2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ne kadar su verıyosun gunde kac kasık.ben cay kasıgıyla verdım az once 2 kasık.bı tanıdık dr adadı esım oda oyle dedı su kaybından dolayıymıs.oda su verın demıs ne kadar ver dedı dr sana

kızlar ya benim oğlan bu 3 gündür huy değiştirdi gece uyuyan çocuk şimdi 3 gibi mızmızlanmaya başlıyor .kaldırıyorum emziriyorum kucağımda uyuyo sonra yerine yatırıyorum 10 dk geçmeden gene ağlıyor ama uykusu var elime aldığım an uyumaya devam ediyor.gece bellki 10-15 kere kalkıyorum böyle değildi ne oldu acaba sizde böyle olan var mı?

canım gecmıs olsun nasıl anladın yanı belırtısı neydı benım sag gogsumde de bazen degısık agrılı bır sızı oluyor da

saol canım dün gece kalktım ayazı emzireceğim nasıl bir ağrı var sağ göğsümde anlatamam düşün çocuğu o tarafa yaslayamıyorum ve o tarafa yatamıyorum elimle değincede acayip bir ağrı var gösün her yeri değil yanlız bir tarafı.korktum.süt kesiliyor sandım valla:))sabah bir baktım o ağrıyan taraf kızarmış.sonra dedimki süt kanallarındamı tıkanma oldu acaba oğlumu o göğüsümden emzirdim gün boyu ağrı hafifledi. gececek sandım ama bugün kızarıklık devam edince doktora gittim.meme iltahabi dedi.seninki böyle bişey değildir.arda olan ağrılar gibi değil canım zaten o gün bir baş ağrısı vücut kırgınlığı bende üşüttüm sandım meğersem iltahaptanmış.

canım ne kadar su verıyosun gunde kac kasık.ben cay kasıgıyla verdım az once 2 kasık.bı tanıdık dr adadı esım oda oyle dedı su kaybından dolayıymıs.oda su verın demıs ne kadar ver dedı dr sana

canım bende doktora dedim kaç kaşık diye adam baba dediki ne kaşşığı biberonla ver bol bol içireceksin dedi.bende sabah öğle akşam veriyorum 150ml biberonu dolduruyorum onu bitiriyorum.yanlız sabah öyle akşam toplam 150 ml.kırmızılık iyice azaldı.zaten dr dediki kırmızılık azlmaya başlar su verdikçe dedi.öğlede oldu.bide derlerki su vermeyin 6 ay ne yapacağımızıda şaşırdık valla.canım sende bol bol içir kaşıkla az biberonla vereceksin

benim de geçen gün göğsümde kızarıklık olmuştu...ben de en çok göğsümden emzirdim....biraz geçti ama hala var....bu arada ben hiç su vermiyorum...nette de okuduğum bir yazıda çok sıcak iklimlerde bile suya gerek yok yazıyordu dr.umuz da vermeyin dedi....biz de onun dediğini yapıyoruz...bu ayki kontrolde yine sorucam...

canım bak nette araştır ismi mastit(meme iltahabı) tedavi edilmezse ilerler yazıyor.iyice araştır sende dr git eğer ordaki belirtiler varsa.bu su işini bende anlamadım valla ben dr dediği gibi veriyorum napayım kıpkırmızı işicek nerdeyse çocuk su verdikçe geçti valla

bende işe başladıgım ıcın mama takvıyesı yapıcam su vereyım mı dedım doktor yıne de verme dedı bana

ben de sık sık o göğsümden emziriyorum...biraz daha iyi şimdi...

selam kızlar nasılsınız? ben doktordan geldim şimdi meme iltahabı olmuşum.antibiyotik verdi onu içecem ve devamlı iltahaplı göğsümden emzirecem.
geçmiş olsun canım ilk ay bende de olmuştu göğsüm kıpkırmızıydı akannehir antibiyotik kullanmıştım bende..
benimki genelde böyle. ama bizim derdimiz ıkınmalar,gece 3 gibi başlıyo.. yüzüstü yatırırsam ancak birazdaha uyuyabiliyo. bu arada kızlar bu aylarda yüzüstü yatırmak tehlikelimidir?

canım sen yinede dolaba at sağdığın sütleri.acil bişey olur, belki ilaç alman gereken bi durum olur, bi yere gidersin eşin verir bebeğe.yani dolapta her zaman sütün olsun.
süt saklama poşeti lazım bunun için sanırım değilmi? ve buzlukta nekadar dayanır_?
tşk.ler canım

bizze doktor ilk 1 yıl yüzüstü yatırmayın demişti..ama ıkınmaları çok olduğunda yüzüstü yatırıyordum çok rahaytlıyordu..ısrarla doktora bunu söyleyince iyi ozaman sadece gündüzleri yanındayken yatır dedi:smiley-cool:

bende gündüzleri yüz üstü yatırıyorum sırtınıda sıvazlıyorum rahatlıyor gazınıda çıkarıyor bazaende öylece uyuyup kalıyor ama sadece gündüleri yapıyorum uyuyuncada kontrol ediyorum sürekli

bizim genelde gaz sancılarımız sabaha karşı oolurdu...ve ozaman yatırırdım rahatlıyordu..son zamanlarda baya azaldı gaz şikayetlerimiz artık pek yatırmıyorum...uyanıkken çıldırıyor zaten ileri gitmek istiyor gidemiyor bağırıyordelikafadulden

1 senemiii.. vala ben sancılardan sebep yatırıyorum, gerçi başında nöbet tutuyorum yatırınca yalnız bırakmıyorum ama ,1 sene de çokmuş, dur bende bi soriyim kontrolde inşyerimseniben

bime bu cuma çıtçıtlı body ler geliyomuş kolsuz. %100 pamuklu diyo . sempatiksalakcinni

pardon bim e değil a101 e geliyomuş yanlış istihbaratohaoldumsmile

1 senemiii.. vala ben sancılardan sebep yatırıyorum, gerçi başında nöbet tutuyorum yatırınca yalnız bırakmıyorum ama ,1 sene de çokmuş, dur bende bi soriyim kontrolde inşyerimseniben

sor bi canım..ani bebek ölümleri ilk yıl çok oluyormuş..sebeplerinden biride bu yüzüstü yatırmaymış...allah göstermesin...

kızlar ya gece bebekler kalkınca emzırdıkten sonra hemen gerı yatırıyomusunuz yoksa ıyıce gazı cıksın dıe ugrasıyomusunuz.ben hala gazını cıkarıyorum ama boyle yapıncada uykusu acılıyo hemen yatırırsam cabucak gerı uyuyo.daha ne kadar gaz cıkarcaz ya

sor bi canım..ani bebek ölümleri ilk yıl çok oluyormuş..sebeplerinden biride bu yüzüstü yatırmaymış...allah göstermesin...

Allah korusun ;bildiğim kadarıyla yanındayken kısa süreli olarak yatırmalıyız;yumuşak yatak,yastık battaniye vb. yüzeylerde yalnızken yatırmamalıyız,ben yanındayken gün içerisinde bir kaç kere-10-15 dk yatırıyorum,yüzüstü yatarken kafasını kaldırmaya çalıştığı için sırt kasları güçleniyor.

ben hemen yatırıyorum canım,normalde 4-6 aya kadar gaz çıkarmak lazımmış ama benimki maşallah makina gibi her an çıkartıyor kendisi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…