hayırlı olsun canım. nerde yaptırdınız. kolay oldumu bari
elvan hayırlı olsunnn geçmiş olsunn iyi yapmışsınız valla ya bizde ramazandan sonra düşünüyoruz inş.
bugün emir huysuzlandı bi ara baya zaten çok sıcak aldım paşamı soktum su dolu küvete:)
suyun içinde hop hop diye zıplattım bunu bayıldıı:) sonra yoruldu mayıştı baya ve uyudu. inş uzun uyur bu seferboshayallersmile
bizim de emme sıkıntımız var çok az emiyo ama ağlamıyo aç olsa ağlar heralde. sıcaklardanmıdır nedir anlamadım gitti. sağdım sütü biberonla da içmedi. inş karnı toktur:bbo:
bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişlerr:teytey:
elvan hayırlı olsun sünnetiniz cnm
ipeknil ne güzel gezmişsiniz ana oğul benim oğlum da çok gezenti :)) kırk günlükken azmak turuna çıkmıştı ama yat geziisne cesaret edemem çook sıcak oluyo ben zor dayanıyorum valla ,
benim oğluşta dün yine gözünün altını çizmiş ama avantajları şu çok çabuk iyileşiyor iz kalmıyor
yeni gelenler hoş gelmiş
kusma demeyın kıyafet deyişe deyişe bi hal olduk ıkımızde :))
ohh kyefiniz bol olsunndün sarp hayatının ilk yat gezisine çıktı :) o keyif yaptı ben, annem ve ablam ona konfor sağlamak için çırpındık :) kesinlikle gezenti olacak bu çocuk bayılıyor gezmeye
oyy maşallah oğluşunaaaselam kızlar, cmt günü sünnet olduk. ilk gecemizde biraz sancı duyduk ama şimdi iyiyiz. darısı diğer oğlanlarımızın başınaaa
:roflol::roflol::roflol:bir akıllı onlarr demiselam kızlar nasılsınız yeni annişler katılmış aramıza hoşgelmişler :)))
kızıma biberonla su veriyoruz gerçi o içmemek için direniyor hiç sevmiyor suyu ama neyse kayınvaldem dün aa bu su çok ılık dışarda duruyo ya diyip biberonu buzdolabına koydu kendi gibi soğuk su içeceğini sanıyo kuzumun burdan o güzel aklına sevgilerimi gönderiyorum kaydirigubbakcemile3
benimkide çok merdi sıcaktanmı ne azalttıelvan hayırlı olsunnn geçmiş olsunn iyi yapmışsınız valla ya bizde ramazandan sonra düşünüyoruz inş.
bugün emir huysuzlandı bi ara baya zaten çok sıcak aldım paşamı soktum su dolu küvete:)
suyun içinde hop hop diye zıplattım bunu bayıldıı:) sonra yoruldu mayıştı baya ve uyudu. inş uzun uyur bu seferboshayallersmile
bizim de emme sıkıntımız var çok az emiyo ama ağlamıyo aç olsa ağlar heralde. sıcaklardanmıdır nedir anlamadım gitti. sağdım sütü biberonla da içmedi. inş karnı toktur:bbo:
bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişlerr:teytey:
Bu arada arkadaslar gecen persembe doktora gıttık bı arkadas sormustu cvp yazamamıstım verem asısını doktora sordum kabuk baglamadı dıye hemen olmayabılır 3-4 ay sonra olur dedı.
bırde arkadaslar bebeklerın gazını ne zaman bız cıkartmadan kendılerı cıkarıcak dıye sordum 6 aylık olana kadar biz cıkaracakmısız
hanımlar
bebeklerinizi kaç saatte bir ne kadar emziriyorsunuz?
hepimizin bebeği yaklaşık 3 aylık.
daha doğrusu benim gibi saatte bir ,10 dk emziren varmı?saati dolduğunda tekrar emmek istiyor.2 saat hatta 3 saatte bir emzirenler varmış.
benim kız ilk ay kg alamadığ için hep sık sık emzir demişti doktor.şimdide meme dolmasa da saat başı emiyor.
evet kızlar yavaş yavaş geceler düzene giriyor gibi degilmi..
bizimki gündüzleri hiç uyumuyor gerçi..ondan gece uyuyordur
bu arada boynum tutulmuş dün gece.çok agrıyor ilaçta almıyorum süte geçer diye..
evet kızlar yavaş yavaş geceler düzene giriyor gibi degilmi..
bizimki gündüzleri hiç uyumuyor gerçi..ondan gece uyuyordur
bu arada boynum tutulmuş dün gece.çok agrıyor ilaçta almıyorum süte geçer diye..
selam kızlar, cmt günü sünnet olduk. ilk gecemizde biraz sancı duyduk ama şimdi iyiyiz. darısı diğer oğlanlarımızın başınaaa
Canım hayırlı olsun, çok geçmiş olsun, daha fazla ağrı sızı olmaz inşallah. Çizelgendeki "erkekim" ifadesinin hakkını verir duruma gelmiş artık Eymenkaydirigubbakcemile2 Bizimde sünnet yaptırmamız lazım zira oğlumun pipisinde darlık var, çişimizi yaparken sorun yaşamıyoruz çok şükür ama zamanla problem olabilir. Sizin bir probleminiz var mıydı?
Sütünü sağan anneler tek seferde ne kadar sağabiliyorsunuz, ben 120 ml anca görüyorum çok mu az acep? Sütümü artırmak için çok uğraşıyorum ama :çok üzgünüm: buna da şükür.
hemde nasıl,bal dök yala :) nerdeeee canım,yemek bile yapamıyorumselam kızlar ya gündüzleri iş yapabiliyor musunuz
hemde nasıl,bal dök yala :) nerdeeee canım,yemek bile yapamıyorum
yoktu. büyüyünce korkmasın diye bebekken yaptırdık
bence maşallah dee alsanaalsanasmileyerimseniben
denemedim, mayalanır mı ki?anne sütünden yoğurt yapmayı deneyen var mı
selam kızlar ya gündüzleri iş yapabiliyor musunuz
benim de is yapasim yok. yapiyorum biraz mecburen :)
Hepinize selam güzel anneler ben bıkac gündür yoktum eşim ben annemdeyken telefonu ve ınternetı kapattırmıs evdekı bende su an ısten gırıyorum.Insallah hepınız ve bebısler ıyısınızdır.
Ben de ruhen pek ıyı degılım bugun oglum tam 3 aylık oldu ve ben işe başladım onu cok özledim.kızlar öğlen sütümü sağdım ve zar zor iki göğsümden 140 ml cıktı cok mu az sızce ve ıse basladıgım ıcın daha mı azalır ne dersıniz cok moralım bozuldu
ben de mayıs annesiyim.
8 mayısta normal doğumla kızım Hanne dünyaya geldi.3.560gr 51cm.
bu başlıktan çok yararlandım.sadece benim başıma geldiğini düşündüğüm olayları sizden de okuyunca rahatlıyordum.
kızım yeni yeni kendi başına durmaya başladı,üye olmaya yeni karar verdim.
yoksa kızı babasına verip anca nete bakıyordum.
inş bol bol girebilirim.
tekrar selamlar
Sütünü sağan anneler tek seferde ne kadar sağabiliyorsunuz, ben 120 ml anca görüyorum çok mu az acep? Sütümü artırmak için çok uğraşıyorum ama :çok üzgünüm: buna da şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?