kızlar bebeğim bronşiolit oldu. 4 gün hastanede kaldık. şimdi iyi. allah bi daha yaşatmasın. 4 günde ömrümden ömür gittti. anne olmak ne zormuşşşş(
göğsüne diye duyymuştum ben hep ordan kontrol ediyorum orası üşümemiş oluyor ama elleri ne zmn o kdr soğuk olsa kusuyor yavrum kötü kokuyorsa kusmuğu üşütmüştür dediler bana gazı ya da kusmuğu kötü kokuyorsa aklınızdda bulunsun bundan sonra ensesinre de bakym ben deaysesinemk, ellerinin soguk olmasi normal birsey, takilma ona, ensesine bak usuyup usumedigini anlamak icin
bizim hemnher gecemiz böyle oluyor bazen 1-2 uyanmasını atlıyor o zmn seviniyorum üstelik uyuma saatimiz de 11 hiç uykuyu sevmiyor oğlum ben de zombi gibi oldumuykusuz bi gecenin ardında günaydınlarrr...benim serseri oğlum akşam 20.30 da uykuya geçti uyanmadan ara ara karnını doyurdum uyumaya devam etti e hal böyle olunca gece hortladı..önce 2 de sonra 5 ve 7 dede son kalkışı yaptı acayıp uykusuzum..ama beyimizin keyfi yerinde gevezelikyapıp duruyo..
ya ben de doktorum da çok cinsiz benim anladığım kadarıylaaklinialirimsmile BEN İKİ GÜN FALn oldum hastaneden çıktıktan sonra sonra da 30. gün biraz iki gündr de spirali takgtığıu için var ama hafifbenim kanaman 1 haftada bitmişti sonra arada çok az geldi bikaçgün okadar. dr.uma sormuştum normal doğumda sezeryandaski gibi çok kanama olmas olmasında zaten demişti..bide benimdoğumda çok fazla kanamam olmuş etkisi varmıdır bilmem..dikişlerindede baktığında enfekte durumu yoksa sorun yoktur ben 40 kontrolumde iyileşmiştimama yinede sızlıyo gibiydi dr.um az kalda sabret hepsi geçicekbi sorun yok demişti..
ben de onu kullanıyorum karnımızı faln yağlarken döktüğüm ysğlsrın lekelkeri çıkmıyor genellikle çok kaka lkekemiz yok herhalde hiç dikkatimi çerkmedikızlar kaka lekelerine dalan roxy süper..ama kurumadan hemen çitileyin ben ole yaptım beyaz badide bi leke kalmadı
bu arada bende p.tesi iş başı yapıyorum moralim çok bozuk ben kuzumdan nasıl ayrılacağım mafoldumben
canım ne güzel işte aileden birilerinin yannda olacak yine dehemde çok zor canım allahtan eşim annesiyle beberaber kreş işletiyorlar onların yanında olacak ve babası sık sık emzirmeye bana getirecek oğlumu bununla biraz teselli buluyorum.
ben de 3 atlık olunca işe başlycam ve uzun süre emzirmek istiyorum ne önerrsnzx süğtüm bitmesn diye dedm 6 aydan önce işe başlamanzı önermiyorz zaten öyle çalşmya başlarsanz emzremezsnz deddi doketorum biza çözüm aryorz adamdan o sorun çökartyocanım Allah kolaylık ve sabır versın bızlere bende 3 aylıkken bırakıcam oglumu senın en azından esın getırcekmıs emzırmek ıcın benım oyle bı sansım da yok sabahtan aksama kadar yanında olmuycam ee tabı sut de azalır bu durumda ne kadar sağsamda yanındakı gıbı olmaz napalım dayanıcaz mecbursenağlama
maşallah oğlşunabizim oğlan ilk haftasında gülmeye başlamıştı, özellikle iyi emdiği zaman memeyi sarhoş gibi bırakıp sırıtıyodu sıpa, bi haftadır da oynarken çenesine burnuna pişt pişt diye vurunca gülüyor hemen, en güzelide bu sabah kucağımda uyurken kahkaha attı resmen, böyle sarılıp sarılıp sıkasım geldi, zor tuttum kendimi Şeniz
benm doktorum 6 aY DEDİ AMA dün tvde agubugu diye bi program vardı orda bi bebek bakım hemşiresi ikinci ay aşıları yapıldıktan sonra bebek denze girebiir diyordu denize alıştrmak için de banyo suyunu yavaş yavaş soğutmak gerekyormuşcanım çok önce almıştım ama daha kullanmadım... şimdilik premium care kullanıyorum
doktora bebeği ne zaman denize götürebilieceğinizi sordun mu sen ? ben daha soramadım ve başka drlar ne diyor onu da merak ediyorum...
