2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hosgelmis yeni arkadaslar,

tirnak konusundaki tavsiyeleriniz ve rahatlatma calismalariniz icin tesekkurler :)

yuzumuz kipkirmizi

can da kisa sure emip cok cikariyor, ama aglama durumu yok. sanirim guclu emiyorlar artik ve fazlasi da cikiyor

olur tabi canım, gece de kalktıkça sağarsın... Allah kolaylık versin..

saol canım hepımıze

tek seferde 140 cok iyi, bir iki kere daha sagarsan super. geceleri kalkip sag bir de

canım sabah 8 de emzırdım ıste dıgerınıde sagdım 70 ml de ondan cıktı oglende 1 de sagdım ıste 16:30 da da cıkcam ısten

Bu arada arkadaslar gecen persembe doktora gıttık bı arkadas sormustu cvp yazamamıstım verem asısını doktora sordum kabuk baglamadı dıye hemen olmayabılır 3-4 ay sonra olur dedı.

bırde arkadaslar bebeklerın gazını ne zaman bız cıkartmadan kendılerı cıkarıcak dıye sordum 6 aylık olana kadar biz cıkaracakmısız

sevda__, tubatubatubatuba+, devrimim+, 10merve, moonlight2010, KIZIMHANNE, arcak81, cupsin, nidah, melih, farbetter, pancakee
maşallahhh, yeni gelen arkdşlar hoşgeldınızzz...
kızım dün nerdeys hiç uyumamıştı,bugun ise sabah 6da uyanıp 8de tekrar yattı o yatış arada emmek için ellrini yıyo emzırıyorum tekrar uyuyo hala uyuyo çok yoruldu sanırım bı gunu bı gununu tutmuyo:))

hanımlar
bebeklerinizi kaç saatte bir ne kadar emziriyorsunuz?
hepimizin bebeği yaklaşık 3 aylık.
daha doğrusu benim gibi saatte bir ,10 dk emziren varmı?saati dolduğunda tekrar emmek istiyor.2 saat hatta 3 saatte bir emzirenler varmış.
benim kız ilk ay kg alamadığ için hep sık sık emzir demişti doktor.şimdide meme dolmasa da saat başı emiyor.

uyanık oldugunda saatte bir 5dka emıyo bazen ıkı saatte bır 5 dk emıyo ama 5 dkayı geçmıyo gecede ellerını yemeye başladıgında emzırıyorum:)) 3 kere oluyo bu...
az ve sık emdıkleri için kilo çok almıyolar bence...

elvan hayırlı olsun sünnetiniz cnm
ipeknil ne güzel gezmişsiniz ana oğul benim oğlum da çok gezenti :)) kırk günlükken azmak turuna çıkmıştı ama yat geziisne cesaret edemem çook sıcak oluyo ben zor dayanıyorum valla ,

benim oğluşta dün yine gözünün altını çizmiş ama avantajları şu çok çabuk iyileşiyor iz kalmıyor

yeni gelenler hoş gelmiş

ben 2.5-2 saatte bir emziriyorum, bebegime versem her an emebilir ama sonra hepsini cikariyor, cok hickirik tutuyor ve hazimsizlik yasiyor
bunlar her sikintilarinda (gaz, uyku gelmesi, can sIkIntisi vb. ) meme isterler ac olmasalar da, o yuzden ac olmadigina eminsen baska sekilde sakinlestirmeni tavsiye ederim.
emzirme, biraz oyun, uyku sirasinda gunu geciriyoruz biz. :)

tabi, ek olarak soyleyeyim havalar cok sicak su vermedigim icin aralarda bazen memede cok kisa sure durmasina izin verioyrum

benimki 2,30 saatte bir emiyo genelde. diğer zamanlar memeyi reddediyo.ama ellerini bir güzel emiyo:umursamaz:

ben zaten kg konusunda evham yapıyorum.15 günde bir tartmaya götürüyorum.ddoktor bir daha gelirsen seni psikiyatriye yönlendircem dedi :)
ama ilk ay almadığı için acaba bu ay da mı almayacak diyorum.birde hep saat başı boş sandığım memeyi emince.

ben oğlum uyanınca önce kendi haline bırakıyorum biraz oyalanıyor sonra ağlayınca ana kucağına oturtturup eline oyuncak veriyorum onunla oyalanıyor yine huysuzlanırsa başında durup oynuyorum sonra biraz dolaştırıyorum ağlarsa emzirmeyi deniyorum yok gene susmazsa sallıyorum uyuyor yani gün içinde bunu 4 defa falan yapıyoruz üç saate bi anca emiyooo

Ben iki gunde bir torpuluyorum cunku ayni sorun bizde de var. Kesmeyi pek beceremedik.

çok güzel demişsin."aç olmadığına eminsen"?
beni bu soru yiyecek.
dün saati geldiğinde babası balkona çıkardı.bir saat gelme dedim.ağlamadı.2 saat geçmiş oldu.sonra ben çıkardım durmadı bende.arandı hep.
ne güzel çoğunuz 2 saati geçiriyor.

benim kızımda cok sık emiyor sanırım bu yüzden çok kusuyor..
artık bende en az 2 saatte bir emzirmeye çalışıcam drumuzda öyle tavsiye etmişti zaten..

ok.
ağladığında hemen memeyi vermiyorsunuz.
oyalıyorsunuz.
ağlayan çocuğu nasıl oyalayayım diyordum dün babası balkona çıkarana kadar.

guzelim bebegi her saat emzirirsen karnini tam doyuramaz ki, bu yuzden yine istemesi normal yani.
3 aylik bir bebek artik 3 saat dayanabilir tam doyurunca karnini.

bence se 2 saatle basla, emzir sonra 2 saat oyala, gezdir sonra yine emzir boyle boyle 2.5-3 saate cikar

benimki de her an emer yani biraksam, ama o zaman bebek ne tam doyuyor ne uyuyor ne bisey

i ih kesinlikle her agladiginda meme yok artik, o ilk 40 gundu :)))

sarki soyle, konus, aynaya baktir renkli oyuncak vb.

kızı aç aç nasıl gezdireyim diyordum. bir saatte zayıflayacak hali yok.zaten sütüm az.dolsun bari biraz.
yok yapmaya cesaretim yoktu.şimdi oyalamaya başlarım.
kusma olayına gelince ben hiç yaşamadım.mide anca dolduğundan fazlası yok ki kussun (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…