2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evde ıslak mendil kullanmıyorum,su pamuk,dışarda uni baby yenidoğan kullandım,chico kullandım,şimdi dalin aldım

Kızlar ya ben ıslak mendİl konusunda bİraz araŞtırma yaptım Çok Çok zararlı sİzler ne kullanıyorsunuz İÇlerİnde petrol tÜrÜ maddeler var

evet çok haklısın
bize doktorumuz da kesinlikle ıslak mendil kullanma dedi
ben kaka yapınca her zaman gece bile olsa yıkıyorum diğer zamanlarda pamuk ve su kullanıyorum hem ucuz hem sağlıklı

kızlar bende pamuk kullanıyorum dışarda mendil kullanıyom freshen soft un alkolsz mendilini ..
ama bi arkdaşımada doktor bu dediğimi önermiş pamuk kıs çoçuklarında mantar yapıo kullanma.demiş :S
bide benim kızıma prima da molfix de hiç yaramadı çok kötü pişik yaptı huggise aldım pişikleri geçti 1 günde

selam kızlarrr yoldan geldik bugün 5 saaat araba yolculuğundan sonra oğluşum mışıl mışıl uyudu:) biz de kırklandık :)) büyüyoruz artıkk Allah ım hepimizin bebişlerini korusunn

amin nidahım kırkınız hayırlı olsun canım

benim kız çok yaramazlık yaptı bugün ya cırım cırım ağladı gazından dolayı

bira büyüsede bitse bu gaz işi ya yazık yavruma

bende onu kullanıyorum ama çok bez gidiyo valla bide daha ıslak mendilimizde daha değiştiremedim çok pahalıya geliyo.
bi paket bez kaç gün gidiyo size

valla biz günde 5-6 bez değiştiriyoruz..bu bezden çok memnun kaldım ama değiştiricem sanırım..zaten mama masrsfımızda var..hepsi çok oluyo..

yarın eşimin halası geliyomuş,bugün aradı söyledi,çocuk durmuyo zaten şuan bile omuzumda,napcam bilmiyom temizlik yapmam gerek,insan bi kaç gün önce arar yaaaa

yarın eşimin halası geliyomuş,bugün aradı söyledi,çocuk durmuyo zaten şuan bile omuzumda,napcam bilmiyom temizlik yapmam gerek,insan bi kaç gün önce arar yaaaa

ayy en sinir ollduğum şey..bende eran haber gelcek die bekkliyorum kaynanadan..aman çokta paralama kendini eşin gelince ona verirsin bebişi bi siler süpürürsün yeter..bebeğin küçük tek başınasın kimse tam temizlik beklemesin

canım 4 9 kg arası 3numara
bende aktif bebek mi,uyu oynamı alsak karar veremedim,birde primanın yeni bir bezi çıkmış ama pahalı biraz

canım ben üçünüde denedim.. uyu oynayı tavsiye etmem. aktif bebek fena değil ama premıum care güzel.. biz ilk huggies kullanmıştık ondada bir sorun olmamıştı gerçi diğer bezlerde kızımda pişik yapmadı ama huggiesler baya kalın.. o yüzden istemedim onu.. prima daha iyi bazen taşıyor. benim kız biraz sidikli bokul ne desem artık :) 2 saatte bir dolduruyor.. o yüzden bizede bez dayanmıyor.. bugün 53 günlük. doğduğundan beri 2 tane 72 li bir tane 98li bitirdik. son aldığım premıum care 88lide bitmek üzere. ama değer..

öyle yapcam cnm eşimi bekliyorum,yemeğede bi balık aldırırım eşim kızartsın bende bi salata yaparım tamam zaten bi gün kalcaklarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…