slm kızlar elif son 10 gündür elini ağzından hiç çıkarmıyo ısırmaya çalışıyo geveliyo ağzında.Acaba diş yerleri hazırlanmayamı başladı baktımda alt köpek diş yerlerine kızarıklık ve hafif kabarıklık var sizin bebişlerin de varmı.Birde sürekli salya akıyo ağzından.
bu arada kızlar bugun 2 sene oldu annem vefat edeli duyorum sizlerın annelerden bahsettıgınııde bazı arkdşlada şikayet edıyor keşke yaşasaydıda uzaktan baksaydı bana bı sesnı duysam yetrdı, bu torununuda çok istedı ama göremedi kızım olmasaydı bu acıya nası dayanırdım bılmıyorum kusura bakmayın ama içimi dökmek istedım
Allagh sizlerınkıne hayırlı sağlıklı uzun ömür versin...
slm canım..benim oğlanda öyle hatta bazen biberonu bile çiğniyo ağzında 2-3 gündürde eline oyuncak tutturduğumda hooop ağzına götürüyo deli gibi ısırmaya çalışıyo ama bizde kabarma kızarma yok..dişlerden olabilir benim 5 aylıkken altta 2 dişim varmış..bizimde salyamız var ama dr.teyzemiz tembellikten yutmuyo dişarı çıkarıyo tükürüğünü dediakannehir
başın saolsunn sevda niyee kusur olsunn tatlımm herseyi paylaşıyoz burdaa allah sana ve yavruna uzun ömür versinn
benim kızında eli ağzındaaa tükürüklerle baloncuk yapıyooo
benimkızdağişiyo bazenn çok emme istiyoo bazen h,çç sıcaktn bunalıyo çokk büyüyünce azalıyomuşş ağlamıypsa oktur annesi yoksa dururmu bunlarkızlar kızım son bıkac gundur 3-4 saatte bı emmeye basladı.ve 5 dk falan emıyo ona nasıl yetıyo anlamıyorum.cok huysuzlanmıyoda demekkı acıkmıyo dıyorum.sızdede boyle olan varmı.kılo almıcak dıye korkuyorum zorlayıncada aglıyo ıtıyo emmek ıstemıyo bende kendısıne bıraktım ısteyınce emzırıyorum.sızce napmalıyım
benimkızdağişiyo bazenn çok emme istiyoo bazen h,çç sıcaktn bunalıyo çokk büyüyünce azalıyomuşş ağlamıypsa oktur annesi yoksa dururmu bunlar
şeyma hangi doktora gidiyosun çocuk doktoru yani aklımda olsun benimde
burası çok sıcak kızlar kızımın kolları hep kızarık dolu yğ sğrdümm ama çokta fayda etmedi başka fikri olan varmı
benimkızdağişiyo bazenn çok emme istiyoo bazen h,çç sıcaktn bunalıyo çokk büyüyünce azalıyomuşş ağlamıypsa oktur annesi yoksa dururmu bunlar
şeyma hangi doktora gidiyosun çocuk doktoru yani aklımda olsun benimde
burası çok sıcak kızlar kızımın kolları hep kızarık dolu yğ sğrdümm ama çokta fayda etmedi başka fikri olan varmı
saol canımma.s.canım ya aslında devamlı bi dr.bulamadım..ilk 2 ay adatıp a gittim hüseyin beye çok ilgiliymi ama hem zam geldl hemde çok uzak çocukla zor oluyo sonra araştırmaya gittim göz için ama muamele hoşuma gitmedi..enson vatan hastanesine gittim zübeyde hn.a tontiş bi teyze hoşuma gitti gibi ama tatil dönüşü bide vatan hastanesine gidicem bakalım..
kızlar hani ajans linki vardı ya oraya kaydetmiştim sıpayı aradılar getirin diye ama eşim inanmadı katalog parası istediler 100 tl eşimde dolanırıyolardır falan diye gitmek istemedi yani
allah allah para nie istedilerki.bak 2009 annelerinde sanırım civcivim nikli bi annede bebeğini kaydettirmiş ona bi sor istersen para talebi falan varmı die
herkese merhaba.aslında taaa başından beri sizi takip ediyordum.bugün yazmaya karar verdim.ben de mayıs annesiyim.31 mayısta normal doğumla oğlum ömer eymen dünyaya geldi.3600 kilo ve 51 cm di.şimdi 2ay 8günlük ve 6.5kilo...
herkese merhaba.aslında taaa başından beri sizi takip ediyordum.bugün yazmaya karar verdim.ben de mayıs annesiyim.31 mayısta normal doğumla oğlum ömer eymen dünyaya geldi.3600 kilo ve 51 cm di.şimdi 2ay 8günlük ve 6.5kilo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?