ok cnm saol bakayım bi
selam kızlar..oğlum bikaç gündür az emmeye başladı önceden 1saatte 10 15 dk emerdi şimdi 2 saatte 5dk emiyo acaba sıcaklardan mı doymasa ağlar ama demi
kızlar kızım son bıkac gundur 3-4 saatte bı emmeye basladı.ve 5 dk falan emıyo ona nasıl yetıyo anlamıyorum.cok huysuzlanmıyoda demekkı acıkmıyo dıyorum.sızdede boyle olan varmı.kılo almıcak dıye korkuyorum zorlayıncada aglıyo ıtıyo emmek ıstemıyo bende kendısıne bıraktım ısteyınce emzırıyorum.sızce napmalıyım
slm kizlar napiyor bebisleriniz benimki cok huysuz emzik verme cabalarim basarisiz simdilik dr bize bactrim diye bir surup verdi kullanan varmi antibiyotikmi bu surup anlamadim
slm kizlar napiyor bebisleriniz benimki cok huysuz emzik verme cabalarim basarisiz simdilik dr bize bactrim diye bir surup verdi kullanan varmi antibiyotikmi bu surup anlamadim
bizimki de bugünlerde 2.30-3 saat arayla eiyo ve 5-7 dk emiyo sadec zorlarsam ağlıyo. benimde kafama takılıyodu ama bakalım bu ayki kontrolümüzde kilosuna bakcaz.
belki daha kuvvetli çekiyolar ya ondan çabuk doyuyolardırCADIARZU
ne için vermişti o şurubu geçmişe baktım ama kaçırdım galba hayıdı hasta mı kuzucuğun?
bu arada bugün nezamandır ilk defa eşimle yemeğe gittik. hemde oğluşumlasağolsun uyudu arabasında mışıl mışıl. şaştım kadım ayolsempatiksalakcinni sağı solu belli değil bizim paşanın,arabasını hiç sevmezdi oysa. neyse kendime geldim biraz , sürekli evde patlıyodum...zemuszemus
benim kzında köpek diş yerleri şiş ve kzızrıkslm kızlar elif son 10 gündür elini ağzından hiç çıkarmıyo ısırmaya çalışıyo geveliyo ağzında.Acaba diş yerleri hazırlanmayamı başladı baktımda alt köpek diş yerlerine kızarıklık ve hafif kabarıklık var sizin bebişlerin de varmı.Birde sürekli salya akıyo ağzından.
hoşgeldin canım maşallah bebişi kilosuda maşallah çok iyiherkese merhaba.aslında taaa başından beri sizi takip ediyordum.bugün yazmaya karar verdim.ben de mayıs annesiyim.31 mayısta normal doğumla oğlum ömer eymen dünyaya geldi.3600 kilo ve 51 cm di.şimdi 2ay 8günlük ve 6.5kilo...
teyzoşlar benim oğlanın uyku belirtiler başladı uyuyuncada işlerim var..şimdiden yazayım kendinize ve bebişlere iyi bakın allah izin verirse 15eylülde görüşmek dileğiyle..allaha emanet olun bizi unutmayınopuyorumnanaktan
iiyi yolculuklar kendine ve oğluiuna iiy bakkk tatlımmm:teytey:teyzoşlar benim oğlanın uyku belirtiler başladı uyuyuncada işlerim var..şimdiden yazayım kendinize ve bebişlere iyi bakın allah izin verirse 15eylülde görüşmek dileğiyle..allaha emanet olun bizi unutmayınopuyorumnanaktan
geçmişolsun ılık duş aldırsaydınnnslm nasılsınız güzel anneler pazar günü maşallah baya kalabalığız gece oğlumun ateşi yine çıkmış gündüz de vardı 38.2 yi geçmiyo neden çıkıyo anlamadım birahatsızlığıda yok görünüşte ateşten başka olmaza yarın dr götürücez kızımda aksi gibi hiç durmuyo uyumada düzgün uyumuyo hep kucak evde iş okadar çokki yarında annemler gelecek etrafı toplamam lazım eşimde bu gün sana bi yardımcı lazım diyoo fesubhanallah ağlancak halim var oda kafa buluyo
iiyi yolculuklar kendine ve oğluiuna iiy bakkk tatlımmm:teytey:
geçmişolsun ılık duş aldırsaydınnn
selnacim, uzulme 5 gun sonra tam bir aylikken gitseydin doktora yaklasik 720 gr. almis olacakti. ( 25 gunde 600 gramsa, 1 gunde 24 gr. 24*5=120 600+120=720
720 de bu ay icin cok cok iyi, can da 750 aldi bu ay doktor super dedi cok normal hareketleniyor bebislerimiz yakiyorlar da oyle pelte gibi yatmiyorlar artik :)
devit icin bilemiyorum nicin oyle dedi doktorun, benimki de hergun gunese cikariyorsan 2-3 gunde bir ver artik hergun verme dedi.. zaten unutuyordum bazen vermeyi ve 3 damla veriyoruz hala
başın sağolsun canım,eminim o bir yerlerden görüyordur sizi;bende babamı 17 yaşındayken kaybettim;ne lise-üniversite mezuniyetimi;ne evlendiğimi ne de torununu görebildi,Allah geride kalanlara ömür versin.bu arada kızlar bugun 2 sene oldu annem vefat edeli duyorum sizlerın annelerden bahsettıgınııde bazı arkdşlada şikayet edıyor keşke yaşasaydıda uzaktan baksaydı bana bı sesnı duysam yetrdı, bu torununuda çok istedı ama göremedi kızım olmasaydı bu acıya nası dayanırdım bılmıyorum kusura bakmayın ama içimi dökmek istedım
Allagh sizlerınkıne hayırlı sağlıklı uzun ömür versin...
