ant beyaz üzüm denesen gerçekten ben çok faydasını gördüm
ibrahim saraçoğlu' nun anlatımında dinlemiştim ve denedim hakikaten sütte artış oluyor birde :) lokum bildiğimiz sade lokum günde bir iki tane yiyorum faydalı
gazı da varsa rezene içir canımslm kızlar...elif gündüz gayet güzel uyuyor ama saat 9 dan gece 3 e kadar hiç uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım gazı olunca anlıyorum ama bu başka bişey huysuzlanıyor sürekli milupanın rezene çayı ve gece çayı var hangisini alsam kullanan varsa acilll cvp yazarmısınız
kızlar canım sıkıldı,gören hamilemisin diyor,kucağımda yeni doğmuş çocuk var oysa.62 kilodan bir düşemedim kaç gündür.eşim bile ne zaman gidecek bu kilolar diyor.kızlar kilo işini ne yaptınız.işe yarar bir şeyler bulduysanız yazın lütfen.
hoşgeldiniz aramıza canım
kızlar canım sıkıldı,gören hamilemisin diyor,kucağımda yeni doğmuş çocuk var oysa.62 kilodan bir düşemedim kaç gündür.eşim bile ne zaman gidecek bu kilolar diyor.kızlar kilo işini ne yaptınız.işe yarar bir şeyler bulduysanız yazın lütfen.
bebeği emerken sürekli tıkanan yani genizine kaçan var mı ?
ben rejime başladım,herkes yapma etme diyor ama yok böyle de çok rahatsız oluyorum,zaten yüksek kalorili ve sağlıksız yiycekleri yemiycem,sütüme faydası bile olur :)kızlar canım sıkıldı,gören hamilemisin diyor,kucağımda yeni doğmuş çocuk var oysa.62 kilodan bir düşemedim kaç gündür.eşim bile ne zaman gidecek bu kilolar diyor.kızlar kilo işini ne yaptınız.işe yarar bir şeyler bulduysanız yazın lütfen.
benimkide uyurken ses çıkarıyor,o nedenlede ben gece sürekli uyanıyorumvar canım benimde kızım emerken sürekli tıkanıyo bikaç saniye nefessiz kalıyo peşine basıyo çığlıı tabi elimde çocuk gidiyo diye benimde yüreğim ağzıma geliyo bide uyurken falan sanki nefes alamıyomuş gibi sürekli hık hık diye sesler çıkarıyo acaba kalbindemi bi problem var diye düşünüyorum
var canım benimde kızım emerken sürekli tıkanıyo bikaç saniye nefessiz kalıyo peşine basıyo çığlıı tabi elimde çocuk gidiyo diye benimde yüreğim ağzıma geliyo bide uyurken falan sanki nefes alamıyomuş gibi sürekli hık hık diye sesler çıkarıyo acaba kalbindemi bi problem var diye düşünüyorum
slm herkese elif uyumuyo diye dün huümana'nın iyi geceler çayını aldım ben ilk defa bukadar fazla uyudum diyebilirim.bizimkinin çok fazla gaz sancısı olmuyo ama gece 6-7 saat ayakta gezdiriyodu bizi dün gece çok rahattı gazsız bebeklere tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?