fistday canım pahalı yaa 50 tl bence ama çok güzeller orasıda ayrı zaten
günaydın cnmmmm merve cnm ben sana sormadan erkek yazdım ama :kedi:
ay canımsın ya hadi gözün aydın olsun. bende pazartesi gidicem. inş bende progstandan kurtulurum ve düşük tehlikem bitr:Saruboceq:günaydın kızlarrr dün kontrole gittim ve şükürki çok iyi geçti bebeğim 1 hafta geriden geliyodu ya şimdi gelişmesi gayet normal sadece 2 günlük bi fark kalmış arada oda çok önemli değil zaten elevit ve demir hapı kullanmaya başladım artık ve progestan danda kurtuldum çok şükür düşük tehlikem yok artık
canım yaa çok hoşsun..günaydın kızlar. şu grip mevzusu beni sinir ediyor. bence gündemi değiştirmeye çalışıyolar. halk grip konusunda düşünürken onlar arka planda başka işleri kurcalıyorlar. normal grip aşısını vurulduğumuzda bile hafif de olsa grip oluyoruz. çünkü aşı demek zayıflatılmış mikrop demek. ben domuz gribi aşısını niye vücuduma alayım. otobüse binerken, maske yada pecete tutuyorum burnuma birde kolonya sıkıyorum. yanımda oturanlar hastayım sanıp kalkıyor. sürekli el yıkayalım. ve vurulmayalım arkadaşlar. bunlar adamı zorla grip yaparlar yaaaa....
evet mağazasına girip bakmıştımakannehir çok pahalı
canım yaa çok hoşsun..
çok haklısın maske takmakta ama birden gözüme sen otobüse binerken senden kaçışan insanlar geldisırnaşık şeysırnaşık şey
slm kızlar.. elvoscan tatlım dün doktordaydık eşim grip aşısı yaptıralımmı diye sordu.doktor kesinliklikle dedi. birileri bu işten para kazancak ama bakalım kim dedi. hamileler grip olduğunda bazen antibiyotik bile vermeden geçiştiriyoruz dedi. eğer grip aşısının aynısı ise yaptırmanın bir anlamı yok. ama domuz gribi aşısıysa daha deneme aşamasındadır ve kesinlikle hamileler yeterli çalışma yapılmadan kullanılmamalıdır. geçen bir doktor tvde çıktı,bu aşı yıllardır var diyor, normal grip aşısı ile hemen hemen aynıymış vs. en iyisi bol meyve yemek, sık sık ellerimizi yıkayalım,bu aralar pek fazla öpmekten tokalaşmaktan kaçınalım bence yeterli önlemler..
merhaba canımm,
benimde bugün 12+1 oldu.aramızda 2 gün var a.s ikili test yaptırdın mı?
inşallah canımm dualarım seninleay canımsın ya hadi gözün aydın olsun. bende pazartesi gidicem. inş bende progstandan kurtulurum ve düşük tehlikem bitr:Saruboceq:
HAYIRLI SABAHLAR HANIMLARbuyrunnnnnnnnn
Yaptırdım canım 11+3 te burun kemigi wardı ense 1.3 biyok. Risk 349:1 ikili test 125:1 yani kanda risk yüksek ama ultrason bulguları güzel hemen 16.hafta amnio ol dediler sonra buradaki en iyi dr ada gittim oda ultrason cok iyi dedi esimle düsündük amnioda 200;1 düsme riski war onu göze alamadık dr dedi her anne adaylnda risk cıkıyor ama az ama cok ben 18. Haftada istnbul osmanbey de prof recep has a erken detaylı ultrasona gdicem Allah ım hepimizin bebeciklerine saglik versin insallah
canım ne güzell utangaç şirin demekki senin ki :kedi: inşallah ikili sonuçlarında ii çıkar tatlımarkadaşlar dün bebişimi görmeye gittim. ense kalınlığı 1,10mm çıktı.doktor gayet iyi dedi.bugünde ikili test için kan vericem.ya arkadaşlar bebeğim ultrason ölçümünde 11+4 çıktı.doktor iyi normal dedi.baş popo mesafesi 4.74cm olmuş.kolları ve bacakları çok netti.sürekli hareket ettiriyo indirip kaldırıyo.doktor yüzünü hizalayıp bakmak istediğinde kollarını yüzüne götürdü ve kafasını eğdi.poz vermeyi pek sevmiyor anlaşılan :) cinsiyet için bişey söylemek henüz erken dedi. işte bende gelişmeler böyle.
arkadaşlar dün bebişimi görmeye gittim. ense kalınlığı 1,10mm çıktı.doktor gayet iyi dedi.bugünde ikili test için kan vericem.ya arkadaşlar bebeğim ultrason ölçümünde 11+4 çıktı.doktor iyi normal dedi.baş popo mesafesi 4.74cm olmuş.kolları ve bacakları çok netti.sürekli hareket ettiriyo indirip kaldırıyo.doktor yüzünü hizalayıp bakmak istediğinde kollarını yüzüne götürdü ve kafasını eğdi.poz vermeyi pek sevmiyor anlaşılan :) cinsiyet için bişey söylemek henüz erken dedi. işte bende gelişmeler böyle.
canım çok sevindim...demek utangaç...yerim onu ben kuzucuk maşallaharkadaşlar dün bebişimi görmeye gittim. ense kalınlığı 1,10mm çıktı.doktor gayet iyi dedi.bugünde ikili test için kan vericem.ya arkadaşlar bebeğim ultrason ölçümünde 11+4 çıktı.doktor iyi normal dedi.baş popo mesafesi 4.74cm olmuş.kolları ve bacakları çok netti.sürekli hareket ettiriyo indirip kaldırıyo.doktor yüzünü hizalayıp bakmak istediğinde kollarını yüzüne götürdü ve kafasını eğdi.poz vermeyi pek sevmiyor anlaşılan :) cinsiyet için bişey söylemek henüz erken dedi. işte bende gelişmeler böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?