2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok geçmiş olsun canım..
korunmuyomusunuz canım aman inş değilsindirakannehir

günaydınnn... oruç tutuyor musuuz kızlarr? herkeze hayırlı ramazanlarr bu aradaa

günaydın canım ben tutacaktım en azından bugün denemek amaçlı ama eşim akşam tutma dedi ilmihalden falan baktık yani tutup sütün kesilmesini riske atmaktansa tutmamak daha efdalmiş sanırım. geçen senede ramazanın son günleri tutmamıştım. birikt borçlar:1shok:

tubacım çatlak için size verdiği melhemin adı ne?
nidah canım senın bebişininde ıkınması çok tu bi dra götür derim belki onunda çatlağı vardır ki inş yoktur ama tedbirini al...

ıkınmalar çatlaktan mı oluyomuş canım? haftaya aşımız var götüreyim valla bu gece saat 2den beri ayaktaydım kabus gibi ya..6da emiri eşime verdim de azcık uyudum:sinifsinif:

tatlım 4-5 saat olmuyo ama 3 saat falan arayla sürüyo bizimki de emmiyo ancak uykudan uyanınca emiyo bir güzel daha sonra ağzına sürmüyolmaz:

bu arada herkese hayırlı ramazanlarrr...bebişlerimizle ilk ramazanımızkaydirigubbakcemile2

kızlar dün akşam sarp bizi çok korkuttu.. uyuurken birden uyandı çok ciddi ağlamaya başladı, vücudu morardı belden altı da baya kıpkırmızı oldu, susturamadık eşimi çağırdım acile gidelim diye o gelene kadar normale döndü. sanırım gaz sıkıştırdı, kabus gibiydi...

nidah çatlaklar ıkınmaktan oluyomuş ıkınmalar gazdanmış...
benım kızın ıkınmaları geçmişti şikayetıde yoktu yanı huzursuz değildi ama dr bı bakalım dedi uvv çok çatlağı var huzursuz değilmi dedi bır ara ıkınıyodu dedım ıkınmaktan çatlak oluşmuş dedi inşallah sizde bişe yoktur canım olcak diye kaide yok tabi...

tatlım 4-5 saat olmuyo ama 3 saat falan arayla sürüyo bizimki de emmiyo ancak uykudan uyanınca emiyo bir güzel daha sonra ağzına sürmüyolmaz:[/B][/QUOTE]

arkadaslar bebeklerın ıstahsızlıgından bahsetmıssınız benım oglum emzırdıkten sonra 1 saat gecse yıne versem yıne alıyor hayır demıyo doymadıgından mı yoksa cok mu ıstahlı ne dersınız kılosuda normal sısman bır bebek degıl yanı

geçmiş olsun canım, çatlaklar dışarıdan görünüp anlaşılıyor mu ? sarp da zaman zaman ıkınıyor da...

geçmiş olsun canım ya forumda okuyordum bende ara ara bebeklerde oluyomuş akannehir

inş canım baktırayım bende sağol..

arcak bizimki pek öle memeye düşkün değil sanırım ondan oluyo. yani onun işi gücü parmağını emmek memede uyutmak falan pek mümkün olmuyo mesela bizim için. boshayallersmile

benim kızımda öle emerken kendısı asla bırakmıyo ben çekıyorum, ama çektıkten sonra ellerını yıne ağzına göturuyo memeyı verıyorum hemen öğğ yapıyo almıyo:))
tasalanmayın kızlar onlar gerçekten işlerini bılıyolar elleri çok tatlı galıba kzuzuların:)

nilüfercim büyük geçmiş olsun,bir doktorunu arayıp durumu anlat istersen,korkutmak istemem ama bişey çıkmasın,sonradan ah demektense,bir danış,hem bizi de aydınlatırsın bu konuyla ilgili
devrim 1.5 saat zor oyalıyorum :)ama 10dakika da bir istese yine veririm,çünkü ben 10dakkada bir su içiyorum,yavrumda susuyordur

kızlar bebişleri güneşe saat 4-5 gibi çıkarmak uygunmu ? birde tek sıfır kollu body le mi durması lazım ne giydiriyosunuz güneşlendirirken?

merhabalar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar

bende 2010 mayıs annesiyim 5 mayıs doğumlu oğlum..

3 aylık kontrolümüz var yarın bakalım ne kadar büyümüş merak ediyorum

bütün bebişlere maşallah

Devrimim, Nidah çok sağolun kızlar... aslında haklısın dra bir sormak lazım, öyle böyle ağlamadı kuzum hele bacakları kıpkırmızı oldu sonra dalga dalga normale döndü.. öğleden sonra arayayım size de söylerim cevabını..
gurbet elde hoşgeldin, maşallah senin bebeğine de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…