2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimkide memlkettyken 8 gibi yatar sabaha kadar kalkmazdı ben gece kaldırır emzirirdimm burda sıcaklardan uyuyamıyor kuzumm sıcaklardan bunalıyo olabilir canımm dikkat et bakalımm kıyafetini azalt veyea duş aldır bakalım nasıl olcak yada gazı olabilirr
ben gaz çıkatmıyorum canımm emzirip yatırıyorumm 40ı çıktıktan sonra uğraşmadım hiç dediğin gibi uykusu kaçıyo çünküü
geçmiş olsun canım benim kızdada çatlak vardı zeyt,nyağı sürdüm hep şimdi biraz daha iyi doktorun verdiği merhem bir işe yaramadı çünkü
inş değildir canımmm belki sıcaklardandırr b
günaydınnnn opuyorumnanaktan
Herkese günaydın, Hayırlı Ramazanlaropuyorumnanaktan
günaydın bayanlar

arkadaslar gecende yazdım bebeklerın gazını 6 aylık olana kadar bızım cıkartmamız gerekıyormus doktor oyle soyledı.Ben gündüz ugrasıyorum ama gece emzırıp yatırıyorum zaten ugrassamda cıkmıyo cocugun uykusu acılıyo bırde bızımkı zaten cok zor uykuya dalan bır bebek o yuzden pat yatırıyorum napım

günaydınnn... oruç tutuyor musuuz kızlarr? herkeze hayırlı ramazanlarr bu aradaa

saol canım sanada hayırlı ramazanlar ben oruc tutmuyorum sütüm anca yetıyo bırde calısıyorum ayrıcada cok sıcak ve uzun gunler Allah da boyle bır ızın vermıs bıze.o yüzden daha sonra borclarımı tutucam

günaydınnn... oruç tutuyor musuuz kızlarr? herkeze hayırlı ramazanlarr bu aradaa
tutmuyorum tatlımmm sanada hayırlı ramazanlar canımm
benim kız biraz daha iyi çıkartıyo gazını şükür çünkü çok çektim gazdann

günaydın kızlar hayırlı ramazanlar
bende oruç tutmuyorum zaten sütüm az birde oruç tutarsam temelli gidecek seneye allah nasip ederse tutarız.

ben tutucaktım en azından 4- 5 gun denıcektım eşim izin vermedı bugun
ama yarın tutmaya başlicam inş bi sorun olmaz böyle içime sınmıyo borçlarıda aza indirgemiş olurum en azından...

tubacım çatlak için size verdiği melhemin adı ne?
nidah canım senın bebişininde ıkınması çok tu bi dra götür derim belki onunda çatlağı vardır ki inş yoktur ama tedbirini al...

kızlar dün tesadüfen bişeyi keşfettim,vişne kompostosu yapmıştı annem,2bardak içtim,içdiğimden beri gögüslerim taş gibi oldular,2side çok dolu ve ben lohusayken tencere tencere içerdim,belkide o arttırdı o zamanda sütümü,uzun süredir böyle dolmuyordu gögüslerim,paylaşmak istedim,belkide tesadüf bilemem ama normalde yedikleriminden ayrı olarak bir onu içtim,birr deneyin derim,vişneler bitmeden,annem 2kasa almış,difirize atmış :)

bende eve gidince yapıp deneyim hemen ınsallah aynı etkıyı yapar bana da saol canım

kızlar selam hepınıze .benım kızım emmek ıstemıyo yaaa sonrada aclıktan aglıyo.4-5 saatten once emmıyo artık.acıkınca hemen emmesı gerekmezmı.ac ac duruyo aglıyo ama emmıyo uyutmadan emzıremıyorum.uyuyup uyanınca emıyo ancak gozlerını tam acmadan emzırebılıyorum
aynı durumda olan varmı

ben tutucaktım en azından 4- 5 gun denıcektım eşim izin vermedı bugun
ama yarın tutmaya başlicam inş bi sorun olmaz böyle içime sınmıyo borçlarıda aza indirgemiş olurum en azından...

Emziren annelere tavsiye edilmiyor...Sonuçta bebişlern süt alması her şeyden önemli... Ben hiç riske atamam... Bence iyi düşün canım, yeme neyse de sıvı tüketimi çok önemli biliyorsun...

tubacım çatlak için size verdiği melhemin adı ne?
nidah canım senın bebişininde ıkınması çok tu bi dra götür derim belki onunda çatlağı vardır ki inş yoktur ama tedbirini al...
eve gidince bakayım tatlım aklımda kalmamışş
gunaydin, hayirli ramazanlar :)
sanada hayırlı ramazanlar canımm
canım çekti amaabilmiyorumkismile
bilmiyorunki tatlım benim kızda sağıp bırakıyorum biberonu almıyomuş 3 saat beni bekliyo gidincede ben emziriyorum yaniöyle kendi gelmiyo büyüyüncee daha uzun sürew dayanabiliyolarmı yada sıcaktan emmekte mi istemiyolar bilemedimki canım ama aç olsalar benim kız evi başımıza yıkarkaydirigubbakcemile3

Emziren annelere tavsiye edilmiyor...Sonuçta bebişlern süt alması her şeyden önemli... Ben hiç riske atamam... Bence iyi düşün canım, yeme neyse de sıvı tüketimi çok önemli biliyorsun...

evet:S birde gunler çok uzun her emzırmeden sonra çok susuyorum iyice düşüneyım ben canım

selam, bizim dr sıcaklarda iştahsızlık olabilir demişti sarp da eskisi kadar sık emip, mama yemiyor ama 4-5 saat biraz fazla tabi... kilo alımında sorun yoksa önemli değil demişti bir de dr...

dün herkes için sağlık programında ilahiyatçı bir prof. vardı ( adını unuttum ) hamile ve emzirenler özürlü sayılır dedi.. bence de riske atmamak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…