selamlar
ohh Allah keyfinizi bozmasındün sarp hayatının ilk yat gezisine çıktı :) o keyif yaptı ben, annem ve ablam ona konfor sağlamak için çırpındık :) kesinlikle gezenti olacak bu çocuk bayılıyor gezmeye
hayırlı olsun canımselam kızlar, cmt günü sünnet olduk. ilk gecemizde biraz sancı duyduk ama şimdi iyiyiz. darısı diğer oğlanlarımızın başınaaa
büyüme atağı yaşadıkları dönemler oluyormuş geçici yani öylre bişey olabilir, bence istediği her an ver dayanabildiğin kadadr dayanamadığın zamnlar için de emzik vermeyi deneişte geldiik
kızlar Rabbime şükürler olsun kızım bir uyudu bavulları alırken uyandıyol boyu kolumda uykudaydı..şimdi kaynanamın yanındayım
bu arada kızlar ecrin emiyor emiyor doymuyor sanki..sütüm benden taşıyor ama kızım hep aç..
ayrıca meme vermedıgımde deli gibi ellerini somuruyor..ses çıkrarak hemde
ne güzel maşallah, ben emzirirken hala bişey yapamıyorum ya memeyi bırakyo ya da genzine kaçırıyorbenimkide yüzünü çok çiziyordu;ne kadar etkili oldu bilmiyorum ama kendimce ellerini tutup yüzüne cici cici diye sevdiriyorum,hatta emzirirkende kendime cici cici yapırıyorum ki yumuşak dokunmayı ellerini açarak dokunmayı öğrensin diye,sanırım etkili oldu çünkü 1 haftadır çizmiyor kendini,ellerini açarak yüzüne dokunuyor ve emerken cici yapmaya çalışıyor mememe:))))))
çok güzel bence daha ne olsun ki?Sütünü sağan anneler tek seferde ne kadar sağabiliyorsunuz, ben 120 ml anca görüyorum çok mu az acep? Sütümü artırmak için çok uğraşıyorum ama :çok üzgünüm: buna da şükür.
denemedim ama çok merak ediyorum olur mu diyeanne sütünden yoğurt yapmayı deneyen var mı
gündüzleri de geceleri de iş miş yok, hatta yazmaya başlamadan bi süre tv ünitesinin tozunu izledim, baktım baktım alsam mı almasam mı alsam da yine tozlancak dedm bıraktm öyle bu kadar tembel oldum sonundaselam kızlar ya gündüzleri iş yapabiliyor musunuz
benim 1 bgün okulda güvenlikj görevli çok sevimli ilk çocuğunuz mu inşallah sonrakiler de böyle sevimli olur dedi çok enteresan geldi, yani sonrası olacağı kesin gibislm nasılsınız maşallah baya kalabalığız kızlar herkesin bir çocuğumu var eflatunun üç kızı vardı yanlış hatırlamıyosam benimde iki geriye herkesin bir çocuk mu var
maşallahselam kızlarrrr
kızımı emziğe alıştırdımmmkaydirigubbakcemile2
2 gündür alt dudağını emiyordu korktum bnde yeni bir emzik aldım ve cuk cuk bir güzel emiyorrr:)
kristal atımı dedi doktorumuz bize normalmişarkadaslar acıl yardım........
kızımın bıkac gunudr bezınde kıremıt rengı lekeler oluyo.once yaglıyodum poposunu yag lekesı yada krem lekesı falan sandım ama sonra hıcbısey surmedende lekeler geldı bugun sabah daha cok olmustu.
boyle bıseyle karsılSAN VARMI
yada bılgısı olan duyan yardım etsın lutfenn
kızlar bir de bişey sorcam kaynamış su mu veriyorsunuz?ben pet şişeden kaynatmadan verym diyorum?canım bende doktora dedim kaç kaşık diye adam baba dediki ne kaşşığı biberonla ver bol bol içireceksin dedi.bende sabah öğle akşam veriyorum 150ml biberonu dolduruyorum onu bitiriyorum.yanlız sabah öyle akşam toplam 150 ml.kırmızılık iyice azaldı.zaten dr dediki kırmızılık azlmaya başlar su verdikçe dedi.öğlede oldu.bide derlerki su vermeyin 6 ay ne yapacağımızıda şaşırdık valla.canım sende bol bol içir kaşıkla az biberonla vereceksin
geçmiş olsun canım ilk ay bende de olmuştu göğsüm kıpkırmızıydı akannehir antibiyotik kullanmıştım bende..
