2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benım oglum emerken uyuyo bazen bırakınca hala uyanmamıs oluyo ama gazını cıkarırken uyanıyo cocuk evırıp cevırdıgım ıcın cok uykusu oldugunu bıldıgınız zaman gazını cıkarmadan bırakan var mı

ben bilmiyodum bırakıyodum öyle ,çok gazlı oldu bence bırakma

ben 1 2 deniyorum,çıkarmazsa bırakıyorum özellikle geceleri ama gündüz uğraşıyorum

merhaba kızlar
yazamıyorum ama sık sık girip okuyorum yazdıklarınızı
geceleri uyurken bir kaç defa denedim gazını çıkarmayı ama çıkarmadı bizde de var o sorun

GÖkçen bence alıştırmayın bez içinde sallanmayaa...yakında beşik bulamadığınız yerde battaniyede sallanmak isteyebilirr

ben çook nadir gaz çıkartmak için pıtpıtlıyorum oğlumu...kucaktan kucağa dolanırken çıkarıveriyor çoğu zaman, hem eskisi gibi geyirmesi de kalmadı...daha çok kakada zorlanıyoruz çok ıkınıyoruzz:gitme:
ben gece eğer kaka yapmamışsa altını bile açmıyorum, çünkü kaç kez açmayı denediysem hep uyandı ve uyutamadım...şimdi prima premium bağlıyorum uyumadan önce, bir de zeytinyağı sürüyorum heryerine, uyanana kadar açmıyorum altını:umursamaz:

doğanında çok gazı var yavrum kıpkırmızı oluyor zaten emerkende cuk cuk diye ses çıkarıyor hep hava yutuyor gece pek uğraşmıyorum ama gündüz çıkarıyorum zaten çıkar çıkar bitmiyor gazı

selam kızlar bizde gece gazımızı çıkartamıyoruz biraz uğraşıyorum bakıyorum çıkarmıyo bırakıyorum ama gündüz muhakkak çıkartıyorum. bu arada işteki ilk günüm umduğum kadar kötü geçmedi evet oğluşumu çok özledim ama gün içinde 2 kere gidip emzirmeye gittim ilk gittiğimde memeye bir dalışı vardı içim parçalandı sütümde birikmişti genzine kaçtı nefesini düzeltmek için mememi çekip kaldırdım bana bir çığlık attı hayatım boyunca o çığlığını unutmayacağım minik meleğimin. az önce yine görüştüm doyurmuşlar paşamı uyuyormuş 2 gibide ben gidip emzireceğim kokusu burnumda tütüyor :sinifsinif:

Allah yardımcınız olsun.. çok şükür emzirmeye gitme şansın varmış. ben pek gelemem sanırım emzirmeye, işe başlayınca..işte sağıp ertesi gün için bırakırım artık

Pipet,bisküvi,bitki çayı hiç düşünmemiştim.bi tek humana stell tea ler var ya süt için, onlardan alayım diyodum..ama bunlarda gerekli teşekkürler :enbuyukkk:

Evet biberonu bende biliyorum kullandırmıyolar kesinlikle diye..Valla işte ağustosta doğum olcağı için sanırım kalın battaniye fazla gelir diye biz penye battaniye aldık..eğer lazım olursa evden getirtirim ev çok yakın zaten hastaneye..

Çok teşekkür ederim inşallah cnm:))
Ne güzel normal doğum yapmışsınız..hayırlısı artık hakkımızda..
O zaman bezi azaltayım biraz..pişik kremi ne bileyim birisinin bebişi hemen pişik olmuş hastanede o yüzden endişelendim götüreyim dedim..gerçi hastanede muhakkak vardır ama ben yinede alayım diyorum..hastaneler zaten puset veya taşıma koltuğu istiyolarmış artık..gerçi evimiz hastaneye çok yakın ama yinede tabiiki arabamızla gidicez..bizde götürelim diyoruz taşıması daha rahat olur belki dediğin gibi..bi arkadaşım şubatta doğum yaptı bebişi emmede zorluk yaşıyodu çay bardağına biraz sağıp çay kaşığıyla vermişler..çay bardağı-kaşık hikayesinide ordan biliyorum ..inşalah ihtiyacımız olmazda kullanmayız..

Arkadaşlar bebişlerinizle bu kadar yğun günler yaşarken banada yardımcı olup buraya yazdığınız için çok çok teşekkür ederim hepinize..tekrar kuzularınızla sağlıklı,mutlu,güzel bir hayat diliyorum..a.s.:enbuyukkk:

selam hanımlar;

hava çok kapalı ve kasvetli yine...ne güzel artık dışarı çıkıyorum diye seviniyordum 4-5 gündür hava çok kapalı ve yağmurlu...

slm anneler
şu çatlaklar için bi krem adı vardı hatırlıyor musunuz?
onu kullanan oldu mu memnun kalan ?
ben de almak istiyorum da işe yaramıyorsa boşuna aramıyım renkleri dönmek izere yoksa geç kalmış olucam
bir de 10 gün içinde belki denize gidebilirim, güneşe pek çıkmam ama yine de denize girdiğimdeki haliyle kalacaklarmış gibi geliyor o zamandan sonra hiçbirşey düzelmelerini sağlamaz gibi bunun için bi önerisi olan var mı?

cnm krem madecassol ,ben faydasını grdüm ama bitince bi daha almak kısmet olmadı ,eşim unutup duruyo alıp devam edicem

ayşe doktorum denize ve güneşe çıkarken mutlaka doğum ve hamilelikte oluşan leke ve çatlaklara 50 faktör güneş kremi kullan demişti,Toprağıda götürecek misin?

GÖkçen bence alıştırmayın bez içinde sallanmayaa...yakında beşik bulamadığınız yerde battaniyede sallanmak isteyebilirr

annemin evinde alıştı tatlım ya artık başka türlü uyutamaz oldum.
sizler nasıl uyutuyosunuz kızlar ya memede uyuya kalmıyo artık fazla..

slm kızlar...elif gündüz gayet güzel uyuyor ama saat 9 dan gece 3 e kadar hiç uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım gazı olunca anlıyorum ama bu başka bişey huysuzlanıyor sürekli milupanın rezene çayı ve gece çayı var hangisini alsam kullanan varsa acilll cvp yazarmısınız

ben doktorumun tavsiyesi üzerine milupanın rezenesi aldım,ama çok az veriyorum-20-30 cc felan,benim kızımda akşam 9 -10 dan gece 3 e kadar uyumuyor,aynen dediğin gibi gazı felan olmuyor sadece huysuzluk yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…