı ki gaz ile beraber bezine hafif bulaşıyor ama devamı yok. mamadan olduysa çok üzülürüm. ama gündüz saatte 1 emmek istiyo dolmuyo göğüslerim ağlıyor diye kıyamadım bende ne yapayım. akıl verin kızlar ne olur.
aaa bu arada size yaptığım büyük dikkatsizliği söylemeden edemicem.geçen hafata sabah 5 ta kalktı benim velet gözümden nasıl uyku akıyor anlatamam.gerçi herkez çok iyi anlıyodur.zombi gibi dolaşıyorum oğlan elimde.çocuk gaz sancısı yüzünden kıpkırmızı oluyor.dedimki zincodan damlatayımda rahatlasın.zinco şişesini alıyorum diye şu göbek için verdikleri alkol şişesini almışım.kapağı açıp çevirmemle çocuğumun yüzüne alkolu boşalttm.bir hışımla kaldırdım banyoya götürdüm yüzünü yıkadım.ama o ağlıyo ben ağlıyorum gözlerini açamıyor azında tükürük gibi su çıkıyor.hemen eşimle acile gittik oğlumun gözlerini yıkadılar ağzınada gitti ama ona bişey yapamayız dedi doktor.nasıl utandım anlatamam.kendime okadar kızdım ki.allahtan birşey olmadı çok üzüldüm gün boyu başında bekledim.ben çok dikkatsizim ya
bir de ben yarın gidip spiral taktırcam ama biraz tedirginim yaptıran var mı*
aaa bu arada size yaptığım büyük dikkatsizliği söylemeden edemicem.geçen hafata sabah 5 ta kalktı benim velet gözümden nasıl uyku akıyor anlatamam.gerçi herkez çok iyi anlıyodur.zombi gibi dolaşıyorum oğlan elimde.çocuk gaz sancısı yüzünden kıpkırmızı oluyor.dedimki zincodan damlatayımda rahatlasın.zinco şişesini alıyorum diye şu göbek için verdikleri alkol şişesini almışım.kapağı açıp çevirmemle çocuğumun yüzüne alkolu boşalttm.bir hışımla kaldırdım banyoya götürdüm yüzünü yıkadım.ama o ağlıyo ben ağlıyorum gözlerini açamıyor azında tükürük gibi su çıkıyor.hemen eşimle acile gittik oğlumun gözlerini yıkadılar ağzınada gitti ama ona bişey yapamayız dedi doktor.nasıl utandım anlatamam.kendime okadar kızdım ki.allahtan birşey olmadı çok üzüldüm gün boyu başında bekledim.ben çok dikkatsizim ya
benim drumda 40-41-42. gün takarız ama ben taktırmayacağım spiralle hamile kalan çok kişi duydum o ihtimalden dolayı tedirgin olurum yani spiral olmasının bir anlamı kalmaz 6. haftada 3 aylık iğnelerden vurulabiliniyormuş banada sağlık ocağı dedi ama emin değilim offfffffff neden erkekler değilde biz düşünüyoruz hep onlarada hap iğne falan çıksaya
buarada benim oğlumun adıda toprak,
selam kızlar nasılsınız giremedim bi kaç gündür dün mevlütümüz vardı çok güzel oldu çok kalabalıktı. kızımı odadan çıkarmadık hiç iyi oldu. bir sürü hediye geldi ama kızım onları 2yaşında falan giyer bazıları dahada büyük herkesmi büyük alır ya :))))
bu arada adet görüyorum kızlar çok çabuk oldu diyolar gerçi annemde hemen olmuş ona çekmişim demekki :))
benım doktorum spıralı önermedı ben de ıstemedım hap zaten kullanamazsın dedı esım de korunmak ıstemedı o da 3 aylık ıgne onerdı onu yaptırdım ben
canım cok gecmıs olsun ucuz atlatmıssınız Allah bır daha gostermesın
benım ablam da spıralle hamıle kalmıstı doktorda evet kalanlar oluyo dedı.dedıgın gıbı o iğneyi esime yapsalardı keske bırde adet duzensızlıgı fılan yapıyormus bakalım neler yasıycam yan etkı olarak.bütün yük kadınların Çok üzgünüm çoook
selam kızlar nasılsınız giremedim bi kaç gündür dün mevlütümüz vardı çok güzel oldu çok kalabalıktı. kızımı odadan çıkarmadık hiç iyi oldu. bir sürü hediye geldi ama kızım onları 2yaşında falan giyer bazıları dahada büyük herkesmi büyük alır ya :))))
bu arada adet görüyorum kızlar çok çabuk oldu diyolar gerçi annemde hemen olmuş ona çekmişim demekki :))
kızlar selam,normal doğum yapan arkadaşlarıma bir sorum olacaktı,nadirde olsa vajenden ses geliyormu,birde ani oturma veya kalkmada karnınızda ağrı oluşuyormu,dinlenince geçen.son olarak vajenden dışarı sivilce kadar içten sarkma oluşuyormu,içeriden dışarıya çıkıp giren.cevaplarsanız çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?