çookk geçmiş olsunkızlar bebeğim bronşiolit oldu. 4 gün hastanede kaldık. şimdi iyi. allah bi daha yaşatmasın. 4 günde ömrümden ömür gittti. anne olmak ne zormuşşşş(
kızlar acil cvp istiyorum..kaucuk emziklerin ucu yumuşakmı oluyo..bi o kaldı yumuşaksa yarın alayım diyorum..silikonlar sert ve bizim oğlan emmiyo
ilk günler gerçekten çok zordur Allah kolaylık versinben bugün malesef iş başı yaptım oğlumu şimdiden çok özledim mafoldumben
canım Allah kolaylık versin, zor gerçekten.. ben de işe başlayacağımı düşünüp sıkılıyorum şimdiden. benim temmuzun 3ü ama rapor alacağım inşallah..ben bugün malesef iş başı yaptım oğlumu şimdiden çok özledim mafoldumben
merhaba herkese, benim bebeğim de 2 aylık oldu. erkek. sürekli emmek istiyor. oyalamaya çalışıyorum. koşuyoruz habire evin içinde. sadece ondan hoşlanıyo. altını değiştirirken keyifleniyo bi on dakika sadece. emerken de mutlu. geçenlerde bir bebe mağazasına gitmek için dışarı çıktık. mümkün değil susmuyo. kabine girdim emzirdim :) sadece memede uyuyo. çok ilginç baktım orda anakucağında durup usul usul etrafı izleyen bebeğe. alışık olmayınca :) eve hapsoldum. hiçbiryere gidemiyorum ağlayacak diye. sizde durumlar nasıl. çıkabiliyomusunuz bi yerlere
merhaba kızlar
bizim 40ımız çıktı hatta dün alışveriş merkezine gittik ama inanılmaz huyu değişti(( uyumuyor hiç ve bu yüzden hiç iş yapamıyorum ((((((((((
benimki dışarıda cici uslu çocuk oluyor :)) anakucağında ya da arabasında uyuklayıp duruyor.. kimse inanmaz ağlıyor durmuyor desem kaydirigubbakcemile3
...
arkadaşlar merhaba, istanbul kadıköy yakasında oturuyorum.Doğum yaptığım hastanenin doktorundan pek memenun kalmadım.Sizler hangi doktorlara götürüyorsunuz, tavsiyelerinize ihtiyacım var acilen,lütfen..
merhaba herkese, benim bebeğim de 2 aylık oldu. erkek. sürekli emmek istiyor. oyalamaya çalışıyorum. koşuyoruz habire evin içinde. sadece ondan hoşlanıyo. altını değiştirirken keyifleniyo bi on dakika sadece. emerken de mutlu. geçenlerde bir bebe mağazasına gitmek için dışarı çıktık. mümkün değil susmuyo. kabine girdim emzirdim :) sadece memede uyuyo. çok ilginç baktım orda anakucağında durup usul usul etrafı izleyen bebeğe. alışık olmayınca :) eve hapsoldum. hiçbiryere gidemiyorum ağlayacak diye. sizde durumlar nasıl. çıkabiliyomusunuz bi yerlere
hayırlı olsun canım kırkınızmerhaba kızlar
bizim 40ımız çıktı hatta dün alışveriş merkezine gittik ama inanılmaz huyu değişti(( uyumuyor hiç ve bu yüzden hiç iş yapamıyorum ((((((((((
canım üzülme akşama acısını çıkartırsın.
ilk günler gerçekten çok zordur Allah kolaylık versin
arkadaşlar lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.kimse cevap yazmamış
kızlar benım kız 45 gunluk 2 gundur kakasını yapamıyo yaaaa aynı sorunu yasayan varmı ne yaptınız
benim oğlan tüm gün uyuyor ama gece uyumuyor oğlum 1 saat 2 saat uyuyup uyanıyo kırkı çıkanlar gerçekten fark ediyo mu yani değişiklik oluyo mu cidden daha çıkmadı bizim
selam kızlar nasılsınız
bizim kız iyice huysuzlaştı akşam ağlamaya başlıyo sabah 5e kadar bağırıp duruyo hiç bişey susturmuyo sadece memede sakinleşiyo ama sonra tekrar başlıyo ağlamaya uyutmak mümkün değil perişanız. kolik yoktu arada oluyo bu ağlamaları uyumasada ağlamıyodu ama şimdi susturamıyoruz neyapsam bi öneriniz varmı. açmı acaba diye mama veriyorum yine ağlıyo gaz damlası veriyorum rezene veriyorum yine sakinleşmiyo
gece uyuyp iki saatte bir emmeye kalkan bebeklere hayranım. biz sabah olmadan yatamıyoruz :)))
canım gazdan yapıyo olabilir benim paşada öyleydi taki damlaları kullanana kadar şimdi 3 saatte bir acıkınca emiyo kendi kendine yattığı yerde uyuyor, dışarı çıktığımızda ise çok keyifli nerdeyse hiç uyanmıyor uyansada ağlamıyor.
:
benim bebegim neden uyanıkken hep aglıyor??? deli olacagım viyak viyak?? kolik galiba ama cok sinirleniyorum uyurken bile kıpır kıpır yerinde durmuyor?? ufff sadece sabahları biraz agu gugu biraz gulucuk sonra viyak viyak viyak surekli karnımın uzerinde uyumak istiyor?? delirecegim az lkaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?