taktırdımbenim drumda 40-41-42. gün takarız ama ben taktırmayacağım spiralle hamile kalan çok kişi duydum o ihtimalden dolayı tedirgin olurum yani spiral olmasının bir anlamı kalmaz 6. haftada 3 aylık iğnelerden vurulabiliniyormuş banada sağlık ocağı dedi ama emin değilim offfffffff neden erkekler değilde biz düşünüyoruz hep onlarada hap iğne falan çıksaya
buarada benim oğlumun adıda toprak,
aman canım boşver, gelince ay çok iyi oldu geldiğiniz ben de yardım istycek birşlerini aryodum der çalştrrsn birazyarın eşimin halası geliyomuş,bugün aradı söyledi,çocuk durmuyo zaten şuan bile omuzumda,napcam bilmiyom temizlik yapmam gerek,insan bi kaç gün önce arar yaaaa
kızlarya emziğe alıştırmak istiyorum oğlanı evde 5 çeşit emzik var sadece nuk u alıyo oda bikaç dk lına..nuby nin damaklı kiraz uçlusunu chicconun tamamen kaucuk olanını ve bebedoru almadı..varmı başka marka emzik emen bide onu denesem..memelerim mahvoluyo valla
,kızlar selam,normal doğum yapan arkadaşlarıma bir sorum olacaktı,nadirde olsa vajenden ses geliyormu,birde ani oturma veya kalkmada karnınızda ağrı oluşuyormu,dinlenince geçen.son olarak vajenden dışarı sivilce kadar içten sarkma oluşuyormu,içeriden dışarıya çıkıp giren.cevaplarsanız çok mutlu olurum.
kızlar bu arada bebişi 5 5.5 kilo arasında olanlar kaç numara bez kullanıysunuz..biz 2 numaradayız ama buda bacaklarına çok fena iz yapmaya başladı 3 alsam çokmu büyük olurki
orasını bilmem ama tad almamış olsa balını emip emzigi atar mıkiCADIARZU
sabı da kendi insiyatifimle bıraktım bu ilk gün denemem zeytinyağı rezene deniyorum şimdiilk bu sırada oğlumu üşüttüğüm iiçin tam olarak işe yarayıp yaramadıklarını anlamam zor olacak, şimdiye kdar üşüten var mı?kusuyoruz ve elimiz faln hiç ısınmıyor tekrar zıbınlarımızı, uzun kollu badilerimiz igydik ananemize gelirken de kadife tulumumuzu şapkamıız normal kıyafetimizin üstüne giydik, çok gibi geliyor bana ama, üşüttüğüm için de ne yapacağmızı bilimiyorum
aysesinemk, ellerinin soguk olmasi normal birsey, takilma ona, ensesine bak usuyup usumedigini anlamak icin
bizde 2tane 98li bitirdik,bugun de eşime premium care al demiştim,unutmuş,burdaki markette de yoktu,bende prima aktif bebek 3numara aldım,nasıl olsa 10güne biter,sonra premium caree başlıycam,bu arada primalar carrefour da çok uygun oluyorlarcanım ben üçünüde denedim.. uyu oynayı tavsiye etmem. aktif bebek fena değil ama premıum care güzel.. biz ilk huggies kullanmıştık ondada bir sorun olmamıştı gerçi diğer bezlerde kızımda pişik yapmadı ama huggiesler baya kalın.. o yüzden istemedim onu.. prima daha iyi bazen taşıyor. benim kız biraz sidikli bokul ne desem artık :) 2 saatte bir dolduruyor.. o yüzden bizede bez dayanmıyor.. bugün 53 günlük. doğduğundan beri 2 tane 72 li bir tane 98li bitirdik. son aldığım premıum care 88lide bitmek üzere. ama değer..
