Evet ya. Bi de millet kilo almışsın demeyi ne çok seviyo.Sanki herkes doğumdan 36 beden çıktı.
Ticker yaptım ama hangi linki kopyalamamız gerek
günaydın
ben 4 gündür yeni bir yöntem geliştirdim,çok güzel oldu,bizimki babası gelince uyanıyor,akşam 7gibi,veriyoum babasına,ben yemeği hazırlıyorum,sonra gece 12ye kadar tv izliyoruz,onuda oyalıyoruz,uyutmuyoruz,gece 12de sağdığım sütümden 90cc veriyorum,sonra uyanmıyor 3 4 saat,uyanıncada azıcık emiyo,tekrar uyuyor,saat 9a kadar 2kez uyanıp emip uyuyor,çok rahat ettim 4gündür
sELAM KIZLAR.Bizim bugün 45 gün oldu ama benim hala kanamam ara ara devam ediyo.Normal doğum yapanlardan benim gibi olan var mı?Dikişimde de sürekli bi sızlama var.Acıyo sanki hala.Kontrole gidicem ama hep ihmal ettim.Salı günü bebek mevlüdümüz vardı.Abuk kadının biri sallarken bebğin iki ayağı üstüste geldi tekrar mı hamilesin dedi akannehir Türk kadınına hayran kalıyo insan.
benimde göbek kaldı benim sezeryan olduğu için korseyi dr. ma sordum çok fazla tasvip etmedi hala karnıma baskı olduğu zaman dikişlerim acı veriyor. korseyide eğer kullanırsam giyerken yere uzanıp o şekilde giymemi söyledi.
nasılsın canım benim oğlumun gündaşı nasıl...
kızlar kaka lekelerine dalan roxy süper..ama kurumadan hemen çitileyin ben ole yaptım beyaz badide bi leke kalmadı
çok sıkıldımmmmm
kızlar ben 3gün önce felan kola ve soda içmiştim,devrim 2gün gaz sancısı çekti,yani süte geçiyormuş gerçekten,haberiniz olsun,neyseki bitti de rahatladım,hiç uyumuyordu yavrum
slmlar, valla maşallah bebişine devrimim, bizim kız akşam 9 da yatıyor 12de emıyor sonra 3de uyanıyo emıyo sonrada kıvranıyo ağlamasıda yok gündüzleri gaz sancımız yok artık geceye sıçradı.
birde kızlar kızımın yüzünde kırmızı lekeler çıktı sivilce gibi bayadır var nezman geçicek hergunde banyo yaptırıyorum :S
sELAM KIZLAR.Bizim bugün 45 gün oldu ama benim hala kanamam ara ara devam ediyo.Normal doğum yapanlardan benim gibi olan var mı?Dikişimde de sürekli bi sızlama var.Acıyo sanki hala.Kontrole gidicem ama hep ihmal ettim.Salı günü bebek mevlüdümüz vardı.Abuk kadının biri sallarken bebğin iki ayağı üstüste geldi tekrar mı hamilesin dedi akannehir Türk kadınına hayran kalıyo insan.
benimki günde 6 7kez kaka yapıyorkızlar oglum 32 günlük 2gündür günde 1kez kaka yapıyor ama sıkıntısı yok sizinkiler kaç kez yapıyor ayrıca benim oglan 1.5saate bi emiyor ne güzel gece 3 4saat uyuyanlar var birde ben bez evybaby kullanıyorum arko kremli cok güzel pişikte yapmıyor evdeyken ıslak pamukla siliyorum poposunu dışarıda dalin kullanıyorum
canım iyiyiz şükürler olsun biraz kızımın kendi huysuzluğu var. gece uykularımız falan hasta olmadığı sürece artık düzene girdi. fakat ben bi hata ettim ayağaımda sallamaya alıştırdım bazen gündüzleri zor oluyor benim için yanlız olduğum için.
sen ve oğluşun nasılsınız başladımı ediz beyimiz agulara falan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?