2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bence çok ıyı benım kızımda heray 1000gr dan fazla alırdı bu ay 500 gr almış ebeye sordum endişelenecek bişey yok çünkü senin bebek zaten normal kilosunun üstünde biz bebek ayına göre normal kilosunda olmazsa az kilo aldımı endişeleniriz dedi benimde içim rahatladı zaten 3 aylık 7 kilo bu ay bikilo alsaydı 8 kilo alırdı bide bebeklr büyüdükçe kilo alımı yavaşlıyomuş bence üzülmene gerek yok
birde kafasını garip bir biçimde muayne etti...kemik gelişimi iyi ama devit 3 ü günde 8 damlaya çıkar dedi,siz kaç damla veriyorsunuz?ben 5 damla veriyordum şimdiye kadar.
ya bende bu konuyu sorcaktım ben oğlumdada hep 3 damla kullandım kızım da da ilk gittiğimizde 3 damla dediler geçen ay burdaki ebe 8 damlaya çıkardılar artık 8 damla ver dedi ama ben terettüt ediyorum 8 çok değilmi yaa
bende çıtçıtlı badiyle örtüyorum üzerine pamuklu bi başörtü örtüyorum uyuyanın üzerine kar yağarmış
bende aynen ince bi tülbent örtüyorum bazen nevresim örteyim diyorum hemen harekete geçiyo anlıyo sıpacık

bıngıldağına zaten bakıyor ama garip bir şekilde kafasının arkasının alt kısımlarını muayne etti hatta kızımın canı yandı;sormadım nereye baktınız diye;bıngıldağımız gayet iyiymiş;

selnacim, uzulme 5 gun sonra tam bir aylikken gitseydin doktora yaklasik 720 gr. almis olacakti. ( 25 gunde 600 gramsa, 1 gunde 24 gr. 24*5=120 600+120=720

720 de bu ay icin cok cok iyi, can da 750 aldi bu ay doktor super dedi cok normal hareketleniyor bebislerimiz yakiyorlar da oyle pelte gibi yatmiyorlar artik :)

devit icin bilemiyorum nicin oyle dedi doktorun, benimki de hergun gunese cikariyorsan 2-3 gunde bir ver artik hergun verme dedi.. zaten unutuyordum bazen vermeyi ve 3 damla veriyoruz hala

günaydınlarr..bugün sizlerle son günüm taakiii15 eylüle kadar..salı günü yola çıkıyorum..yarında herif laptop u tamire götürücek..inş.netim gidip durmazda girebilirim

selam şekerler iyi pazarlar....
nasılsınız bakalım. pazartesiden beri giremedim özledim sizleri fıstıklar neler yapıyosunuz bakalım. geçmişe bi gözatıyım.
annemde kaldım 4 gün çok iyi geldi valla özlemişim onu hemde 4 gün rahatladım annem elinden bırakmadı masalı :))) bende yan gelip yattım :)))

günaydınlarr..bugün sizlerle son günüm taakiii15 eylüle kadar..salı günü yola çıkıyorum..yarında herif laptop u tamire götürücek..inş.netim gidip durmazda girebilirim

gunaydinn

ooh dinlenmissindir bol bol iyi olmus

ohh negüzel bende 1 ay keyif yapıcam annemdeinş..artık ediz eymenede ananesi teyzeleri baksın

güaydın kızlar
ben oruç tutucam inşallahta sütüm azalırmı dıyede tereddut edıyorum:S

canım aslında süt durumuna bağlı yani benim sütüm çok az ve su rezene içmesem dolmuyo o yüzden tutamıcam ama tanıdığım 2 kişi 1 gün tutup 1 gün tutmamıştı sütlerinede bişey olmadı tabi onların baya baya sütü vardı benim gibi değildiler allah yardımcın olsun

sütüm çok çok şükür ama daha küçük pancake nin dediği ginbi azalırsa mamaya başlamak zorunda kalırım, ki bunu ben kendım yamış olurum bı araştırmam lazım bu onuçta borç oluyo sonra nasıl tutucam bıd ovar bakalım hayırlısı...

tabiki tutup tutmamak senin elinde canım borçlarıda arrtık kısa günlerde tutarız benim geçen senedende 27 gün var bide

bu arada kızlar bugun 2 sene oldu annem vefat edeli duyorum sizlerın annelerden bahsettıgınııde bazı arkdşlada şikayet edıyor keşke yaşasaydıda uzaktan baksaydı bana bı sesnı duysam yetrdı, bu torununuda çok istedı ama göremedi kızım olmasaydı bu acıya nası dayanırdım bılmıyorum kusura bakmayın ama içimi dökmek istedım
Allagh sizlerınkıne hayırlı sağlıklı uzun ömür versin...

canım başın sağolsun. allah dğer sevdiklerine uzun ömür versin.anne hiç bişeye benzemiyooo tabi.mekanı cennet olsun. benim annemde annesini 6 yaşında kaybetmiş. bide hiç kardeşide yok. o yüzden hep üzülür ama derki iyiki evlatlarım varr.

nurlar içinde yatıyodur inş.annciğin canım..bende babamı kaybedeli 6 yıl oldu..bırak torununu benim evlendiğimi bile göremedi..bizler bazen elimizdekinin kıymetini bilemeyebiliyoruz kaybedince anlaşılıyo...allah geride kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler versin

slm kızlar elif son 10 gündür elini ağzından hiç çıkarmıyo ısırmaya çalışıyo geveliyo ağzında.Acaba diş yerleri hazırlanmayamı başladı baktımda alt köpek diş yerlerine kızarıklık ve hafif kabarıklık var sizin bebişlerin de varmı.Birde sürekli salya akıyo ağzından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…