Kızlar ya ben ıslak mendİl konusunda bİraz araŞtırma yaptım Çok Çok zararlı sİzler ne kullanıyorsunuz İÇlerİnde petrol tÜrÜ maddeler var
maşallah,yolculukda sıkıntı oldumuselam kızlarrr yoldan geldik bugün 5 saaat araba yolculuğundan sonra oğluşum mışıl mışıl uyudu:) biz de kırklandık :)) büyüyoruz artıkk Allah ım hepimizin bebişlerini korusunn
bende onu kullanıyorum ama çok bez gidiyo valla bide daha ıslak mendilimizde daha değiştiremedim çok pahalıya geliyo.
bi paket bez kaç gün gidiyo size
Kızlar ya ben ıslak mendİl konusunda bİraz araŞtırma yaptım Çok Çok zararlı sİzler ne kullanıyorsunuz İÇlerİnde petrol tÜrÜ maddeler var
ben dalin kullanıyorum çokta güzel..
bu arada migrosta 3 al 2 öde var dalin ıslak mendilde migros karta 11 lira falan...
ben de artık dalin kullanıyorum,bezimiz bitmiş 3 numara ısmarladım eşime inş büyük gelmez
yarın eşimin halası geliyomuş,bugün aradı söyledi,çocuk durmuyo zaten şuan bile omuzumda,napcam bilmiyom temizlik yapmam gerek,insan bi kaç gün önce arar yaaaa
bende 3 alıcam ama büyük gelir diede korkmuyo değilim..
bu arada molfix kullanan varmı kızlar tavsiye edermisiniz
canım 4 9 kg arası 3numara
bende aktif bebek mi,uyu oynamı alsak karar veremedim,birde primanın yeni bir bezi çıkmış ama pahalı biraz
dalinin 3lüsünü kipadan 7liraya aldım kızlar,haberiniz olsun
ayy en sinir ollduğum şey..bende eran haber gelcek die bekkliyorum kaynanadan..aman çokta paralama kendini eşin gelince ona verirsin bebişi bi siler süpürürsün yeter..bebeğin küçük tek başınasın kimse tam temizlik beklemesin
benimki uyudu galiba ben biraz başlıyım temizliğe ucundan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?