günaydın kızlarrr...benim oğlan beni 8.30 da ayağa dikti kendileri uyumakta...uyanıncada tekrar uyumak mümkün değil
günaydın, benimki de 6 da ayağa dikti :)) eymen son emziğini beğenmiştir inşallah...
malesef canımyaa..:gitme: gerçi ötekiler gibi alınca öğürmüyo ama en fazla 5 dk tutuyo..bakalım denicem tutarsa tutar yoksa pes ettim..7.emzik oldu valla
inşallah tutar alışır canım, gerçi sonra da nasıl vazgeçireceğiz diye uğraşacağız :ecrin_bebek:
bu sabah bez almaya gittim markette çeşit yoktu uyu ve oyna almak zorunda kaldım inş. memnun kalırım çok ilginç ki fiyatıda 11 lira...ucuz etin yahnisi durumu olmaz umarım
bazı insanlar ne kadar densiz yaaa, geçen gün korse almak için bir mağazaya gittim kadın bana hamilesiniz galiba dedi, hamile kadının korse alması için ya manyak olması ya da ailesinden bebeği gizliyor olması lazım dedim ama içimden :)) hamileydiimmm dedim sadece :)
ayy hep öyle yaa..bende alırken en küçüğünü istedim..zaten 1 beden bile genişlemedim kız bana korseyi açtı buna sığabilcekmisiniz dedi..salak şey zaten korse toparlanmak için giyiliyo dökümlü durcak hali yokyaaa..nitekim giydim oldu hatta biraz daha sıksa daha iyi olurdu
bu arada biz dün kalça usg si çektirdiknormal çıktı..oğluşumun pipisinide gösterdim evet sünnet derisinde darlık varmış tamsıyrılmıyo ama şimdilik problem olmaz dedi..2 ay sonra bevliye dr.una götürün dedi dr.umuz..büyük ihtimal erken sünnet olucakmışız..bide bu pipilerin sünneti zor olurmuş mutlaka cerrah a yaptırın dedi..
dr bana 1. ay kontrolünde kalça çıkıklığı yok demişti, usg mutlaka çekiliyor mu ? inşallah sünnet derisinde problem çıkmaz eymen in..
günaydın kızlarrr...benim oğlan beni 8.30 da ayağa dikti kendileri uyumakta...uyanıncada tekrar uyumak mümkün değil
günaydın, benimki de 6 da ayağa dikti :)) eymen son emziğini beğenmiştir inşallah...
dr bana 1. ay kontrolünde kalça çıkıklığı yok demişti, usg mutlaka çekiliyor mu ? inşallah sünnet derisinde problem çıkmaz eymen in..
kızlar anakucağı kullanıyomusunuz? bizimki pek alışamadı ona ve beli boşluğa geliyor sanki oturamıyor. varmı memnun kalan kullanan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?