benimki genelde böyle. ama bizim derdimiz ıkınmalar,gece 3 gibi başlıyo.. yüzüstü yatırırsam ancak birazdaha uyuyabiliyo. bu arada kızlar bu aylarda yüzüstü yatırmak tehlikelimidir? bizim kafamız yamuk olduğundan doktor 1. ayın sonunda artık yüzü koyun yatırablrsiniz geceleri dedi ama o 6 ay aynı odada kalmamızı önerdiği için yannda yatmadğm zaman yüzükoyun yatrmayı denemiyorum
şimfdiye kadar da ik kere yattık toplamda
ökoteks mi diye bak, kanserojen içeriyor olmasınbime bu cuma çıtçıtlı body ler geliyomuş kolsuz. %100 pamuklu diyo . sempatiksalakcinnikızlar ya gece bebekler kalkınca emzırdıkten sonra hemen gerı yatırıyomusunuz yoksa ıyıce gazı cıksın dıe ugrasıyomusunuz.ben hala gazını cıkarıyorum ama boyle yapıncada uykusu acılıyo hemen yatırırsam cabucak gerı uyuyo.daha ne kadar gaz cıkarcaz ya
[
3 aylık benim oğlum. 2800 doğdu 2500 e düştü ilk ay 3600 2. ay 4800 oldu çok güzel emiyodu zaten sadece anne sütü veriyorum. bu aysa sadece 700 gr lmış 5500 olmuş. çünkü 2. ayı boyunca çok az emdi. doktor mamaya kesinlikle geçmeyeceksn diyor.kilosu bana az geliyor. doktorlarınız sizlere kaç kilo alınca sütünüz yetmiyor mamaya geçin diyor merak ettim. ben de mi başlasam mamaya?dün de yazdım cevap veren olmadı. acil yardıma ihtiyacım var kızlar.moralim bozuk((
3 aylık benim oğlum. 2800 doğdu 2500 e düştü ilk ay 3600 2. ay 4800 oldu çok güzel emiyodu zaten sadece anne sütü veriyorum. bu aysa sadece 700 gr lmış 5500 olmuş. çünkü 2. ayı boyunca çok az emdi. doktor mamaya kesinlikle geçmeyeceksn diyor.kilosu bana az geliyor. doktorlarınız sizlere kaç kilo alınca sütünüz yetmiyor mamaya geçin diyor merak ettim. ben de mi başlasam mamaya?dün de yazdım cevap veren olmadı. acil yardıma ihtiyacım var kızlar.moralim bozuk((
bugün bizim de 3 aylık kontorulumuz vardı boyumuz 69 cm kilomuz 7.400 olmuş geçen ay 7 kiloydu bu ay sdece 400 gr almış boya gitmiş bu ay az kilo alınca üzüldüm ama öyleöyle kikosunu dengeleyecek herade
meb kızlar bugun dra gittik kızımda anal fisür olmuş çatlaklar var nasıl farketmedım dıye kendıme kızıyorum şimdi
ıkınmalardan dolayı çatlaklar oluşmuş makatta krem verdi birde tedbir amaçlı idrar yollarına bakalım dedi dr enfeksiyon kapmış fazla onada iğne verdi ama huysuz değilmi dedi yok dedim sinsi seyredıyo zman dedi erken farkerttıgımız ıyı oldu birde ultrasona girdik sol böbrekte buyume var dedi enfeksıyondan olabılır ama takıp edıcez dedi durduk yere nerden çıktı bunlar ya çok canıms ıkıldı((
onun dışında gelişimi ıyı 6.600 olmuş inş şu sorunlarıda atlatırız cumartesi tekrar drdayım:S
tatlım benim oğlum geçen ay bir rekora imza atarak 2050 gr almıştı, bu ay ise sadece 800 gr almış. ben bile aklıma mamayı getirmiyorken sen niye mama mı versem diye hayıflanıyorsun? zamanla kilo alımları yavaşlıyor, bebeğin huzurluysa mamaya hiç bulaşma.
tatlım benim oğlum geçen ay bir rekora imza atarak 2050 gr almıştı, bu ay ise sadece 800 gr almış. ben bile aklıma mamayı getirmiyorken sen niye mama mı versem diye hayıflanıyorsun? zamanla kilo alımları yavaşlıyor, bebeğin huzurluysa mamaya hiç bulaşma.
:) canım benim senin bebişin toplu herhalde maşşallah zaten değil mi? benim bebiş zayıf görünüyor gözüme ondan..aslında doktorumuz dediki 15 senedir çocuk doktoruyum hiç bir anneye bebeğinin kilosu normal gelmiyor en üst sınırda bile olsa bebeğim zayıf diyor.belki de benim boş boş hayıflanmam. çok panik oluyorum.dr umuz bile fark etti sakın ücretsiz izin falan alma okul açılınca doğru okula dedi.çok üstüne düşüyorum sanki:)) annelk bu olsa gerek):
kızlar ya bugün sabah kalktığımda mide bulantısı aşırı bi baş ağrısı başımı zor kladırıyodum bebeği kontrole götürdüğümüzde hemşireye söyledim doktor izindeymiş hamile olabilrsin belki takip et dedi beynimde şimşekler çaktı zaten doğumdan beri 3 kere falan eşimle b,rlikte olduk yoktur heralde demi ya çok korkuyoum ne yaparım mafoldumben
kızlar ya bugün sabah kalktığımda mide bulantısı aşırı bi baş ağrısı başımı zor kladırıyodum bebeği kontrole götürdüğümüzde hemşireye söyledim doktor izindeymiş hamile olabilrsin belki takip et dedi beynimde şimşekler çaktı zaten doğumdan beri 3 kere falan eşimle b,rlikte olduk yoktur heralde demi ya çok korkuyoum ne yaparım mafoldumben
bence değildir ya sıcaklardan olmuştur.adet oldun mu? dr lar diyorki doğumdan sonraki 6 ay hamile kalma riski azmış.çünkü bazen 6 ay boyunca adet görülmeye bilirmiş.süt koruması dedikleri sanırım bu. ama ilk adetten sonra riskli olabilirmiş.dikkat et genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?