2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çağanda arada böyle yapıyooo. doktora sordum sıcaktan olabilir dedi. bide ben gögüslerin terlemesinden de olabilir diyorum. o yüzden gögüslerimi yıkıyorum emzirmeden önce. akşamları balkonda emzirmeye çalışıyorum. azıcık esinti oluyoo daha güzel emiyooo.kaydirigubbakcemile2

kızzlar çağanın kakasında bugün biraz kan vardı. korktum valla hemen doktoru aradım. kan örneğinin yarım saat içinde labaratuvara götürmek gerekiyomuş ama araba bende olmadığı için götüremedim. ama saat 3 de doktora götürücem. amma dediğine göre sıcaklardan bebekler susuz kalıyomuş ve amip virüsü diye bi virüs olabilirmiş yada çatlak olabilir dedi. bakıcak bi.geçende pipisinin beze geldiği yerde çok açık pembe renkli küçük bi leke vardı. onuda sorcammm bişey çıkmaz inşşş

evin içi bebeğe aldığımız dereceye göre 32.5 nem ise 60 oldu, sürekli kucakta olduğu olduğu için nem de ısı da artıyor. şükür uyutabildim. hem de ayağımda sallayarak ( şimdi ben de kıvrılcam yanına. hergün 1derece artıp hafta sonu maksimum sıcaklığa ulaşacakmış. oruç ta tutsak erirdik heralde. okadar su içiyorum terleyerek suyu vücuttan atıyorum. bu sıcakta süt yapmak zor vallaha. kışın olsa bukadar su içmeye inek gibi süt verirdikkkk sempatiksalakcinni

geçmiş olsun, inşallah bir şey çıkmaz...

:Saruboceq:

çok geçmiş olsun umarım bişey çıkmazda içiniz rahatlar

gerçekten çok sıcakkk..
ben saat 10 gibi banyoya sokmuştum paşayıı sonra ancak uyudu. akşama doğru belk bi daha sokarım.

kollarında dirsekelrinin iç tarafı hep kırmızı kırmızı isilik olmuş:sinifsinif:

auroainci geçmiş olsun canım
gurbetelde hoşgeldinnn

sabah altını açmıştım bizimkinin serinlesin diye altına bişey koymadım yatağımıza yatırdım 2dk şofbeni yakıp gelicektimkiiii bi geldim maşşallah kaka çiş ne ararsan var.komple çarşaf alez ne varsa yıkıyorumkaydirigubbakcemile3 altı açıkken döktürmeye bayılıyor kuzum yaaa

benim oğlanında boğazı ve ensesi kıpkırmızı pişik kremi falan sürüyorum ama fayda etmedi

bizimde pişiğimiz var ya kolar boyunlar kıpkırmızı tuzlu suyla durula banyodan sonra ii geliyo dediler bugün öyle yaptım bugün 2 saatte bir emmek istiyo saat gibi 2 saate bi mıkırdanıyo gerçi 11 de yıkadık hala uyuyo bakalım uyanınca ne yapacak gittikçe iştahsızlaşıyolarmı neden öyleler ya

yazdım ama tekrar yazayım durulama suyuna azıcık tuz atın son suyu öyle dökün kafasına dökmeyin ama sadece vücuduna ii geliyomuş

geçmiş olsun inş bir daha olmazz benimki ağladı diyelimm susmazsa daha da artırıyo ağlamasını kılıkdan kılığa giriyorumm çok zor bir durumm
geçmiş olsunn
ya bizim evde öyleee yıkıyorum emzirip anca öyle uyuyooo yanıyoz sıcaktann
hoşgeldinn
aynı hepsii napsınlar bebişler rahatlıyo koyveriyolar sonradaa

yazdım ama tekrar yazayım durulama suyuna azıcık tuz atın son suyu öyle dökün kafasına dökmeyin ama sadece vücuduna ii geliyomuş
ya yakmazmıı benn ılık yapıyom hep dirsektenden aşağısı kaldı inş geçer sende geçtimi pekii
uyandık bile bu sıcağa kim dayanır. sünnetten dolayı yıkayamıyorum da. isillencez diye korkuyorum..
silsen canımm ılık suylaa çocuk dayanamaz çünküü

maşallah bebişine başına bayağı iş açmış :))) emzik işini ne yaptın denendin mi :ecrin_bebek:

kızlar akşama ne yemek yapcaksınız fikir alışverişinde bulunalım ben dün akşam türlü yapmıştım akşamda yanına pilav ve yoğurtlu çorba düşünüyomm

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Büyük ihtimalle gaz sancısıdır. Benimde ilk kızımda öyle olmuştu. Çok korkmuştum hatta o kadar çok ağlıyorduki doktorla görüşürken ağlamaktan kızıma bir şey olurmu diye sormuştum. Ogün hiç unutmuyorum gece acilin kapısına geldik bebeğim susmuştu. İnandıramadım doktora

hoşgeldin canım seninde bebişine maşallah

geçmiş olsun canım umarım önemli birşey çıkmaz

ohhh sefası olsun paşanın
benim paşam kakasını yapamıyor geçen hafta doktora götürdüm fitil verdi fitille yaptı sonra 3 gün yine hiç yapmadı pazar günü tekrar fitille yaptırdım ve şimdiye kadar yine yapmadı ne yapacağım ben yaa yarın tekrar doktora götürsem mi acaba ?

maşallah bebişine başına bayağı iş açmış :))) emzik işini ne yaptın denendin mi :ecrin_bebek:
evet ertesi gün aldırdım eşime fatoş emziği baya söylendi bu ne böle falan diye ama:))
oğlum ilk anda 10dk fln uğraştım aldı emdi atı ağzından ama ondan sonra birdaha almadı ağzına:umursamaz:
chicco ve aventin emzikleri iyi diyolar birde onları denemeyi düşünüyorum kaydirigubbakcemile yoksa ellerini bitirecek bizim oğlansempatiksalakcinni
kızlar akşama ne yemek yapcaksınız fikir alışverişinde bulunalım ben dün akşam türlü yapmıştım akşamda yanına pilav ve yoğurtlu çorba düşünüyomm
patatesli körili tavuk düşünüyorumm
pilav
cacık..
eğer bebiş rahat bırakırsa tabidelikafadulden

geçmiş olsun canım 5-6güne kadar yapamadığı oluyomuş kuzuların zaman zaman normaldir canım inş uzun sürmez. huysuzluğu oluyomu bari oğlunun_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…