geçenlerde dışarı gezmeye çıkmıştık elimde bebek arabası, dengesizin teki demezmi hamilemisiniz ay nasıl canım sıkıldı, dedim gözün görmüyorsa burun deliklerindemi görmüyorrr (tabiki içimden dedim) sonra psikolojim bozuluyor aynaya bakamıyorum zaten mafoldumben
eski kiloma döndüm ama kocaman bir göbek sahibi oldum,ne zaaman bitcek bu göbek işkencesi ?
bu arada bende p.tesi iş başı yapıyorum moralim çok bozuk ben kuzumdan nasıl ayrılacağım mafoldumben
bizim kızın kan tahlilinde hemoglobin değeri çok düşük çıktı pazartesi doktora gidicez ama beslenmesi
ve genel durumu iyi olduğu için panik yapmama gerek yok dedi doktor aynı durumda olan var mı ?
bizim oğlan ilk haftasında gülmeye başlamıştı, özellikle iyi emdiği zaman memeyi sarhoş gibi bırakıp sırıtıyodu sıpa, bi haftadır da oynarken çenesine burnuna pişt pişt diye vurunca gülüyor hemen, en güzelide bu sabah kucağımda uyurken kahkaha attı resmen, böyle sarılıp sarılıp sıkasım geldi, zor tuttum kendimi Şeniz
kızlar primanın uyu ve oynasını kullanan varmı ????
canım çok önce almıştım ama daha kullanmadım... şimdilik premium care kullanıyorum
bende aktif bebek var açılmamış eşim diasada görmüş indirimdeymiş ama tereddüt etmiş iyi mi diye aktif bebek güzel ama ötekinden alsam mı acaba kafam karıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Günaydınlar
günaydınnnnnnn
amin nidahım kırkınız hayırlı olsun canım
benim kız çok yaramazlık yaptı bugün ya cırım cırım ağladı gazından dolayı
bira büyüsede bitse bu gaz işi ya yazık yavruma
maşallah,yolculukda sıkıntı oldumu
sağol tatlımgökçencim hayırlı olsun kırkınız opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrr opuyorumnanaktan
Kızlar maşallah pazar olmasına rağmen erkenciyiz benim kocişde çalışıyor bugün havada güzel napsamki temizlikmi , gezmeyemi gitsem sempatiksalakcinni
boşver temizliği, gezmeye git bence
benimki evde, bilgisayar için sıra bekliyor :))
evet oburix :)pankek teyzesi koymuştu,kaldı öyle,ailedede herkes tosun paşa diyordevrimciğin lakabı oburiks miydi sanki, yaraşır, aslanım benim yapar o tabi maşallah ona kaydirigubbakcemile3
eski kiloma döndüm ama eski bedenim değil tam olarak,göbek kaldı anlamadım kocaman hamile gibiyim,zaten ben kilolu hamile kaldım,72kiloyum,neyseki boyda var sıkıntı olmuyormaşallah sen eski kilona dönmüşsün, ben 9 kilo verdim ama ilk hafta, sonra tek gram bile gitmiyor kaldı 7 kilo :))
aktif bebek aldım,memnun değilim,sızdırıyorr,yada ben beceremedim kullanmayıbende aktif bebek var açılmamış eşim diasada görmüş indirimdeymiş ama tereddüt etmiş iyi mi diye aktif bebek güzel ama ötekinden alsam mı acaba kafam karıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
benimkide kahvaltı hazırlıyor :)boşver temizliği, gezmeye git bence
benimki evde, bilgisayar için sıra bekliyor :))
kızlar bebeğim bronşiolit oldu. 4 gün hastanede kaldık. şimdi iyi. allah bi daha yaşatmasın. 4 günde ömrümden ömür gittti. anne olmak ne zormuşşşş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?