2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet ya. Bi de millet kilo almışsın demeyi ne çok seviyo.Sanki herkes doğumdan 36 beden çıktı.
Ticker yaptım ama hangi linki kopyalamamız gerek

geçenlerde dışarı gezmeye çıkmıştık elimde bebek arabası, dengesizin teki demezmi hamilemisiniz ay nasıl canım sıkıldı, dedim gözün görmüyorsa burun deliklerindemi görmüyorrr (tabiki içimden dedim) sonra psikolojim bozuluyor aynaya bakamıyorum zaten mafoldumben

canım ticker da inan hatırlamıyorum hangi linki kopyalayacağımızı

ah canımya bizimde düzenliydi ne oldu anlamadım..11 11.30 gibi yatar gece 4 gibi kalkar emip yine babamız giderken 8 gibi uyanırdı dün gece deli etti beni hep mıkır mıkır yataktada e bişeymioluyo die kalkıp durdum..dün rota aşısını yaptırmıştık belki ondan huysuzdur bakalım bugece napıcak

benimde göbek kaldı benim sezeryan olduğu için korseyi dr. ma sordum çok fazla tasvip etmedi hala karnıma baskı olduğu zaman dikişlerim acı veriyor. korseyide eğer kullanırsam giyerken yere uzanıp o şekilde giymemi söyledi.

benim kanaman 1 haftada bitmişti sonra arada çok az geldi bikaçgün okadar. dr.uma sormuştum normal doğumda sezeryandaski gibi çok kanama olmas olmasında zaten demişti..bide benimdoğumda çok fazla kanamam olmuş etkisi varmıdır bilmem..dikişlerindede baktığında enfekte durumu yoksa sorun yoktur ben 40 kontrolumde iyileşmiştimama yinede sızlıyo gibiydi dr.um az kalda sabret hepsi geçicekbi sorun yok demişti..

çok sıkıldımmmmm
kızlar ben 3gün önce felan kola ve soda içmiştim,devrim 2gün gaz sancısı çekti,yani süte geçiyormuş gerçekten,haberiniz olsun,neyseki bitti de rahatladım,hiç uyumuyordu yavrum

nasılsın canım benim oğlumun gündaşı nasıl...

canım iyiyiz şükürler olsun biraz kızımın kendi huysuzluğu var. gece uykularımız falan hasta olmadığı sürece artık düzene girdi. fakat ben bi hata ettim ayağaımda sallamaya alıştırdım bazen gündüzleri zor oluyor benim için yanlız olduğum için.

sen ve oğluşun nasılsınız başladımı ediz beyimiz agulara falan :)))

çok sıkıldımmmmm
kızlar ben 3gün önce felan kola ve soda içmiştim,devrim 2gün gaz sancısı çekti,yani süte geçiyormuş gerçekten,haberiniz olsun,neyseki bitti de rahatladım,hiç uyumuyordu yavrum

aslında dikkat etmiycen ben öyle çok dikkat ediyorum ki süt veya sütlü tatlılar, bakliyat ne de patlıcan falan yemiyorum o kadar dikkat etmeme rağmen benim kız tam bir gazman

geçenlerde dayanamayıp dondurma yedim canım çok çekmişti :icecream:

bilmiyorumkismileben de aradaa dondurma yiyorum oda mı gaz yapıyorbilmiyorumkismile

benim kızımın yüzünde de o kırmızı lekelerden çıktı...dr.nivea S.o.S diye bi krem verdi tabi kremi bulup kullanamadık ama bakalım bulunca etkili olur inşallah....bi de geçen arkadaşın biri dediki sütün yağlıysa ondan da olabilir dedi....

bizimde 32.günümüz benim kanamam beyaza döndü artık dikişlerimde iyileşiyor ama arada agrı yapıyor dr kontrolümde çok güzel iyileşmiş dedi bence sende kontrole git canım

kızlar oglum 32 günlük 2gündür günde 1kez kaka yapıyor ama sıkıntısı yok sizinkiler kaç kez yapıyor ayrıca benim oglan 1.5saate bi emiyor ne güzel gece 3 4saat uyuyanlar var birde ben bez evybaby kullanıyorum arko kremli cok güzel pişikte yapmıyor evdeyken ıslak pamukla siliyorum poposunu dışarıda dalin kullanıyorum

benimki günde 6 7kez kaka yapıyor

slm kızlar nasılsınız?
biz pek iyi sayılmayız önce oğlum üşüttü bugünde ben, neyseki oğlum epey düzeldi ama ben çok kötüyüm bütün kemiklerim ağrıyor.

maşallah kızıma hep düzenli gitsin inş..sallama konusunda şanslısın desem benim oğlan uykuya gidemezse emerken kucağımda dolaşarak uyuyoki kiii belim kopuyo resmen..sallasam ne güzel olur diyorum ama sallayarak hayatta uyumuyo cins çocuk..dün bi pusette salladım uyuydu ohh dedim sallanarak uyucak ama nerde sabahtan beri uyutmaya çalışıyorum uyumadı..evet canım başladık biz agulara özellikle sabah sa.lerinde pek bi keyifli oluyo önce babasıyla agulaşıyolar sonra ben devralıyorum..büyüyo kuzucuklarımız...opuyorumnanaktan

benimkinde daha agulama falan yok sadece ben konuşursam gülüyo başkasına tepki vermiyo
sizinkiler erken mi başlamış yoksa biz mi geç kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…