2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım şimdi emzirip geldim paşamı 1 saat sonra sağayım bide öyle deneyeyim.
anne olmak çok zormuş :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

bn çalışıyorum ama bir arkadaşım fazla gelen sütlerini sağıp saklamıştı bebeği ek gıdalara başlayınca kahvaltısını,meyveli sütlerini hep anne sütüyle yaptı taki sütler bitinceye kadar sen de böyle yapabilirsin canım

benim sol göğsüm yara olmuştu, ordan emziremedim ve böylece ordaki süt kesildi. sonra sağmaya başladım pompayla, çıkan sütü de steril çay kaşığıyla tane tane içirdim hemen oğluma. anne sütünü uzun süre stoklamak doğru değilmiş zaten. sütü günlük sağın en geç ertesi günü içirin. memeyi bırakmaması için de kaşıkla verin.

sağol canım şimdi emzirip geldim paşamı 1 saat sonra sağayım bide öyle deneyeyim.
anne olmak çok zormuş :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

dene bakalım canım güzel haberlerini bekliyorum. ama en az 15 günde sonuç veriyor hatta 1 ayda sakın olmuyor işte deyip hemen pes etme.lmaz:

canım sen yinede dolaba at sağdığın sütleri.acil bişey olur, belki ilaç alman gereken bi durum olur, bi yere gidersin eşin verir bebeğe.yani dolapta her zaman sütün olsun.

sabah daha çok oluyo canım gece diğer memeni emzir kalan meme sabaha kadar doluyo onu sağğ öyle daha çok artıyo gün içinde yorgunluktu stresti dolmuyo
balla çörek otu yemeiştim ben artırıyomu bilmem canımm en çok soğan artırmıştı beni yediğim gecesi gelmişti sütt
İbrahim saraçoğlu da tahin helvası, incir, dut, bayaz üzüm ve suyun anne sütünü artırdığını söylemiş.
helva artırıyo denedim ben am ahelvadanmı içtiğim sulardanmı bilememkaydirigubbakcemile2
canım sen yinede dolaba at sağdığın sütleri.acil bişey olur, belki ilaç alman gereken bi durum olur, bi yere gidersin eşin verir bebeğe.yani dolapta her zaman sütün olsun.
ben dolaba koyuyorumm üst dolapta dondurucuda yani cam kaba koymak yeterlimi nasıl saklıyosunuz

arkadaslar acıl yardım........
kızımın bıkac gunudr bezınde kıremıt rengı lekeler oluyo.once yaglıyodum poposunu yag lekesı yada krem lekesı falan sandım ama sonra hıcbısey surmedende lekeler geldı bugun sabah daha cok olmustu.
boyle bıseyle karsılSAN VARMI
yada bılgısı olan duyan yardım etsın lutfenn

evet canım aynı şeyi bizde yaşadık çişini yapıyordu en sonunda kiremit rengine benzer geliyordu. doktora sorduğumda önemli birşey olmadığını annedeki kadınlık hormonlarının süt ile bebeğe geçtiğini budan dolayı olduğunu hatta kız bebeklerde adet kanaması gibi daha çok olduğunu söyledi. kendiliğinden geçiyor canım ara ara yine tekrarlayabiliyor.

maşallah duru hanıma :) emzik bazen kutarıcı oluyor ...:ecrin_bebek:

selam kızlar nasılsınız? ben doktordan geldim şimdi meme iltahabı olmuşum.antibiyotik verdi onu içecem ve devamlı iltahaplı göğsümden emzirecem.

evet canımaynı durum benim oğlumdada var geçen hafta doktora gittik bol su içirmem gerektiğini söyledi.sıcak günlerde sütteki su yetersiz olabiliyormuş.ve idrardaki üre su az olduğu zaman bu rengi alıyormuş geçmiş olsun ama korkulacak bişey yok yani su içir zamanla geçer dedi

selam kızlar nasılsınız? ben doktordan geldim şimdi meme iltahabı olmuşum.antibiyotik verdi onu içecem ve devamlı iltahaplı göğsümden emzirecem.

canım gecmıs olsun nasıl anladın yanı belırtısı neydı benım sag gogsumde de bazen degısık agrılı bır sızı oluyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…