canım 4 9 kg arası 3numara
bende aktif bebek mi,uyu oynamı alsak karar veremedim,birde primanın yeni bir bezi çıkmış ama pahalı biraz
selam kızlar....daha az süt akışı olan biberon hangisi önerilerinizi bekliyorum...kızım memeyi bırakmasın istiyorum....
premium care..ben onu kullanıyorum şimdi ama evet pahalı ve çok pez harcıyoruz..ben uyu oyna bakıcaktımda kilo aralığını b ilmediğimden bakmadım..
selam kızlar....daha az süt akışı olan biberon hangisi önerilerinizi bekliyorum...kızım memeyi bırakmasın istiyorum....
canım 4 9 kg arası 3numara
bende aktif bebek mi,uyu oynamı alsak karar veremedim,birde primanın yeni bir bezi çıkmış ama pahalı biraz
hani biberonu kullanıyosun bilmiyorum canım ama ben nuby doğal dokunus serisini kullanıyorum yavaş akış ucuyla..ama artık benim oğlan çok güçlü çektiğinden zaman zaman boğazına kaçırıyo 1 ay oldu beni bırakmadı çok şükür..bide nuk un 1 nosu az akışlıymış ama kullanmadım bana kalırsa nuby...anne memesi formunda çünkü
bende onu kullanıyorum ama çok bez gidiyo valla bide daha ıslak mendilimizde daha değiştiremedim çok pahalıya geliyo.
bi paket bez kaç gün gidiyo size
maşallah ne güzel keşke masalda alsa emziği. bizde ilk günden beri vermeye uğraşıyoruz ama almıyo maalesef. kauçuk silikon hepsini denedik olmadı. bakalım daha nekadar zorlıycam ama bu saatten sonrada alışmaz sanırım.
çocuklarda tat alma 4.ayda gelişmeye başlamıyormu,balın şekein tadını alıyolarmı
Kızlar ya ben ıslak mendİl konusunda bİraz araŞtırma yaptım Çok Çok zararlı sİzler ne kullanıyorsunuz İÇlerİnde petrol tÜrÜ maddeler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?