maşallah kızıma hep düzenli gitsin inş..sallama konusunda şanslısın desem benim oğlan uykuya gidemezse emerken kucağımda dolaşarak uyuyoki kiii belim kopuyo resmen..sallasam ne güzel olur diyorum ama sallayarak hayatta uyumuyo cins çocuk..dün bi pusette salladım uyuydu ohh dedim sallanarak uyucak ama nerde sabahtan beri uyutmaya çalışıyorum uyumadı..evet canım başladık biz agulara özellikle sabah sa.lerinde pek bi keyifli oluyo önce babasıyla agulaşıyolar sonra ben devralıyorum..büyüyo kuzucuklarımız...opuyorumnanaktan
benimkinde daha agulama falan yok sadece ben konuşursam gülüyo başkasına tepki vermiyo
sizinkiler erken mi başlamış yoksa biz mi geç kaldık
benim oğlanda memede uyuyordu bir haftadır pusetinde uyutuyorum alıştı artık bende rahat ettim biraz. agulamalar bizdede başladı sabahları çok keyifli oluyor babası zor ayrılıp işe gidiyo.
nezaman başlıyo bu agular gulmeler bız 1 aylık olduk az az konuşmalarıma guluyo ama tesadüfmü acaba dıyorum
bu arada 47 günlük olduk ticker yok yapamadım
bu arada 47 günlük olduk ticker yok yapamadım
bu arada bende p.tesi iş başı yapıyorum moralim çok bozuk ben kuzumdan nasıl ayrılacağım mafoldumben
maşallah oğluşuna canım
baby gagada çok basit yapılıyo canım
tatlım liink atıversene sana zahmet
bi anne için enzor durun olsa gerek..ben fazla uyuynca bile özlüyorum kuzumu..allah yardımcın olsun canım..neticede onun geleceği için çalışıyosun..
saol cnm sen de üzülme diycem ama üzülür insan aklı kalır yaaaa
hemde çok zor canım allahtan eşim annesiyle beberaber kreş işletiyorlar onların yanında olacak ve babası sık sık emzirmeye bana getirecek oğlumu bununla biraz teselli buluyorum.
sELAM KIZLAR.Bizim bugün 45 gün oldu ama benim hala kanamam ara ara devam ediyo.Normal doğum yapanlardan benim gibi olan var mı?Dikişimde de sürekli bi sızlama var.Acıyo sanki hala.Kontrole gidicem ama hep ihmal ettim.Salı günü bebek mevlüdümüz vardı.Abuk kadının biri sallarken bebğin iki ayağı üstüste geldi tekrar mı hamilesin dedi akannehir Türk kadınına hayran kalıyo insan.
kızlar oglum 32 günlük 2gündür günde 1kez kaka yapıyor ama sıkıntısı yok sizinkiler kaç kez yapıyor ayrıca benim oglan 1.5saate bi emiyor ne güzel gece 3 4saat uyuyanlar var birde ben bez evybaby kullanıyorum arko kremli cok güzel pişikte yapmıyor evdeyken ıslak pamukla siliyorum poposunu dışarıda dalin kullanıyorum
benimki günde 6 7kez kaka yapıyor
slm kızlar nasılsınız?
biz pek iyi sayılmayız önce oğlum üşüttü bugünde ben, neyseki oğlum epey düzeldi ama ben çok kötüyüm bütün kemiklerim ağrıyor.
bizim kızın kan tahlilinde hemoglobin değeri çok düşük çıktı pazartesi doktora gidicez ama beslenmesi
ve genel durumu iyi olduğu için panik yapmama gerek yok dedi doktor aynı durumda olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?