merhabalar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar
bende 2010 mayıs annesiyim 5 mayıs doğumlu oğlum..
3 aylık kontrolümüz var yarın bakalım ne kadar büyümüş merak ediyorum
bütün bebişlere maşallah
kızlar selam hepınıze .benım kızım emmek ıstemıyo yaaa sonrada aclıktan aglıyo.4-5 saatten once emmıyo artık.acıkınca hemen emmesı gerekmezmı.ac ac duruyo aglıyo ama emmıyo uyutmadan emzıremıyorum.uyuyup uyanınca emıyo ancak gozlerını tam acmadan emzırebılıyorum
aynı durumda olan varmı
mrb canım hoşgeldın sanada hayırlı ramazanlar...
kızzlar çağanın kakasında bugün biraz kan vardı. korktum valla hemen doktoru aradım. kan örneğinin yarım saat içinde labaratuvara götürmek gerekiyomuş ama araba bende olmadığı için götüremedim. ama saat 3 de doktora götürücem. amma dediğine göre sıcaklardan bebekler susuz kalıyomuş ve amip virüsü diye bi virüs olabilirmiş yada çatlak olabilir dedi. bakıcak bi.geçende pipisinin beze geldiği yerde çok açık pembe renkli küçük bi leke vardı. onuda sorcammm bişey çıkmaz inşşş
kızzlar çağanın kakasında bugün biraz kan vardı. korktum valla hemen doktoru aradım. kan örneğinin yarım saat içinde labaratuvara götürmek gerekiyomuş ama araba bende olmadığı için götüremedim. ama saat 3 de doktora götürücem. amma dediğine göre sıcaklardan bebekler susuz kalıyomuş ve amip virüsü diye bi virüs olabilirmiş yada çatlak olabilir dedi. bakıcak bi.geçende pipisinin beze geldiği yerde çok açık pembe renkli küçük bi leke vardı. onuda sorcammm bişey çıkmaz inşşş
gerçekten çok sıcakkk..
ben saat 10 gibi banyoya sokmuştum paşayıı sonra ancak uyudu. akşama doğru belk bi daha sokarım.
kollarında dirsekelrinin iç tarafı hep kırmızı kırmızı isilik olmuş:sinifsinif:
auroainci geçmiş olsun canım
gurbetelde hoşgeldinnn
geçmiş olsun inş bir daha olmazz benimki ağladı diyelimm susmazsa daha da artırıyo ağlamasını kılıkdan kılığa giriyorumm çok zor bir durummkızlar dün akşam sarp bizi çok korkuttu.. uyuurken birden uyandı çok ciddi ağlamaya başladı, vücudu morardı belden altı da baya kıpkırmızı oldu, susturamadık eşimi çağırdım acile gidelim diye o gelene kadar normale döndü. sanırım gaz sıkıştırdı, kabus gibiydi...
