- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
ben ücretsiz izin almaya karar verdim..bu ara maddi durumumuzda pek iyi değil aslında ama kararlıyım...sonradan keşke demek istemiyorum
cesur bir karar... ben de çok isterdim, ancak çalıştığım yerde bunu yapmam çok olası görünmüyor(8
hangi hastanedesin,benim ablam tepecikde,doğum evinde baş hemşirehaklısın canım iş yerleri bu konuda problem çıkarabiliyor..ben devletteyim o nedenle sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
hangi hastanedesin,benim ablam tepecikde,doğum evinde baş hemşire
öyle mi ne güzel..ben bozyakadayım...
bugün benim kızımda ilk defa sırtüstü yatarken yüzüstü döndü..yastık biraz yüksekti yuvarlandı galiba..daha erken gibi çünkü..sırtüstüyken yan dönüyor ama yüzüstü dönmüyor daha..bence bugünkü tesadüftü:)
maşallah seninkine valla...
kızlar merhaba,
benim sütüm çok azaldı. iki göğüsün toplamı 50 cc anca çıkıyor. napayım bana bir akıl verin. humana içtim bir hafta boyunca ama hiç fayda etmedi. şimdi komposto yapıyorum. 16 ağustosta iş başı yapıcam canım çok sıkılıyor bu yüzden. yavrumdan ayrı kalmak çok zor olucak. sütümü nasıl arttırayım... önceden taşıyordu mübarek
yıkadık canım düştü ataeşi şükür bugün yoktu ama çıkrsa yine götürcem bu sefergeçmiş olsun canım,belki sıcaklardandır,ateşi çıktığında ılık suyla sil yada yıka vücudunu belki düşer;düşmezse doktorunuza sorarsınız,
canım öyleyse tutmaman daha iyi bende ilk gün deniycem ama büyük ihtimal tutmam şimi bile öğün atlasam azalıyo süt bide tutmadığımız oruçları sonradan gününe gün tutmamız lazım para verme ömürboyu hasta olup tutamayacaklar içingünaydın uykucu annişlerkaydirigubbakcemile2
bebekler uyutmadı mı dün gece?bugün bir arkadaşım geliyor ziyaretime o da geldikten sonra sanırım artık tebrik ziyaretleri sona erecek, hem ramazan da araya giriyor. misafiri çok sevmeme rağmen yoruldum valla, pastaydı börekdi, temizlikti vs. vs.. ohhhh oğlumla ben paso yatcez valla ramazan da. delikafadulden
bu arada ramazanda oruç tutacak arkadaşları can-i gönülden tebrik ediyorum, bildiğim kadarıyla farz değil emziren annelere. ben oğlumu emzirmeye başlar başlamaz susuyorum, hem de nasıl bir susuzluk tarif edemem. o emmeye başlıyor bende su içmeye. hatta öyle ki her emzirmede 1 lt su içiyorum diyebilirim. bu şartlar altında oruç tutmak benim için işkenceden öte olmaz. ben borcumu kaç paraysa ödemeyi düşünüyorum. ramazanın ilk günü oğlum 3. ayına giriyor. yeni mayıs anneleri de gelmeye başladılar zaman su gibi..
herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar..kaydirigubbakcemile5
ben 10 da veya öğlede korumasız enfazla 15 dk çıkaıyorum biyerde bi dr yazısında okudum 10.00 ile 17.00 arasındaki güneş hem çok zarralı hemde d vitaminin açığa çıkması için önemliymişgünaydın kızlar...
yarın kayınvalidem ile görümcem geliyor..birsürü iş beni bekliyor ama hiçbişey yapasım yok herzamanki gibi
kızlar bebeişleri nasıl güneşlendiriyorsunuz?biz dışarı falan çıkıyoruz gün içinde ama akşamüstü oluyor..o kadarda yeterli mi?
maşallah oğlumuza inşl rabbim damatlığınıda göstersinselam kızlar, cmt günü sünnet olduk. ilk gecemizde biraz sancı duyduk ama şimdi iyiyiz. darısı diğer oğlanlarımızın başınaaa
aynen bende öyle hiç bi iş yapamıyorum bazen fırsat olsada bebekle okadar yoruluyorum ki o fırsatta iş yapasım gelmiyo şimdi evim göçtü gidiyo annemler yarın geliyolar toplamam lazım ama halim yok çocukları uyutup ancak oturabildimal bendende o kadar..ya aslında itiraf etmeliyim bazen fırsatta oluyor ama hiçbişey yapmak gelmiyor içimden...
kızlar merhaba,
benim sütüm çok azaldı. iki göğüsün toplamı 50 cc anca çıkıyor. napayım bana bir akıl verin. humana içtim bir hafta boyunca ama hiç fayda etmedi. şimdi komposto yapıyorum. 16 ağustosta iş başı yapıcam canım çok sıkılıyor bu yüzden. yavrumdan ayrı kalmak çok zor olucak. sütümü nasıl arttırayım... önceden taşıyordu mübarek
maşallah baya iyi bence cnm sütün...Sütünü sağan anneler tek seferde ne kadar sağabiliyorsunuz, ben 120 ml anca görüyorum çok mu az acep? Sütümü artırmak için çok uğraşıyorum ama :çok üzgünüm: buna da şükür.
ben içirmeye bulamıyorum anacım yoğurt nasıl yapayım :sinifsinif: şaka bir yana hiç duymadım yapılıyor muymuş ki ?anne sütünden yoğurt yapmayı deneyen var mı
selam kızlar ya gündüzleri iş yapabiliyor musunuz
al bendende o kadar..ya aslında itiraf etmeliyim bazen fırsatta oluyor ama hiçbişey yapmak gelmiyor içimden...
ben ücretsiz izin almaya karar verdim..bu ara maddi durumumuzda pek iyi değil aslında ama kararlıyım...sonradan keşke demek istemiyorum
slm nasılsınız maşallah baya kalabalığız kızlar herkesin bir çocuğumu var eflatunun üç kızı vardı yanlış hatırlamıyosam benimde iki geriye herkesin bir çocuk mu var
kızlar oğlum yarın tam 3 aylık. bugün aylık kontrolüne gittik. dr umuz oldukça sağlıklı olduğunu söyledi.boyu 60,5 cm kilosu 5550 gr.bana kilosu çok düşük geldi.bu ay sadece 700 gr almış dr dedi ki bu sıcaklarda çok normal dedi.anne sütü yetiyor mu sadece dedim sadece anne sütü veriyorum çünkü sadece anne sütüne devam dedi üzerine basa basa...???? ((
benim de senin kadar sütüm cnm ama üzülme üzüldükçe daha çok azalıyor. sanırım herkese başka şeyler iyi geliyor belki saçma gelecek ama bana kiraz yarıyor çok dikkat ettim kiraz yediğim zaman az da olsa artıyor sütüm. bir de yarma buğday var ya annem onunla yoğurtlu soğuk çorba yapıyor o da iyi geliyor, içine de dereotu ekliyorum... eczaneden hipp natal diye bir granül çay aldım o da iyi gibi, humananınki gibi ama içinde ısırgan otu da var. bildiklerim bu kadar :)
selam kızlarrrr
kızımı emziğe alıştırdımmmkaydirigubbakcemile2
2 gündür alt dudağını emiyordu korktum bnde yeni bir emzik aldım ve cuk cuk bir güzel emiyorrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?