2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
taktırdım
korunma konusu hakkında bişey diyemem ama annem ve tanıdığım tüm kadınlar memnun, depo iğneler bana göre değil hiç, onlar hakkında iyi şeyler hiç duymadım ara kanama adet görememe gibi bi sürü problem spiral kanamayı arttırıyormuş bir ondan dertli kullananlar bakalım onu da göreceğiz
benim öncesinde zaten az oluyordu çok çok arttıracağnıı zannetmiyorum ve çok da mantıklı gelimyor diğer yöntemler rahimle ilgili işi rahimde yapmaları daha mantıklı geliyor çok hormon almadan

yarın eşimin halası geliyomuş,bugün aradı söyledi,çocuk durmuyo zaten şuan bile omuzumda,napcam bilmiyom temizlik yapmam gerek,insan bi kaç gün önce arar yaaaa
aman canım boşver, gelince ay çok iyi oldu geldiğiniz ben de yardım istycek birşlerini aryodum der çalştrrsn biraz

sabı da kendi insiyatifimle bıraktım bu ilk gün denemem zeytinyağı rezene deniyorum şimdiilk bu sırada oğlumu üşüttüğüm iiçin tam olarak işe yarayıp yaramadıklarını anlamam zor olacak, şimdiye kdar üşüten var mı?kusuyoruz ve elimiz faln hiç ısınmıyor tekrar zıbınlarımızı, uzun kollu badilerimiz igydik ananemize gelirken de kadife tulumumuzu şapkamıız normal kıyafetimizin üstüne giydik, çok gibi geliyor bana ama, üşüttüğüm için de ne yapacağmızı bilimiyorum

bu arada spirale 200tl bayıldım, bizi en çok doktor hastahane masrafları yoruyor maddi anlamda bezi faln görmüyorum hiç değilse harcıytoruz onları ama doktra git sağlık ocağında yaptırsan para vermeyeceğin şeylere para bayıl çok geliyor

benım memelerde felaket benımkıde nuk un emzıgını guzel tutmustu bıkac gun hıc bırakmadı ama sımdı ne oldu anlamıyorum almıyor sıpa

,

canım bende de o sıkıntılardan yok gecmıs olsun

kızlar bu arada bebişi 5 5.5 kilo arasında olanlar kaç numara bez kullanıysunuz..biz 2 numaradayız ama buda bacaklarına çok fena iz yapmaya başladı 3 alsam çokmu büyük olurki

yok canım fazla bır fark yok zaten ben ölçtüm gecebılirsın bence

orasını bilmem ama tad almamış olsa balını emip emzigi atar mıkiCADIARZU

aynen bızımkıde oyle yapıyor

bızde üşüttük biraz dun aksam emerken soguk ter döktü debiraz attı yavrum neysekı senın bebıse de gecmıs olsun

aysesinemk, ellerinin soguk olmasi normal birsey, takilma ona, ensesine bak usuyup usumedigini anlamak icin

aynen benımkının ensesı ve vucududa soguktu dun demekkı gercekten üşütmüşüz dikkat edın kızlar hemen kapıyorlar 2 sn de burda havalar bozdu da baya serın ank arabadan ınıp bınerken kaptı hemencecık

memesi kötü olan arkadaşlar kantaron yağı sürün benimkiler resmen yarılmıştı ve şu anda hiç yara yok emzirmek çok keyifli ağlayarak emziriyordum hiç vermek istemiyordum

drumuza csordum lansinohta da kantaron yağı varmış sür dedi ama meme vermeden önce muhakkak silin

bizde 2tane 98li bitirdik,bugun de eşime premium care al demiştim,unutmuş,burdaki markette de yoktu,bende prima aktif bebek 3numara aldım,nasıl olsa 10güne biter,sonra premium caree başlıycam,bu arada primalar carrefour da çok uygun oluyorlar

premium care in gozeneklerini sevmedim ben, canin poposuna yapisiyordu bezi cikarinca, almadim bir daha. normal prima kullaniyorum, paket bitince 3 noya gecicem

Bende yıkamaya Çalııyorum ama her gece olmuyo uĞraŞılmıyo sık sık su ve pamukla kıpadan ıdıl bayb dıye bıŞey almıŞtık nette araŞtırırken rastladım ıÇındekı maddeler ınanılmaz zararlıymıŞ ılk dÖnem nıvea almıŞtım Çok pahalı baktım olmuyo buna geÇtık sonra zararlı olduĞunu duyunca tekrar nıvea aldım ama bı baktım o maddelerden onun ıÇınde de var galıba unı bayb saf su ve pamukmuŞ bugÜn bı taen de ondan aldırdım ama onda da var o maddelerden naapcaz bılmıyom ama nıveada sadece zararlı ıÇerıkten 1 tanesı var ama Çok pahalı en ucuz ındırımlı halı 5.750 gerÇekten masraf Çok mendıle bıle bu kadar verırsek gerÇı bebıŞlerımızın canları saĞolsun Önemlı deĞıl

