2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende anakucağı kullanıyorum,hatta çok işime yarıyor,mutfakta felan iş yaparken içine koyuyorum,dışardada onunla çıkarıyorum ve güzel uyuyor içinde

selam kızlar nasılsınız. dün akşam kızıma humananın gece çayından verdim ama ishal oldu kızım. kakası su gibi oldu. zaten çok faydası olmadı herkes çok memnun uyudu falan diye okuyunca bende alıyım dedim sadece biraz daha erken uyudu yani saat 4de :) siz kullanıyomusunuz acaba bu gecede versemmi faydası olurmu.

kızlar bende korse alıcam. nasıl bi korse almalıyım siz nasıl kullanıyorsunuz

bende anakucağı kullanıyorum,hatta çok işime yarıyor,mutfakta felan iş yaparken içine koyuyorum,dışardada onunla çıkarıyorum ve güzel uyuyor içinde

beline destek koyuyomusun canım ? içinde dursa benimki de durmuyo yakafamçokkarıştı

canım ben iki gecedir veriyorum 11:30da uyuyor ama sadece geceleri veriyorum oda 20 ml falan ishal olmadı sen tüm gün mü veriyorsun 100 ml'i belki oyüzden ishal olmuş olabilir.

sprey tanzikli geldği için rahatsız oluyodur onun damlası var onu al daha rahat kullanılıyo anlamıyo bile hem daha hijyenik

canım haklısın onun için rahatsız oluyodur ama damla olanlar tek kullanımlık bitanesi enfazla 12 saat içinde kullanılmalı malum bitmio iki sfer kullanıp atıyoz öyle olunca çabuk bitiyor pahalıda tonimer damlayı 18 almıştım malum böyle olunca baya pahalıya geldi bana eczacımızda onu tavsiye etti artık eskisi kadarda sık kullanmaya gerek kalmıyo

kızlar anakucağı kullanıyomusunuz? bizimki pek alışamadı ona ve beli boşluğa geliyor sanki oturamıyor. varmı memnun kalan kullanan?

evet biz kullanıyoruz canım doğduğundan beri hatta sürekli annemde kaldığımız için ilk 40 gün onda yattı evet beli bükülüyordu biz e bebek mağazasından ana kucakları için bel desteği diye bişe var ondan aldık çok rahat oldu tavsiye ederim sevi bebenin bizim aldığımız 27.90 dı fiyatı yanlış hatırlamıyorsam ama otokoltuğu olanlar için normal anakucakları için değil dimi

kızlar bebeginin burnu tıkalı olan varmı serum fizyolojik aldım burun aspiratörü aldım bi fayda etmedi dr damla vermedi yeni doganda olur dedi ama cok tıkalı ya ne yapsam

canım ben iki gecedir veriyorum 11:30da uyuyor ama sadece geceleri veriyorum oda 20 ml falan ishal olmadı sen tüm gün mü veriyorsun 100 ml'i belki oyüzden ishal olmuş olabilir.

hayır canım sadece gece bir sefer verdim 30 ml kadar fazlamı geldiki. bu gece 20 veriyim bakalım.

kızlar bebeginin burnu tıkalı olan varmı serum fizyolojik aldım burun aspiratörü aldım bi fayda etmedi dr damla vermedi yeni doganda olur dedi ama cok tıkalı ya ne yapsam

canım bizimde ilk başlarda çok tıkalıydı serumda bi işe yaramıyordu zamanla düzeldi şimdi ara ara tıkanıyor serum damlatıyorum sen de damlatmaya devam et bence

selam kızlar doğumdan sonra hemoroid olan var mı ????????

ben doğumda olmadım da doğumdan iki hafta sonra oldumhemoroid değilde bende fissür vardı ilk hamileliğimde olmuştu bu hamileliğim okonuda çok rahat geçmişti ama doğumdan sonra çok fena oldu çok kanadı dr gittim fitil ve krem verdi kullanabilirsin dedi reçetesini okudum kesinlikle kullanılmaması lazım yazıyor bende kullanmadım ama çıldırcaktım zamanla hafifledi kendi kendine kabız olmamak lazım

Acıll.. Kızlar azÖnce bebeĞımın aŞırı gazı vardı Çıkartamıyordu aĞzına zınco damlatayım dedım 6 damla falan damladı peŞpeŞe belkıde 8 ayyy napÇam Şımdı bıŞey olurmu bıdaha kaŞıkla vercem Şımdıye kadar hep aĞzına damlattım ılk defa bÖle oluyo nasıl oldu anlamadım uyuyor Şımdı ama ara ara uykusunda kıvranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…