2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nezaman başlıyo bu agular gulmeler bız 1 aylık olduk az az konuşmalarıma guluyo ama tesadüfmü acaba dıyorum

benim oğlanda memede uyuyordu bir haftadır pusetinde uyutuyorum alıştı artık bende rahat ettim biraz. agulamalar bizdede başladı sabahları çok keyifli oluyor babası zor ayrılıp işe gidiyo.

benim oğlanda memede uyuyordu bir haftadır pusetinde uyutuyorum alıştı artık bende rahat ettim biraz. agulamalar bizdede başladı sabahları çok keyifli oluyor babası zor ayrılıp işe gidiyo.

bende alıştırırım inş. yoksa ilerde çok zorlanıcam..aynen bizimde eşim hiç çalışmak istemiyorum diyo..geç kaldığı bile oluyo valla..

ya benim oğlum gülmüyo ,bi tek uyurken gülüyo ama agular falan süper çeşit çeşit ses çıkarıyo,niye gülmüyo ki suratsız mı olcak ne :))

benimki de memede ya da sallamyla uyuyo nasıl vazgeçircem kendi kendine uyumasını istiyorum nasıl olacak bu

bi anne için enzor durun olsa gerek..ben fazla uyuynca bile özlüyorum kuzumu..allah yardımcın olsun canım..neticede onun geleceği için çalışıyosun..

saol cnm sen de üzülme diycem ama üzülür insan aklı kalır yaaaa

hemde çok zor canım allahtan eşim annesiyle beberaber kreş işletiyorlar onların yanında olacak ve babası sık sık emzirmeye bana getirecek oğlumu bununla biraz teselli buluyorum.

benim kız sallanmaktan hiç hoşlanmıyo sallamadım hiç babası kaçamk yapıyo uyutmak için sallıyo ama hemen müdahele edıyorum, gunduzleri 3 kere uyuyosa 1inde kucagımda uyutuyorum geceleride hep emzırıp bırakıyorum kendı tekrar dalıyo, inş böyle devam eder... banyo yaptırdıktan sonra almayın kucagınıza ozman sakın oluyolar o zman dılımınde alıştırmaya çalışın...

hemde çok zor canım allahtan eşim annesiyle beberaber kreş işletiyorlar onların yanında olacak ve babası sık sık emzirmeye bana getirecek oğlumu bununla biraz teselli buluyorum.

canım Allah kolaylık ve sabır versın bızlere bende 3 aylıkken bırakıcam oglumu senın en azından esın getırcekmıs emzırmek ıcın benım oyle bı sansım da yok sabahtan aksama kadar yanında olmuycam ee tabı sut de azalır bu durumda ne kadar sağsamda yanındakı gıbı olmaz napalım dayanıcaz mecbursenağlama

bizim kızın kan tahlilinde hemoglobin değeri çok düşük çıktı pazartesi doktora gidicez ama beslenmesi
ve genel durumu iyi olduğu için panik yapmama gerek yok dedi doktor aynı durumda olan var mı ?

görkemcim geçmiş olsun, doktoru ihmal etme diycemde yine aynı doktora mı gidiceksin bilmiyorumkismile geçmiş olsun canım, mevlüdünüzde hayırlı olsun, bebek bacak bacak üstüne atınca kardeş istiyor diye duymuştum bende, valla bu laflar ilk nası bi akıllıdan çıkıyor merak ediyorum kaydirigubbakcemile3

bizimki önce5 6 kere yapıyordu azala azala günde 1 e düştü, ama bugün sabah öyle bi doldurdu ki 5 postaya bedeldi ohaoldumsmile

benimki günde 6 7kez kaka yapıyor

devrimciğin lakabı oburiks miydi sanki, yaraşır, aslanım benim yapar o tabi maşallah ona kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız?
biz pek iyi sayılmayız önce oğlum üşüttü bugünde ben, neyseki oğlum epey düzeldi ama ben çok kötüyüm bütün kemiklerim ağrıyor.

geçmiş olsun kuzucuğa da sanada

bizim kızın kan tahlilinde hemoglobin değeri çok düşük çıktı pazartesi doktora gidicez ama beslenmesi
ve genel durumu iyi olduğu için panik yapmama gerek yok dedi doktor aynı durumda olan var mı ?

kızçenle sana da çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…