Playgro Jungle Journey Müzikli Oyun Halısı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
kızıma hafta sonu bu oyun halısından aldık çok sevdi ama çok uzun durmuyoruz içinde çabuk sıkılıyo herşeyden benim kızım
olur tabi canım, gece de kalktıkça sağarsın... Allah kolaylık versin..
tek seferde 140 cok iyi, bir iki kere daha sagarsan super. geceleri kalkip sag bir de
hanımlar
bebeklerinizi kaç saatte bir ne kadar emziriyorsunuz?
hepimizin bebeği yaklaşık 3 aylık.
daha doğrusu benim gibi saatte bir ,10 dk emziren varmı?saati dolduğunda tekrar emmek istiyor.2 saat hatta 3 saatte bir emzirenler varmış.
benim kız ilk ay kg alamadığ için hep sık sık emzir demişti doktor.şimdide meme dolmasa da saat başı emiyor.
hanımlar
daha doğrusu benim gibi saatte bir ,10 dk emziren varmı?saati dolduğunda tekrar emmek istiyor.2 saat hatta 3 saatte bir emzirenler varmış.
benim kız ilk ay kg alamadığ için hep sık sık emzir demişti doktor.şimdide meme dolmasa da saat başı emiyor.
hanımlar
uyanık oldugunda saatte bir 5dka emıyo bazen ıkı saatte bır 5 dk emıyo ama 5 dkayı geçmıyo gecede ellerını yemeye başladıgında emzırıyorum:)) 3 kere oluyo bu...
az ve sık emdıkleri için kilo çok almıyolar bence...
hanımlar
ooh tebrik ederiz :)))
kizlar yazilarimdan anlamissinizdir biraz da olsa, pek pimpirikli bir anne sayilmam, bebegimi de mumkun oldugunca rahat buyutmeye calisiyorum. fakat su yuz cizme olayi beni cok geriyor, biraz once yataginda oyalanan oglum canindan can kopmus gibi bagirdi bir kostum yanina gozunun altinda 3 tane cizik kanamis baya, cevresi de kipkirmizi !
gozune zarar verecek diye endiseleniyorum tirnaklara bakiyorum, sivrilik yok nasil beceriyor anlamadim bu cizik olayi beni bitircek
ben 2.5-2 saatte bir emziriyorum, bebegime versem her an emebilir ama sonra hepsini cikariyor, cok hickirik tutuyor ve hazimsizlik yasiyor
bunlar her sikintilarinda (gaz, uyku gelmesi, can sIkIntisi vb. ) meme isterler ac olmasalar da, o yuzden ac olmadigina eminsen baska sekilde sakinlestirmeni tavsiye ederim.
emzirme, biraz oyun, uyku sirasinda gunu geciriyoruz biz. :)
tabi, ek olarak soyleyeyim havalar cok sicak su vermedigim icin aralarda bazen memede cok kisa sure durmasina izin verioyrum
çok güzel demişsin."aç olmadığına eminsen"?
beni bu soru yiyecek.
dün saati geldiğinde babası balkona çıkardı.bir saat gelme dedim.ağlamadı.2 saat geçmiş oldu.sonra ben çıkardım durmadı bende.arandı hep.
ne güzel çoğunuz 2 saati geçiriyor.
i ih kesinlikle her agladiginda meme yok artik, o ilk 40 gundu :)))
sarki soyle, konus, aynaya baktir renkli oyuncak vb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?