çook geçmiş olsun, bizimkide hala yatağın kenarında duruyor gidip kaldırayım en iyisi nolur nolmaz :bbo:

mevlütünüz hayırlı olsun, kıyafetlerinizde :) güle güle kullansın. demek regl oldun, 2. çocuğa hazırsın desene kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-

hiç biri olmadı, doktora görünmen şart bence

bizde ilk bir hafta veremedik emziği, tükürüp durdu, sonra babaannesi gelince nasıl olduysa onun elinden daha ilk verişinde şıp dedi emmeye başladı, aha böle oldum :1shok: :1shok: :1shok: akannehir
şimdi karnı açken kesinlikle emmiyor canı istemezse de almıyor sıpa, almayınca emziği bi süre tıkıyorum ağzına bastırıyorum hafiften ittiremesin diye, bazen emiyor öyle yapınca bazende eliyle kenarından ittiriyor kafamçokkarıştı bende zorlamıyorum daha fazla
asıl işe yarayan yöntemim kaynatıp soğuttuğum içme suyuna batırıyorum emziği, hoşuna gidiyor emiyor epey öyle olunca, normalde su vermiyorum ama havalar sıcak zaten, o kadarcıkta oluversin

kız çiğdem naptın, 1 yaşından önce bal verilirmi yavruya, ağır gelir bünyeciklerine oldu olacak şöyle zeytinyağlısından yaprak sarmasına batırsaydın da tam olsaydı -tatlicadiarzu- delikafadulden vardır nasılsa buzluğunda :icecream:

selam kızlarrr yoldan geldik bugün 5 saaat araba yolculuğundan sonra oğluşum mışıl mışıl uyudu:) biz de kırklandık :)) büyüyoruz artıkk Allah ım hepimizin bebişlerini korusunn

gökçencim hayırlı olsun kırkınız opuyorumnanaktan

bende 3 alıcam ama büyük gelir diede korkmuyo değilim..

bu arada molfix kullanan varmı kızlar tavsiye edermisiniz

büyük olsa nolcak ki, nasılsa büyücek popişleri kaydirigubbakcemile3

uykusuz bi gecenin ardında günaydınlarrr...benim serseri oğlum akşam 20.30 da uykuya geçti uyanmadan ara ara karnını doyurdum uyumaya devam etti e hal böyle olunca gece hortladı..önce 2 de sonra 5 ve 7 dede son kalkışı yaptı acayıp uykusuzum..ama beyimizin keyfi yerinde gevezelikyapıp duruyo..

günaydın
ben 4 gündür yeni bir yöntem geliştirdim,çok güzel oldu,bizimki babası gelince uyanıyor,akşam 7gibi,veriyoum babasına,ben yemeği hazırlıyorum,sonra gece 12ye kadar tv izliyoruz,onuda oyalıyoruz,uyutmuyoruz,gece 12de sağdığım sütümden 90cc veriyorum,sonra uyanmıyor 3 4 saat,uyanıncada azıcık emiyo,tekrar uyuyor,saat 9a kadar 2kez uyanıp emip uyuyor,çok rahat ettim 4gündür

slmlar, valla maşallah bebişine devrimim, bizim kız akşam 9 da yatıyor 12de emıyor sonra 3de uyanıyo emıyo sonrada kıvranıyo ağlamasıda yok gündüzleri gaz sancımız yok artık geceye sıçradı.
birde kızlar kızımın yüzünde kırmızı lekeler çıktı sivilce gibi bayadır var nezman geçicek hergunde banyo yaptırıyorum :S

slm kızlar, benim kızda hergün kakasını yapmak istiyor eğer gün içinde yapmadıysa akşam öyle huzursuz oluyor ki sanki canı yanıyormuş gibi ağlıyor. uyku düzenimiz artık maşallah yerli yerine oturdu artık gece ve gündüzü ayırtedebiliyor.

sELAM KIZLAR.Bizim bugün 45 gün oldu ama benim hala kanamam ara ara devam ediyo.Normal doğum yapanlardan benim gibi olan var mı?Dikişimde de sürekli bi sızlama var.Acıyo sanki hala.Kontrole gidicem ama hep ihmal ettim.Salı günü bebek mevlüdümüz vardı.Abuk kadının biri sallarken bebğin iki ayağı üstüste geldi tekrar mı hamilesin dedi akannehir Türk kadınına hayran kalıyo insan.

Öyle bi bağtıl inanç var bebek ayağını üst üste attığı zaman ardından kardeş geleceği söylenir ama senin için pek erken demişler yeni kırkınız çıkmış insan kafayı yer -tatlicadiarzu- düşüncesi bile kötü

bizimki de öyle mutlaka yapması lazım şimdi yeni bir yöntem buldum kayısı yiyorum benim gazlar yumuşayınca o da kakasını rahat yapıyo ama geceleri uykusuzuz daha alışamadık

Evet ya. Bi de millet kilo almışsın demeyi ne çok seviyo.Sanki herkes doğumdan 36 beden çıktı.
Ticker yaptım ama hangi linki kopyalamamız gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…