kızlar kızım son bıkac gundur 3-4 saatte bı emmeye basladı.ve 5 dk falan emıyo ona nasıl yetıyo anlamıyorum.cok huysuzlanmıyoda demekkı acıkmıyo dıyorum.sızdede boyle olan varmı.kılo almıcak dıye korkuyorum zorlayıncada aglıyo ıtıyo emmek ıstemıyo bende kendısıne bıraktım ısteyınce emzırıyorum.sızce napmalıyım
slm nasılsınız güzel anneler pazar günü maşallah baya kalabalığız gece oğlumun ateşi yine çıkmış gündüz de vardı 38.2 yi geçmiyo neden çıkıyo anlamadım birahatsızlığıda yok görünüşte ateşten başka olmaza yarın dr götürücez kızımda aksi gibi hiç durmuyo uyumada düzgün uyumuyo hep kucak evde iş okadar çokki yarında annemler gelecek etrafı toplamam lazım eşimde bu gün sana bi yardımcı lazım diyoo fesubhanallah ağlancak halim var oda kafa buluyo
ben de şöyle netten bi baktım öyle diyor, yaptırcam herhaldecanım bizde olduk rota aşısı..ayrıca sağlıkocağında nasıl olurda gerek yok derler anlamadım...burda 2 ayrı dr.a ve aile dr.muza gidiyorum hepside yaptırmamı söyledi zehirli ishal sonuçta riske atamadım..ama yaptırıp yaptırmamak sana kalmış tabi..
ben gece kaka yapmadıysa açmıyuorum uykusu açılmasın diyeslm.ben aventin çift yönlü olanını kullanıyorum.kapağıda var.memnunum.bebeklerinize yastık kullanmaya başladınız mı arkadaşalar?bir de gece bebeklerinizin altını değiştiriyo musunuz?ilk aylar değiştiriyodum her uyandığında ama şimdi hemen uykuya dalsın diye 1 haftadır sabahı bekliyorum.sakıncası olur mu gece boyu bezin kararsız kaldım...
kesinlikle ayaklarına bişey değdirtmiyor üstünü örtmeye çalışırsam da hemen uyuanıyor ne ona ne kendime kıyamadığımdan örtmüyorum üstünüpeki gece uyurken ne giydiriyorsunuz. üzerini örtüyormusunuz?
canım sıcaklardandır takma kafanı o isteseydi fazlasını da senn sütün ytetmeseydi daha mı iyiydi benimki de eskiden emdiği gibi emmiyor şu sıralar başlarda ben de rahatladımama sonra sütüm azxalmya başlayınca o istemeden aklıma geldkçe memeyi verdm ağzına iki kere üç kere de çekse bişeydr diye öyle yap istersen bu sıcakta her tarfmz ortada gezyorz zaten şsk diye memeyi çıkarp denemek hiç de zor olmuyor, bi de banyo yaptrp dene sıcaktan bunalıyorsa İŞE YArarselamlar;
bugün canım çok sıkıldı kızım 25 günde sadece 600gr.almış,her ay 1000-1200 gr alıyordu gerçi doktorumuz çok abartılacak birşey değil dedi ama nedenini anlamadım,bu aralar çok az emiyor,5 dk. emiyor başlıyor ağlamaya almıyor memeyi bir daha ...doktor amcası onun en rahat emeceği pozisyonu bulmamızı tavsiye etti,yarından itibaren heryolu deneyeceğiz,yatarak,ayakta sallayarak ,pışpışlayarak ....bakalım hangisinde daha çok kalacak memede???o yeter ki emsin ben amuda bile kalkarım...bazı bebekler 3-4 ay arası bunu yapıyormuş anne memesini emmemezlik yapabiliyormuş.Ama kesinlikle anne sütüne devam dedi doktor.yeterki süt olsun dedi.kakasını 3-4 gün bir yapıyordu bu 2 haftadan beri az yediği içinmiş,peki neden acıkmıyor ağlamıyor dedim,o süt ona yetiyor demekki dedi.durumlar böyle yani,moralim çok bozuldu ama kendimi hemen toparlamam lazım ki sütüm azalmasınkafamçokkarıştı
ben de tam araştrmadm ama güneşe faln da çık dedğne göre d vitamni ekskliğinden şüphelenmş olablr belki canm diye düşündmbirde kafasını garip bir biçimde muayne etti...kemik gelişimi iyi ama devit 3 ü günde 8 damlaya çıkar dedi,siz kaç damla veriyorsunuz?ben 5 damla veriyordum şimdiye kadar.
ben 1. gün denycem tutablceğmi zannetmyorm ama hiç değilse ilk günü tutmuş olurum bir de kadr gecesi tutarm inşallah, sonrasnı ocakta 8-9aylık olduğunda tutmayı planlıyorm hem günler de kısa oluyor yagüaydın kızlar
ben oruç tutucam inşallahta sütüm azalırmı dıyede tereddut edıyorum:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?