bebeğin ne kadarlık bebeğemi içirdin kendin mi içtin sakıncası yokmuymuş
oğlumun kafasında konak çıktıııı
kızlar konağın sebebinin banyodan sonra saçının ii duralanmmamsı diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum da biz bol bol su döküyoruz kafasına maşşalah şimdilik bi şey yok
aklınızda olsun bol bol durulayın
bende çok duruluyorum ama ondan deil vücut fazla yağ üretirmiş öyüzden oluyo dedi.
kızlar bu konak nasıl bişey, bizim kızın kafasında keep var beyaz çok değil ama kepeklenmiş acaba neden diye sorucaktım bu konak mı oluyo
ne yapmak laszım ilerlemeemesi için, ne kremi sürüyosun canım
birde kırmzı sıvılceler var yuzunde sıcaktandır dıyorum ama 2 haftadır geçmedi
dra götürsem krem verırmı acaba
slm herkesee..oğlum şuan birbuçuk aylık,uykuya dalmada problem yaşıyo,tam uyumaya başlıyo birden uyanıveriyo,napıcağımı şaşırdım artık sempatiksalakcinni saat 10dan beri uyutmaya çalışıyorum daha yeni uyudu gibi.inşallah 1saat falan uyur :bbo: sizler bebişlerinizi hangi yöntemle uyutuyosunuz ben bugün ayağımda sallayarak uyuttum malesef hiç alıştırmak istemiyodum ama uyumayınca çareyi onda buldum :sm_confused:
canım benım kızda sabah 5 te bı uyanıyo sonra bı turlu derın uykuya dalamıyo kıpır kıpır sonra açıyo gozleri
ben kucagıma alıyorum sallamadan beklıyoum bı muddet kıpır kıpır sonra ıyıce dalana kadar beklıyorum sonra yatgına,
yada uyucak kucagımda mayışıyo hemen yatagına kouyuyorum uyuyo kendı kendıne tabı 1 saati geçmıyo uyması,,, her bebek farklıdır ama çok ağlayan bı bebekse her yontemı denemek zorunda kalr ınsan ben sallamıyorum ınat ettım bakalım nezamana kadar :))
çok kıpırdandığında yüz üstü yatırın o zaman çok kıpırdayamıyorlar uyuyorlar hemen. yoksa kolları bacakları onları hareket etmekten uyutmuyor
denemediğim yöntem kalmadı!en son çareyi ayakta sallamakta buldum..tam uyudu dedim az önce yine ağladı yeniden sallayarak uyuttum bakalım.ama derin uyumuyo her an gözünü açabilir ohaoldumsmile gündüz zor uyuyo,gecede kalkıyo zaten emmeye! eee ben ne zaman uyuycam kafam allak bullak zombi gibi oldum artık uykusuzluktan,ayrıca uykusuz olunca sinirlide oluyorum aklinialirimsmile nolcak halim bilmem :bbo:
elif bugün sürekli uyuyo sadece emmeye kalkıyo çaydan mı oldu acaba yavrum gözünü açamıyo akşam neyapacak acaba.
benimkinde de çıktı yaa.dr banyodan 1-2 saat önce zeytinyağı sür banyodan sonrada ince dişli tarakla tara dedi.başka yolu yok ben nivea krem sürüyorum oda yumşatıyo.
kızlar konağın sebebinin banyodan sonra saçının ii duralanmmamsı diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum da biz bol bol su döküyoruz kafasına maşşalah şimdilik bi şey yok
aklınızda olsun bol bol durulayın
kızlar yardım edin oğlum ishal oldu. emziriyorum 20dk geçiyor geçmiyor hemen kaka yapıyor su gibi oda zaten neden böyle oldu anlamadım. renginde problem yok sarı renk ama su gibi. tuzlu şekerli su yaptım verdim biraz iyi gelir serum suyu gibi ama ne yapıcam bilmiyorum
bende çok duruluyorum ama ondan deil vücut fazla yağ üretirmiş öyüzden oluyo dedi.
denemediğim yöntem kalmadı!en son çareyi ayakta sallamakta buldum..tam uyudu dedim az önce yine ağladı yeniden sallayarak uyuttum bakalım.ama derin uyumuyo her an gözünü açabilir ohaoldumsmile gündüz zor uyuyo,gecede kalkıyo zaten emmeye! eee ben ne zaman uyuycam kafam allak bullak zombi gibi oldum artık uykusuzluktan,ayrıca uykusuz olunca sinirlide oluyorum aklinialirimsmile nolcak halim bilmem :bbo:
elif bugün sürekli uyuyo sadece emmeye kalkıyo çaydan mı oldu acaba yavrum gözünü açamıyo akşam neyapacak acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?