dondurma gaz yapıyor mu?şimdiye kadar hiç yemedim ama canım çok istediği için bugün yedimbilmiyorumkismile
ben doktorumun tavsiyesi üzerine milupanın rezenesi aldım,ama çok az veriyorum-20-30 cc felan,benim kızımda akşam 9 -10 dan gece 3 e kadar uyumuyor,aynen dediğin gibi gazı felan olmuyor sadece huysuzluk yapıyor.
valla ben yiyordum ama şimdi yemiyorum soğuktan bişey olur die.rezenenin faydasını gördün mü canım uyuyormu içtikten sonra
şaşırdım ne yiyeceğimi:))),çoğu yerde sütlü tatlı yiyin diye okudum,hatta hastanede bile sütlü tatlı vermişlerdi öğünlerde,fazla yemedikçe zararı olmaz diye düşünüyorum,süt normaldede içemem zaten,çocukluktan kalma birşey ,Allah tan peynir çok yiyorum...
zeynep 2. ay aşıları çok huzursuz yaptı mı Eyşan ı?Ateşi felan yükselir diyorlar,ben şimdiden strese girdim,dayanamıyorum ağlamasına...
aşı yapılırken çok ağladı fakat benim kızın ateşi falan olmadı ilaç falanda vermedim sadece koluna dikkat ettim o kadar gayet normal atlattık telaşe etme sakın ben aşı yapılırken dayanamadım sadece
merhaba ben aranıza yeni katıldım bende mayıs annesiyim 54 günlük bebeğim var benimde bilgilerinizi paylaşmanız çok hoşuma gitti benimde kafamda çok soru işaretlerim var umarım banada yardımcı olursunuz
merhaba ben aranıza yeni katıldım bende mayıs annesiyim 54 günlük bebeğim var benimde bilgilerinizi paylaşmanız çok hoşuma gitti benimde kafamda çok soru işaretlerim var umarım banada yardımcı olursunuz
hoşbuluk kızlar bende bu aç oğlanı doyurmaya çalışıyorumakşamları bi hal oluyo 210 cc mamayla anca doyuyo..ayına göre çok fazla ama kendini yırtıyo vermeyincede ne olcak bilmiyıorum
neden mamaya başladın canım sütün yeterli gelmiyormu ?
malesef canım gündüzleri hep boş oluyob 5-6 sa.te anca doluyo ama oğlan beklemiyoki okadar..mama takviyeli gidiyoruz amaakşam 6-7 arası ne oluyosa 210 cc de anca doyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?