arkadaşlar kalça çıkıklığı röntgeni ne zaman çekiliyor kaç aylık olunca çekilecek..
bende anakucağı kullanıyorum,hatta çok işime yarıyor,mutfakta felan iş yaparken içine koyuyorum,dışardada onunla çıkarıyorum ve güzel uyuyor içinde
selam kızlar nasılsınız. dün akşam kızıma humananın gece çayından verdim ama ishal oldu kızım. kakası su gibi oldu. zaten çok faydası olmadı herkes çok memnun uyudu falan diye okuyunca bende alıyım dedim sadece biraz daha erken uyudu yani saat 4de :) siz kullanıyomusunuz acaba bu gecede versemmi faydası olurmu.
sprey tanzikli geldği için rahatsız oluyodur onun damlası var onu al daha rahat kullanılıyo anlamıyo bile hem daha hijyenik
kızlar anakucağı kullanıyomusunuz? bizimki pek alışamadı ona ve beli boşluğa geliyor sanki oturamıyor. varmı memnun kalan kullanan?
canım ben iki gecedir veriyorum 11:30da uyuyor ama sadece geceleri veriyorum oda 20 ml falan ishal olmadı sen tüm gün mü veriyorsun 100 ml'i belki oyüzden ishal olmuş olabilir.
selam kızlar doğumdan sonra hemoroid olan var mı ????????
Turkiye'deyim...............:) kizim anavatanina geldi.......................
kızlar bebeginin burnu tıkalı olan varmı serum fizyolojik aldım burun aspiratörü aldım bi fayda etmedi dr damla vermedi yeni doganda olur dedi ama cok tıkalı ya ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?