kızlar benım oglum emerken uyuyo bazen bırakınca hala uyanmamıs oluyo ama gazını cıkarırken uyanıyo cocuk evırıp cevırdıgım ıcın cok uykusu oldugunu bıldıgınız zaman gazını cıkarmadan bırakan var mı
ben 1 2 deniyorum,çıkarmazsa bırakıyorum özellikle geceleri ama gündüz uğraşıyorumkızlar benım oglum emerken uyuyo bazen bırakınca hala uyanmamıs oluyo ama gazını cıkarırken uyanıyo cocuk evırıp cevırdıgım ıcın cok uykusu oldugunu bıldıgınız zaman gazını cıkarmadan bırakan var mı
selam kızlarr
bebişler büyüyo artık maş. hepsine.
bizimki artık eskisi gibi meme manyağı değil:) yani doyunca bırakmayı öğrenmiş galba bi süre sonra memeyi bırakıp ağzını kapatıyo açmıyo. bu doyduğunu gösterir heralde yani inş doyuyodur. mamayı da pek içmez oldu bizim paşa doktora sorcam olmazsa mamayı vermicem artık.
emziği bizimki de almıyo. 5-10 sn ağzında tutup atıyo.. pek de uğraşmadım açıkçası vazgeçtim artık. bazen çok uslu akıllı duruyo bazen ortalığı yıkıyo. pek düzeni yok benim oğlanın teyzeleri:)
gaz sorunu bizde de var canım gidiyo ya kızarıyo bozarıyo ağlıyo bende altını açıyorum hemen masaj yapıyorum bacaklarını karnına doğru bastırıyorum ozaman birazdaha rahatlıyo. doktor göstermişti iki bacağını birden tutup karnına doğru bastırıyorum ve pıııırrrrrrt
ve son bişey ananesindeyken beşik yaptı annem çingne beşiği derler ya 2 ağacın arasına bahçede çocuk öyle güzel uyuyorki onda.. eve yaptırmayı düşünüyorum çünkü artık uyutmakta çok zorlanıyorum sallamaya fena alıştıakannehir
kızlar benım oglum emerken uyuyo bazen bırakınca hala uyanmamıs oluyo ama gazını cıkarırken uyanıyo cocuk evırıp cevırdıgım ıcın cok uykusu oldugunu bıldıgınız zaman gazını cıkarmadan bırakan var mı
selam kızlar bizde gece gazımızı çıkartamıyoruz biraz uğraşıyorum bakıyorum çıkarmıyo bırakıyorum ama gündüz muhakkak çıkartıyorum. bu arada işteki ilk günüm umduğum kadar kötü geçmedi evet oğluşumu çok özledim ama gün içinde 2 kere gidip emzirmeye gittim ilk gittiğimde memeye bir dalışı vardı içim parçalandı sütümde birikmişti genzine kaçtı nefesini düzeltmek için mememi çekip kaldırdım bana bir çığlık attı hayatım boyunca o çığlığını unutmayacağım minik meleğimin. az önce yine görüştüm doyurmuşlar paşamı uyuyormuş 2 gibide ben gidip emzireceğim kokusu burnumda tütüyor :sinifsinif:
oto taşıma koltuğunu bırak evde
önlükleri bırak ,ben sezaryen oldum 3 gün kaldım,kendim iki gecelik kullandım bebiş 2 zıbın takımı bi kaç battaniye kullandı o kadar
bi poşete penye battaniyeli zıbın takımı koy hemşireye ver önlüğü falan olmasın içinde ama çorap olsun
pipet al yanına ,tuzlu tatlı bisküvi falan al bitki çayı al ve nescafe al narkozu atmak için içersin sezeryan olursan bana öyle yaptırdılar
yeterli olucaktır ama biberona gerçekten ihtiyaç yok,ilk günler izin vermiyorlar mamaya hemde biberonla hiç izin vermiyorlar,pişik kreminede gerek yok bence ama sen bilirsin,oto taşıma koltuguna da gerek yok,zaten kucağında getirceksin,battaniye lazım evet,birde daha kalın battaniye al,bebeği sararsın çıkışta,gerçi o sıcakta gerek kalmıyabilir
canım öncelikle sağsalim bebeğine kavuşmanı dilerim..ben normal doğum yaptım hastanemde özeldi...zıbını almadılar çıtçıtlı badi verdim..bez 15 çok fazla hatta benden almadılar kendilerinden bezlediler pişik kremi ve çaybardağı kaşığa gerek yok çünkü memeyi vermek için epey uğraşıyolar..biz biberonda kullanmadık 2 sa. kuvezde kalmıştı bebeğim ve mamayı kendileri vermişler istemediler biberon..bende puset almıştım yanıma onla çıkardık bebeğimi hastaneden bence götür derim minicik minnoş kucakta ezilmesin ben,m gibi evin ve hastane mesafen uzaksa..
slm anneler
şu çatlaklar için bi krem adı vardı hatırlıyor musunuz?
onu kullanan oldu mu memnun kalan ?
ben de almak istiyorum da işe yaramıyorsa boşuna aramıyım renkleri dönmek izere yoksa geç kalmış olucam
bir de 10 gün içinde belki denize gidebilirim, güneşe pek çıkmam ama yine de denize girdiğimdeki haliyle kalacaklarmış gibi geliyor o zamandan sonra hiçbirşey düzelmelerini sağlamaz gibi bunun için bi önerisi olan var mı?
cnm krem madecassol ,ben faydasını grdüm ama bitince bi daha almak kısmet olmadı ,eşim unutup duruyo alıp devam edicem
cnm krem madecassol ,ben faydasını grdüm ama bitince bi daha almak kısmet olmadı ,eşim unutup duruyo alıp devam edicem
slm anneler
şu çatlaklar için bi krem adı vardı hatırlıyor musunuz?
onu kullanan oldu mu memnun kalan ?
ben de almak istiyorum da işe yaramıyorsa boşuna aramıyım renkleri dönmek izere yoksa geç kalmış olucam
bir de 10 gün içinde belki denize gidebilirim, güneşe pek çıkmam ama yine de denize girdiğimdeki haliyle kalacaklarmış gibi geliyor o zamandan sonra hiçbirşey düzelmelerini sağlamaz gibi bunun için bi önerisi olan var mı?
ayşe doktorum denize ve güneşe çıkarken mutlaka doğum ve hamilelikte oluşan leke ve çatlaklara 50 faktör güneş kremi kullan demişti,Toprağıda götürecek misin?
GÖkçen bence alıştırmayın bez içinde sallanmayaa...yakında beşik bulamadığınız yerde battaniyede sallanmak isteyebilirr
slm kızlar...elif gündüz gayet güzel uyuyor ama saat 9 dan gece 3 e kadar hiç uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım gazı olunca anlıyorum ama bu başka bişey huysuzlanıyor sürekli milupanın rezene çayı ve gece çayı var hangisini alsam kullanan varsa acilll cvp yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?