2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben ücretsiz izin almaya karar verdim..bu ara maddi durumumuzda pek iyi değil aslında ama kararlıyım...sonradan keşke demek istemiyorum

öyle mi ne güzel..ben bozyakadayım...

bence ücretsiz izne ayrılacağın için üzülme bende anestezi teknisyeniyim devlette atanamadım daha doğrusu başka bi üniversite okuyunca atanamadım bide evlilik eşimin işi dolayısıyla ev hanımı oldum çıktım şimdi de bu ev hanımlı ne böyle diyip duruyorum keşke devlette çalışıyor olsaydım

tesadüf değildir canım bence yavaş yavaş dönmeye başlayaak aynısıni bizde yaşadık gece uyurken bile dönüyor bilinçsizce bir dönüş kendini uykudan uyandırıyo yastık kullanamıyorum o yüzden

kızlar ya bebişleriniz uykudan kalkınca hemen ayılıyolar mı yoksa keyif yapıyorlarmı?
benim yaramazım uykudan uyanıyo sonra gözler yarı açık popoyu bir sağa 5 dk öyle yatıyo sonra sola 5 dk öyle yatıyo sonra biraz daha iç geçiriyo bende kapıdan onu gözetliyorum çıt çıksa gözlerini açıyo sonra yanına biri gelsin diye naz ağlamasına başlıyo beni görünce resmen ağzı kulaklarında bayılıyorum o haline :))))

kızlar eve doğalgaz döşettik cumadan beri maaf oldum temizlikti bebkti yemekti bayağı yoruldum
hayat bazen çok zor geliyo ((( çok şükür bitti ohhh beeee

kızlar merhaba,
benim sütüm çok azaldı. iki göğüsün toplamı 50 cc anca çıkıyor. napayım bana bir akıl verin. humana içtim bir hafta boyunca ama hiç fayda etmedi. şimdi komposto yapıyorum. 16 ağustosta iş başı yapıcam canım çok sıkılıyor bu yüzden. yavrumdan ayrı kalmak çok zor olucak. sütümü nasıl arttırayım... önceden taşıyordu mübarek

canım ben bana iyi gelen şeyleri yazayım. dut kurusu. sürekli elinin altında bulunsun gel-git ye. sürekli su iç. mercimek yemeği sütü çok artırıyo. bulgur(ben genelde kısır yapıyorum), marul-kıvırcık. izmir üzümü.bunlar kalori açısından da yüksek değil hemde süt arttırıcı. bide sütünü gece bebeğin emmeden önce sağıp bak. gün içinde bakarsan az gibi geliyo olabilir.

geçmiş olsun canım,belki sıcaklardandır,ateşi çıktığında ılık suyla sil yada yıka vücudunu belki düşer;düşmezse doktorunuza sorarsınız,
yıkadık canım düştü ataeşi şükür bugün yoktu ama çıkrsa yine götürcem bu sefer
canım öyleyse tutmaman daha iyi bende ilk gün deniycem ama büyük ihtimal tutmam şimi bile öğün atlasam azalıyo süt bide tutmadığımız oruçları sonradan gününe gün tutmamız lazım para verme ömürboyu hasta olup tutamayacaklar için
ben 10 da veya öğlede korumasız enfazla 15 dk çıkaıyorum biyerde bi dr yazısında okudum 10.00 ile 17.00 arasındaki güneş hem çok zarralı hemde d vitaminin açığa çıkması için önemliymiş
selam kızlar, cmt günü sünnet olduk. ilk gecemizde biraz sancı duyduk ama şimdi iyiyiz. darısı diğer oğlanlarımızın başınaaa
maşallah oğlumuza inşl rabbim damatlığınıda göstersin
al bendende o kadar..ya aslında itiraf etmeliyim bazen fırsatta oluyor ama hiçbişey yapmak gelmiyor içimden...
aynen bende öyle hiç bi iş yapamıyorum bazen fırsat olsada bebekle okadar yoruluyorum ki o fırsatta iş yapasım gelmiyo şimdi evim göçtü gidiyo annemler yarın geliyolar toplamam lazım ama halim yok çocukları uyutup ancak oturabildim

slm nasılsınız maşallah baya kalabalığız kızlar herkesin bir çocuğumu var eflatunun üç kızı vardı yanlış hatırlamıyosam benimde iki geriye herkesin bir çocuk mu var

canım sütü artıran çok şey var ama önce sıtresten kurtulman lazım yoksa hiçbiri işe yaramıyo tecrübemle sabit geçen ay çok stresli üzüntülüydüm içtiğimde sütümü acayip artıran şeyleri iki kat tükettim banamısın demedi stres gitti süt geldi stresten kurtulursan sütün düzelir korkma

kızlar oğlum yarın tam 3 aylık. bugün aylık kontrolüne gittik. dr umuz oldukça sağlıklı olduğunu söyledi.boyu 60,5 cm kilosu 5550 gr.bana kilosu çok düşük geldi.bu ay sadece 700 gr almış dr dedi ki bu sıcaklarda çok normal dedi.anne sütü yetiyor mu sadece dedim sadece anne sütü veriyorum çünkü sadece anne sütüne devam dedi üzerine basa basa...????((

selam kızlarrrr

kızımı emziğe alıştırdımmmkaydirigubbakcemile2
2 gündür alt dudağını emiyordu korktum bnde yeni bir emzik aldım ve cuk cuk bir güzel emiyorrr:)

Sütünü sağan anneler tek seferde ne kadar sağabiliyorsunuz, ben 120 ml anca görüyorum çok mu az acep? Sütümü artırmak için çok uğraşıyorum ama :çok üzgünüm: buna da şükür.
maşallah baya iyi bence cnm sütün...

anne sütünden yoğurt yapmayı deneyen var mı
ben içirmeye bulamıyorum anacım yoğurt nasıl yapayım :sinifsinif: şaka bir yana hiç duymadım yapılıyor muymuş ki ?

selam kızlar ya gündüzleri iş yapabiliyor musunuz

yok canım mecbur kalmadıkça hiç bir şey yapmıyorum valla

al bendende o kadar..ya aslında itiraf etmeliyim bazen fırsatta oluyor ama hiçbişey yapmak gelmiyor içimden...

aynen :kedi:
ben ücretsiz izin almaya karar verdim..bu ara maddi durumumuzda pek iyi değil aslında ama kararlıyım...sonradan keşke demek istemiyorum

ben de alacağım ücretsiz izin bizim de durumlar çok müsait değil ama en azından 1-2 ay alayım diyorum..

slm nasılsınız maşallah baya kalabalığız kızlar herkesin bir çocuğumu var eflatunun üç kızı vardı yanlış hatırlamıyosam benimde iki geriye herkesin bir çocuk mu var

çoğumuzun 1 çocuk canım, zekilkin 3 ve zeynonun da 2 çocuğu var ama pek girmiyorlar son zamanlarda, bir de feray var... başka varsa da bilemedim şimdi :)

maşallah oğluna... benim oğlumun da boyu kilosu hemen hemen seninki kadar, dr iyi dediyse problem yoktur bence. bana da gayet sağlıklı dedi. yapısal diye düşünüyorum ben... bir de doğum kilosuna da bağlı kilosu tabi, benimki küçüktü :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…