kızlar oruç konusu geçmiş ben uzun süre din eğitimi alım ordan biraz bilgim var orucun farz olmadığı kişilerden iki taneside hamile ve emzikli bayan lar eğer açlıktan dolayı sütünüz aazalmazsa ve bebek açkalmıyosa doyuyosa tutmak gerekir şayet uzun açlıktan dolayı sütünüz bariz azalıyosa bebek aç kalıyosa bundan dolayı mamaya başlamak gerekiyosa anne ramazan orucunu tutmaz sonra tutmadığı günleri kaza eder ister peş peşe tutar ister ara ile diye biliyorum ben oğlumda tutmuştum günler kısaydı ama şimdi uzun günler benimde sütüm yemeyince hemen fark ediyo onun için ilk gün tutup bakacam eğer azalıyosa tutmayacam nasıl olsa önümüz kış en kısa günlerde bir ay ara vermeden tutarım diye düşünüyorum buarada bigün tutup bigün tutymama f,ikri de güzel ne yapamlım mama vermektense tutmamak daha iyi geliyo bana
günaydın uykucu annişlerkaydirigubbakcemile2
bebekler uyutmadı mı dün gece?bugün bir arkadaşım geliyor ziyaretime o da geldikten sonra sanırım artık tebrik ziyaretleri sona erecek, hem ramazan da araya giriyor. misafiri çok sevmeme rağmen yoruldum valla, pastaydı börekdi, temizlikti vs. vs.. ohhhh oğlumla ben paso yatcez valla ramazan da. delikafadulden
bu arada ramazanda oruç tutacak arkadaşları can-i gönülden tebrik ediyorum, bildiğim kadarıyla farz değil emziren annelere. ben oğlumu emzirmeye başlar başlamaz susuyorum, hem de nasıl bir susuzluk tarif edemem. o emmeye başlıyor bende su içmeye. hatta öyle ki her emzirmede 1 lt su içiyorum diyebilirim. bu şartlar altında oruç tutmak benim için işkenceden öte olmaz. ben borcumu kaç paraysa ödemeyi düşünüyorum. ramazanın ilk günü oğlum 3. ayına giriyor. yeni mayıs anneleri de gelmeye başladılar zaman su gibi..
herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar..kaydirigubbakcemile5
dün sarp hayatının ilk yat gezisine çıktı :) o keyif yaptı ben, annem ve ablam ona konfor sağlamak için çırpındık :) kesinlikle gezenti olacak bu çocuk bayılıyor gezmeye
canım bende datçaya gidicem 20 ağustosta. datçaya gidpte koyları gezmemek olmaz ama ne bilm yat gezileri çok uzun oluyo. çağan dayanamaz o kadar saat diye düşünüyorum. bde korktum bu yat işinden. ya batarsa ya yangın çıkarsa falan diye( pmprklik yapıyorum sanki ama geçen lüx bi teknede yangın çıktıya korktum iştee
günaydın kızlar...
yarın kayınvalidem ile görümcem geliyor..birsürü iş beni bekliyor ama hiçbişey yapasım yok herzamanki gibi
kızlar bebeişleri nasıl güneşlendiriyorsunuz?biz dışarı falan çıkıyoruz gün içinde ama akşamüstü oluyor..o kadarda yeterli mi?
sağol canım...bi parça yapayımda gelince onlarla büyük temizlik yaparız artık:)bence sen iş yapma gelince görümcen yapsın sempatiksalakcinni kolay gelsin sana...
.
selam kızlar, cmt günü sünnet olduk. ilk gecemizde biraz sancı duyduk ama şimdi iyiyiz. darısı diğer oğlanlarımızın başınaaa
selam kızlar, cmt günü sünnet olduk. ilk gecemizde biraz sancı duyduk ama şimdi iyiyiz. darısı diğer oğlanlarımızın başınaaa
sağol canım...bi parça yapayımda gelince onlarla büyük temizlik yaparız artık:)
geçmiş olsun canım..çok iyi yapmışsınız küçükken sünnet ettirmekle...oğluşun büyüdü yani artık:)
adam oldu bebişiniz demkki tebrik ederim elvoscan artık kusmalarıda bırkasın:)))
arkadaşlar ben akşamları bu kızı uyutmakta çok zorlanıyroum gözleirnden uyku akıyo ama huysuzlanıyo bır saate anca uykuya geçıyoruz tabı evde egzınerek benım sırt kol bıtmiş durumda ayağıma koyuyorum sallamak için no mumkun değil ıyıce açılıyo eşim dıyokı sen kaşındın:))) sallamam dıyodum ama kucaktada hafif sallıyorum kendı kendıne uyumayı öğrenmesı lazım
bence sen iş yapma gelince görümcen yapsın sempatiksalakcinni kolay gelsin sana...
valla ben bu saatlerde genelde annemlere gidiyorum, o arada güneşlenmiş oluyor, bazen de akşamüzeri yürüyüşe çıkıyoruz yetiyordur sanırım...
ooh tebrik ederiz :)))
kizlar yazilarimdan anlamissinizdir biraz da olsa, pek pimpirikli bir anne sayilmam, bebegimi de mumkun oldugunca rahat buyutmeye calisiyorum. fakat su yuz cizme olayi beni cok geriyor, biraz once yataginda oyalanan oglum canindan can kopmus gibi bagirdi bir kostum yanina gozunun altinda 3 tane cizik kanamis baya, cevresi de kipkirmizi !
gozune zarar verecek diye endiseleniyorum tirnaklara bakiyorum, sivrilik yok nasil beceriyor anlamadim bu cizik olayi beni bitircek
canım bende tekneye çıkmak istiyorum ama devrimle nasıl olur bilemiyorum?yanınıza neler aldınız
elvan tebrik ederim,geçmiş olsun
kizlar yazilarimdan anlamissinizdir biraz da olsa, pek pimpirikli bir anne sayilmam, bebegimi de mumkun oldugunca rahat buyutmeye calisiyorum. fakat su yuz cizme olayi beni cok geriyor, biraz once yataginda oyalanan oglum canindan can kopmus gibi bagirdi bir kostum yanina gozunun altinda 3 tane cizik kanamis baya, cevresi de kipkirmizi !
gozune zarar verecek diye endiseleniyorum tirnaklara bakiyorum, sivrilik yok nasil beceriyor anlamadim bu cizik olayi beni bitircek
canım bende tekneye çıkmak istiyorum ama devrimle nasıl olur bilemiyorum?yanınıza neler aldınız
elvan tebrik ederim,geçmiş olsun
maşallah adam olmuş artık seninki :) amin darısı başımıza seneye yaptıracağız galiba biz...
aslında zevkli oldu ama kocaaa bir çanta hazırladım beyefendiye :) ateş ölçer, ateş düşürücü, bolca bez vs.. altına sermek için minder havlu vs.. rüzgardan ve güneşten sürekli koruduk tabi, bolca da güneş losyonu sürdüm.. yalnız çıkacaksan zor olur ama eşin gelince çıkılabilir bence, seninki de gezmeyi seviyordu değil mi, çok sorun olmaz sanırım...
aslında ben tırnak kesme konusunda baya bir kötüyüm bakıyorum tırnağında sivrilikler falan kalıyor ama çizmiyor yüzünü nedense ( şimdiye kadar 2-3 defa çizdi o da kanatacak kadar değildi ) hatta bir iki tırnağı uzun şu an.. tırnak yapısından mı bilemedim canım... vee geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?