2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben ramazanda oruç tutamayacağım okudumda bebek ek gıda alıyorsa sorun olmazmıış ama tek anne sütüyle besleniyorsa tutulmamaılıymış.annem oruç tutarak sevap kazanacağım diye kızının rızkını kesme günah dedi.daha çok küçükler tabi herkesin kararına saygı duyuyorum.

slm canım..benim oğlanda öyle hatta bazen biberonu bile çiğniyo ağzında 2-3 gündürde eline oyuncak tutturduğumda hooop ağzına götürüyo deli gibi ısırmaya çalışıyo ama bizde kabarma kızarma yok..dişlerden olabilir benim 5 aylıkken altta 2 dişim varmış..bizimde salyamız var ama dr.teyzemiz tembellikten yutmuyo dişarı çıkarıyo tükürüğünü dediakannehir

Aminn.Allah sanada sabır versin canım.kızının senin ve sevdiklerinin ömrünü bol etsin.

sağol canım bizde kontrole gideli fazla olmadı ama sağlık ocağına gidince göstereyim bari.

normal canim bu aylarda cevreyi tanimaya calisiyor, kesfediyor, eller hep agizda hep salya, oyuncaklar hep agizda hepsinde boyle. illa dis cikariyor diye degil

başın saolsunn sevda niyee kusur olsunn tatlımm herseyi paylaşıyoz burdaa allah sana ve yavruna uzun ömür versinn
benim kızında eli ağzındaaa tükürüklerle baloncuk yapıyooo

ant auroinci aysse çok telekkjur ederım cümlemizin inşallah..
benim kızımında sürekli salyaları akıyor, damaklarıyla ısırıyor memeyi, demekki normal herkeste varmış baksana...

kızlar kızım son bıkac gundur 3-4 saatte bı emmeye basladı.ve 5 dk falan emıyo ona nasıl yetıyo anlamıyorum.cok huysuzlanmıyoda demekkı acıkmıyo dıyorum.sızdede boyle olan varmı.kılo almıcak dıye korkuyorum zorlayıncada aglıyo ıtıyo emmek ıstemıyo bende kendısıne bıraktım ısteyınce emzırıyorum.sızce napmalıyım

benimkızdağişiyo bazenn çok emme istiyoo bazen h,çç sıcaktn bunalıyo çokk büyüyünce azalıyomuşş ağlamıypsa oktur annesi yoksa dururmu bunlar
şeyma hangi doktora gidiyosun çocuk doktoru yani aklımda olsun benimde
burası çok sıcak kızlar kızımın kolları hep kızarık dolu yğ sğrdümm ama çokta fayda etmedi başka fikri olan varmı

canım ya aslında devamlı bi dr.bulamadım..ilk 2 ay adatıp a gittim hüseyin beye çok ilgiliymi ama hem zam geldl hemde çok uzak çocukla zor oluyo sonra araştırmaya gittim göz için ama muamele hoşuma gitmedi..enson vatan hastanesine gittim zübeyde hn.a tontiş bi teyze hoşuma gitti gibi ama tatil dönüşü bide vatan hastanesine gidicem bakalım..

aynen canım bızım kızında kolları hep ısılek bı turlu gecmedı 10 gundur boyle hergunde suya sokuyoruz babasıyla.hergun yaglıyoruz bızde ama gecmedı su agustos gecmeden rahat yok sanırım

saol canımma.s.

kızlar hani ajans linki vardı ya oraya kaydetmiştim sıpayı aradılar getirin diye ama eşim inanmadı katalog parası istediler 100 tl eşimde dolanırıyolardır falan diye gitmek istemedi yani

kızlar hani ajans linki vardı ya oraya kaydetmiştim sıpayı aradılar getirin diye ama eşim inanmadı katalog parası istediler 100 tl eşimde dolanırıyolardır falan diye gitmek istemedi yani

allah allah para nie istedilerki.bak 2009 annelerinde sanırım civcivim nikli bi annede bebeğini kaydettirmiş ona bi sor istersen para talebi falan varmı die

herkese merhaba.aslında taaa başından beri sizi takip ediyordum.bugün yazmaya karar verdim.ben de mayıs annesiyim.31 mayısta normal doğumla oğlum ömer eymen dünyaya geldi.3600 kilo ve 51 cm di.şimdi 2ay 8günlük ve 6.5kilo...

hoşgeldinn. maşallah oğluna benim oğluşumun adıda ediz eymen..

h.g masallah ogluna insallah guzel haberlerini paylasiriz burda bu topici iyiki yapmislar aklima ne takilsa soruyorum saolsun mutlaka biri cvp yaziyor yasanan tecrube her zaman en iyisidir vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…