2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı olsun canım. nerde yaptırdınız. kolay oldumu bari

teşekkürler kızlar.

ZELİHAcım karşıyakada genel cerrah Aydın Mevsim e gittik. 20dk sürdü hiç ağlamadı önce uyuşturucu krem sürdü. 10aylık olana kadar sünnet ediyorlar. sonraki ayları kabul etmiyorlar. ilk 3aya kadar yaptırırsan çabuk iyileşiyormuş. gece uyuşturucuların etkisi geçince biraz mızıldandı. ama doktorumuz ağrıkesicinin geçeceği saati bize söyledi ve şurup verdik. tüm gece uyudu. pipi eski sevimliliğini yitiriyor tabi. acık şişiyor erkek oluyor neticede. 5gün boyunca 3 4saatte bir bez değiştirip bolca yağlı krem sıkılıyor. perşembe kontrol edicek ozmana kadar banyo yasak. işte böyle biz memnun kaldık. bu derdi de atlattık yani.

kusma demeyın kıyafet deyişe deyişe bi hal olduk ıkımızde :))

:içelim: kusmuk böcükleri bizimkiler..

dün sarp hayatının ilk yat gezisine çıktı :) o keyif yaptı ben, annem ve ablam ona konfor sağlamak için çırpındık :) kesinlikle gezenti olacak bu çocuk bayılıyor gezmeye
ohh kyefiniz bol olsunn
selam kızlar, cmt günü sünnet olduk. ilk gecemizde biraz sancı duyduk ama şimdi iyiyiz. darısı diğer oğlanlarımızın başınaaa
oyy maşallah oğluşunaaa
:roflol::roflol::roflol:bir akıllı onlarr demi
benimkide çok merdi sıcaktanmı ne azalttı
yğzğnü benim kızda çiziyoo
bugün ilk günümdü kızımdan ayrı ayrılmak çok zor olduu eve koşarak giittiim babasının göbüşünde uyuyo kuzumm şimdi çıkıyorumm yarın grş kızlar

ay çokmuş yaaaben 4.ayda biter diye düşünmüştüm..neyse az artık 3 ay daha bebişler omuzlardaguclubacismile

canım benim kızımda kurulu saat gibi 2saatte bir emiyordu ama 1 haftadır bu süreyi 2 buçuk saate çıkarmaya çalışıyorum..sanırım başarılı oldum..ara sıra yine kaymalar oluyor tabi....artık oyuıncaktan anlıyorlar oyalamak daha kolay...gece 4 bazen 5 bi kereceik 6 saat uyuduğu oluyor...geceler düzene girdi çok şükür...

evet kızlar yavaş yavaş geceler düzene giriyor gibi degilmi..
bizimki gündüzleri hiç uyumuyor gerçi..ondan gece uyuyordur
bu arada boynum tutulmuş dün gece.çok agrıyor ilaçta almıyorum süte geçer diye..

çok şükür ilk günler gibi değil.en az bölünmeden 3 saat bile yetiyor
o günler neydi ya.yarım saat uykuyla gazman bir bebek,dikişler (((
minoset,parol ağrı kesiciler içilebiliyor.

selam kızlar, cmt günü sünnet olduk. ilk gecemizde biraz sancı duyduk ama şimdi iyiyiz. darısı diğer oğlanlarımızın başınaaa

Canım hayırlı olsun, çok geçmiş olsun, daha fazla ağrı sızı olmaz inşallah. Çizelgendeki "erkekim" ifadesinin hakkını verir duruma gelmiş artık Eymenkaydirigubbakcemile2 Bizimde sünnet yaptırmamız lazım zira oğlumun pipisinde darlık var, çişimizi yaparken sorun yaşamıyoruz çok şükür ama zamanla problem olabilir. Sizin bir probleminiz var mıydı?

Sütünü sağan anneler tek seferde ne kadar sağabiliyorsunuz, ben 120 ml anca görüyorum çok mu az acep? Sütümü artırmak için çok uğraşıyorum ama :çok üzgünüm: buna da şükür.

yoktu. büyüyünce korkmasın diye bebekken yaptırdık

Sütünü sağan anneler tek seferde ne kadar sağabiliyorsunuz, ben 120 ml anca görüyorum çok mu az acep? Sütümü artırmak için çok uğraşıyorum ama :çok üzgünüm: buna da şükür.

bence maşallah dee alsanaalsanasmileyerimseniben

ya sorma canım kahvaltı yapıyoruz yerde kslıyo evde herşey bi yerde eşim olmayınca oturuyoz öyle allahtan gelenim gienim yok ama ev çok dağınık ve pis oluyo acaba ne zaman kadar böyle olcak uyanıkken durmuyo uyurken yalnız bırakamıyorum zaten çok da uyumuyo

Canım çok kolay gelsin... Benim de son 2 haftam... İlk günler, haftalar hiç de kolay olmayacak sanırım... Umarım her şey yolunda olur, özler özler gider öperiz kuzularımızı... 140 iyi bence canım... İş yerinde keşke daha fazla fırsatın olsa... Ama gece sağarsın artık.. Çalışan anne olmak zor iş...

Hoşgeldinnn

Benim de o kadar çıkıyor, 3 saatte bir gibi sağdım bugün, çünkü hep biberonla verdim, aşağı yukarı ne kadar bırakacağım onu ölçüyorum ve de memesiz uyumaya çalışıyoruz... 3 denemenin 2 ' si başarılı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…