evet canımaynı durum benim oğlumdada var geçen hafta doktora gittik bol su içirmem gerektiğini söyledi.sıcak günlerde sütteki su yetersiz olabiliyormuş.ve idrardaki üre su az olduğu zaman bu rengi alıyormuş geçmiş olsun ama korkulacak bişey yok yani su içir zamanla geçer dedi
canım gecmıs olsun nasıl anladın yanı belırtısı neydı benım sag gogsumde de bazen degısık agrılı bır sızı oluyor da
canım ne kadar su verıyosun gunde kac kasık.ben cay kasıgıyla verdım az once 2 kasık.bı tanıdık dr adadı esım oda oyle dedı su kaybından dolayıymıs.oda su verın demıs ne kadar ver dedı dr sana
benim de geçen gün göğsümde kızarıklık olmuştu...ben de en çok göğsümden emzirdim....biraz geçti ama hala var....bu arada ben hiç su vermiyorum...nette de okuduğum bir yazıda çok sıcak iklimlerde bile suya gerek yok yazıyordu dr.umuz da vermeyin dedi....biz de onun dediğini yapıyoruz...bu ayki kontrolde yine sorucam...
canım bak nette araştır ismi mastit(meme iltahabı) tedavi edilmezse ilerler yazıyor.iyice araştır sende dr git eğer ordaki belirtiler varsa.bu su işini bende anlamadım valla ben dr dediği gibi veriyorum napayım kıpkırmızı işicek nerdeyse çocuk su verdikçe geçti valla
geçmiş olsun canım ilk ay bende de olmuştu göğsüm kıpkırmızıydı akannehir antibiyotik kullanmıştım bende..selam kızlar nasılsınız? ben doktordan geldim şimdi meme iltahabı olmuşum.antibiyotik verdi onu içecem ve devamlı iltahaplı göğsümden emzirecem.
benimki genelde böyle. ama bizim derdimiz ıkınmalar,gece 3 gibi başlıyo.. yüzüstü yatırırsam ancak birazdaha uyuyabiliyo. bu arada kızlar bu aylarda yüzüstü yatırmak tehlikelimidir?kızlar ya benim oğlan bu 3 gündür huy değiştirdi gece uyuyan çocuk şimdi 3 gibi mızmızlanmaya başlıyor .kaldırıyorum emziriyorum kucağımda uyuyo sonra yerine yatırıyorum 10 dk geçmeden gene ağlıyor ama uykusu var elime aldığım an uyumaya devam ediyor.gece bellki 10-15 kere kalkıyorum böyle değildi ne oldu acaba sizde böyle olan var mı?
süt saklama poşeti lazım bunun için sanırım değilmi? ve buzlukta nekadar dayanır_?canım sen yinede dolaba at sağdığın sütleri.acil bişey olur, belki ilaç alman gereken bi durum olur, bi yere gidersin eşin verir bebeğe.yani dolapta her zaman sütün olsun.
nidah emziğimiz bu
nuby damaklımı bu canım almıştım bunu da emmedi bizim keratakaydirigubbakcemile
bu arada bende su hiç vermiyodum ama çok terliyodu geçen bi verdim baya kana kana içti. dün verdim pek istemedi. deniyorum artık istrse içiriyorum.. havalar çok sıcak belki bazen sütten yeterince su alamıyodurbilmiyorumkismile
ben de sık sık o göğsümden emziriyorum...biraz daha iyi şimdi...
teşekkürler canım
geçmiş olsun canım ilk ay bende de olmuştu göğsüm kıpkırmızıydı akannehir antibiyotik kullanmıştım bende...
bizze doktor ilk 1 yıl yüzüstü yatırmayın demişti..ama ıkınmaları çok olduğunda yüzüstü yatırıyordum çok rahaytlıyordu..ısrarla doktora bunu söyleyince iyi ozaman sadece gündüzleri yanındayken yatır dedi:smiley-cool:
bende gündüzleri yüz üstü yatırıyorum sırtınıda sıvazlıyorum rahatlıyor gazınıda çıkarıyor bazaende öylece uyuyup kalıyor ama sadece gündüleri yapıyorum uyuyuncada kontrol ediyorum sürekli
bizze doktor ilk 1 yıl yüzüstü yatırmayın demişti..ama ıkınmaları çok olduğunda yüzüstü yatırıyordum çok rahaytlıyordu..ısrarla doktora bunu söyleyince iyi ozaman sadece gündüzleri yanındayken yatır dedi:smiley-cool:
1 senemiii.. vala ben sancılardan sebep yatırıyorum, gerçi başında nöbet tutuyorum yatırınca yalnız bırakmıyorum ama ,1 sene de çokmuş, dur bende bi soriyim kontrolde inşyerimseniben
sor bi canım..ani bebek ölümleri ilk yıl çok oluyormuş..sebeplerinden biride bu yüzüstü yatırmaymış...allah göstermesin...
kızlar ya gece bebekler kalkınca emzırdıkten sonra hemen gerı yatırıyomusunuz yoksa ıyıce gazı cıksın dıe ugrasıyomusunuz.ben hala gazını cıkarıyorum ama boyle yapıncada uykusu acılıyo hemen yatırırsam cabucak gerı uyuyo.daha ne kadar gaz cıkarcaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?