kızlar emzirdikten 1 saat sonra 5 cc de çıksa, hiç de çıkmasa göğsünüzü yine de sağın. bu en iyi süt arttırma yöntemidir. ben bu şekilde 10 cc süt çıkartan göğsümü fulledim. şimdi musluk gibi akıtıyor yemin ederim.fisfisfis:hooray:
kızlar bu sağdığınız sütleri napıyosunuz ben en az 1 sene çalışmayı düşünmüyorum depolamıcam süt o yüzden. dün bizimki pek emmedi benim göğsüm ağrıdı sağdım biraz. bizim sıpa içmeyince biberondan 50-60cc süt çöpe gitti. dışarda 5-6 saat beklediği için sonradan dolaba da koymadım bozulmuştur diye. yani özellikle çalışmayan ark.lar ne yapıyo sağdığı sütüfisfisfis
selamlar :)
selam hoşgeldin.
kızlar bu sağdığınız sütleri napıyosunuz ben en az 1 sene çalışmayı düşünmüyorum depolamıcam süt o yüzden. dün bizimki pek emmedi benim göğsüm ağrıdı sağdım biraz. bizim sıpa içmeyince biberondan 50-60cc süt çöpe gitti. dışarda 5-6 saat beklediği için sonradan dolaba da koymadım bozulmuştur diye. yani özellikle çalışmayan ark.lar ne yapıyo sağdığı sütüfisfisfis
sağol canım şimdi emzirip geldim paşamı 1 saat sonra sağayım bide öyle deneyeyim.
anne olmak çok zormuş :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
kolay kolay pes etmem canım inşallah güzel haberler veririm :Saruboceq:dene bakalım canım güzel haberlerini bekliyorum. ama en az 15 günde sonuç veriyor hatta 1 ayda sakın olmuyor işte deyip hemen pes etme.lmaz:
sabah daha çok oluyo canım gece diğer memeni emzir kalan meme sabaha kadar doluyo onu sağğ öyle daha çok artıyo gün içinde yorgunluktu stresti dolmuyoselam kızlar;
nasılsınız ? ben pek iyi sayılmam son günlerde sütüm iyice azaldı oğlum doymadığı için hep huysuzluk yapıyor. az önce sağdım 40cc anca çıktı yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum inşallah öğlene kadar biraz birikirde öğlen paşamı doyurabilirim.
balla çörek otu yemeiştim ben artırıyomu bilmem canımm en çok soğan artırmıştı beni yediğim gecesi gelmişti süttHerkese merhaba, sütünün azaldığını düşünen anneler dün Ahmet Maranki ısırgan otunun ve ayva kompostosunun anne sütünü artırdığını söyledi. Isırgan otu alacağım ben bugün çayını demleyip içeceğim, deneyelim bakalım. Bir de balla çörekotu duydum ama denemedim. Bence en etkili yol su içmek her emirmeden sonra iki-üç büyük bardak su için farkediyor hemen.
helva artırıyo denedim ben am ahelvadanmı içtiğim sulardanmı bilememkaydirigubbakcemile2İbrahim saraçoğlu da tahin helvası, incir, dut, bayaz üzüm ve suyun anne sütünü artırdığını söylemiş.
ben dolaba koyuyorumm üst dolapta dondurucuda yani cam kaba koymak yeterlimi nasıl saklıyosunuzcanım sen yinede dolaba at sağdığın sütleri.acil bişey olur, belki ilaç alman gereken bi durum olur, bi yere gidersin eşin verir bebeğe.yani dolapta her zaman sütün olsun.
arkadaslar acıl yardım........
kızımın bıkac gunudr bezınde kıremıt rengı lekeler oluyo.once yaglıyodum poposunu yag lekesı yada krem lekesı falan sandım ama sonra hıcbısey surmedende lekeler geldı bugun sabah daha cok olmustu.
boyle bıseyle karsılSAN VARMI
yada bılgısı olan duyan yardım etsın lutfenn
ben süt saklama poşetiyle koyuyorum dolaba sütümü arkadaslar
maşallah duru hanıma :) emzik bazen kutarıcı oluyor ...:ecrin_bebek:
tatlım hangi emzik yaaaaaaaaa marka model alayım lütfenaklinialirimsmile bizimkinde neler denedim almadı bu aydan sonra lışmaz diye pes etmiştimki senin msjını gördümalkisalkisalkis
QUOTE]
valla öyle ipekcim sarpın emziğinden vardı chicco ama mavisi vardı birtek :)
nidah emziğimiz bu
selam kızlar nasılsınız? ben doktordan geldim şimdi meme iltahabı olmuşum.antibiyotik verdi onu içecem ve devamlı iltahaplı göğsümden emzirecem.
arkadaslar acıl yardım........
kızımın bıkac gunudr bezınde kıremıt rengı lekeler oluyo.once yaglıyodum poposunu yag lekesı yada krem lekesı falan sandım ama sonra hıcbısey surmedende lekeler geldı bugun sabah daha cok olmustu.
boyle bıseyle karsılSAN VARMI
yada bılgısı olan duyan yardım etsın lutfenn
çok geçmiş olsun canım
selam kızlar nasılsınız? ben doktordan geldim şimdi meme iltahabı olmuşum.antibiyotik verdi onu içecem ve devamlı iltahaplı göğsümden emzirecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?