2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence uyandır yoksa gece uyumaz benim kızım hep öyle ya gece uyuyo ya gündüz
15 saatmiş uyuma süreleri kalan 9 saati gece geçirmesin lmaz:

nasıl uyandırayım bilmiyorum ki uyanmıyo altını değiştirirken bile 5 dk uyanıyo sonra tekrar gidiyo gözler

evet insan çok panik oluyo kaçkere gidiyo heralde dedim benimkininde burnu çok sık tıkanıyo ilk başlarda sürekli tıkalıydı şimdi ara ara tıkanıyo bende tonimer baby sprey aldım pompada aldım ama zor sıkıyorum kızım hiç hoşlanmıyo

selam kızlar naber biz yine sabahladık saat 6da uykuya daldı kızım.
6ya kadar ayaktaydım mutfakta aspiratörün önünde sallandık durduk. kayınvaldem salıncak kurdu içinde sallaya sallaya uyudu en sonunda. bugünde hep içinde rahat oldu valla sevdi gibi bakalım. üstüne bi kaç oyuncak astık onlara baka baka uyuyo. bide emzik olayını çözseydik rahatça oyalanıcaktı kuzum.

bende ayakta sallıyorum napalım durmuyolar mecburen her yöntemi deniyoruz. ama en çok kucakta uyuyo almamaya çalışıyorum çok zor oluyo kucakta ama durmayınca napıyım alıyorum. dün en son salıncak kurduk sallanmayı sevdi uyudu

arkadaslar yaa bebegınızı ne kadar sıklıkla emzırıyorsunuz ben emmesı bıttıkten sonra 1 saat gecmeden emzırmemeye calısıyorum ust uste bınmesın gaz olmasın dıye ama dun kaynanamda kaldık cocuk her mızladıgında acıktı deyıp durdu elını emmeye kalktıgında fılan benım oglanda agladıgında verırsem memyı susuyor dogrusu hangısı ne yapmam lazım yaa.gunduzde sureklı sallıyoruz zaten agladıgında kayınbabamda salıncak kurdu eve uyurken bıle salladılar cocugu
ohh evıme geldım ılk kez kaldım bırde ondan heralde

Canım Doğumsal Boyun Eğriliği ( Tortikolis) olabilir,bence çocuk doktoruna gidin.istersen araştır internette.özellikle 2. ayda bebeklerde kontrol ediliyor boyun problemi.

Kızlar, merhaba; annem cumartesi gitti oğlumla 4 gündür başbaşayız, ev işleri, yemrk, bebek kolay değilmiş, alışmaya çalışıyorum. Ömer Çağan sırt üstü yatmayı hiç sevmiyor, altını bile zor değiştiriyorum ağlıyor sürekli, az önce altını açtım, ağladı yine yeni bezi bağlayamadan kucağıma almak zorunda kaldım veee oğlum üzerime çişini yaptı uzun uzun, tişörtüm, atletim, pantalonum çiş oldu, niye ağlıyor anlamıyorum, gazı da yok ama. Bezini kucağımda bağlıyorum, kıyafetini bile kucağımdayken giydiriyorum.Kucak delisi mi oldun ne

ben 2 saatte bır emzıırıyorum uyuyosa uyandırıyorum
hastanedekı bbek dru oyle soylemıstı cunku
bazen gaz sancısı xok olunca sureklı emmek ıstıyor benım anneme de kalsa her agladıgında emzır dıyor

kızlar bebişlerin doyduğundan eminseniz her ağladığında emzirmeyin derim yoksa benim gibi emzik olursunuz..banada her ağladında emzir hem sütünde artar dediler sütüm artmadıamaben emzik oldum..paşam karnı tok bile olsa illa memede durmak istiyo..evde neysede dışarda hoş olmuyo

zaten hepimizin basina ne geldiyse bu her agladiginda emzir diyenler yuzunden geldi, memede yasiyor cocuklar.
3 kg uzerinde dogun kilosu olan 8 haftalik bir bebek yaklasik 3 saat dayanabilirmis iki beslenme arasinda.
bunlar surekli memede o yuzden gidim gidim emiyor, 10 dk. sonra hadi yine

nefret bana çok rahat gibi gelmiyor babysling, zaten bebek ağırlaştıkça kullanmak a zor olur diye düşünüyorum.

evet yaa bu eskıler nıy eboyl eyapıyor anlamıyorum sankı bız cocugumuzun aglamasına bayılıyoruz onlar kolay yola kacıyo agladımı tıka memyı anne hazır nasıla onemlı olan bı duzen oturtturmak cocuga onların gozunde bız kotu anneyız vermeyınce memeyı hayret bısey bana kayınvaldem laf carpıp duruyo emdıkce daha cok gelır eskıler bı damlada olsa ona kar olur aglamadanda ver bılmem ne laf ıste sinir oldumalsanaalsanasmile

nefret bana çok rahat gibi gelmiyor babysling, zaten bebek ağırlaştıkça kullanmak a zor olur diye düşünüyorum.

evet haklısın galıba
hamılelıkte 3,5 kg tasırken bel agrısı oluyordu
simdi buyuyor
bu sekılde daha cok belım agrır sanırım

sonunda sabahtan beri uyuyan kızım uyandı ki tam uyandı 2 saattir oynuyoruz kızımla inşallah gece uyur.

sprey tanzikli geldği için rahatsız oluyodur onun damlası var onu al daha rahat kullanılıyo anlamıyo bile hem daha hijyenik

kızlar benim bebekte uykuya dalmakta zorlanıyo ayakta sallıyoruz kolda sallıyoruz dlamıyo bir türlü gündüzleri 1 saati geçmiyo uyuduğu süre dalamadığı için bütün sesleri duyuyo ufacık bi seste fıldır fıldır oluyo gözler akşam üstüde uykusuzluk kafasına mı vuruyo ne durmuyo ne memede ne kucakta üstüne bide gaz sancısı ekleniyo yavrum perişan oluyo yarın hesaplıyacam bakalım kaç saat uyuyack toplamda olmazsa doktramı götürsem dedim

aman derler de derler beni de mahvediyolar sanki keyfimden kucağıma alıyorum ,durmuyo çocuk ,herkes mükemmel anne sanki biz yanlış yapıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…