bence uyandır yoksa gece uyumaz benim kızım hep öyle ya gece uyuyo ya gündüz
15 saatmiş uyuma süreleri kalan 9 saati gece geçirmesinlmaz:
benimkide aynısı biz doktora götürdük 2 kere bütün tahlilleri yapıldı hepsi temiz çıktı bebekler küçükken ağızından nefes almayı beceremezlermiş bunundan nefes alırlarmış bizimkinin brnu sürekli tıkanıyo burunda tıkanık olunca nefes almakta zorlanıyo ben deniz suyu kullanıyorum bide burnunda ki pisliği temizlemek için burun temizleme pompası aldım bayağı rahatladı ondan beri tıkanması da azaldı ama hala panik oluyorum öyle olunca ama gayet normal şeylermiş
denemediğim yöntem kalmadı!en son çareyi ayakta sallamakta buldum..tam uyudu dedim az önce yine ağladı yeniden sallayarak uyuttum bakalım.ama derin uyumuyo her an gözünü açabilir ohaoldumsmile gündüz zor uyuyo,gecede kalkıyo zaten emmeye! eee ben ne zaman uyuycam kafam allak bullak zombi gibi oldum artık uykusuzluktan,ayrıca uykusuz olunca sinirlide oluyorum aklinialirimsmile nolcak halim bilmem :bbo:
kızlar merhaba,
uzun süredir giremiyorum kusura bakmayın umarım hepiniz iyisinizdir. ben bir yandan bebekle bir yandan iş bir yandanda evle uğraşıyorum. doğum izninde bile evden çalışıyorum :sinifsinif::sinifsinif:.
size bişey sorucam bebekle ilgili. benim bebiş hep kafasını sağ tarafa yatık tutuyor. arada dikde tutuyor ya da sola da çeviriyor ama genelde sağda. omuzunuda yukarı doğru çekiyor. uyurkende hep sağ tarafına yatıyor. sizdede böyle olan varmı. hep bir tarafına yatan yada kucağınızdayken kafasını hep bir yönde tutan varmı? ne yapacağımı şaşrdım çok korkuyorum kimseyede çok belli edemiyorum içim acıyor elimden bişey gelmiyor. kayınvalidemde sen sürekli çocuğun koltuk altından tutuyorsun öyle alıştı belki o yüzden olmuştur dedi eğer öyleyse kahrolurum. ya kalıcı olursa ?? lütfen yardım edin konu hakkında bilgisi ya da benzeri durum yşayan varsa ne yaptınız nasıl geçti bir akıl verin ha kızlar :gitme:
arkadaslar yaa bebegınızı ne kadar sıklıkla emzırıyorsunuz ben emmesı bıttıkten sonra 1 saat gecmeden emzırmemeye calısıyorum ust uste bınmesın gaz olmasın dıye ama dun kaynanamda kaldık cocuk her mızladıgında acıktı deyıp durdu elını emmeye kalktıgında fılan benım oglanda agladıgında verırsem memyı susuyor dogrusu hangısı ne yapmam lazım yaa.gunduzde sureklı sallıyoruz zaten agladıgında kayınbabamda salıncak kurdu eve uyurken bıle salladılar cocugu
ohh evıme geldım ılk kez kaldım bırde ondan heralde
nefret bana çok rahat gibi gelmiyor babysling, zaten bebek ağırlaştıkça kullanmak a zor olur diye düşünüyorum.
evet insan çok panik oluyo kaçkere gidiyo heralde dedim benimkininde burnu çok sık tıkanıyo ilk başlarda sürekli tıkalıydı şimdi ara ara tıkanıyo bende tonimer baby sprey aldım pompada aldım ama zor sıkıyorum kızım hiç hoşlanmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?