2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayşe sinem bende sordum en yakın 3 ay dedi bencede en iyisi kondom bizde sab simpleks kullanıyorum ama faydası yok sanırım babuline işe yarıyor bizde şurup aklında olsun

bizimde bugün dr kontrolümüz vardı oğlum 1 ayda 1.5 kilo almıs boyuda 4santim uzamış aşımızıda olduk.bu gece sorun olurmu yaptıran arkadaşlar hemşire olmaz dedi ama ateş olmasından korkuyorum

kızlarrr imdat. hamileyken asla yapmıcam dediğim şeyi yapıyorum. uyutabilmek için ayağımda sallıyorum. ve 5dakikada uyuyor.alışıcak sanırım. varmı böyle uyutan?

ben de annem de aman kucağa alıştırmayalım diyorduk ama malesef alıştırdık :)) kucaktan inmek istemiyor..

canım biz kaşıkla veriyoruz suyu içiyor kolayca..

benim temmuzun 3 ünde bitiyor 32. haftada ayrıldığım için ( mutlaka rapor almam lazım, o tarihte daha 2 aylık bile olmayacak

sanırım benimki büyüme sıçraması yaşıyor o zaman emiyor bırakıyor hemen tekrar istiyor ya da biberon ağzından çıkar çıkmaz ağlamaya başlıyor hiç doymuyor 2 gündür

bir de ben yarın gidip spiral taktırcam ama biraz tedirginim yaptıran var mı*

3 aydan önce takılmıyormuş benim dr öyle söylemişti canım

bizimde bugün dr kontrolümüz vardı oğlum 1 ayda 1.5 kilo almıs boyuda 4santim uzamış aşımızıda olduk.bu gece sorun olurmu yaptıran arkadaşlar hemşire olmaz dedi ama ateş olmasından korkuyorum

geçmiş olsun ve maşallah bebişine.. 1. ay aşısı mı oldunuz eğer öyleyse bizimkinde olmamıştı, 2. ay hakkında bir fikrim yok :)

bende istiyorum ama sezaryanda hemen takmıyorlarmmış. sağlık ocağı 6.ayda dr ise 2.ayda takıyormuş. sen normal doğum mu yapmıştın
yok canım sezeryan
bende muaynemde sordum ama doktorum spirali tavsiye etmedi,eğer çok istersen en erken doğumdan itibaren 3. aydan sonra takarız dedi...
sanırım en iyisi şu an için kondom
ya bizim oğlumu< da biz kondomla korunmaya çalışırken oldu da öyle bi durumda bize 3 ay ilişki yasak hale gelir
ayşe sinem bende sordum en yakın 3 ay dedi bencede en iyisi kondom bizde sab simpleks kullanıyorum ama faydası yok sanırım babuline işe yarıyor bizde şurup aklında olsun
ya bir de ilerde kabızlık yapıyormuş falan gibi şeyler okuyorum yine siteden çok kafam karıştı napcam bilmiyorum
3 aydan önce takılmıyormuş benim dr öyle söylemişti canım

Allah allah herkese doktoru 3 ay demiş benimki de bana 40 bitmeden gel dedi

oğlum sanırım kabız oldu. dün sabahtan beri kakasını yapmadı. arada saat başı emmek istediği için çok az mama takviyesi yaptım dün ondan mı oldu acaba. yani ülker hero baby aldım üstünde 1haftalık bebek için verilen tek öğün ölçüsünün yarısını veriyorum düşünün yani 30ml dün 90ml hazırladım toplamda ama 60ml kadar içti 30sabah 30gece kafam karıştı neden yapmadı ki gaz ile beraber bezine hafif bulaşıyor ama devamı yok. mamadan olduysa çok üzülürüm. ama gündüz saatte 1 emmek istiyo dolmuyo göğüslerim ağlıyor diye kıyamadım bende ne yapayım. akıl verin kızlar ne olur.

Allah allah herkese doktoru 3 ay demiş benimki de bana 40 bitmeden gel dedi

benim drumda 40-41-42. gün takarız ama ben taktırmayacağım spiralle hamile kalan çok kişi duydum o ihtimalden dolayı tedirgin olurum yani spiral olmasının bir anlamı kalmaz 6. haftada 3 aylık iğnelerden vurulabiliniyormuş banada sağlık ocağı dedi ama emin değilim offfffffff neden erkekler değilde biz düşünüyoruz hep onlarada hap iğne falan çıksaya

buarada benim oğlumun adıda toprak,

mamadan olduğunu sanmıyorum canım, benimkine 2 haftadan fazladır mama veriyorum şimdilik kabızlık yok.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim.biz 3 ayımıza girdik.şimdilik herşey yolunda gidiyor.geçmişi okuyamadım herkez iyidir umarım.

