2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar;
bugün canım çok sıkıldı kızım 25 günde sadece 600gr.almış,her ay 1000-1200 gr alıyordu gerçi doktorumuz çok abartılacak birşey değil dedi ama nedenini anlamadım,bu aralar çok az emiyor,5 dk. emiyor başlıyor ağlamaya almıyor memeyi bir daha ...doktor amcası onun en rahat emeceği pozisyonu bulmamızı tavsiye etti,yarından itibaren heryolu deneyeceğiz,yatarak,ayakta sallayarak ,pışpışlayarak ....bakalım hangisinde daha çok kalacak memede???o yeter ki emsin ben amuda bile kalkarım...bazı bebekler 3-4 ay arası bunu yapıyormuş anne memesini emmemezlik yapabiliyormuş.Ama kesinlikle anne sütüne devam dedi doktor.yeterki süt olsun dedi.kakasını 3-4 gün bir yapıyordu bu 2 haftadan beri az yediği içinmiş,peki neden acıkmıyor ağlamıyor dedim,o süt ona yetiyor demekki dedi.durumlar böyle yani,moralim çok bozuldu ama kendimi hemen toparlamam lazım ki sütüm azalmasınkafamçokkarıştı

birde kafasını garip bir biçimde muayne etti...kemik gelişimi iyi ama devit 3 ü günde 8 damlaya çıkar dedi,siz kaç damla veriyorsunuz?ben 5 damla veriyordum şimdiye kadar.

moralini bozma canım.25 gunde 600 gr. iyi bence. sen kendini 1000-1200 gr alıstırdıgın için az zannediyorsun. benim oğlumda 1400 gr alıo ayda,bakalım bu ay kac alacak.1 hafta sonra belli olacak.

birde kafasını garip bir biçimde muayne etti...kemik gelişimi iyi ama devit 3 ü günde 8 damlaya çıkar dedi,siz kaç damla veriyorsunuz?ben 5 damla veriyordum şimdiye kadar.

bıngıldagına bakıolar.erken kapanırsa beyin gelişmiyormuş onun için. ben günde 4 damla kullanıom,bu sefer kac dıyıcek bılmıorum.

bıngıldagına bakıolar.erken kapanırsa beyin gelişmiyormuş onun için. ben günde 4 damla kullanıom,bu sefer kac dıyıcek bılmıorum.

bıngıldak için değilde kafasının arka tarafları için devit 3 ü 8 damla yapalım dedi;benim kızım devit 3 ü verdiğim anda birazını çıkartıyor ondan 8 yapalım dedi herhalde

emzik icin tskr bende gece degistirmiyorum kakasini yapmiyor digerinide gece az yapiyor degistirirsen geceleri yapmaya alisir ilerde zorlanirsin uykusu acilir ben henuz yastiga baslamadim vakti geldi heralde

bende emzirirken 5 dakika emip aglamaya basliyor sonra cekip birakiyor cekip birakiyor sonra fark ettimki gazi oluyormus emzirirken arada gazini aliyorum az ara verip tkrr devam ediyoruz stres yapma bebisler isini biliyor ac birakmazlar kendini

bende emzirirken 5 dakika emip aglamaya basliyor sonra cekip birakiyor cekip birakiyor sonra fark ettimki gazi oluyormus emzirirken arada gazini aliyorum az ara verip tkrr devam ediyoruz stres yapma bebisler isini biliyor ac birakmazlar kendini

bizde çok fazla gazda olmuyor ;rahat o konuda,idrar kültürü yaptıracağız pazartesi günü ,inşallah temiz çıkar,genelde idrarda sorun olunca emmeyi reddebilir dedi doktor ama ne yalan söyleyeyi takdir ettim doktorumuzu,sütünün son damlasına kadar emzirmeye devam mama yok dedi:)))

öncelikle maşallah kızına canım üzülme önümüzdeki ay çok alır sevindirir seni..bıngıldağını mı kontröl editti ben başından beri 3 damla veriyorum..bende farkediyorum biraz küçüldü bıngıldağımız ilk zamana nazaran..

bende çıtçıtlı badiyle örtüyorum üzerine pamuklu bi başörtü örtüyorum uyuyanın üzerine kar yağarmış

benimkide bazen öyle yapıyo bende uykuya dalmadan önce tekrar alıp emziriyorum bu sefer uykuluyken emiyo hemde mememde uyuyup kalıyo bunuda deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…