2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahhh ahh neler denemedimki..onuda yaptım ama olmuyo oyle doyucak kadar..bu durum genetik olabilirmi bilmiyorum ama anneminde ablamında sütü olmamış benimde ne yapsam artmıyo

kızlar canım sıkıldı,gören hamilemisin diyor,kucağımda yeni doğmuş çocuk var oysa.62 kilodan bir düşemedim kaç gündür.eşim bile ne zaman gidecek bu kilolar diyor.kızlar kilo işini ne yaptınız.işe yarar bir şeyler bulduysanız yazın lütfen.

gazı da varsa rezene içir canım

canım onu diyenlere yeni doğum yaptım görmüyor musun diye tersle ruh haline göre ya da can boğazdan gelyo bebeğimi emziyorum öyle kilo vermek için uğraşamam de , benim annem kardeşim bile yapıyordu, bu yöntemle şimdi "verdin aslında hepsi birden de gitmez doğal olarak" demeye başladılar

slm kızlar
nasılsınız bebişler nasıl
bizim dün kontrolümüz vardı çok şükür kilo almış kızım boyu da uzamış ama
tüm organlarıa ayrıntılı ultrasonla baktılar böbreğin de taş ve kum varmış
anne sütü eritebilirmiş inşallah sütüm olurda erir

bizim yaramazda akşam üstü o kadar huysuz oluyo ki anlatamam nasıl oyalayacağımı şaşırdm dün 6 dan 8 e kadar ağladı o ara eşim geldi sanki az önce ağlayan bebek o değilmiş gibi au au gülücükler atmaya başladı eşimde bu babasını özlemiş bi çocuğu sustramadın diye kendiyle avunurken bastı feryadı o ara bizimki kıpkırmızı oldu sesi gitti başladı bi daha ağlamaya bu arada kucağımda pış pış oda oda dolaşıyoruz tam oturduk aniden uykuya daldı sanki bi düğmesi varmış basmışsında susmuş gibi resmen kalbim drdu sandım ne oldu dedim nefsini kontrol ettim hemen alıyo içim rahatladı bebek büyütmek ne zormuş bi ne dediğini anlamaya başlasam

aynı sıkıntı bende de var sezeryanlamı oldu ? bende doktor içeride bi tanesini unuttu 9 ay sonra onu da alıcak diyorum şimdilik pek takmıyorum inşallah ileride gider zaman bırak bence zamanla onlar yürümeye başlayınca peşlerinden koşarken ne kilo kalır ne göbek daha çok erken...

bebeği emerken sürekli tıkanan yani genizine kaçan var mı ?

var canım benimde kızım emerken sürekli tıkanıyo bikaç saniye nefessiz kalıyo peşine basıyo çığlıı tabi elimde çocuk gidiyo diye benimde yüreğim ağzıma geliyo bide uyurken falan sanki nefes alamıyomuş gibi sürekli hık hık diye sesler çıkarıyo acaba kalbindemi bi problem var diye düşünüyorum

ben rejime başladım,herkes yapma etme diyor ama yok böyle de çok rahatsız oluyorum,zaten yüksek kalorili ve sağlıksız yiycekleri yemiycem,sütüme faydası bile olur :)
benimkide uyurken ses çıkarıyor,o nedenlede ben gece sürekli uyanıyorum

günaydınnnnnnn herkese

günaydın kızlar,
bizim oğlanda akşama kadar iyi ama akşam bi başlıyor 2 saat hiç durmuyo internette araştırdım gaz sancısı özellikle akşam saatlerinde rahatsız ediyormuş bebeği belli saatler arasında daha huzursuz olurmuşlar. bende sizin gibi ilk zamanlar bu huysuzluğuna bir türlü anlam veremiyordum şimdi ikna oldum bu gaz sancısı. umarım bütün bebişlerimiz en kısa zamanda gaz sancısından kurtulur.

benim kızda gündüz de geceleri de uyumuyo hiç kırkımızdan sonra değişti sanki
ilk haftalarda gaz sancısı olunca ağlıyodu zincoya başlayınca çok rahat etmiştik gazını çıkarmıyodum ona rağmen çok rahattı ama iki gündür çok huzursuz iki saat uyutmaya çalışıyorum ayağımda sallıyorum sadece 10 dk uyuyo o da ayağımı çekerken uyanmazsa (

çok uykusuzum ....

günaydın kızlar
gece kabus gibiydi 1den beri toplasan 30dk zor uyumuşumdur. sabah eşime verdim de 1 saat uyudum. zavallı bebeğim kıvranıyo gazdan ya bazen ağladı bazen inler gibi sesler çıkarıyo:gitme:
şu gaz olayı bitse artık:bbo:

günaydın kızlar kaç gündür uğrayamadım kardeşim evleniyor haftaya bu haftada kuzenimin nişanı var çeyiz tepsi derdi bitmedi yani yoruldum vallaha çocukla gitmesem niye gelmedin diyorlar. ben çok yoğunum sanırım herkes iyidir. şu gaz problemi bitsin artık yaayazık bebişlerimize.

slm herkese elif uyumuyo diye dün huümana'nın iyi geceler çayını aldım ben ilk defa bukadar fazla uyudum diyebilirim.bizimkinin çok fazla gaz sancısı olmuyo ama gece 6-7 saat ayakta gezdiriyodu bizi dün gece çok rahattı gazsız bebeklere tavsiye ederim..

benimkide aynısı biz doktora götürdük 2 kere bütün tahlilleri yapıldı hepsi temiz çıktı bebekler küçükken ağızından nefes almayı beceremezlermiş bunundan nefes alırlarmış bizimkinin brnu sürekli tıkanıyo burunda tıkanık olunca nefes almakta zorlanıyo ben deniz suyu kullanıyorum bide burnunda ki pisliği temizlemek için burun temizleme pompası aldım bayağı rahatladı ondan beri tıkanması da azaldı ama hala panik oluyorum öyle olunca ama gayet normal şeylermiş

bebeğin ne kadarlık bebeğemi içirdin kendin mi içtin sakıncası yokmuymuş

slm kızlar bende kilodan yana dertliyim...4 kilom kaldı ama eşimin şakalarında bıktım..kk da araştırdım yapabileceğim 2 spor var göbekatmak ve ip atlamak yapanlar ciddikilo vermişler..yakında başlıcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…