geçen hafta komşularım gelmişti.benim oğlanı iki büklüm görünce( Gaz yüzünden) birisi dediki kızım kaçtane torun büyüttüm.çörek otu birre bir dedi. bende size haber vermeden önce denedim.bu 4.gün kullanışımın çok faydasınıgördüm.oğlum gazını daha rahat çıkarıyor.zinco kullanmadım bu esnada.çünkü etkili olup olmadığını anlayamazdım.sabahları sancıyla uyanıyordu.akşam sancı çekiyordu şimdi o kalmadı.denemenizi tavsiye ederim.

kullanış şekline gelince.
yarım fincan suya yarım çay kaşşığı çörek otunu 5 dk kaynatıyosunuz.soğuyunca 1 çay kaşığı kadar sabah akşam veriyosunuz. ben öyle yaptım.yanlız hergün taze hazırlıyosunuz.inş sizdede işe yarar deneyin derim

aaa bu arada size yaptığım büyük dikkatsizliği söylemeden edemicem.geçen hafata sabah 5 ta kalktı benim velet gözümden nasıl uyku akıyor anlatamam.gerçi herkez çok iyi anlıyodur.zombi gibi dolaşıyorum oğlan elimde.çocuk gaz sancısı yüzünden kıpkırmızı oluyor.dedimki zincodan damlatayımda rahatlasın.zinco şişesini alıyorum diye şu göbek için verdikleri alkol şişesini almışım.kapağı açıp çevirmemle çocuğumun yüzüne alkolu boşalttm.bir hışımla kaldırdım banyoya götürdüm yüzünü yıkadım.ama o ağlıyo ben ağlıyorum gözlerini açamıyor azında tükürük gibi su çıkıyor.hemen eşimle acile gittik oğlumun gözlerini yıkadılar ağzınada gitti ama ona bişey yapamayız dedi doktor.nasıl utandım anlatamam.kendime okadar kızdım ki.allahtan birşey olmadı çok üzüldüm gün boyu başında bekledim.ben çok dikkatsizim ya

ayyy geçmiş olsun canım yaa..ucuz atlatmışsın yine de.kıyamam bebişeee gözleri yanmıştır canım benim

bir de ben yarın gidip spiral taktırcam ama biraz tedirginim yaptıran var mı*

benım doktorum spıralı önermedı ben de ıstemedım hap zaten kullanamazsın dedı esım de korunmak ıstemedı o da 3 aylık ıgne onerdı onu yaptırdım ben

canım cok gecmıs olsun ucuz atlatmıssınız Allah bır daha gostermesın

benım ablam da spıralle hamıle kalmıstı doktorda evet kalanlar oluyo dedı.dedıgın gıbı o iğneyi esime yapsalardı keske bırde adet duzensızlıgı fılan yapıyormus bakalım neler yasıycam yan etkı olarak.bütün yük kadınların Çok üzgünüm çoook

selam kızlar nasılsınız giremedim bi kaç gündür dün mevlütümüz vardı çok güzel oldu çok kalabalıktı. kızımı odadan çıkarmadık hiç iyi oldu. bir sürü hediye geldi ama kızım onları 2yaşında falan giyer bazıları dahada büyük herkesmi büyük alır ya :))))
bu arada adet görüyorum kızlar çok çabuk oldu diyolar gerçi annemde hemen olmuş ona çekmişim demekki :))

slm canım allah kabul etsin mevlüdünüzü...

offf yaa bu her dr. farklı bi yöntemi öneriyo demekki..banada dr.um spiral öneriyorum dedi...hap emzirmeden dolayı kullanamazsın aylık ve üç aylık iğne var ama ara kanama yapıyo hiçbi hastam memnun değil dedi..condom da ençok kaza gebeliğine neden olan yöntemmiş..eniyisi koalarla kardeş olmak sanırım

çok çok geçmiş olsun, Allah bir daha sıkıntı hastalık göstermesin inşallah...

mevlüdünüz hayırlı uğurlu olsun, Allah kabul etsin... cidden çok erken adet olmuşsun, bakalım bizler ne zaman olacağız? adet olunca karın da daha çok inermiş öyle diyor annemler...

kızlar selam,normal doğum yapan arkadaşlarıma bir sorum olacaktı,nadirde olsa vajenden ses geliyormu,birde ani oturma veya kalkmada karnınızda ağrı oluşuyormu,dinlenince geçen.son olarak vajenden dışarı sivilce kadar içten sarkma oluşuyormu,içeriden dışarıya çıkıp giren.cevaplarsanız çok mutlu olurum.

kızlarya emziğe alıştırmak istiyorum oğlanı evde 5 çeşit emzik var sadece nuk u alıyo oda bikaç dk lına..nuby nin damaklı kiraz uçlusunu chicconun tamamen kaucuk olanını ve bebedoru almadı..varmı başka marka emzik emen bide onu denesem..memelerim mahvoluyo valla

bende olmuyo canım bu saydıkların..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…