çok geçmiş olsun...kızlar bebeğim bronşiolit oldu. 4 gün hastanede kaldık. şimdi iyi. allah bi daha yaşatmasın. 4 günde ömrümden ömür gittti. anne olmak ne zormuşşşş(
kızlar bebeğim bronşiolit oldu. 4 gün hastanede kaldık. şimdi iyi. allah bi daha yaşatmasın. 4 günde ömrümden ömür gittti. anne olmak ne zormuşşşş(
canım çok önce almıştım ama daha kullanmadım... şimdilik premium care kullanıyorum
doktora bebeği ne zaman denize götürebilieceğinizi sordun mu sen ? ben daha soramadım ve başka drlar ne diyor onu da merak ediyorum...
kızlar acil cvp istiyorum..kaucuk emziklerin ucu yumuşakmı oluyo..bi o kaldı yumuşaksa yarın alayım diyorum..silikonlar sert ve bizim oğlan emmiyo
Sarp paşaya maşallahhhne şirin çıkmış öyle kendinden büyük emziği varrr kuzum benimmm bayanssulusmile
kızlar acil cvp istiyorum..kaucuk emziklerin ucu yumuşakmı oluyo..bi o kaldı yumuşaksa yarın alayım diyorum..silikonlar sert ve bizim oğlan emmiyo
cnm bizim doktorumuz 3. aydan sonra sokabilirsin dedi
benm doktorum 6 aY DEDı AMA dün tvde agubugu diye bi program vardı orda bi bebek bakım hemşiresi ikinci ay aşıları yapıldıktan sonra bebek denze girebiir diyordu denize alıştrmak için de banyo suyunu yavaş yavaş soğutmak gerekyormuş
canım ben eşimle çıkabiliyorum,emmek isteğinde yer bulmak tek başına zor oluyor.merhaba herkese, benim bebeğim de 2 aylık oldu. erkek. sürekli emmek istiyor. oyalamaya çalışıyorum. koşuyoruz habire evin içinde. sadece ondan hoşlanıyo. altını değiştirirken keyifleniyo bi on dakika sadece. emerken de mutlu. geçenlerde bir bebe mağazasına gitmek için dışarı çıktık. mümkün değil susmuyo. kabine girdim emzirdim :) sadece memede uyuyo. çok ilginç baktım orda anakucağında durup usul usul etrafı izleyen bebeğe. alışık olmayınca :) eve hapsoldum. hiçbiryere gidemiyorum ağlayacak diye. sizde durumlar nasıl. çıkabiliyomusunuz bi yerlere
merhaba herkese, benim bebeğim de 2 aylık oldu. erkek. sürekli emmek istiyor. oyalamaya çalışıyorum. koşuyoruz habire evin içinde. sadece ondan hoşlanıyo. altını değiştirirken keyifleniyo bi on dakika sadece. emerken de mutlu. geçenlerde bir bebe mağazasına gitmek için dışarı çıktık. mümkün değil susmuyo. kabine girdim emzirdim :) sadece memede uyuyo. çok ilginç baktım orda anakucağında durup usul usul etrafı izleyen bebeğe. alışık olmayınca :) eve hapsoldum. hiçbiryere gidemiyorum ağlayacak diye. sizde durumlar nasıl. çıkabiliyomusunuz bi yerlere
canım üzülme akşama acısını çıkartırsın.ben bugün malesef iş başı yaptım oğlumu şimdiden çok özledim mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?