hoşbulduk :) bebeğim için hemde kendim vakit geçirmek için iyi bi forum arıyodum sonunda buldum .
selamlar;
bugün canım çok sıkıldı kızım 25 günde sadece 600gr.almış,her ay 1000-1200 gr alıyordu gerçi doktorumuz çok abartılacak birşey değil dedi ama nedenini anlamadım,bu aralar çok az emiyor,5 dk. emiyor başlıyor ağlamaya almıyor memeyi bir daha ...doktor amcası onun en rahat emeceği pozisyonu bulmamızı tavsiye etti,yarından itibaren heryolu deneyeceğiz,yatarak,ayakta sallayarak ,pışpışlayarak ....bakalım hangisinde daha çok kalacak memede???o yeter ki emsin ben amuda bile kalkarım...bazı bebekler 3-4 ay arası bunu yapıyormuş anne memesini emmemezlik yapabiliyormuş.Ama kesinlikle anne sütüne devam dedi doktor.yeterki süt olsun dedi.kakasını 3-4 gün bir yapıyordu bu 2 haftadan beri az yediği içinmiş,peki neden acıkmıyor ağlamıyor dedim,o süt ona yetiyor demekki dedi.durumlar böyle yani,moralim çok bozuldu ama kendimi hemen toparlamam lazım ki sütüm azalmasınkafamçokkarıştı
birde kafasını garip bir biçimde muayne etti...kemik gelişimi iyi ama devit 3 ü günde 8 damlaya çıkar dedi,siz kaç damla veriyorsunuz?ben 5 damla veriyordum şimdiye kadar.
bıngıldagına bakıolar.erken kapanırsa beyin gelişmiyormuş onun için. ben günde 4 damla kullanıom,bu sefer kac dıyıcek bılmıorum.
slm.ben aventin çift yönlü olanını kullanıyorum.kapağıda var.memnunum.bebeklerinize yastık kullanmaya başladınız mı arkadaşalar?bir de gece bebeklerinizin altını değiştiriyo musunuz?ilk aylar değiştiriyodum her uyandığında ama şimdi hemen uykuya dalsın diye 1 haftadır sabahı bekliyorum.sakıncası olur mu gece boyu bezin kararsız kaldım...
anladım canım.benim oğlum da ağzında tutuo sonra çıkartıo :))
selamlar;
bugün canım çok sıkıldı kızım 25 günde sadece 600gr.almış,her ay 1000-1200 gr alıyordu gerçi doktorumuz çok abartılacak birşey değil dedi ama nedenini anlamadım,bu aralar çok az emiyor,5 dk. emiyor başlıyor ağlamaya almıyor memeyi bir daha ...doktor amcası onun en rahat emeceği pozisyonu bulmamızı tavsiye etti,yarından itibaren heryolu deneyeceğiz,yatarak,ayakta sallayarak ,pışpışlayarak ....bakalım hangisinde daha çok kalacak memede???o yeter ki emsin ben amuda bile kalkarım...bazı bebekler 3-4 ay arası bunu yapıyormuş anne memesini emmemezlik yapabiliyormuş.Ama kesinlikle anne sütüne devam dedi doktor.yeterki süt olsun dedi.kakasını 3-4 gün bir yapıyordu bu 2 haftadan beri az yediği içinmiş,peki neden acıkmıyor ağlamıyor dedim,o süt ona yetiyor demekki dedi.durumlar böyle yani,moralim çok bozuldu ama kendimi hemen toparlamam lazım ki sütüm azalmasınkafamçokkarıştı
birde kafasını garip bir biçimde muayne etti...kemik gelişimi iyi ama devit 3 ü günde 8 damlaya çıkar dedi,siz kaç damla veriyorsunuz?ben 5 damla veriyordum şimdiye kadar.
bende emzirirken 5 dakika emip aglamaya basliyor sonra cekip birakiyor cekip birakiyor sonra fark ettimki gazi oluyormus emzirirken arada gazini aliyorum az ara verip tkrr devam ediyoruz stres yapma bebisler isini biliyor ac birakmazlar kendini
bende 5 damla veriyordum bingildagi kuculmus ikiye dusurduk
peki gece uyurken ne giydiriyorsunuz. üzerini örtüyormusunuz?
tek badiyle yatırıyorum canım üstünüde örtmüyorumzaten örtsemde açıyo..
selamlar;
bende çıtçıtlı badiyle örtüyorum üzerine pamuklu bi başörtü örtüyorum uyuyanın üzerine kar yağarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?