geçmiş olsunnkızzlar çağanın kakasında bugün biraz kan vardı. korktum valla hemen doktoru aradım. kan örneğinin yarım saat içinde labaratuvara götürmek gerekiyomuş ama araba bende olmadığı için götüremedim. ama saat 3 de doktora götürücem. amma dediğine göre sıcaklardan bebekler susuz kalıyomuş ve amip virüsü diye bi virüs olabilirmiş yada çatlak olabilir dedi. bakıcak bi.geçende pipisinin beze geldiği yerde çok açık pembe renkli küçük bi leke vardı. onuda sorcammm bişey çıkmaz inşşş
ya bizim evde öyleee yıkıyorum emzirip anca öyle uyuyooo yanıyoz sıcaktannevin içi bebeğe aldığımız dereceye göre 32.5 nem ise 60 oldu, sürekli kucakta olduğu olduğu için nem de ısı da artıyor. şükür uyutabildim. hem de ayağımda sallayarak( şimdi ben de kıvrılcam yanına. hergün 1derece artıp hafta sonu maksimum sıcaklığa ulaşacakmış. oruç ta tutsak erirdik heralde. okadar su içiyorum terleyerek suyu vücuttan atıyorum. bu sıcakta süt yapmak zor vallaha. kışın olsa bukadar su içmeye inek gibi süt verirdikkkk sempatiksalakcinni
hoşgeldinnmerhabalar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar
bütün bebişlere maşallah
aynı hepsii napsınlar bebişler rahatlıyo koyveriyolar sonradaasabah altını açmıştım bizimkinin serinlesin diye altına bişey koymadım yatağımıza yatırdım 2dk şofbeni yakıp gelicektimkiiii bi geldim maşşallah kaka çiş ne ararsan var.komple çarşaf alez ne varsa yıkıyorumkaydirigubbakcemile3 altı açıkken döktürmeye bayılıyor kuzum yaaa
ya yakmazmıı benn ılık yapıyom hep dirsektenden aşağısı kaldı inş geçer sende geçtimi pekiiyazdım ama tekrar yazayım durulama suyuna azıcık tuz atın son suyu öyle dökün kafasına dökmeyin ama sadece vücuduna ii geliyomuş
silsen canımm ılık suylaa çocuk dayanamaz çünküüuyandık bile bu sıcağa kim dayanır. sünnetten dolayı yıkayamıyorum da. isillencez diye korkuyorum..
sabah altını açmıştım bizimkinin serinlesin diye altına bişey koymadım yatağımıza yatırdım 2dk şofbeni yakıp gelicektimkiiii bi geldim maşşallah kaka çiş ne ararsan var.komple çarşaf alez ne varsa yıkıyorumkaydirigubbakcemile3 altı açıkken döktürmeye bayılıyor kuzum yaaa
kızlar dün akşam sarp bizi çok korkuttu.. uyuurken birden uyandı çok ciddi ağlamaya başladı, vücudu morardı belden altı da baya kıpkırmızı oldu, susturamadık eşimi çağırdım acile gidelim diye o gelene kadar normale döndü. sanırım gaz sıkıştırdı, kabus gibiydi...
hoşgeldin canım seninde bebişine maşallahmerhabalar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar
bütün bebişlere maşallah
geçmiş olsun canım umarım önemli birşey çıkmazkızzlar çağanın kakasında bugün biraz kan vardı. korktum valla hemen doktoru aradım. kan örneğinin yarım saat içinde labaratuvara götürmek gerekiyomuş ama araba bende olmadığı için götüremedim. ama saat 3 de doktora götürücem. amma dediğine göre sıcaklardan bebekler susuz kalıyomuş ve amip virüsü diye bi virüs olabilirmiş yada çatlak olabilir dedi. bakıcak bi.geçende pipisinin beze geldiği yerde çok açık pembe renkli küçük bi leke vardı. onuda sorcammm bişey çıkmaz inşşş
sabah altını açmıştım bizimkinin serinlesin diye altına bişey koymadım yatağımıza yatırdım 2dk şofbeni yakıp gelicektimkiiii bi geldim maşşallah kaka çiş ne ararsan var.komple çarşaf alez ne varsa yıkıyorumkaydirigubbakcemile3 altı açıkken döktürmeye bayılıyor kuzum yaaa
evet ertesi gün aldırdım eşime fatoş emziği baya söylendi bu ne böle falan diye ama:))maşallah bebişine başına bayağı iş açmış :))) emzik işini ne yaptın denendin mi :ecrin_bebek:
patatesli körili tavuk düşünüyorummkızlar akşama ne yemek yapcaksınız fikir alışverişinde bulunalım ben dün akşam türlü yapmıştım akşamda yanına pilav ve yoğurtlu çorba düşünüyomm
ohhh sefası olsun paşanın
benim paşam kakasını yapamıyor geçen hafta doktora götürdüm fitil verdi fitille yaptı sonra 3 gün yine hiç yapmadı pazar günü tekrar fitille yaptırdım ve şimdiye kadar yine yapmadı ne yapacağım ben yaa yarın tekrar doktora götürsem mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?