galiba bu aralar tüm bebeklerin uykuya dalma problemi var, na yapacağımızı şaşırdık, benim oğlumda kucakta uyuyor yerine koyunca gözler açılıyor hemen mahmurluk bile yok sanki saatlerce uyumuş da uykusunu almış gibi.
galiba bu aralar tüm bebeklerin uykuya dalma problemi var, na yapacağımızı şaşırdık, benim oğlumda kucakta uyuyor yerine koyunca gözler açılıyor hemen mahmurluk bile yok sanki saatlerce uyumuş da uykusunu almış gibi.
ne kadarlık senin bebğin
aynen yemek bile yapamıyorum o derece yani sırtıma bağlıycam yakında ,bensiz durmuyo
aynen benim oğlum da bensiz durmuyor, kokuma alıştı iyice galiba. Ancak sabah uyurken yapabiliyorum yemeği.
iyi kalkıp yapıyosun ,ben uyuyorum o kalkana kadar sonra bi daha uyumuyo işte yerine koyunca uyanıyo anca kucakta uyuyo
kızlar ben çıkıyorum, herkese gazsız, huzurlu, bol uykulu geceler.
off oğluşum 4.5 sa.tir uyuyo..bi ara uyandı emdi yine uyudu..böylede olmuyo kii özledim keratayı ya çok uyuyo ya hiç uyumuyu
maşallah ne güzel işte:)) peki gece uyuyabılıcekmi
kızım şimdi uyudu 1 e kadar uyanmaz artık sonrada emip tekrar uyuyo 4 gıbı kalkıyoruz
işte onu bilemiyorum canım normalde gündüz bukadar uzun çok uyumuyo en fazla 2 sa. kadar akşamlarıda 22.30 23.00 gibi uyur gece 5 te kalkar yine uyur..bakalım bu gece neyapıcak
ne guzel düzenınız var inl bızımkıde duzelır...
ne guzel düzenınız var inl bızımkıde duzelır...
ant maşaallah oğluna gerçekten bizim düzenimiz yok hiç hatırlamam öyle sabaha kadar uyuduğunu. taş çatlasa 3 saat uyuyo.
bu arada bugün kontrolümüz vardı doktor bebişimin kilosu iyi dedi artık mamayı bırakmamı söyledi bi süre mamasız gidicez inş sütüm yeterli olur.
ant bu arada mamayı nekadar içiriyorsun bebeğine ve ne zaman veriyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?