2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizim oğlan ilk haftasında gülmeye başlamıştı, özellikle iyi emdiği zaman memeyi sarhoş gibi bırakıp sırıtıyodu sıpa, bi haftadır da oynarken çenesine burnuna pişt pişt diye vurunca gülüyor hemen, en güzelide bu sabah kucağımda uyurken kahkaha attı resmen, böyle sarılıp sarılıp sıkasım geldi, zor tuttum kendimi Şeniz

Son düzenleme:

bana sordular hamile misiniz diye, zaten kendimi berbat hissediyorum kilo konusunda bir de böyle şeyler duyunca iyice sıkılıyorum..

eski kiloma döndüm ama kocaman bir göbek sahibi oldum,ne zaaman bitcek bu göbek işkencesi ?

maşallah sen eski kilona dönmüşsün, ben 9 kilo verdim ama ilk hafta, sonra tek gram bile gitmiyor kaldı 7 kilo :))

bu arada bende p.tesi iş başı yapıyorum moralim çok bozuk ben kuzumdan nasıl ayrılacağım mafoldumben

canım yaa, çok erken... benim de haftaya başlamam gerekiyor ama rapor almaya çalışacağım daha 2 aylık bile değil (

bizim kızın kan tahlilinde hemoglobin değeri çok düşük çıktı pazartesi doktora gidicez ama beslenmesi
ve genel durumu iyi olduğu için panik yapmama gerek yok dedi doktor aynı durumda olan var mı ?

geçmiş olsun, dr öyle dediyse hiç canını sıkma... ben kan tahlili yaptırmadım o yüzden bir fikrim yok

benimki de ilk hafta başşlamıştı aynı seninki gibi, emiyordu doymasına yakın gülüp memeyi ağzından kaçırıyordu sonra panikle tekrar tutmaya çalışıyordu :)) gerçi hala öyle ama artık normalde de gülüyor çok şeker oluyor...

kızlar primanın uyu ve oynasını kullanan varmı ????

canım çok önce almıştım ama daha kullanmadım... şimdilik premium care kullanıyorum

doktora bebeği ne zaman denize götürebilieceğinizi sordun mu sen ? ben daha soramadım ve başka drlar ne diyor onu da merak ediyorum...

Son düzenleme:
canım çok önce almıştım ama daha kullanmadım... şimdilik premium care kullanıyorum

bende aktif bebek var açılmamış eşim diasada görmüş indirimdeymiş ama tereddüt etmiş iyi mi diye aktif bebek güzel ama ötekinden alsam mı acaba kafam karıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ben de onu baya bi ucuza almıştım sanırım primanın en ucuz bezi o ama bilemiyorum iyi mi , bir arkadaş memnun kalmadım demişti galiba.

amin nidahım kırkınız hayırlı olsun canım

benim kız çok yaramazlık yaptı bugün ya cırım cırım ağladı gazından dolayı

bira büyüsede bitse bu gaz işi ya yazık yavruma

gaz olayı bizde de var canım inş biter ya.

maşallah,yolculukda sıkıntı oldumu

pek sıkıntı olmadı genelde uyudu ve uyanıp emdi.. araba hareket halindeyken uykuya çabuk dalıyo.

gökçencim hayırlı olsun kırkınız opuyorumnanaktan
sağol tatlım

Kızlar maşallah pazar olmasına rağmen erkenciyiz benim kocişde çalışıyor bugün havada güzel napsamki temizlikmi , gezmeyemi gitsem sempatiksalakcinni

devrimciğin lakabı oburiks miydi sanki, yaraşır, aslanım benim yapar o tabi maşallah ona kaydirigubbakcemile3
evet oburix :)pankek teyzesi koymuştu,kaldı öyle,ailedede herkes tosun paşa diyor
maşallah sen eski kilona dönmüşsün, ben 9 kilo verdim ama ilk hafta, sonra tek gram bile gitmiyor kaldı 7 kilo :))
eski kiloma döndüm ama eski bedenim değil tam olarak,göbek kaldı anlamadım kocaman hamile gibiyim,zaten ben kilolu hamile kaldım,72kiloyum,neyseki boyda var sıkıntı olmuyor
aktif bebek aldım,memnun değilim,sızdırıyorr,yada ben beceremedim kullanmayı

boşver temizliği, gezmeye git bence
benimki evde, bilgisayar için sıra bekliyor :))
benimkide kahvaltı hazırlıyor :)

arkadaşlar merhaba, istanbul kadıköy yakasında oturuyorum.Doğum yaptığım hastanenin doktorundan pek memenun kalmadım.Sizler hangi doktorlara götürüyorsunuz, tavsiyelerinize ihtiyacım var acilen,lütfen..

kızlar bebeğim bronşiolit oldu. 4 gün hastanede kaldık. şimdi iyi. allah bi daha yaşatmasın. 4 günde ömrümden ömür gittti. anne olmak ne zormuşşşş(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…