aaa bu arada size yaptığım büyük dikkatsizliği söylemeden edemicem.geçen hafata sabah 5 ta kalktı benim velet gözümden nasıl uyku akıyor anlatamam.gerçi herkez çok iyi anlıyodur.zombi gibi dolaşıyorum oğlan elimde.çocuk gaz sancısı yüzünden kıpkırmızı oluyor.dedimki zincodan damlatayımda rahatlasın.zinco şişesini alıyorum diye şu göbek için verdikleri alkol şişesini almışım.kapağı açıp çevirmemle çocuğumun yüzüne alkolu boşalttm.bir hışımla kaldırdım banyoya götürdüm yüzünü yıkadım.ama o ağlıyo ben ağlıyorum gözlerini açamıyor azında tükürük gibi su çıkıyor.hemen eşimle acile gittik oğlumun gözlerini yıkadılar ağzınada gitti ama ona bişey yapamayız dedi doktor.nasıl utandım anlatamam.kendime okadar kızdım ki.allahtan birşey olmadı çok üzüldüm gün boyu başında bekledim.ben çok dikkatsizim ya
selam kızlar nasılsınız giremedim bi kaç gündür dün mevlütümüz vardı çok güzel oldu çok kalabalıktı. kızımı odadan çıkarmadık hiç iyi oldu. bir sürü hediye geldi ama kızım onları 2yaşında falan giyer bazıları dahada büyük herkesmi büyük alır ya :))))
bu arada adet görüyorum kızlar çok çabuk oldu diyolar gerçi annemde hemen olmuş ona çekmişim demekki :))
kızlar selam,normal doğum yapan arkadaşlarıma bir sorum olacaktı,nadirde olsa vajenden ses geliyormu,birde ani oturma veya kalkmada karnınızda ağrı oluşuyormu,dinlenince geçen.son olarak vajenden dışarı sivilce kadar içten sarkma oluşuyormu,içeriden dışarıya çıkıp giren.cevaplarsanız çok mutlu olurum.
kızlarya emziğe alıştırmak istiyorum oğlanı evde 5 çeşit emzik var sadece nuk u alıyo oda bikaç dk lına..nuby nin damaklı kiraz uçlusunu chicconun tamamen kaucuk olanını ve bebedoru almadı..varmı başka marka emzik emen bide onu denesem..memelerim mahvoluyo valla
Özlemcim biz de emzigi alsın diye çok ugraştık aldı attı aldı attım midesi bulandı ama pes etmedim. bana bala batır ver dediler
ilk başta toplu ignenin başı kadar bala batırdım. ne kadar zararı olmaz deselerde tedirgin oldum. sonra küçük bir çay bardagının yarısına kadar ılık su yaptım içine bir tan kesme şeker attım karıştırdım emziği ona batırıp verdim.ilk başta reddetsede sonra baktım tutuyor. şimdide kendiğinden alıyor zaten. dene istersen.Emzik olmasa ben bitmiştim:)
selam kızlarrr yoldan geldik bugün 5 saaat araba yolculuğundan sonra oğluşum mışıl mışıl uyudu:) biz de kırklandık :)) büyüyoruz artıkk Allah ım hepimizin bebişlerini korusunn
bende 3 alıcam ama büyük gelir diede korkmuyo değilim..
bu arada molfix kullanan varmı kızlar tavsiye edermisiniz
günaydınuykusuz bi gecenin ardında günaydınlarrr...benim serseri oğlum akşam 20.30 da uykuya geçti uyanmadan ara ara karnını doyurdum uyumaya devam etti e hal böyle olunca gece hortladı..önce 2 de sonra 5 ve 7 dede son kalkışı yaptı acayıp uykusuzum..ama beyimizin keyfi yerinde gevezelikyapıp duruyo..
sELAM KIZLAR.Bizim bugün 45 gün oldu ama benim hala kanamam ara ara devam ediyo.Normal doğum yapanlardan benim gibi olan var mı?Dikişimde de sürekli bi sızlama var.Acıyo sanki hala.Kontrole gidicem ama hep ihmal ettim.Salı günü bebek mevlüdümüz vardı.Abuk kadının biri sallarken bebğin iki ayağı üstüste geldi tekrar mı hamilesin dedi akannehir Türk kadınına hayran kalıyo insan.
slm kızlar, benim kızda hergün kakasını yapmak istiyor eğer gün içinde yapmadıysa akşam öyle huzursuz oluyor ki sanki canı yanıyormuş gibi ağlıyor. uyku düzenimiz artık maşallah yerli yerine oturdu artık gece ve gündüzü ayırtedebiliyor.
Öyle bi bağtıl inanç var bebek ayağını üst üste attığı zaman ardından kardeş geleceği söylenir ama senin için pek erken demişler yeni kırkınız çıkmış insan kafayı yer -tatlicadiarzu- düşüncesi bile kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?