2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bide biberonu alan bebek emzikte alır diyolar ama yok yenidoğan bakım ünitelerinde emzikleri bebeklerin ağzına bantlıyolarmışablam dedi sende bantla dedi ama benim inmatçı oğlan elimle bile tutunca kapatmıyo ağzını öle açık emzik ağzında bekliyo..koç burcu işte şimdiden inatçı

malesef canımyaa..:gitme: gerçi ötekiler gibi alınca öğürmüyo ama en fazla 5 dk tutuyo..bakalım denicem tutarsa tutar yoksa pes ettim..7.emzik oldu valla

inşallah tutar alışır canım, gerçi sonra da nasıl vazgeçireceğiz diye uğraşacağız :ecrin_bebek:

bu sabah bez almaya gittim markette çeşit yoktu uyu ve oyna almak zorunda kaldım inş. memnun kalırım çok ilginç ki fiyatıda 11 lira...ucuz etin yahnisi durumu olmaz umarım

bazı insanlar ne kadar densiz yaaa, geçen gün korse almak için bir mağazaya gittim kadın bana hamilesiniz galiba dedi, hamile kadının korse alması için ya manyak olması ya da ailesinden bebeği gizliyor olması lazım dedim ama içimden :)) hamileydiimmm dedim sadece :)

inşallah tutar alışır canım, gerçi sonra da nasıl vazgeçireceğiz diye uğraşacağız :ecrin_bebek:

aslında oda var benim yeğenlerimde emzik emerdi biri emziği ablam zorla bırakınca parmak emmeye başladı taakii 3. sınıfta öğretmene yakalanana kadar düşün yani..şimdide 4 yaşında yeğenim var oda hala emiyo ikisininde diş yapısı bozuldu..dr.larda en fazla 1.5- 2 yaşına kadar emsin diyo diş şekli bozulmasın die

bu sabah bez almaya gittim markette çeşit yoktu uyu ve oyna almak zorunda kaldım inş. memnun kalırım çok ilginç ki fiyatıda 11 lira...ucuz etin yahnisi durumu olmaz umarım

ben de almıştım ama daha denemedim, inşallah iyi çıkar...

ayy hep öyle yaa..bende alırken en küçüğünü istedim..zaten 1 beden bile genişlemedim kız bana korseyi açtı buna sığabilcekmisiniz dedi..salak şey zaten korse toparlanmak için giyiliyo dökümlü durcak hali yokyaaa..nitekim giydim oldu hatta biraz daha sıksa daha iyi olurdu

bu arada biz dün kalça usg si çektirdiknormal çıktı..oğluşumun pipisinide gösterdim evet sünnet derisinde darlık varmış tamsıyrılmıyo ama şimdilik problem olmaz dedi..2 ay sonra bevliye dr.una götürün dedi dr.umuz..büyük ihtimal erken sünnet olucakmışız..bide bu pipilerin sünneti zor olurmuş mutlaka cerrah a yaptırın dedi..

ben 36ydım şu an 38im, kız bana large ancak olur size dedi, korseleri de denetmiyorlardı on inanıp aldım eve gelince bi giydim zerre toparlamadı, pantolon gibi oldu ertesi gün gidip değiştirmek zorunda kaldım.. gel de sinir olma alsanaalsanasmile

dr bana 1. ay kontrolünde kalça çıkıklığı yok demişti, usg mutlaka çekiliyor mu ? inşallah sünnet derisinde problem çıkmaz eymen in..

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr...benim oğlan beni 8.30 da ayağa dikti kendileri uyumakta...uyanıncada tekrar uyumak mümkün değil

günaydın, benimki de 6 da ayağa dikti :)) eymen son emziğini beğenmiştir inşallah...

ay maş. deyin kızlar şanslısınız biz 2den 5e kadar ayaktaydık. yavrum uyuyo ama uykusunda sürekli inlemeler gözünü açıp kapamalar bacaklarını hızlı hızlı oynatıyo karnına çekiyo. gazı oluyo galba saatlerce huysuzlanıyo.akannehir
en son 5gibi uyudu 30-40dk uyandı sonra 8de uyudu oda sallaya sallaya babası uyuttu ben de ancak o ara uyudum kızlar ve az önce de banyo yaptırdık uyuyo. gazı olmasa uyucak garibim ya bi kurtulamadık şu gazdan..

dr bana 1. ay kontrolünde kalça çıkıklığı yok demişti, usg mutlaka çekiliyor mu ? inşallah sünnet derisinde problem çıkmaz eymen in..

bizde 1.ayında yaptırmıştık kalça usg si çok şükür bişey çıkmadı.

bizimkide aslında uyuyor geceleri ama gaz yüzünden sürekli ıkınırak uyuyor,o ıkındıkça içim gidiyor

selam hanımlar;

herkesin problemi aynı UYKU...benim kızımın uykusuda düzensiz gece 3 ten önce uyumuyor;çok huysuzluk yapıyor,dün gece saç kurutma makinasıyla uyudu...birde ben gün içinde ve akşamları 2 saatte bir,ağladığında emziriyorum ,ama geceleri 4 saat uyuyor .3 ten 7 ye kadar emzirmiyorum.zaten acıkınca kendisi kalkıyor...

kızlar anakucağı kullanıyomusunuz? bizimki pek alışamadı ona ve beli boşluğa geliyor sanki oturamıyor. varmı memnun kalan kullanan?

kızlar anakucağı kullanıyomusunuz? bizimki pek alışamadı ona ve beli boşluğa geliyor sanki oturamıyor. varmı memnun kalan kullanan?

ben kullanıyorum canım ama haklısın bel kısmı boşlukta kalıyor o yüzden battaniye falan katlayıp koyuyorum o araya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…