selam kızlarrrr
kızımı emziğe alıştırdımmmkaydirigubbakcemile2
2 gündür alt dudağını emiyordu korktum bnde yeni bir emzik aldım ve cuk cuk bir güzel emiyorrr:)
kıs şule bu saatte hayrolaboshayallersmile gündüz gelsene yaa özledim seniolumunekankayizsmileuyanık kimse yok muu yaaa:gitme:
günaydın kızlar
oğuzhan yarın 3. ayına giriyor, ramazan gelmeden doktora gidelim bi dedik. boy kilo ölçümleri yapıldı, geçen ay 2 kg alan çocuk bu ay 800 gr almış. doktor artık azalmaya başlar kilo miktarı dedi.:hulya:
tatlım ben çok az sağıyorumm 60 ml mesela çünkü kızım biberona alışmadı daha almıyomuş babamız öyle diyo bence iyi sütün canımm niye üzülüyosunnnSütünü sağan anneler tek seferde ne kadar sağabiliyorsunuz, ben 120 ml anca görüyorum çok mu az acep? Sütümü artırmak için çok uğraşıyorum ama :çok üzgünüm: buna da şükür.
teyzesi benim fıstığım uyanınca herikiyo yatakta biz öyle diyopz boncuğumna ayaklar eller sallanıp duruyo oynuyo kendi kendin e sonra dayanamayıp konuşuyorum onunla ozaman gülücükler atıyo daha çok oynuyoo bu kızlar çok cilveli çokkk şimdi işteyyimm çok özlüyomm kuzumuuu :sinifsinif:kızlar ya bebişleriniz uykudan kalkınca hemen ayılıyolar mı yoksa keyif yapıyorlarmı?
benim yaramazım uykudan uyanıyo sonra gözler yarı açık popoyu bir sağa 5 dk öyle yatıyo sonra sola 5 dk öyle yatıyo sonra biraz daha iç geçiriyo bende kapıdan onu gözetliyorum çıt çıksa gözlerini açıyo sonra yanına biri gelsin diye naz ağlamasına başlıyo beni görünce resmen ağzı kulaklarında bayılıyorum o haline :))))
tatlım moral önemlii sakınn başkalarının lafına bakma sütün yetiyodur kuuna bol sssu iç sıcaklardan içiyosundur aama artır canımm suyu her emzirmeden sonra bardak bardak iç faydasını görcen canımm ama moralli ol stresten uzak durkızlar merhaba,
benim sütüm çok azaldı. iki göğüsün toplamı 50 cc anca çıkıyor. napayım bana bir akıl verin. humana içtim bir hafta boyunca ama hiç fayda etmedi. şimdi komposto yapıyorum. 16 ağustosta iş başı yapıcam canım çok sıkılıyor bu yüzden. yavrumdan ayrı kalmak çok zor olucak. sütümü nasıl arttırayım... önceden taşıyordu mübarek
ya benim kızda alt dudağını emiyo dün eve gi,ttim öğleden sonra farkettimm benimki emzik almıyoo istiyorumm almasını bir gün aldı çünkü emerken kendi kendine uyudu nazarmı verdim ne daha almadıı sen nasıl alıştırdın damaklı benimki birde ondanmı almıyo üfffselam kızlarrrr
kızımı emziğe alıştırdımmmkaydirigubbakcemile2
2 gündür alt dudağını emiyordu korktum bnde yeni bir emzik aldım ve cuk cuk bir güzel emiyorrr:)
arcak senle aynı gün doğum yaptık aynı gün işe başladıkk sabahları ayrılmak çok zor benim içinn gülücük atıyodu bana sabah kokladım durdumm ağladımm eşim destek çıkıyo ama katlşanmak çok zor iş eşim işe girer kızımlı özlüyom bende işler yoğun olsada düşünmeem diyorumm senin saatlerin nasıl tatlım benim sabah 8,5 -11,5 öğlen 1,5 -3,5 3 saat süt iznim var canım ondan daha rahatım izin hakıım olacak ama onu 6. aydan sonra kullanım diyorum çünküğ ozaman süt hakkım 1,5 saat olacakkGünaydın güzel anneler nasılsınız? ben de işteyim şu 1 haftayı atlatsam alısırım sanırım iyi ki varsınız en azından sizlere yazıp teselli buluyorumopuyorumnanaktan :enbuyukkk:
