2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
galiba bu aralar tüm bebeklerin uykuya dalma problemi var, na yapacağımızı şaşırdık, benim oğlumda kucakta uyuyor yerine koyunca gözler açılıyor hemen mahmurluk bile yok sanki saatlerce uyumuş da uykusunu almış gibi.

egemen tok olduğunda çok iştahsız emiyo bide karnını yukarı yukarı attırıyo göbek atar gibi egemeni tıkanma sorunu yüzünden doktora götürmüştük salak dr reflüden şüphelendi hatta kalbime indirip havale bile geçriyo olabilir demişti ilaç yazmıştı tok karnına ver dedi bende sürekli emmek istiyo tok olup olmadığını anlamıyom demiştim aç olduğunda hızlı hızlı cuk cuk cuk diye emer tok olduğunda emsemmi emmesemmi diye düşünür dedi bi o dediği doğru çıktı bide özel hastane druydu

ne kadarlık senin bebğin

aynen yemek bile yapamıyorum o derece yani sırtıma bağlıycam yakında ,bensiz durmuyo

evet kucakta uyuyup, yataga koyunca soyle bir gerinip uyanan fildir gozluden bi tane de bende var kucagimda :)
esim de yemek yapiyor

iyi kalkıp yapıyosun ,ben uyuyorum o kalkana kadar sonra bi daha uyumuyo işte yerine koyunca uyanıyo anca kucakta uyuyo

ne yapayım canım mecburen kalkıyorum, Allahtan çok uykuya düşkün biri değilim yoksa hiçbirşey yapamam evde eşimde geç geliyor onun yemek yapması gibi bir lüksüm de yok

off oğluşum 4.5 sa.tir uyuyo..bi ara uyandı emdi yine uyudu..böylede olmuyo kii özledim keratayı ya çok uyuyo ya hiç uyumuyu

maşallah ne güzel işte:)) peki gece uyuyabılıcekmi
kızım şimdi uyudu 1 e kadar uyanmaz artık sonrada emip tekrar uyuyo 4 gıbı kalkıyoruz

maşallah ne güzel işte:)) peki gece uyuyabılıcekmi
kızım şimdi uyudu 1 e kadar uyanmaz artık sonrada emip tekrar uyuyo 4 gıbı kalkıyoruz

işte onu bilemiyorum canım normalde gündüz bukadar uzun çok uyumuyo en fazla 2 sa. kadar akşamlarıda 22.30 23.00 gibi uyur gece 5 te kalkar yine uyur..bakalım bu gece neyapıcak

ne guzel düzenınız var inl bızımkıde duzelır...

ant maşaallah oğluna gerçekten bizim düzenimiz yok hiç hatırlamam öyle sabaha kadar uyuduğunu. taş çatlasa 3 saat uyuyo.
bu arada bugün kontrolümüz vardı doktor bebişimin kilosu iyi dedi artık mamayı bırakmamı söyledi bi süre mamasız gidicez inş sütüm yeterli olur.
ant bu arada mamayı nekadar içiriyorsun bebeğine ve ne zaman veriyosun?

kızlar bebeğinizi banyo yaptırırken sırtını elinizin topuğuyla ovun siyah siyah kalın kıllar çıkıyor diken batmış gibi görünüyor bunlar içerde kalınca bebeği rahatsız edermiş benim oğlumdada çıkmıştı bugün kızındada çıktı

valla bu düzenide benim oğlan kendi kendine yaptı maşallah diyim..inş yeter sütün canımya benim oğlan artık gündüzleri sütümle doymuyo..çok iştahlı önce emiyo sonra 120 cc mama içiyo ve 2-2.30 sa.te acıkıyo...şimdilik kilo alımında bi abartı yok..dün tartıldık 1 haftada 300 gr almış...bende bukadar çok mama yiyiyo die fazla kilo alırssa die tedirgindim ama normal şükürki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…