2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde bugün annem gidiyo..çok üzülüyorum aileden uzak olmak ne zormuş :gitme: umarım tek başıma bebeğime bakmayı başarabilirim :Saruboceq:

aysesinemk, ellerinin soguk olmasi normal birsey, takilma ona, ensesine bak usuyup usumedigini anlamak icin
göğsüne diye duyymuştum ben hep ordan kontrol ediyorum orası üşümemiş oluyor ama elleri ne zmn o kdr soğuk olsa kusuyor yavrum kötü kokuyorsa kusmuğu üşütmüştür dediler bana gazı ya da kusmuğu kötü kokuyorsa aklınızdda bulunsun bundan sonra ensesinre de bakym ben de
erkek bebek çok sıcağa alıştırılmZ DİYORLAR BEn de dayanıklı olsun soğuğa istiyorum arada soyyorum oğlumu ama bünyesi uygun değil

bizim hemnher gecemiz böyle oluyor bazen 1-2 uyanmasını atlıyor o zmn seviniyorum üstelik uyuma saatimiz de 11 hiç uykuyu sevmiyor oğlum ben de zombi gibi oldum

ya ben de doktorum da çok cinsiz benim anladığım kadarıylaaklinialirimsmile BEN İKİ GÜN FALn oldum hastaneden çıktıktan sonra sonra da 30. gün biraz iki gündr de spirali takgtığıu için var ama hafif

kızlar kaka lekelerine dalan roxy süper..ama kurumadan hemen çitileyin ben ole yaptım beyaz badide bi leke kalmadı
ben de onu kullanıyorum karnımızı faln yağlarken döktüğüm ysğlsrın lekelkeri çıkmıyor genellikle çok kaka lkekemiz yok herhalde hiç dikkatimi çerkmedi
ama içinde parfüm var bir de beyazlatıcı gibi bişey bir daha bundan almıycam ben ilave iki durulama yapıyorum yine de gitmiyor o kokusu güzel ama kimyasal sonuçta
bu arada bende p.tesi iş başı yapıyorum moralim çok bozuk ben kuzumdan nasıl ayrılacağım mafoldumben

hemde çok zor canım allahtan eşim annesiyle beberaber kreş işletiyorlar onların yanında olacak ve babası sık sık emzirmeye bana getirecek oğlumu bununla biraz teselli buluyorum.
canım ne güzel işte aileden birilerinin yannda olacak yine de

ben de 3 atlık olunca işe başlycam ve uzun süre emzirmek istiyorum ne önerrsnzx süğtüm bitmesn diye dedm 6 aydan önce işe başlamanzı önermiyorz zaten öyle çalşmya başlarsanz emzremezsnz deddi doketorum biza çözüm aryorz adamdan o sorun çökartyo
maşallah oğlşuna
benm doktorum 6 aY DEDİ AMA dün tvde agubugu diye bi program vardı orda bi bebek bakım hemşiresi ikinci ay aşıları yapıldıktan sonra bebek denze girebiir diyordu denize alıştrmak için de banyo suyunu yavaş yavaş soğutmak gerekyormuş

selam,,

geçmişi okumayı ancak bitirebildim;

Ayşesinem;ellerinin soğuk olması normalmiş,ben aylık muaynemizde sordum doktora,damarlar inca olduğu için bebeklerde ayak,kulak ,burun gbi uç noktalar soğuk olur dedi...

kızım geceleri çok huysuz,bütün gün uslu ,ama akşam 11 den gece 3 e -4 e kadar hep ağlıyor huysuzluk yapıyor

cnm bizim doktorumuz 3. aydan sonra sokabilirsin dedi

Sarp paşaya maşallahhh ne şirin çıkmış öyle kendinden büyük emziği varrr kuzum benimmm bayanssulusmile

sağol canım, hepimizinkilere 41 kere maşallah ..

kızlar bebeğim bronşiolit oldu. 4 gün hastanede kaldık. şimdi iyi. allah bi daha yaşatmasın. 4 günde ömrümden ömür gittti. anne olmak ne zormuşşşş(

çok çok geçmiş olsun, Allaha şükür iyileşmiş bebeğin, Allah bir daha hastalık göstermesin inşallah..

kızlar acil cvp istiyorum..kaucuk emziklerin ucu yumuşakmı oluyo..bi o kaldı yumuşaksa yarın alayım diyorum..silikonlar sert ve bizim oğlan emmiyo

yumuşaklığına bakmadım ama slikon ağzından kayıyor sanki, kauçuk kaygan değil pek daha iyi tutuyor ağzında.. bence bir dene benimki de slikonları hemen atıyor ağzından. nuk un ve chicconun kauçuklarını keyifle emiyor

cnm bizim doktorumuz 3. aydan sonra sokabilirsin dedi

sağol canım çok hevesleniyorum bebişle denize gitmeye nedense :))

teşekkürler canım, bir de benim dra sorayım.. 2-3 ay der inşallah o da :)) banyo yaparken çok keyifleniyor denizi de sever diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
kızlar akıllıbebek sitesindeki 0 - 4 Ay Bebekler için Beyin Geliştirici Aktiviteleri yapıyoruz eşimle çok eğleniyoruz,tavsiye ederim,aslında bize adimadim.co sitesinden 9. ay için bebek gelişimi için kitap gelmişti.sadece abonelik biraz fazla geldi,değilse çok güzel bir site.gelen kitaba bayıldık. bu arada kızlar doktor,kucağa alınan bebeklerin ilköğretim dönemlerinin başarılı olduğu gözlenmiş,kucağa almaktan çekinmeyi dedi.bol bol kucağa alıyoruz,kitap okuyoruz,çok güzel dinliyor,bebeğim agu de diyoruz agu diyor.biliyorsunuz çocukların kullanılmaya beyin hücreleri 2 yaşına kadar ölüyor.mümkün olduğu kadar daha çok bilgiyle donatmak istiyoruz,onun hoşuna gidiyor bizde eğleniyoruz.

merhaba herkese, benim bebeğim de 2 aylık oldu. erkek. sürekli emmek istiyor. oyalamaya çalışıyorum. koşuyoruz habire evin içinde. sadece ondan hoşlanıyo. altını değiştirirken keyifleniyo bi on dakika sadece. emerken de mutlu. geçenlerde bir bebe mağazasına gitmek için dışarı çıktık. mümkün değil susmuyo. kabine girdim emzirdim :) sadece memede uyuyo. çok ilginç baktım orda anakucağında durup usul usul etrafı izleyen bebeğe. alışık olmayınca :) eve hapsoldum. hiçbiryere gidemiyorum ağlayacak diye. sizde durumlar nasıl. çıkabiliyomusunuz bi yerlere

merhaba kızlar

bizim 40ımız çıktı hatta dün alışveriş merkezine gittik ama inanılmaz huyu değişti(( uyumuyor hiç ve bu yüzden hiç iş yapamıyorum ((((((((((

canım ben eşimle çıkabiliyorum,emmek isteğinde yer bulmak tek başına zor oluyor.

benim gibi birisi daha

dün kucağımda toz aldm ne yapacağımı bilmiyorum çözüm arıyorum ama bir türlü bulamıyorumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…