bır yandan da evde olanlarınızı kıskanmıyor değilim ne güzel bebişleriyle beraberler dıye bazen dıyorum işi bıraksam dıye ama cok zor bır karar hamılelıgımın sonlarında ıyı bır ışe gırdım herkes bebegın kısmetıyle gelıyor dedı ama aklım hep onda kalıyor cok özlüyorum onumafoldumben
maşallah oğluşuna bizde gitcez bebmiz çağırdı biraz daha serinlesin çok yoruluyorum çünkü babamız götürebilir ama bende kızımın yanına olmak istiyorumgünaydın kızlar
oğuzhan yarın 3. ayına giriyor, ramazan gelmeden doktora gidelim bi dedik. boy kilo ölçümleri yapıldı, geçen ay 2 kg alan çocuk bu ay 800 gr almış. doktor artık azalmaya başlar kilo miktarı dedi.:hulya:
ben devletteyim canım 6 aya kadar süt iznim 3 saatt canımm bir sor bakalım 6 aydan sonra 1,5 saat bizde canımmarcak senle aynı gün doğum yaptık aynı gün işe başladıkk sabahları ayrılmak çok zor benim içinn gülücük atıyodu bana sabah kokladım durdumm ağladımm eşim destek çıkıyo ama katlşanmak çok zor iş eşim işe girer kızımlı özlüyom bende işler yoğun olsada düşünmeem diyorumm senin saatlerin nasıl tatlım benim sabah 8,5 -11,5 öğlen 1,5 -3,5 3 saat süt iznim var canım ondan daha rahatım izin hakıım olacak ama onu 6. aydan sonra kullanım diyorum çünküğ ozaman süt hakkım 1,5 saat olacakk
canım 3 saat süt izni nasıl oluyor resmı ızın 1.5 saat degıl mı ben sadece onu kullanabılıyorum sabah 9 da gırıyorum işe öğlen 12:30-13:30 yemek yıyıp sutumu sagıyorum sonra 16:30 da cıkıyorum nomal mesai 18:00 de bıtıyor.senın cok ıyıymıs masallah
ben devletteyim canım 6 aya kadar süt iznim 3 saatt canımm bir sor bakalım 6 aydan sonra 1,5 saat bizde canımm[/QUO
Allah allah yaa ben her yerde resmı süt izni aynı diye biliyordum.bende Tübitak tayım bir sorayım ama sanmıyorum canım yaa
Aylıklı doğum izin sürelerinden sonra kadın memurlara çocuklarını emzirmeleri için 4 ay süre ile günde 3 saat, daha sonraki 6 ayda ise günde 1.5 saat süt izni verilecek. Süt izninin hangi saatler arasında ve kaça bölünerek kullanacağı kadın çalışanın tercihine bırakılacakarcak bak canım nette de öyle yazıyo tatlımm.
günaydın canım bizimde 14ünde aşımız var ozaman gidicez. rota aşısı oldunuzmu siz=? bu arada maşaallah oğuzhana
Herkese merhaba, sütünün azaldığını düşünen anneler dün Ahmet Maranki ısırgan otunun ve ayva kompostosunun anne sütünü artırdığını söyledi. Isırgan otu alacağım ben bugün çayını demleyip içeceğim, deneyelim bakalım. Bir de balla çörekotu duydum ama denemedim. Bence en etkili yol su içmek her emirmeden sonra iki-üç büyük bardak su için farkediyor hemen.
sağol canım bende deneyeim ısırgan otunu inşalla işe yarar.
kızlar emzirdikten 1 saat sonra 5 cc de çıksa, hiç de çıkmasa göğsünüzü yine de sağın. bu en iyi süt arttırma yöntemidir. ben bu şekilde 10 cc süt çıkartan göğsümü fulledim. şimdi musluk gibi akıtıyor yemin ederim.fisfisfis:hooray:
kızlar emzirdikten 1 saat sonra 5 cc de çıksa, hiç de çıkmasa göğsünüzü yine de sağın. bu en iyi süt arttırma yöntemidir. ben bu şekilde 10 cc süt çıkartan göğsümü fulledim. şimdi musluk gibi akıtıyor yemin ederim.fisfisfis:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?