çok geçmiş olsun canım..meb kızlar bugun dra gittik kızımda anal fisür olmuş çatlaklar var nasıl farketmedım dıye kendıme kızıyorum şimdi
ıkınmalardan dolayı çatlaklar oluşmuş makatta krem verdi birde tedbir amaçlı idrar yollarına bakalım dedi dr enfeksiyon kapmış fazla onada iğne verdi ama huysuz değilmi dedi yok dedim sinsi seyredıyo zman dedi erken farkerttıgımız ıyı oldu birde ultrasona girdik sol böbrekte buyume var dedi enfeksıyondan olabılır ama takıp edıcez dedi durduk yere nerden çıktı bunlar ya çok canıms ıkıldı((
onun dışında gelişimi ıyı 6.600 olmuş inş şu sorunlarıda atlatırız cumartesi tekrar drdayım:S
korunmuyomusunuz canım aman inş değilsindirakannehirkızlar ya bugün sabah kalktığımda mide bulantısı aşırı bi baş ağrısı başımı zor kladırıyodum bebeği kontrole götürdüğümüzde hemşireye söyledim doktor izindeymiş hamile olabilrsin belki takip et dedi beynimde şimşekler çaktı zaten doğumdan beri 3 kere falan eşimle b,rlikte olduk yoktur heralde demi ya çok korkuyoum ne yaparım mafoldumben
günaydınnn... oruç tutuyor musuuz kızlarr? herkeze hayırlı ramazanlarr bu aradaa
tubacım çatlak için size verdiği melhemin adı ne?
nidah canım senın bebişininde ıkınması çok tu bi dra götür derim belki onunda çatlağı vardır ki inş yoktur ama tedbirini al...
kızlar selam hepınıze .benım kızım emmek ıstemıyo yaaa sonrada aclıktan aglıyo.4-5 saatten once emmıyo artık.acıkınca hemen emmesı gerekmezmı.ac ac duruyo aglıyo ama emmıyo uyutmadan emzıremıyorum.uyuyup uyanınca emıyo ancak gozlerını tam acmadan emzırebılıyorum
aynı durumda olan varmı
bu nem beni oldurecek,gunde 4-5 kez dusa atiorum kendimi sacimi islatmadan, fayd etmior bebisle yapis yapisiz of
nidah çatlaklar ıkınmaktan oluyomuş ıkınmalar gazdanmış...
benım kızın ıkınmaları geçmişti şikayetıde yoktu yanı huzursuz değildi ama dr bı bakalım dedi uvv çok çatlağı var huzursuz değilmi dedi bır ara ıkınıyodu dedım ıkınmaktan çatlak oluşmuş dedi inşallah sizde bişe yoktur canım olcak diye kaide yok tabi...
gecmis olsun ipeknil
geçmiş olsun canım ya forumda okuyordum bende ara ara bebeklerde oluyomuş akannehirkızlar dün akşam sarp bizi çok korkuttu.. uyuurken birden uyandı çok ciddi ağlamaya başladı, vücudu morardı belden altı da baya kıpkırmızı oldu, susturamadık eşimi çağırdım acile gidelim diye o gelene kadar normale döndü. sanırım gaz sıkıştırdı, kabus gibiydi...
nidah çatlaklar ıkınmaktan oluyomuş ıkınmalar gazdanmış...
benım kızın ıkınmaları geçmişti şikayetıde yoktu yanı huzursuz değildi ama dr bı bakalım dedi uvv çok çatlağı var huzursuz değilmi dedi bır ara ıkınıyodu dedım ıkınmaktan çatlak oluşmuş dedi inşallah sizde bişe yoktur canım olcak diye kaide yok tabi...
sağol cnm anlaşılıyo ıkı elınle arala biraz bellı olur kırmızı kırmızı...
bence sabaah 10 en uygun saat,sadece beziyle 4dakika,bodyle 7dakika canım,hergün,şapka takılmıycakkızlar bebişleri güneşe saat 4-5 gibi çıkarmak uygunmu ? birde tek sıfır kollu body le mi durması lazım ne giydiriyosunuz güneşlendirirken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?