2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kalabalık olursanız daha kolay olur o zaman, ben annem ve ablamla gittim ona rağmen yoruldum dinleneceğim derken boshayallersmile

sağolun kızlar her seferinde dile getiriyorum ama sizlerden iyi şeyler duyunca rahatlıyorumopuyorumnanaktan

hayırlısıyla inelim uçaktan kaynanamın yanında yazıcam size inşallahkaydirigubbakcemile3

işte geldiik
kızlar Rabbime şükürler olsun kızım bir uyudu bavulları alırken uyandı yol boyu kolumda uykudaydı..şimdi kaynanamın yanındayım

bu arada kızlar ecrin emiyor emiyor doymuyor sanki..sütüm benden taşıyor ama kızım hep aç..
ayrıca meme vermedıgımde deli gibi ellerini somuruyor..ses çıkrarak hemde

benimkide yüzünü çok çiziyordu;ne kadar etkili oldu bilmiyorum ama kendimce ellerini tutup yüzüne cici cici diye sevdiriyorum,hatta emzirirkende kendime cici cici yapırıyorum ki yumuşak dokunmayı ellerini açarak dokunmayı öğrensin diye,sanırım etkili oldu çünkü 1 haftadır çizmiyor kendini,ellerini açarak yüzüne dokunuyor ve emerken cici yapmaya çalışıyor mememe:))))))

selam kızlar, cmt günü sünnet olduk. ilk gecemizde biraz sancı duyduk ama şimdi iyiyiz. darısı diğer oğlanlarımızın başınaaa

maşalla canım,kocaman olmuş artık;

nasıl gideceği nasıl olacak derken bak gitmişsiniz bile,yolculuğunuzun güzel geçmesine sevindim ;benimki doğduğundan beri ellerini emiyor,doyuyordur annesi;

ben de mayıs annesiyim.
8 mayısta normal doğumla kızım Hanne dünyaya geldi.3.560gr 51cm.
bu başlıktan çok yararlandım.sadece benim başıma geldiğini düşündüğüm olayları sizden de okuyunca rahatlıyordum.
kızım yeni yeni kendi başına durmaya başladı,üye olmaya yeni karar verdim.
yoksa kızı babasına verip anca nete bakıyordum.
inş bol bol girebilirim.
tekrar selamlar

Hepinize selam güzel anneler ben bıkac gündür yoktum eşim ben annemdeyken telefonu ve ınternetı kapattırmıs evdekı bende su an ısten gırıyorum.Insallah hepınız ve bebısler ıyısınızdır.
Ben de ruhen pek ıyı degılım bugun oglum tam 3 aylık oldu ve ben işe başladım onu cok özledim.kızlar öğlen sütümü sağdım ve zar zor iki göğsümden 140 ml cıktı cok mu az sızce ve ıse basladıgım ıcın daha mı azalır ne dersıniz cok moralım bozuldu

selam, hoşgeldin...
başka yeni arkadaşlarımız da var sanırım hepsi hoşgelmiş...
aynı şeyleri yaşadığımız kişilerle birarada olmak gerçekten iyi oluyor, dediğin gibi başkalarının da aynı şeyleri yaşadığını görüp normal süreçlerden geçtiğimizi anlıyoruz :))

yok canım sağdığın süt çok iyi bence... maşallah.. dr bana işe başlayınca az da gelse mutlaka 3 saatte bir sağ demişti, işte bir kez daha sağsan 3 öğünü falan çıkar bebeğinin, akşam da evde sağarsın... bozma moralini...

selam kızlar nasılsınız yeni annişler katılmış aramıza hoşgelmişler :)))

kızıma biberonla su veriyoruz gerçi o içmemek için direniyor hiç sevmiyor suyu ama neyse kayınvaldem dün aa bu su çok ılık dışarda duruyo ya diyip biberonu buzdolabına koydu kendi gibi soğuk su içeceğini sanıyo kuzumun burdan o güzel aklına sevgilerimi gönderiyorum kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk.kesinlikle.zaten bu yüzden üye olmaya karar verdim.

canım malasef işte 1 kere sagma ımkanım var sadece 1,5 saat süt izni kullanıp 16:30 da cıkıcam eve gıdınce oglumu bır gogsumu emzırıp dıgerını sagsam olur mu

arcak81;
benim kızım ilk ay 150 gr almıştı.sütüm yetmemiş.sonradan düzeldi.o aralar netten deli gibi anne sütü hikayeleri okudum.motivasyon amaçlı.bir kadın işyerinde sütünü sağıyor,hem kızına hem yeğenine biriktiriyor.yeğeni 6 ay boyunca sadece halasının sütüyle büyüyor.okuyunca hey maşallah demiştim.yılmayın,kesinlikle sütünüz var diye anlatıyordu.

canım malasef işte 1 kere sagma ımkanım var sadece 1,5 saat süt izni kullanıp 16:30 da cıkıcam eve gıdınce oglumu bır gogsumu emzırıp dıgerını sagsam olur mu

canım bencede öyle yap,sabahda gögüsler dolu oluyor,gece sadece birini emzir,diğerini de 3saatte 1 2 kez sağ,biraz zor oluyor ama kuzular için biraz katlancağıız
yeni arkadaşlarımız hoşgelmişler
özlem kayınvalidene sevgiler :)

elvan hayırlı olsunnn geçmiş olsunn iyi yapmışsınız valla ya bizde ramazandan sonra düşünüyoruz inş.

bugün emir huysuzlandı bi ara baya zaten çok sıcak aldım paşamı soktum su dolu küvete:)
suyun içinde hop hop diye zıplattım bunu bayıldıı:) sonra yoruldu mayıştı baya ve uyudu. inş uzun uyur bu seferboshayallersmile

bizim de emme sıkıntımız var çok az emiyo ama ağlamıyo aç olsa ağlar heralde. sıcaklardanmıdır nedir anlamadım gitti. sağdım sütü biberonla da içmedi. inş karnı toktur:bbo:

bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişlerr:teytey:

hoşbulduk :)
kayınvaliden süpermiş :)
benim kızım acayip terliyordu.doktora su takviye yapalım mı diye sorduğumda "hayır,anne sütü yeterli,çis sayısına dikkat et" demişti.sen neden veriyorsun su?benimde aklımdan geçiyor bazen vermek ama anne sütünün %87si suymuş zaten.

tek seferde 140 cok iyi, bir iki kere daha sagarsan super. geceleri kalkip sag bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…