2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bebeğim bronşiolit oldu. 4 gün hastanede kaldık. şimdi iyi. allah bi daha yaşatmasın. 4 günde ömrümden ömür gittti. anne olmak ne zormuşşşş(
çookk geçmiş olsun
kızlar acil cvp istiyorum..kaucuk emziklerin ucu yumuşakmı oluyo..bi o kaldı yumuşaksa yarın alayım diyorum..silikonlar sert ve bizim oğlan emmiyo

benimki de silikon emmiyo ucuz bakkal emziklerinden alacağım bugün onunla alışıyorlarmış

ben bugün malesef iş başı yaptım oğlumu şimdiden çok özledim mafoldumben
ilk günler gerçekten çok zordur Allah kolaylık versin

İPEK benim drum denize 40ından sonra sokabilirsn dedi ancak sebamed yada coppertone güneş losyonlarından +50 faktör kullanın dedi coppertone alacağız alerji yapmıyormuş bir ay sonra sokmayı düşünüyorum biraz daha kendine gelsn

sürekli kucak kucağayız oğluşumla. işe başlamak hayal gibi görünüyo. ben nasıl bırakırım bilmiyorum. çünkü mümkün değil bensiz durmaz. gündüz hiç uyumuyo. sadece emerken uyuklarsa o kadar .

ben bugün malesef iş başı yaptım oğlumu şimdiden çok özledim mafoldumben
canım Allah kolaylık versin, zor gerçekten.. ben de işe başlayacağımı düşünüp sıkılıyorum şimdiden. benim temmuzun 3ü ama rapor alacağım inşallah..

benimki dışarıda cici uslu çocuk oluyor :)) anakucağında ya da arabasında uyuklayıp duruyor.. kimse inanmaz ağlıyor durmuyor desem kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar

bizim 40ımız çıktı hatta dün alışveriş merkezine gittik ama inanılmaz huyu değişti(( uyumuyor hiç ve bu yüzden hiç iş yapamıyorum ((((((((((

kırkınız hayırlı olsun canım..
ben de coppertone aldım biraz pahalı ama en iyisi oymuş galiba doktorlar alerjisi olanlara falan da onu öneriyormuş...

benimki toksa heryerde duruyor ama dışarda daha iyi duruyor,dün misafir gelmişti emdi ve bizimle oturdu anakucağında,hiç ses çıkarmadı :)gündüz saat başı emiyor çok sıkıcı :)))bu arada bizde 40landık,2gün çalıyormuşuz biz kırkdan,yani 38de kırklandık,ama hiç dışarı çıkasım yok,zaten ay sonu paradaa yok fazla

benim bebegim neden uyanıkken hep aglıyor??? deli olacagım viyak viyak?? kolik galiba ama cok sinirleniyorum uyurken bile kıpır kıpır yerinde durmuyor?? ufff sadece sabahları biraz agu gugu biraz gulucuk sonra viyak viyak viyak surekli karnımın uzerinde uyumak istiyor?? delirecegim az lkaldı.

canım gazdan yapıyo olabilir benim paşada öyleydi taki damlaları kullanana kadar şimdi 3 saatte bir acıkınca emiyo kendi kendine yattığı yerde uyuyor, dışarı çıktığımızda ise çok keyifli nerdeyse hiç uyanmıyor uyansada ağlamıyor.

merhaba kızlar

bizim 40ımız çıktı hatta dün alışveriş merkezine gittik ama inanılmaz huyu değişti(( uyumuyor hiç ve bu yüzden hiç iş yapamıyorum ((((((((((
hayırlı olsun canım kırkınız

canım üzülme akşama acısını çıkartırsın.

ilk günler gerçekten çok zordur Allah kolaylık versin

az önce aradım oğlumu doyurmuş tekrar uyutmuşlar bir daha uyandığında haber verecekler emzirmeye gideceğim kokusu burnumda tütüyor :sinifsinif:

gerçekten zor olmalı,ben anneme bırakıyorum,yan dairede ama yarım saat dayanamıyorum,allah sabır versin

işe başlayan annişlere allah sabırlar versin ,biz yine dün bütün gün dışardaydık bizim oğlan telef oldu :)) şimdi uyuyo,mümkün olduğunca çıkıyorum dışarı alışsın ,başkalrında dursun istiyorum hep benimle olunca bıraktığım an ağlıyo

kızlar benım kız 45 gunluk 2 gundur kakasını yapamıyo yaaaa aynı sorunu yasayan varmı ne yaptınız

benim oğlan tüm gün uyuyor ama gece uyumuyor oğlum 1 saat 2 saat uyuyup uyanıyo kırkı çıkanlar gerçekten fark ediyo mu yani değişiklik oluyo mu cidden daha çıkmadı bizim

selam;
hava felaket,sanki gök yarıldı çok yağmur yağdı...bizde evde oturuyoruz(
bende acayip bir uyuşukluk başladı,kızımla gece 3 te felan uyuyoruz emzirmeye kalkıyorm 2-3 saate bir,öyle öyle sabah 10 a kadar yatıyoruz,sonra kahvaltı yapıp kızımla oturuyorum,ev işlerine de çok zaman ayıramıyorum...sanırım zamanla eskiye dönerim...

benim oğlan tüm gün uyuyor ama gece uyumuyor oğlum 1 saat 2 saat uyuyup uyanıyo kırkı çıkanlar gerçekten fark ediyo mu yani değişiklik oluyo mu cidden daha çıkmadı bizim

benimki huysuzlaştı.gece uyumamaya ,uykusu geldiğinde ağlamaya başladı...

selam kızlar nasılsınız
bizim kız iyice huysuzlaştı akşam ağlamaya başlıyo sabah 5e kadar bağırıp duruyo hiç bişey susturmuyo sadece memede sakinleşiyo ama sonra tekrar başlıyo ağlamaya uyutmak mümkün değil perişanız. kolik yoktu arada oluyo bu ağlamaları uyumasada ağlamıyodu ama şimdi susturamıyoruz neyapsam bi öneriniz varmı. açmı acaba diye mama veriyorum yine ağlıyo gaz damlası veriyorum rezene veriyorum yine sakinleşmiyo
gece uyuyp iki saatte bir emmeye kalkan bebeklere hayranım. biz sabah olmadan yatamıyoruz :)))

özlem benimkide öyle gündüz iyi ama akşam 10 da bir başlıyor-gece 3e ;4 e kadar ağlıyor,emiyor yine ağlıyor ,huysuzlaştı diye düşünüyorum...

ya gazı olduğunu sanmıyorum.çünkü gazı olsa hoppidi hoppidi oynatırken evin içinde gezinirken de durmuyo. gaz ağlamasının ayırdına varabiliyorum. gazı yok da ilgi istiyo devamlı. bu ilgi de otururken olmuyor ona göre. ayakta gezdirceksin devamlı. tok olsa bile elimi dudağımı emmeye çalışıyo :) . emzik de almıyo sıpa. bugün netten kauçuk emzik siparişi verdim. dışarı çıkamıyoruz malum. evde 6 çeşit emzik var. birini emmiyo :) allah kolaylık versin tüm annelere :)

Delirme arkadaşım. yalnız değilsin. benim tosun da öyle. yapıştık. doktor bunun normal olduğunu söyledi. 2,5 aya kadar devam eder sonra daha düzenli olur dedi hayatın. 15 günde değişceğini pek sanmıyorum ben ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…